מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנא אבירם עשה סדר כי כבר מתחילים עם אייאקס ושם בכלל חוגגים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

למידע הכללי:
    ליטמאנן הגיע לאייאקס בגיל 21 אחרי שעבר סדרת מבחני קבלה בין השאר בברצלונה, לידס ואפילו בהולנד ב-PSV! לבסוף ניסה את מזלו באייאקס והשאר היסטוריה. רק דבר קטן עומר, ליטמאנן מבחינתי תרם יותר לאייאקס מאשר ברחקאמפ בזמנו. אי אפשר להשוות בין הקריירה של הפיני לזה של ברחקאמפ כי האחרון הגיע לשיאו בארסנל. ליטמאנן הגיע לשיאו באמסטרדם ובגלל ריבוי פציעות הבחור לעולם לא נתן משחקים כאלה גדולים שהוא שהוא עשה במדים של הקבוצה שלי. אני יודע את זה כי אני בן 34 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

מארק אוברמרס שיחק לפני שהגיע לאייאקס בשני מועדונים אחרים (מקצוענים) בהולנד. הוא התחיל לשחק בקבוצת גו אהד איגלס ואח"כ שותף 31 משחקים במדי ווילם טוויי. בגיל 19 אוברמרס הצטרף לאייאקס.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/09
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למשחק של מחר. חוץ מניצחון קל של האדומים מתל אביב יפתיע אותי. הפועל בכושר הכי טוב שלה העונה וסביר להניח שהמשחק הזה יסתיים בניצחון קל עם הרבה שערים.

3. alexshw Member

עכו לא פראיירים. דווקא המשחק האחרון לא ממש משקף את הסיבוב היפה שהם עשו.
    בדרך כלל הם לא מתפרקים, עושים חיים קשים לכולם.
    אבל ברור שהפועל ת"א יותר טובה בכמה רמות מהם.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש בעיות אצל עכו מחוץ לכר הדשא...זה מוציא את השחקנים לגמרי מפוקוס, הפועל תטייל מחר וחיפה בשבת, עד שיפתרו כל הבעיות עכו בצרות שוב.

5. IdoS Member

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/26.Xxx http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/5.Xxx -

הפועל עכו - הפועל ת"א , 20:00, נצרת עילית.

במשחק השלמה שייערך היום באצטדיון בנצרת עילית תגיע הפועל ת"א ללא סמואל יבואה שעזב השבוע את הקבוצה לטובת גנק הבלגית.
    אני מאמין שיהיה משחק טוב היום, בו הפועל פייבוריטית ברורה לניצחון, אך עם זאת, הפועל עכו קבוצה חזקה מאוד ומה שמעיד על כך זה שהקבוצה לא הפסידה ב-8 משחקי הליגה האחרונים שלה.
    מנגד הפועל מנצחת בליגה בפעם השמינית ברציפות ובכך שוברת שיא חדש למועדון.

לאחר שמכבי חיפה ניצחה אתמול בדרבי את הפועל, היא מעלה את הפער מהפועל ת"א ל-9 נקודות כאשר הפועל משחקת משחק אחד פחות.
    אני מאמין שעובדה זאת תשפיע מאוד על שחקני הפועל ת"א שיהיו נמרצים יותר להשיג את ניצחון החוץ החשוב בעכו.

6. Don Joan Roman Member

מקווה שזה יקודם מהר, כי באמת שיש לי הרבה מה לכתוב בנושא הזה ואני לא רוצה לפתוח את זה כאן שוב.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יא אללה,הפועל האלה רציניים,דקה 3 וללה(לא מהטלאטאביז) עם 1-0,חשבתי עוד לבדוק אם יש שידור של המשחק ולראות אותו אבל נראה שאין טעם.

8. AVISEY Member

הכובע טעים ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx 1:1 דקה 80 כרגע , אניימה החמיץ פנדל .

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו שאני בטוח שמכבי חיפה תטייל לניצחון קליל ביום שבת ובאמת שאני לא רואה סרט שהפועל עכו יכולה להוציא ממנה אפילו נקודה במיוחד אם תשיג נקודה מול הפועל, אם יש קבוצה קטנה מבין העולות שחיפה יכולה לבעוט בדלי מולה זו הפועל עכו שבאמת מכל העולות משחקת את הכדורגל הכי יפה (אפילו אם לקראת הסיום מבזבזת זמן אחרי הכל היא קבוצה קטנה) ועדיין אני חושב שחיפה תטייל ותנצח בביטחה.

ועדיין אי אפשר שלא להחמיא להפועל עכו! תיקו עם מכבי ת"א אחרי פיגור, תיקו עם בית"ר אחרי פיגור ואולי תיקו עם הפועל ת"א! שזה ההישג הכי גדול שלה כמובן, יותר מכל ניצחון, ונשארו לכך 6 דקות. הפועל עכו, אומנם אין לה קהל (תאכלס נראה באמת כמה קהל יבוא בשנה הבאה כשיהיה להם איצטדיון ביתי), אבל מבחינת הכדורגל מבין כל הקבוצות שנמצאות במקומות 9-16 היא שווה ליגת על! אגב אם אני לא טועה גם נצרת עילית לא פתחה את העונה בבית ולא באו אליה הרבה אוהדים למשחקים כשהיא לא שיחקה בבית...בבית כבר באו לה בין 1000-2000 כל משחק, אבל כל משחק ולא נגד הגדולות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/09
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק על האצבע המאשימה שבאדיר עשה לשופט אפילו שזה היה אחרי האדום הייתי מניף לו כרטיס אדום ועדיין אני לא מבין מה שחקני הפועל רצו לשופט, מה הוא אשם בזה שהם לא ניצחו? או ששחקני עכו אשמים? ועדיין עם כל הכבוד לביזבוזי הזמן, מי שלא ניצח את המשחק זה שחקני הפועל ת"א נטו, אתם ראיתם כמה החמצות? משקופים? פנדל? הצלות של גורש ועדיין הפועל לא ניצחה את המשחק, לא השופט ולא עכו אשמים בזה, רק שחקני הפועל ת"א.

עכשיו אלישע יבוא ויפליץ שטויות כמו:"משחק קשה גם הפועל לא ניצחה"

11. c_web Member

בואנה באדיר חולה נפש שנים הוא לא השתגע ככה..
    צריכים להעיף אותו לאיזה 4 משחקים בחוץ על מה שהוא עשה שם (בהולנד זה 8 משחקים לפחות בחוץ)

12. Raulito Madridista

שופט פשוט חוצפן, עכו ביזבזו זמן מדקה 70' ואלי גוטמן נאלץ להיות המביא כדורים וגם תוספת זמן של חמש דקות והוא לא נותן לנו אפילו את הקרן. שלא נדבר על האדום לבאדיר שבא בטענות מוצדקות לחלוטין וזו מכה אדירה מבחינתינו.

אבל ברור שהאשמים כאן הם השחקנים, פשוט דבילים. היה משחק כל-כך מתסכל. בהתחלה היה מדובר במשחק קשה, אחרי השער המהיר (חלום של כל מאמן שהקבוצה שלו תכבוש נגד קבוצה נחותה שמסתגרת, תוך שתי דקות) המשחק היה אמור להפוך לקל, אבל פשוט בעטנו בדלי. עכו סחטה תיקו מבית"ר ומכבי אחרי שהשתיים הובילו עליה. לחיפה היא הפסידה. כלומר היא לקחה נקודה מהפראייריות. הפועל חזרה להיות הפועל אחרי חודשיים מטורפים שלנו - לוזרית, חלשה מנטאלית ולא מפוקסת. היה לנו כל-כך הרבה זמן לנצח את המשחק הזה, גם אחרי החמצת הפנדל של אניימה(כבר ראיתי פנדלים גרועים יותר כך שאין לי טענות לגביו), אבל הפועל פשוט הפסיקה לשחק מהדקה ה-70. זנדברג עורר קצת את השאר אבל זהו. שמונה נקודות הפרש ועוד יש לנו לבקר בקריית-אליעזר. האליפות באמת של מכבי חיפה. ושבוע הבא בית"ר - יאווראדי, לא רוצה לחשוב מה יקרה שם.

אף אחד בהפועל לא הבריק היום, אבל שני שחקנים היו פשוט בושה וחרפה. בראש ובראשונה מדובר בנאתכו, שאיבד אינספור כדורים וגם החמיץ שני מצבים של מאה אחוז. השני זהו מרעי שנכנס כמחליף ואפילו גוטמן צעק לו לקראת הסיום - 'בשביל זה הכנסתי אותך?', הוא אשכרה לא נגע בכדור, לא רץ, לא התאמץ, גועל-נפש. תמיד חשבתי שמרעי אדיש כזה והיום הוא הוכיח לי את זה. דבילים ועוד פעם - דבילים.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הזמן עבר ולא שמתי לב השופט לא חייב לתת קרן...עובדה שבאיטליה וגרמניה סתם לצורך ההשוואה הרבה מקרים לא נותנים קרנות ולפעמים עוצרים את המשחק בסיום שהשחקנים על סף הרחבה עם הכדור...

אם באדיר אכן אמר את המשפט:"אתה לא נורמלי הרגע תת את האליפות למכבי חיפה" זה כרטיס אדום, זה משפט שבעקיפין אומר לשופט, אתה מכרת את המשחק.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכובע דליקטס,תן לי כל משחק של הפועל לאכול כזה דבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כל הכבוד לעכו,ראיתי את המשחק מהפנדל(איך שפתחתי את הטלויזיה אניימה ניגש לבעוט) ואמנם עכו התגוננה רוב הזמן אבל הבנתי שהיא שיחקה טוב במשחק הזה ובאמת כל הכבוד להם,אני מקווה מאוד שעכו לא ירדו ליגה,אין ספק שמתוך כל הקבוצות הקטנות היא הקבוצה הכי ראויה להישאר עד עכשיו.

15. alexshw Member

עומר, ידעתי מה אני כותב.
    כבר במחזור הראשון, הוצאנו את הנשמה, עד שניצחנו אותם ועוד בבית.
    הם לא הפסידו 8 משחקים ברציפות והם קבוצה עם תקציב הסנדויצ'ים של יואב כץ. זה הישג גדול מאוד עבורם.
    והם ממשיכים לעשות לכולם בעיות.
    דווקא המשחק הזה צריך להדליק אצל מכבי חיפה את כל נורות האזהרה שיש.
    משחק קשה מצפה במוצ"ש.