מחזור 13 בליגת העל: גוטמן מפסיד בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏14/12/07.

1. beitar4ever Member

נמאס לו מאוד מהפציעות הללו שהורסות לו את הקריירה, לדעתי במידה והוא לא היה פצוע הוא היה כבר נודד לאירופה .
    עוד דבר לקראת המשחק , בן שושן חייב כבר להוכיח את עצמו הוא לא בפוקוס כבר מאמצע העונה שעברה, אני מקווה מאוד בשבילו שיהיה לו היום משחק טוב שאולי יחזיר אותו ליכולת הטובה שאיפיינה אותו בפתיחת העונה שעברה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/07
  2. Emil Member

לטובתנו ולטובת חדד, כדאי מאד שהוא יבין לאן הוא הגיע ובאיזו ליגה הוא משחק, וכמה שיותר מהר.
    פחות דריבלים ארוכים, כי שחקנים כאן הולכים לרגל בלי בושה. יותר לקחת שחקן אחד בקו ולהכניס כדור חכם לאמצע. פחות מסירות ארוכות לשחקנים עם ראיית משחק עלובה שלא יוצאים אליהם אפילו, לברור היטב למי הוא מחלק את הפסים המצויינים האלו. במהלך המשחק אתמול הוא נתן שני כדורים מצויינים למסיקה שהיו משאירים אותו חופשי להרמה מהאגף, ומסיקה אפילו לא שם לב שהכדור נשלח...במבט ראשון זה נראה כאילו חדד שלח כדור לאף אחד ובזבז התקפה, במבט שני מבינים שמסיקה אשם בכך שלא ביצע את הפריצה בזמן.

שבחון וחדד צריכים לעבוד על התיאום בניהם, שניהם שחקנים מצויינים עם ראיית משחק מעולה, ובעוד שחדד יודע לתת את הפס הנכון, שבחון הוא שחקן שגם יודע לסיים מהלך. ברגע ששניהם ידעו לעבוד ביחד וישחקו יחד במרכז, הם יהיו הרבה יותר מסוכנים. חדד עם כדור ברגל, חלוץ מרכזי מושך הגנה לאחד האגפים, שבון פורץ ומקבל כדור טוב באיזור מסוכן. מתי נראה את זה? מתי שבחון וחדד יפסיקו להיות מבוזבזים בצדדים?

3. Don Joan Roman Member

בן שושן מוכיח את עצמו בכל משחק שבו הוא פותח עד היום, סוחט פנדלים, משמש כאופצית מסירה בכל רגע שהוא על המגרש, רץ מצד לצד מהגנה להתקפה ולהפך בלי להפסיק כדי ליצור אופצית מסירה בהתקפה וכדי לחטוף כדורים בהגנה, זה שהוא לא כובש כמו רומולו, לא עושה מהלכי כדורגל תאווה לעיניים כמו ברק יצחקי ולא מלא ביחסי ציבור כמו מיכאל זנדברג(שהוא שחקן מצויין אבל כרגע לא פוגע) לא אומר שהוא לא מוכיח את עצמו, אם לא היה מוכיח, שום לא היה מרכיב אותו לפניי חן ולפניי טוטו, עמית הוא גם הסיבה שבזכותה עברנו את רבע גמר גביע הטוטו עם שלושה בישולים בצמד המשחקים מול הלוזונות ואפשרות ליותר אם תמוז היה יותר מפוקס וממוקד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/12/07
  4. בית"רי מלידה Member

אני מקווה שבית"ר תגמור את הסיפור על ההתחלה, ונצא בשמחה לפגרה המטומטמת הזו , ואחר כך נוצף בספינים מבית היוצר של הסוכנים התחמנים.

5. beitar4ever Member

אתה יותר מדי מחמיא לבן שושן, עם כל הכבוד לו הוא מציג יכולת ירודה מאוד ממה שהכרנו אותו לפני שנה וחצי, בן שושן אומנם משתפר זה נכון , אך עדיין זה לא השחקן שהייתי רוצה לראות, הייתי רוצה לראות אותו משותף קצת יותר במשחק,שאני אומר משותף זה לא אומר לחימה וריצה אחרי הכדור, כי כולם נלחמים ,הייתי רוצה לראות אותו עושה מהלכים כמו שהוא היה יודע ניכנס לרחבה של הקבוצה היריבה באמצעות הטעייה יפה שלו . מקווה שעם הזמן הוא ישתפר לאט לאט ויחזור להיות אותו שחקן כישרוני .

6. הרצליה Member

נקודה יקרה מפז אבל עדיין, הייתי מעדיף לקבל אתמול 3 ולנצח בשבוע שעבר.
    לא ראיתי דקה מהמשחק,מתקציר אי אפשר לקחת שום דבר,אז אני יסתפק בכך שמשחק ההגנה שלנו אולי השתפר יחסית לחודש האחרון,לא ציפתי שנבקיע עם סלמי ואנטויה בחוד.

7. Mr.Eko Member

עדיף ששחקן כמו עומר פרץ עם המהירות שלו והטכניקה הלא רעה ישחק באגף,יש לי הרגשה שצירוף בינו לבין חדד כשחדד מוצב במרכז יביא דברים יפים.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני מסתכל על ההרכב של הפועל ואני רואה שחקנים שיכולים ביום נתון לעשות לבית"ר צרות, בית"ר היא קבוצה שגונבת את השער הראשון מכלום, לרוב לא מגיע לה לכבוש, אם יש קבוצה מנגד שיש לה קצת שכל בית"ר נכנסת לפיגור. השאלה זה איך הפועל תגיע היום, אם הם יחפשו נקודה אז הם יחטפו בראש.

9. beitar4ever Member

מחצית מצויינת של בית"ר שהייתה בשליטה מלאה של הצהובים למעט דקות ספורות שהפועל ניסו ליצור מצבים, בסה"כ יתרון מוצדק בהחלט של בית"ר.
    מי שהבקיע את הגול היה אלברז שבמשך כל המחצית היה בולט אתם רואים איזה מגן משובח הוא מגן שיודע לעלות להתקפות, לאיים על השוער של הקבוצה היריבה, פשוט שחקן נפלא מקווה מאוד שבית"ר יזכו בו גם לשנים הבאות.
    אני חושב שמי שעוד בלטו היו בן שושן וזנדברג שהביאו מחצית טובה יחסית, תרמו המון לאגפים של בית"ר, הכניסו המון כדורי עומק לתוך הרחבה של אניימה, במזל רק הפועל לא קיבלו שני שערים במחצית הזו.
    עוד דבר אסולין הזה ממש מלוכלך מה עובר על השחקן הזה, שיוציא את העצבים שלו על מישהו אחר ולא על השחקנים של בית"ר, המתוסכל הזה, מקווה מאוד שיפת יתייחס לדברים שאסולין יעשה במשחק ואני מצפה ממנו לתת לו צהוב שילמד אותו לקח.

10. Sergio Ramos Member

מחצית מאוד קצבית בטדי. ביתר הייתה יותר טובה וזה ברור. מהדקה הראשונה הפפועל לא ידעה מה לעשות עם עצמה. אני לא מבין את הצבת אסולין בצד, ג'וניור, כרגיל, לא עושה כלום בפן ההתקפי, דגו וראובן עובד לא מספקים מספקים מחץ מהאגפים ולא מספיק דומיננטיים. כנ"ל שי אבוטבול. ביתר יצאה להתקפות בצורה מסודרת ויפה, הרבה הגבהות לרחבה שסיכנו את הפעול.
    היו התקפות אחדות ביותר של האדומים שבהם הם יצאו להתקפה בצורה מסודרת, והניעו את הכדור. בנוסף הייתה הצטרפות של המרכז ושל עוד שחנקנים להתקפה והפועל הצליחה ליצר 2-3 הרמות לרחבת ביתר.

סך הכל, מחצית טובה יותר של ביתר, שתופסת פיקודעל המשחק ומנצלת גם בגול את ההגנה החלשה של הפועל ואת חוסר הדומיננטיות של שחקניה בהתקפה.

11. הגבר באדום Member

זה בדיוק מה שקרה. המחצית שהיא עם יתרון קליל של בית"ר הסתיימה לטובתם.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך שופט בכיר כמו אלון יפת לא מצליח לראות שני פנדלים באותה ההתקפה? ממש בושידו היה ברחבה, ושום תגובה מצד השופט.

13. JR-Riquelme Member

איזה יתרון קליל? שליטה מוחלטת של בית"ר ואם לא הזילזולים זה כבר 3, אלבארז החטיא וזנדברג לבד מול השוער, בית"ר מזלזלת ורואים, אם מחצית שנייה היא תשחק במטרה לפרק היא תפרק בלי בעיות.

נ.ב
    אלבארז 20 רמות מעל הליגה שלנו, איך בית"ר הביאו אותו לעזאזל?

14. בית"רי מלידה Member

:aaarofl:

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עברתם את החצי יותר מפעם אחת ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx