מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 11, 2009.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    בהשוואה למי הוא מעולה, לקפילוטו כיום? כן. לראלדס? שוב לא יודע מה להגיד לך אני לא רוצה לשפוט אותו אחרי 8 משחקים. בהשוואה לדאגלס דה סילבה? ממש לא, דאגלס עם עיניים קשורות, ידיים קשורות ורגליים קשורות יותר טוב ממנו ביי פאר. בהשוואה ליהודה חוטה וחברים הוא גם יותר טוב מהם אבל למה שלא תיתנו ליהודה חוטה לשחק נגד בית"ר עם כל הכבוד עדיף לתת לחוטה לשחק בלם ולא לאבד 2 עמדות במכה, גם את ידין וגם את עמדת הבלם (כי ידין ישחק שם).

    וחוץ מזה תסמוך על הפועל שמול בית"ר בבלומפילד עם האוהדים שלהם והאווירה, הם כבר ידאגו לתת להם 3 בכיף. עם כל הכבוד, בית"ר נראית כל כך רע מבחינה הגנתית שזה לא משנה באמת מי יתקיף אותם, הוא פשוט ישייט לו בדרך לשער.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,571
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    ספסל קצר, האומנם?
    אמיר אדרי - יכול לשחק ב - 80% מהקבוצות בארץ. לבטח ממקום 5-6 ומטה.
    שי מימון. יכול לשחק בכל קבוצה בארץ
    גוסטבו בוקולי - לא צריך להרחיב יותר מדי, גם אם הוא לא בכושר מי יודע מה וחוזר מפציעה.
    ליאור רפאלוב - דביל, אבל יכול לשחק בכל קבוצה אחרת בארץ פרט ל - 2 הראשונות
    זגורי - כישרון צעיר. הראה כבר ניצוצות. חצי ליגה רודפת אחריו
    טווטחה - יש האומרים מגן הבא של הנבחרת. נראה
    עותמן - כישרון עולה בכדורגל שלנו. כבר עכשיו משותף הרבה. לדעתי יותר טוב ממשומר.
    חוץ מזה, תמיד יש אחד מהשלושה על הספסל - גאדיר/ארבייטמן/דוולישוילי.

    אתה מכיר ספסל יותר טוב?
    מן הסתם כשיש יותר פציעות אז הספסל מתקצר. אבל פציעות יכולות לקרות אצל כל אחד.
    הספסל הנ"ל, זה כאשר מכבי חיפה עולה עם ההרכב הקלאסי, שעבר את זלצבורג.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    טווטחה עם כל הכבוד לא מרשים אותי לשחק נגד נצרת או ילדים ג' של בורדו גם אני יכול.
    זגורי - תזכיר לי מתי הוא שיחק 90 דקות? עם כל הכבוד לזה שהוא כישרון צעיר, הוא לא מדגדג את הנעל של גולסה כיום.
    שי מימון - בלם נחמד, לא גדי ברומר...עדיין לא הייתי שם עליו את כל ההגנה שלכם.
    גוסטבו מי? הוא יכול לרוץ בכלל?
    עותמן - 500 אלף יורו בשביל הספסל, אחד הביזבוזים הגדולים שנראו פה. ועדיין עם כל הכבוד להרמות שלו, פרט לזה אין לו כלום. לעשות הגנה מול הפועל פ"ת גם אני יכול, ויודע מה אני יפתיע אותך, גם אני ייבחר כנראה לשחקן המצטיין.

    מכל הספסל שהראית, איזה חלוץ יכול להיכנס? אין.
    מכל הספסל שהראית, איזה שחקן באמת יכול להיכנס ולעשות את השינוי אם קטן פצוע/גולסה מורחק? שוב אין עם כל הכבוד לליאור רפאלוב.
    מכל הספסל שהראית, איזה שחקן אתה יכול להגיד בעיניים עצומות שהוא נכנס כשהקבוצה בפיגור/תיקו והקבוצה תנצח? אין.
    מכבי חיפה אולי יש לה את ההרכב הכי טוב בארץ, אבל מספיק שקטן וגולסה לא ישחקו ואני מבטיח לך שמכבי חיפה לא מנצחת.
    וחוץ מזה פרט לרפאלוב ולגוסטבו ששוב לא מסוגל לשחק 10 דקות, אין לכם ספסל עם ניסיון בכלל.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,571
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    שוב מבחינת התקפה, זה תמיד גאדיר, לדו או שלומי שנכנסים.
    שלומי כבש המון כשקם מהספסל.
    בוקולי הוא שחקן שיכול לעשות שינוי. אפילו רפאלוב, אם זה פעם בחודשיים ומול קבוצת תחתית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הספסל שלנו זה לא הספסל של יונייטד, אבל בליגה הזו אני לא מזהה ספסל אחר.

    אני יכול להפנות את השאלות האלה גם בקשר לספסל של מכבי ת"א. מי יכול לעשות שינוי שם?
    מימון לא גדי ברומר? סבבה. כמה בלמים משחקים בהרכבי קבוצות ליגת העל שהם ברמה של גדי ברומר?

    גם אל תזלזל בצעירים של מכבי חיפה. דע לך שיענק'לה משקיע בשנים האחרונות כעשירית מתקציב הקבוצה במחלקות הנוער, הנערים והילדים. ככה שאל תתפלא אם תשמע על כשרונות חדשים, תוצרת ירוק, בתקופה הקרובה.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    ברור שבאדיר לא משתווה לדה סילבה, אבל זה בגלל שהוא הבלם הכי טוב בליגה(וגם שונאי הפועל הכי גדולים יגידו שהוא לפחות בין ה2 או ה3). באדיר בלם ליגה מעולה, מי יותר טוב, שימון גרשון? אין בלמים משהו בליגה, באדיר בלם מעולה שלא עושה הרבה טעויות.

    אלכס, זה השחקנים שלא פותחים אצלנו:
    אברבנל.
    דואני.
    מנטאש.
    אבוטבול.
    זהבי.
    מרעי.
    לאלה.
    שיש.
    קנדה.
    חוטה.


    מנטאש טוב מזגורי הלא מוכח, שיש לפחות שיחק יותר מחצי שעה במצתבר, קנדה לפחות ברמה של משומר(זה שקנדה לא בהרכב זה לא בגלל יכולת רעה אלא בגלל מה שמעבר לכדורגל), זהבי עדיף על רפאלוב ומרעי(פרט להיום יש לו מאזן מעולה. הוא נכנס בסה"כ משנה שעברה מהספל בדקות האחרונות נגד בית"ר, נגד אשדוד, נגד סלטיק, נגד עכו, נגד הפועל חיפה נגד אשדוד גם השנה ונגד סכנין, אולי שכחתי משחק אחד) ויש לו שער בטדי, 2 סחיטות פנדל ובישול, כל זה ממשהו כמו 180 דקות במצטבר במקרה הטוב, אני כמעט בטוח שזה פחות מזה).

    היתרון היחיד שלכם זה הבלם.
     
  6. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,571
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    שחם, אני פשוט רועד מפחד מהספסל שלכם.
    במיוחד מהמנטש הזה.

    חוטה, דואני. עזוב, אל תצחיק את האוהדים האחרים בפורום.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    יבוריאן (עד כמה שזה נשמע הזוי), אבידור, ציון שמח (שכבר הספיק לעשות את זה ב-2 משחקים העונה, אחד נגד עכו שגם הוא כבש שער יתרון שלא הספיק, שוב בגלל שטראובר וגם נגד סכנין במחזור פתיחה), ישראלביץ' (כשהוא לא פתוח, כמוהו גם שיבחון עד כמה שאני שונא אותו יש לו מזל כמו חרא של ציפורים, או כחלון) ואני אפילו לא הזכרתי את העובדה שבוזגלו בכלל פצוע והוא יוציא מישהו מההרכב, ודור מלול שהוא שחקן התקפי לכל דבר.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,481
    על חשבון מי רפאלוב לדוגמא יכול לשחק בבית"ר? במקום ברוכיאן, יצחקי, בן-שושן, ורד, ויסה? כולם טובים ממנו.
    אמיר אדרי לא יכול לשחק ב80% מהקבוצות בליגה, עם כל הכבוד יש אולי 2-3 שוערים שהוא טוב מהם או ברמתם.
    באדיר באופן יחסי מבין הבלמים הטובים בליגה אבל בלם מעולה הוא בחיים לא, אבל עדיין שהאופציות הם דואני וחוטה אז ההיעדרות שלו קשה.
     
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    אין, אתה ענק, אתה שם לי את ישראל זגורי ואז אומר "אני ממש מפחד מהמנטאש הזה", זה שכל משחק שהוא נכנס משחק מצוין ולעיתים גם פותח, זה שבאירופה שם אולי את השער הכי חשוב שלנו(הוולה מ25 מטר נגד ראפיד וינה).

    כמו שאמרתי, ילד קטן ושחצן.
     
  10. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,571
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    תרשה לי, עומר, להשאר בדעתי לגבי איכות הספסל של מכבי חיפה.

    שחם אני לא אומר שתפחד מהספסל שלנו.
    עלה כאן נושא הספסלים ותיארתי בפירוט מה יש לספסל שלנו למכור. לליגה זה הרבה יותר משאר הקבוצות.
    לפי דעתי, כמובן. אני חושב שהספסל של הפועל ת"א הוא ספסל של נגרים, מהראש עד כף הרגל.

    נייג'ל דה יונג, רפאלוב יכול לשחק במרבית קבוצות הליגה(יש רק את בית"ר? לא). אדרי גם. הוא הפגין יכולת טובה מאוד יחסית לשוער השני(אם כי הוא לא ברמה של להיות שוער ראשון בקבוצת צמרת).
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,318
    Likes Received:
    10,481
    ספסל לא קובע את חוזק הקבוצה, קחו למשל את הספסל של בית"ר(ההרכב הוא זה שפתח מול מכבי בשבת):

    מאייבי
    קוז'וקין
    בנאדו
    ריקן
    מויאל
    ויסה
    בן-שושן
    עזריאל
    גומז

    יש גם את אלי ששון, ברק משה, דן אייבינדר ואביתר ברוכיאן שלא נלקחים ממש בחשבון אבל עדיין בסגל של הקבוצה.

    עריכה:

    אלכס כתבת שרפאלוב יכול לפתוח בכל קבוצה שהיא לא הפועל ת"א ומכבי חיפה, אז מן הסתם התכוונת שבבית"ר הוא יכול לפתוח ולדעתי אין לו מקום גם במכבי ת"א, הפועל ב"ש ובני יהודה.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    אחלה, הספסל של הפועל ספסל של הנגרים אבל הוא יותר טוב משלכם.
    אבוטבול הנגר הזה.
     
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,925
    Likes Received:
    3,577
    שכחתי גם את זנדברג.
     
  14. wings Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    3,278
    Likes Received:
    773
    הספסל של חיפה מבחינה הגנתית לא רע. מבחינה התקפית חלש מאוד.
    זה לא משנה בכלל מי יושב שם, זה משנה במי משתמשים. עד היום השתמשו בעיקר ברפאלוב, גאדיר, ולדו\שלומי לסרוגין כי בד"כ הם לא ביחד בהרכב. בוקולי שהיה כשיר שיחק העונה בד"כ בהרכב.
    זגורי בכלל לא שותף בליגה עד עכשיו, ככה שגם אם מדובר בקאקה, זה לא רלוונטי.
    על רפאלוב אני לא רוצה להרחיב בכלל את הדיבור. אלכס טוען שהוא יכול לשחק בכל קבוצה חוץ
    משתי הראשונות, אני מסכים, כל עוד מדובר בליגה הלאומית ומטה.
    גאדיר פוטנציאל באמת מצוין, אבל כרגע מאוד צעיר ורואים את זה על המשחק שלו. לפעמים הוא מצוין, לפעמים הוא רחוק מזה. אם הוא יעבוד קשה הוא גם יהיה שחקן קבוע בהרכב בעתיד.
    עומר - ליכלכת על בוקולי. אחד השחקנים האהובים עלי. הוא אמנם מעבר לשיא אבל לא כזה זקן, ודווקא לרוץ הוא יודע ועדיין מסוגל.
    אני כבר הרבה זמן אומר שחיפה חייבים שני שחקני חיזוק להתקפה. במקום רפאלוב ולדו. חיזוק התקפי לסגל יותר מאשר להרכב.
     
    Last edited: Dec 30, 2009
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    עד לא מזמן טענו כאן בפורום הישראלי (ולא רק אוהדי הפועל ת"א) שהקבוצה של גוטמן מרשימה יותר ממכבי חיפה וראויה יותר לצלחת האליפות.
    ייאמר לזכות חיפה שהיא ידעה לקחת במשחקים האלה (מאוד יכול להיות שהיא תמעד מול עכו, אך אני מדבר עד עתה) את מלוא הנקודות, לעומת הפועל שמעדה מול אותה עכו, מכבי פ"ת ואשדוד.
    אם במשחקים כאלה מועדים ומאבדים נקודות, אז אני לא מבין למה הם יותר ראויים לאליפות, אה שכחתי, הם דפקו שביעייה להפועל פ"ת ואילו אנחנו רק ארבעה שערים.
    אז עכשיו, למישהו יש ספק מי הקבוצה הטובה בישראל? חבל שכמה כאן מושפעים מהביקורת השטחית והרדודה של עמנואל רוזן, לא נורא זה יעבור לכם.

    נותנים המון מחמאות לראובן עטר ובצדק, הצליח להרים את הקבוצה מהקרשים, אך בכל זאת מאמן הסיבוב שלי הוא ירון הוכנבוים, כי כשמגיע מגיע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
    Last edited: Dec 30, 2009