מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/09.

1. Apu Member

חיים יעקוב בן של זונה- הוספת 5 דקות, דודו גורש נפצע, היה חילוף, הוצאת צהוב ועדיין אתה שורק לפני הסיום שיש קרן להפועל?! נאצי מניאק.
    מה גם שקטן בחיים לא היה מורחק על זה, ובגול של עכו לא הייתה עבירה. אבל כבר התרגלנו לשופטים של חיפה.
    ודודו גורש, שיקבל סרטן בראש. שילוב של שטראובר ומאיר כהן, ערס מגעיל.

הפועל עכו- קבוצה מיותרת.

הפועל, אולי בהרכב הכי טוב שלה בכל הזמנים, קבוצה אדירה, כל כך מתסכל.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הנה התשובה לכל אלה שאמרו הפועל הפועל הפועל.... (אני ביניהם). הפועל ת"א במצב שאסור לה לאבד נקודות, מכבי חיפה ידעה לא לאבד את הנקודות האלה, והפועל ת"א כבר עם 4 תוצאות תיקו- ואלו ה-8 נקודות שבין הפועל ת"א למכבי חיפה.
    תוצאה רעה מאוד לאדומים, אני בטוח שהאכזבה שם גדולה, כדורגל אטרקטיבי ומהנה זה לא חסר להם, אבל פשוט אסור להם לא למעוד, לא בעונה שמכבי חיפה לא שומטת נקודות בינתיים נגד הקטנות.

3. alexshw Member

אתה צריך שופט כדי לנצח את עכו?
    הפועל תמיד היו בכיינים.

4. Igi Member

לבאדיר תמיד הייתה התנהגות מגעילה, אבל היום זה באמת היה משהו שלא ציפיתי.
    בכל מקרה, עכו זו הקבוצה שהכי הקשתה העונה על מכבי חיפה(המשחק היחיד שבאמת לחיפה לא הגיע לנצח) וכך גם על שאר קבוצות הצמרת. אין ספק שמס' הנק' והכדורגל שלהם עד כה היוו הפתעה נעימה. רק נקווה שזה לא יימשך גם לשבת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

5. Don Joan Roman Member

עכו זה שילוב של הקרבה, נחישות וגם הרבה מזל, כל הכבוד להם, באמת מעריך אותם על ההישגים הנאים, למרות שכבשו מולנו מנבדל ברור אין ספק שעכו מלבד ב"ש היא הקבוצה הכי מרשימה מבין העולות, גם יותר מהפועל חיפה לדעתי.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו כל חובת ההוכחה היא על עכו בשבת, אם תשחק כמו היום, אולי תוציא נקודה אם תשחק כמו נגד ב"ש חבל על הזמן.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכולתי לראות רק את ה10 דקות האחרונות ופשוט הקאתי. אני חותם על זה שלא שיחקו 5 דקות בזמן מתצבר כולל התוספת זמן. הרבה זמן לא ראיתי דבר כל כך מגעיל, ירון הוכנבוים מבקש מילדי הכדורים לחכות כל פעם 20 שניות עד שהם מביאים כדור ושולח את העוזר שלו להגיד את זה להם אישית אחד אחד, השחקנים שלהם כל שניה נופלים על הדשא ורק בדקות שראיתי היה מגיע 7 דקות תוספת זמן. בתוספת זמן עצמה שיחקו דקה, זה שחיים יעקב המשיך בלי הקרן זה גם כן גועל נפש.

בדיוק בגלל הדברים האלה חיפה תיקח אליפות. משחק כזה גם עוד 100 שנה היא לא מפסידה, אנחנו פשוט קבוצה לוזרית ברמות שזה מחרפן. גם אם מסי ואיבראימוביץ' היו בהתקפה שלנו הם היו שוקעים בלוזריות המגעילה הזאת, ולמרות שאנחנו קבוצה 2 דרגות מעל חיפה עוד שנה האליפות תהיה שלהם.

8. alexshw Member

בסך הכל לדעתי בתחילת העונה רוב אוהדי הפועל ת"א היו קונים את המאזן שלהם בתום סיבוב שלם.
    הבעיה היא שליריבה שלה יש מאזן נדיר ביותר עד עכשיו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/09
  9. Apu Member

זה מה שכל כך מעצבן, חיפה יעילה כל כך, הפועל אדירה, אבל הרף הזה שחיפה מציבה השנה הוא חולני.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל=מוכשרת, התקפית ואדירה בפער ענק מכל שאר הליגה(כולל מכבי חיפה).
    חיפה=יעילה.

סיכום העונה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

WTF!?! הפועל ת"א עולה ליתרון בדקה השלישית ולא מביסה את עכו? אני באמת לא ציפיתי שדווקא מול קבוצה כזאת (בוא לא נגזים עכו קבוצת תחתית) האדומים ייאבדו נקודות. איכשהו החבר'ה האלה תמיד עושים במכנסיים ברגעים הכי לא טובים. בעיה מנטלית? דור, ככה לא תזכו באליפות ולא משנה עד כמה מכבי חיפה עוד תאבד נקודות. הפועל ת"א קיבלה פנדל וגם שם לא הבקיעה, אני באמת לא מאמין כשפתחתי את האינטרנט.

היות שאיבודי הנקודות האלו היום לא משמעותיים אני לא מתרגש במיוחד. בסופו של דבר יש בסוף הסיבוב הפחת נקודות כך שהאליפות עדיין בהישג יד של האדומים. מכבי חיפה יוצאת בעוד מספר ימים לאותו המגרש ואז נראה מה היא תעשה שם. האם הקבוצה הזאת היא 'קוטלת ענקים' אמיתית או אולי היריבות שלה לא לקחו אותה ברצינות. מה שברור מכבי חיפה קיבלה היום אזהרה מצויינת!

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד חיפה לא תאבד נקודות בעצמה בסופו של דבר האיבודי נקודות יהיו משמעותיים אבל אם מכבי חיפה תאבד איזה 4-5 משחקים ניקוד בסיבוב הזה אז זה לא יהיה משמעותי שי.

13. wings Member

נחמד סוף סוף שאחת המובילות לא מנצחת. ובוודאי נחמד כפליים שזה לא אנחנו...
    אבל לא הייתי יוצא מפרופורציה. בסה"ג תיקו אחרי שמונה נצחונות רצופים. הליגה עוד ארוכה,
    ושאר הקלישאות שבאמת נכונות. וכמובן, ליגת לוזון ושיטת חלוקת הנקודות.

מחמאות להפועל עכו על הרבה משחקים טובים העונה. אמרו פה אוהדי הפועל ת"א שהם משכו
    זמן ושיחקו מגעיל ולא הביאו כדורים, אבל זה קורה כל שבוע בליגת לוזון. אם אתמול הפועל חיפה היו מובילים 1-0, הם היו מכניסים את האלונקה כל דקה למגרש. אצלנו יש את דווידוביץ שגם אוהב לבזבז זמן, הוא כנראה למד את זה משטראובר. באופן כללי סופרטביות זו מילה גסה במחוזותינו. וזה ממש לא מהיום.

14. Raulito Madridista

מי שלא ראה את המשחק שלא יבלבל את השכל, טוב?
    קודם כל, הזמן לא עבר והרי ברור שדקה מתוספת הזמן הלכה בגלל 'הפציעה' של דודו גורש. תאמינו לי שאם היו נותנים את הקרן אז היו לי פחות טענות. ומה כל הגיבורים אומרים על כך שהשער של עכו לא היה חוקי במאה אחוז? - מאתיים אחוז שלא הייתה עבירה שם על הקו. אני לא צריך מתנה משופט, אני צריך שהוא יעשה את התפקיד שלו ולא יטעה. והפועל הייתה צריכה לנצח היום כי היו לה פרט לפנדל עוד מספיק מצבים לגול - מרעי, בן-דיין, שכטר, ביבראס פעמיים(אבל שנאתכו יתן גול במאני-טיים - מה פתאום...)
    שנית, אני הדגשתי שהשחקנים הם האשמים, אז חאלאס לעשות את אוהדי הפועל בכיינים, וזה מכוון לאוהדי חיפה השחצנים, או לאדון אלכס.
    תראו - אי-אפשר לדעת בוודאות מי תחייך בסוף העונה. אני מניח שזו תיהיה מכבי חיפה, אבל את התשובות נקבל עוד הרבה זמן(מקווה שהמשחק בקריית-אליעזר לא יבשר על הקץ). מה שכן בטוח זה שהפועל תשחק נגד קאזאן, בזמן ששכטר יעשה דריבל, אז ארבייטמן יצפה בו בטלוויזיה ויאכל את הלב על אירופה, בתיאבון.

15. alexshw Member

בהפסד שלנו למכבי ת"א, גם היו המון משיכות זמן מצד היריבה במחצית השנייה.
    אבל אין מה לעשות, ההפסד היה מוצדק. כי מכבי חיפה הייתה ביום רע והיריב התכונן כראוי ועשה את המקסימום.
    זה מגוחך ליפול על השופט או על משיכות זמן כשאתה משחק מול עכו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/09