מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/09.

1. wings Member

אתה קובע דברים מוקדם מדי. בסיום הסיבוב השני יהיה אפשר לסכם (מה שקורה אח"כ זה כבר לא ספורטיבי).

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ממש לא קובע מוקדם מדי, נכון שיש סיבוב שני שבו ייתכן וחיפה תמעד ואילו הפועל ת"א תיצור רצף נצחונות ותנשוף בעורפינו, אך ספציפית לגבי הסיבוב הזה היינו יעילים יותר. אנשים צריכים להבין שיעילות היא שם המפתח בכדורגל, כל הדריבלים, צירופי המסירות והעקבים לא נחשבים כל עוד לא ניצחת.
    אולי הפועל ת"א מוכשרת יותר, עם דגש על הצד ההתקפי (ועל כך אפשר להתווכח ימים ולילות), אך חיפה יעילה יותר, לכן היא ממוקמת היכן שהיא ממוקמת, בזכות ולא בחסד. האדומים מת"א? גם אם בסופו של דבר יזכו באליפות בזכות קיזוז הנקודות, הם תמיד יישארו בשורה השניה, בספסל האחורי, אם זה ברמת יעילות ובעיקר באופי, לוזרים. וכל זה נאמר לא בכוונה להקניט, כי זו המציאות, לא צריך שתהיה לך ראייה 6:6 בכדי להבחין בזה, זה ברור כשמש.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/09
  3. wings Member

ברור שאנחנו בזכות ולא בחסד במקום הראשון כרגע. וזה גם לא מעניין אותי שכולם יגידו
    שהם משחקים יותר יפה ושהם יותר טובים התקפית (שזה די נכון אבל הם די נחלשו עכשיו
    שנמה נפצע ויבואה עזב). זה באמת באמת לא מעניין אותי.
    מכבי חיפה משחקת בשביל האוהדים שלה. והאוהדים שלה נהנים עד כה. אם לאנשים
    אחרים יש טענות הם תמיד יכולים להחליף ערוץ. אני גם חובב הגנה מטבעי ככה שאני גם
    מקווה שזה ימשיך ככה...

צריך גם להוסיף שהפועל ת"א בסה"כ עד עכשיו די יעילים. הם הפסידו נקודות בכמה משחקים
    לא טובים, בעיקר בבית, אבל הם צברו כמות מאוד יפה של נקודות עד עכשיו. עונה שעברה הם אפילו
    הצליחו לצמצם פער דומה פחות או יותר. צריך להיזהר.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל קבוצה מצויינת וזה מצחיק לראות גם פה וגם בתקשורת כל מיני הגדרות כמו לוזרים,אם מכבי חיפה לא היו כל כך יעילים העונה ומדהימים העונה אין ספק שהפועל היו מובילים את הטבלה,להגיד על משחק אחד שעכו הצליחה לסחוט תיקו מהפועל שהפועל לא ראויים להיות אלופים זה לא רציני בכלל.
    צריך לזכור שהפועל כמעט וניצחו את המשחק,הצלות לא רעות בכלל של גורש + פנדל מוחמץ הם רק חלק מההזדמנויות שהיו להפועל.
    כמובן שאנחנו במקום הראשון בזכות ולא בחסד,אנחנו נותנים עונה מדהימה,אבל צריך לדעת לפרגן ולראות נכון כי במחזורים האחרונים הפועל באמת היו יותר טובים מאיתנו,בעוד אנחנו שיחקנו לא משהו מול קבוצות חלשות הפועל רמסה קבוצות כאלה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ממש לא מבין מה קורה בהפועל ת"א. הבנתי שבתוך חדר ההלבשה דברים נהרסו ואני לא ממש מבין למה בכלל באדיר היה צריך להתעלק בסוף המשחק לשופט. אם הוא אמר את מה שאמר לחיים יעקב הוא בצדק קיבל אדום. שיגיד תודה שהוא משחק בליגה הישראלית ולא בהולנדית כי פה מרחיקים שחקנים על ימין ושמאל לממוצע של 3 משחקים, גם על מלים לכאורה לא מזיקות. אם שחקני הפועל ת"א לא יכולים לקבל את העניין שהם בעצמם לא ניצחו את המשחק אז זאת כבר הבעיה שלהם. אחרי כל משחק שהם לא מנצחים יש דרמה לא נורמלית ותמיד רק השופטים אשמים. אני פשוט לא מבין את הקטע הזה.

לדעתי הקבוצה הזאת בלחץ אדיר רק בגלל שהם מרגישים כאילו כל המדינה נגדם ואני רואה את זה גם פה בפורום. מילא הטענה הזאת, אבל שמישהו באמת יכול להסביר לי למה איבוד 2 נקודות מול עכו הקבוצה מאבדת עשתונות? אני אמשיך להדגיש את עניין הפחתת הנקודות עד שיבינו בבלומפילד שהם חזק בתוך המרוץ לאליפות.

זיו אומר בדיוק את הדברים הנכונים. לך תדע בכלל מה יקרה במשחקים הבאים עם מכבי חיפה? הפועל ת"א משחקת לאחרונה כדורגל טוב, יותר טוב ממכבי חיפה ,אבל זה לא הופך אותה אוטומטית לאלופת המדינה. מכבי חיפה לא סתם ניצחה 14 מתוך 15 משחקי הליגה ולכן קצת פירגון לא מזיק. אני וזיו אוהדי מכבי חיפה, מפרגנים להפועל ת"א, בטח באירופה, אבל משום מה הפועל ת"א בלחץ נוראי.

דור, מה הקטע?

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת לא מובן הלחץ של הפועל,זה נכון שמן הסתם אנחנו מלחיצים ויש לנו פער נחמד(שתודות ללוזון הוא לא יותר מזה) אבל הפועל באמת בכושר ואם באדיר אמר שהשופט נתן אליפות למכבי חיפה זה מצחיק ומרמז דברים לא טובים על באדיר ועל הגישה שלו שלו וזה לא מתאים לו.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה לא מתאים לבאדיר, הוא תמיד היה שחקן אמוציונלי. מה לעשות יש גם אצלנו שחקנים שמדברים יותר מדי. זה האופי הים תיכוני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לדעתי הפועל ת"א עושה לעצמה נזק כי עכשיו כולם רוצים לראות מה קרה בחדר ההלבשה שלהם. הדבר ייצא לבסוף החוצה ושוב נראה פרשה מיותרת לגמרי. היו משחקים שהם בצדק טענו לקיפוח, אבל הפעם? אני אפילו חושב ששכטר עשה שוב הצגה למרות שבהחלט היה מגע. הנפילות שלו בבירור תיאטרליות.

אבל עזבו את זה. בארץ שמתי לב שהשופטים לא מקפידים על עניין הוספת הזמן. בכל משחק הם שורקים לסיום לפחות מעל לעשר שניות לפני הזמן. הנה אתמול חיים יעקב שורק בדיוק בזמן לסוף המשחק וקורה מה שקורה. החוק היבש אומר שצריכים להפסיק את המשחק מתי שהזמן עבר אפילו אם יש קרן. חיים יעקב לא עשה לטעמי שום דבר פסול ולכן באדיר צריך קודם כל לעשות חשבון נפש למה אחרי 3 דקות הקבוצה שלו לא מפרקת את היריבה. בסה"כ מהתקציר אני רואה מספיק הזדמנויות למארחת, הפועל ת"א פשוט הפסיקה לשחק. זו הבעיה של האדומים, לא של חיים יעקב או הגברת של המכולת...

דבר אחרון, אניימה עוזב לתקופה את הארץ, מה עם מסיללה? אניימה הוא כמובן הכרחי ביותר בשביל האדומים, אבל לדעתי למכבי חיפה אין עדיין מחליף ראוי למסיללה. משום מה אני לא שומע שהדרום אפריקני עוזב. האם זה נכון?

8. matanmo Member

אתה מתכוון לאליפות אפריקה? אם כן אז דרום אפריקה לא משתתפת בטורניר הזה העונה.

אם אתה מתכוון לחלון העברות אז מחפשים מחליף בשבילו.

9. eran levy Member

הלחץ של הפועל נובע רק מעובדה אחת: שהם איבדו נקודות בעכו. לדעתי אף אחד בהפועל העז לחלום על פחות מנצחון על עכו, והנקודות שהם איבדו לא נראות להם מציאותיות, לכן הלחץ. כשהמציאות משתנה מגלים שחקני הפועל שלא הם שולטים בה והם נחרדים. בגלל זה גם הצגות הכעס על השופט.
    הערת אגב: הפועל אכן שיחקה את הכדורגל הטוב ביותר בליגה, לפחות עד אתמול בערב. גם מכבי נתניה נתנה הצגות בעונת 82/3, עם 1-6 על בית"ר ועם 0-6 על מכבי ת"א. ומי לקחה את האליפות באותה עונה? הפועל כפ"ס. עוד חזון למועד, יש עוד סיבוב שלם ואחריו חציית נקודות אידיוטית, אבל לא תמיד הקבוצה האטרקטיבית יותר זוכה באליפות. יוון היתה רחוקה מאטרקטיביות ויש לה גביע אירופה.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי באמת, חבל שכל מה שאתה אומר היה שווה לכלום אם השופטים היו נורמאליים. השיגה נקודות נגד עכו? כשהשופט אישר שער של ארבייטמן דקה 89. נגד הפועל הגיע לנו פנדל ולטישיירה אדום, מה שהיה משנה את כל מהלך המשחק וסביר להניח שהיינו מנצחים. נגד אשדוד פסלו לנו גול אחושרמוטה חוקי והפסדנו 2 נקודות. רק מזה הפער של ה8 נהיה פער של 0, ואלו לא כל המשחקים שעזרו לכם. גם אתמול דפקו אותנו עם האדום הלא מוצדק לבאדיר(ולא אכפת לי מה קורה בהולנד, השופט האפס הזה גם עוד 100 שנה לא היה מוציא על דבר כזה אדום לקטן, הוא היה מוכן עם היד בכיס, תמצאו סרטון של האדום הזה ותראו) ועם זה ששרקו 20 שניות לסיום במצב קרן(כן שי, 20 שניות לסיום, לא בזמן) ועם זה שבמקום תוספת זמן של רבע שעה נתנו רק 5 דקות שגם בהם לא עמדו וסה"כ שיחקו 2 דקות נטו מקסימום, ובזה שהוכנבוים שולח את העוזר שלו להגיד למביאי כדורים לחכות חצי דקה כל פעם שהם מביאים כדור למשחק, ובזה שהוכנבוים כל המשחק צועק לקנדה "אני רואה את הטעות שלך, אתה שחקן גרוע" ומוריד לו את הביטחון לכלום ושום דבר.

שי, אנחנו נדע לפרגן ביום שתודו שהשופטים עוזרים לכם.
    אתם מדברים על זה שאנחנו לוזרים ומתפלאים למה באירופה הולך ובליגה לא. אולי כי באירופה אנחנו משחקים עם שופטים שאופ"א נותנת ולא עם השופטים הישראלים העלובים שרק מחפשים לדפוק אותנו איפה שאפשר.

אה כן, ואני בכיין.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כל כך פתטי שאתה אומר את זה באותו שבוע שהאוהדים מהקובצה שלך קוראים להפועל חיפה "נאצים" במגרש האימונים שלהם.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוואלה.

[סליחה על הטריפל, ראיתי את זה עכשיו].

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי רק בישראל חוקים כאלה

14. שער 7 Member

אני רק יכול לדמיין מה היה קורה אם עכו היו מבזבזים ככה זמן מול האוהדים של בית"ר במצב של 1:1...
    מביא הכדורים היה נרצח במקום אחרי שאוהד של בית"ר היה פורץ למגרש עם אולר.
    מצד שני, שחם, זו אשמתנו הישירה. זה בדיוק מסוג המשחקים שמפרידים בין הילדים לגברים.

מצחיק שבאדיר אמר לשופט "נתת את האליפות למכבי חיפה". אותו באדיר שהחמיץ פנדל מול שביט אלימלך בתוספת הזמן, כאשר הוא היה בחיפה... אני במקומו הייתי שותק.

15. eran levy Member

עדיף שכולם יפסיקו עם הטענות כלפי השופטים. אפשר לחשוב שזו המצאה של השנה האחרונה. כל עוד פיפ"א לא מחליפה דיסקט אין טעם בויכוחים המיותרים על יכולות השופטים. מה גם שפעמים רבות זה לא לעניין.
    גם אני במקום באדיר הייתי שותק. הקבוצה שלו לא מצליחה להבקיע תשעים ושלוש דקות ודווקא העשר שניות האלה פתאום הכי חשובות לו בעולם? רק לפני שלושה שבועות, במשחק בין קלן להופנהיים, יצא הכדור לחוץ בתוספת הזמן. שחקן של קלן רץ להוציא את הכדור והשופט שרק לסיום. השחקן התעצבן, אמר משהו והלך לחדר ההלבשה. כמו שזה התחיל ככה זה נגמר. באדיר - אולי זה לא כרטיס אדום, אבל זו גם לא התנהגות ראויה.