מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 11, 2009.

1. yedidel Member

נו באמת, לשמוע את אוהדי הפועל ת"א מתלוננים על שיפוט. בלי טובות השופטים הייתם יורדים ליגה כל עונה בעשור האחרון.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיקו הזה בא להפועל ת"א בדיוק בזמן, הם יבואו מפוקסים יותר נגד בית"ר.
    אגב זה מדהים לראות איך התפיסה בהפועל ת"א שונה לקראת משחקים נגד בית"ר מאשר מכבי חיפה, מול בית"ר הם עולים באטרף וכל רמי דואני ודני בונדר משחק כמו יוהאן קרויף אבל נגד מכבי חיפה הם מבקשים רשות לעבור את החצי.

3. Don Joan Roman Member

התיקו הזה הוא הדבר הכי טוב שיכל לקרות להפועל ת"א לפניי המשחק מולנו, עכשיו גוטמן ייתן לשחקנים שלו בראש והם יבואו כדי לתת בראש לבית"ר, אבל נקווה שהשחקנים שלנו ייתנו מעצמם ויקריבו מעצמם כדי שנוכל להשיג את התוצאה שאנחנו מצפים לה ולא היא ממש לא תיקו.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם חיים בסרט.
    הפועל בלי נמניה, בלי באדיר, בלי אניימה ובלי חלוץ נורמאלי באה למשחק נגד בית"ר בתחושת של 'אין סיכוי לאליפות'(לא סתם באדיר אמר לשופט את מה שאמר).
    אני נשבע לכם שאני יופתע אם לא תנצחו.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין חלוץ נורמלי, כבר קבר את שכטר.

לאלה שכבש היום הוא מינימום רועי דיין משודרג...הרי אם לאלה היה כובש את שער הניצחון הוא היה חלוץ לגיטימי פתאום.

באדיר לא משחק בדרבי? אוי אוי אוי...אם עוד לא שמת לב באדיר בלם בינוני לא יותר מזה.

החיסרון של אניימה הוא המשמעותי אבל בתאכלס אם ניל אברבאנל לא ייקח את עצמו בידיים ויוכיח שמגיע לו להיות השוער של הפועל אז מתי כן? וצחוק צחוק הילד הזה לבד הביא לכם גביע תזכור את זה. שוערים לפעמים עושים קריירה שלמה על משחק אחד כמו נגד בית"ר או חיפה מה גם שהמשחק נגד חיפה לא יהיה הראשון שהוא ישחק פתאום יש לו את בית"ר, מחזור 2, מחזור 3 גביע ואחרי זה מכבי חיפה ובואו לא נשכח, הוא שיחק גם בגמר גביע, זה קצת יותר גדול מאשר משחק נגד מכבי חיפה, עם כל הכבוד.

Last edited: Dec 30, 2009
  6. alexshw Member

רק אתמול, הייתם הכי טובים באירופה, לא?

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכטר בהפועל הוא ממש לא חלוץ, יותר בכיוון של קשר שמאלי חופשי וורמוט קשר ימני חופשי. פרט למשחק נגד הפועל ר"ג(אחד המשחקים הגרועים שלו גם כן העונה, לדעתי הכי גרוע) הוא לא היה חלוץ מרכזי כמעט באף משחק אלא יבואה.

לאלא? אף פעם לא התלהבתי ממנו, מה הקשר עכשיו אם זה היה שער ניצחון או לא? עוד בשנה שעברה אמרתי שהוא לא שחקן כדורגל טוב, כל מה שיש לו זה מלחמה ותנועה, זהו. חתיכת אוברייטד ענק רק בגלל שהוא כובש איכשהו בכל משחק גדול שהוא עולה מהספסל(עוד משהו מרגיז זה שמתי שהוא עולה מהספסל הוא אשכרה עושה משהו אבל כל הזמן שהוא פותח הוא חושך).

באדיר בלם ליגה מעולה, יותר טוב מצמד הבלמים של מכבי(עם כל הכבוד לניסו 'האליל' קפילוטו וראלדס שלכם) והוא אחד מהבלמים הטובים בליגה. הוא בטח יותר טוב מאיזה רמי דואני או יהודה חוטה, וכנראה גם ידין יעבור לעמדת הבלם ומנטאש לקישור שזה חיסרון ענק כי קשר 50\50 כמו ידין אין בליגה שלנו.

אברבנל? חס וחלילה לא מזלזל ומוקיר לו על הגביע, אפילו נגד ב"ש הוא שיחק טוב ולמרות שכל כדור גובה לרחבה היה לי התקף לב הוא הוכיח לי שהוא אחלה, אבל אניימה הוא יתרון ענק, אין עוד שוער כזה בליגה שלוקח כדורים קשים פעם אחר פעם, שאתה יודע שגם אם יקרה עכשיו משהו הכי נורא יש סיכוי טוב שהוא ייקח את זה.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצינות שהתאפקתי להגיד את זה, אבל אחרי תגובה כזאת אין לי עוד מה להגיד חוץ משאתה ילד קטן ומטומטם. לך תלמד הבנת הנקרא.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מגיע למשחק מול הפועל ת"א בלי ציפיות, אמנם בסיבוב הקודם שיחקנו הרבה יותר טוב מהם והוכחנו שיש לנו פונציאל לעמוד מולם שווים מול שווים.
    אבל מאז הפועל התחברה בצורה מצוינת, ורמוט את שכטר שידרגו את עצמם בכמה רמות, בית"ר נראית כמו חבורה של כוסיות והמשחק בבלומפילד אחרי הפסד שלדעתי שבר את השחקנים מנטאלית, אם תמוז היה כובש את ההזדמנות שלו בסיום אז הייתי יותר מאמין אבל קשה לי לצפות למשהו וגם ביום מדהים של יצחקי וברוכיאן אנחנו יכולים להפסיד כי יש לנו חרא הגנה וחרא מרכז שדה.
    הפועל ת"א תנצח את המשחק השאלה היא כמה ואיך, ד"א מי אמור להחליף את באדיר?

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי:

11. alexshw Member

בטח ידין ישחק בלם.
    כולנו יודעים איזה סגל רחב יש להם. הכי רחב והכי טוב בליגה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, חוץ מעמדת הבלם בכל עמדה יש לנו את המחליפים הטובים בליגה. אתה סתם מחפש פרובוקציות, זה עצוב.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת הייתי בטוח שיש להפועל ת"א תחליפים יותר טובים על הספסל מאשר שני ילדים ואני לא יודע מה ידין שווה בדיוק כבלם אבל עדיין הפועל פייבוריטית.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מצחיק אבל דווקא מכבי חיפה שדוהרת למעלה, מבין "הצמרת" יש לה את הספסל הכי קצר בליגה...וגם בו הם בקושי משתמשים באמת...למכבי ת"א בהשוואה יש ספסל יותר טוב משל מכבי חיפה.

לפי מה קבעת שבאדיר יותר טוב מראלדס? מה ראלדס משחק, 8 משחקים? (אל תשכח הופעת הבכורה שלו היתה בדרבי) תשפוט אותו בסיום העונה. קפילוטו, כמה משחקים הילד משחק? 4? איך אתה בכלל מעז להשוות שחקן שאני לא מדבר איתך על היכולות ההגנתיות שלו אלא לשחקן שיש לו ניסיון של 15-16 שנה בכל מיני תפקידים בליגה על פני ילד שיש לו 4 הופעות + הופעה מול ארצ'יאספור הטורקית באופ"א...אני עד העונה לא שמעתי את השם רונאלד ראלדס ותאכלס למרות הטעות נגד טוטו תמוז ובית"ר שהיא כולה שלו, בכל 7 המשחקים שהוא שיחק הוא אולי עשה טעות אחת וגם היא לא הובילה לשער שמכבי ספגה אז בבקשה. רוב השערים שמכבי ספגה היו בגלל דור מלול את שטראובר (השני והשלישי בנצרת, השער של יצחקי שהוא מדהים אבל כולו היה כתוצאה מהיעלמות של שפונגין, שטראובר גם לא נקי מהגול הראשון מול נצרת, וכמובן שהגול בנתניה שהוא כולו דור מלול ושטראובר שעד היום מנסים לברר לאן הוא יצא בגול הזה כך).

ובאדיר לא בלם ליגה מעולה ולא נעליים, הוא בלם בינוני, פאז או איך שלא קוראים לו ששיחק בתקופת שום כמה שלפעמים הייתי צוקח עליו היה בלם יותר טוב ממנו.

Last edited: Dec 30, 2009
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שבאדיר עושה טעות כל משחק. מתי פעם אחרונה באדיר עשה טעות(ולא, מה שהוא אמר לשופט בסיום המשחק זה לא טעות, מבחינתי הוא ענק שהוא אמר לו את זה והשופט לא היה צריך להוציא לו צהוב)?

אני לא אמרתי שראלדס או קפילוטו לא שחקנים טובים ממש(וראלדס ד"א עשה יותר מטעות אחת, אני אישית זוכר את זאת נגד בית"ר וזאת בדרבי שהוא ממש שם רגל לשכטר שניסה להמשיך ולא ליפול ובגלל זה לא נשרק פנדל) אלא אמרתי שבאדיר הוא בלם ליגה מעולה.