דור, באדיר לא ממש תורם לקבוצה כבר הרבה זמן, הוא נזק, הוא תורם ליריבה אולי. אני מעריך אותו כשחקן וחושב שהגיע הזמן לפרוש, הוא נתן בחיפה עונות גדולות, בהפועל הוא נתן שנה אחת יפה, הוא תמיד השקיע ונלחם, אבל היום כבר פס כמו שצריך הוא לא מסוגל לתת. באדיר היה מתאפיין בזה שהוא היה דוחף קדימה, מעורב במשחק ההתקפה ומבקיע שערים, לא נשאר ממנו כלום. ליאור אסולין חלוץ שבנוי על הקישור. לא תראה אותו עושה גולים כמו יבואה אחרי שהוא משכיב שחקן הגנה, הוא בעיקר טוב בלסיים, העונה זה לא הלך, אבל באמת שאין לי טענות אליו גם לא היום וגם לא במחזור שעבר. תומר, עובד עייף כנראה טוב יותר ממה שיש לנו להציע, עדי סבג הוא נזק לענף. כל השחקנים עייפים שצריכים לצאת קדימה כי הם משקיעים הכל בחלק האחורי, אני לא רוצה שאסולין ועובד יעשו הגנה, שתיהיה אפשרות לצאת קדימה. רומולו ויצחקי בבית"ר תמיד פטורים מהגה, גם יבואה בכפר-סבא, גולן וקדוסי במכבי פ"ת או עזרן במכבי, לא עושים הגנה. דווקא תצוגת הקהל של בית"ר חיים, הייתה לא משכנעת היום לטעמי, לא מבחינת הכמות, אלא מבחינת עידוד. בכל אופן, מה שיפה שבית"ר מביאה למעלה מעשרת-אלפים גם נגד קבוצות קטנות, בניגוד להפועל לצערי שממלא את האיצטדיון רק שמכבי או בית"ר מגיעות, ופעם זה לא היה ככה.
מישהו חושב שהפועל באמת מסוגלת לעשות משהו ביום רביעי? עזבו אותכם את חטאפה שלדעתי בכלל היה משהו מסריח במשחק הזה.. נכון שזה אלבורג וזאת קבוצה לא מוכרת מדנמרק ועם הפועל הייתה במצב של פעם היא עולה עליה בדרגה אחת לפחות.. אבל הפועל זאת קבוצה של בשר תותחים בליגת העל.. זאת קבוצה שפשוט מאוד שווה ליגה לאומית, קבוצה במקום האחרון, על הנייר היא אמורה לקבל בראש נגד אלבורג.. הליגה בדנמרק בערך באותה רמה וגם אם קצת פחות או קצת יותר הפועל של היום זאת אפילו לא קבוצה של ליגת העל והיא אמורה לקבל בראש מכל קבוצה מכל ליגה בעולם בטח בשלבים של הבתים
אני רוצה לתקן אותך בכמה דברים, תיראה הקישור שלנו היום היה טוב אך אני אישית חושב שראינו משחקים טובים יותר שלו, היום ראינו לא מעט איבודי כדור במיוחד של טל, אבל בסה"כ ניתן להם את הקרדיט החבר'ה עשו עבודה לא רעה. עוד דבר רומולו לא היה מורגש כלל במשחק אני לא מבין עפ"י מה אתה אומר שהוא היה מעורב רבות במשחק, דווקא היום לא ראיתי ממנו שום פעולה , אפילו לא מצב אחד, אני מצפה ממנו למשחקים טובים יותר בעתיד. חוץ מזה דבריך היו נכונים. זה ברור הקהל היום היה ממש תומך, וכל הכבוד להם על השלט שעשו להפועל, ועל כל שאר הדגלים וכול התפאורה שהייתה במשחק. הנה כמה תצוגות יפות של הקהל שלנו: http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg786873.Xxx http://beitar-jerusalem.net/salat/admin/newGalleries/originals/1141_IMG_9820.Xxx http://beitar-jerusalem.net/salat/admin/newGalleries/originals/1141_IMG_9812.Xxx פשוט תפאורה מדהימה ראינו היום בטדי.
עובד עייף פשוט נעלם מהמשחק, לא הרגישו בו ברוב הדקות שהיה על המגרש. ועדי סבג באמת בושה לענף, אני לא מאמין שהחלוצים שלנו הם עדי סבג, רועי דיין ופאביו ג'וניור. אגב, מה עם סוויסה? עדיין פצוע?
במחצית השנייה הפועל ממש לא הייתה במשחק, היא לא מסוגלת ליצור מצבים פשוט... מצב קשה אבל לגוטמן יש עכשיו 3 שבועות לעשות כל מה שהוא רוצה וכל מה שהוא חושב שיביא את הפועל טובה יותר אחרי הפגרה. אגב שאפו לאוהדי בית"ר על הרעיון עם המפה... קטע ענק.
גוטמן יביא ברזלים, שקי מלט וחול, בלוקים, ויבנה בונקר מבטון מזוין,זה מה שהוא יודע לעשות, וזה הכל. מאמן שמעלה את חלוץ החוד שלו ( ליאור הקלפן ) כמגן ימני, הוא פשוט אפס, אין מילה אחרת. הפועל שיחקו במערך של 10 0 0 , אין לכזו קבוצה זכות קיום ספורטיבית בליגת העל.
אני רק צריך לתקן, אסולין זה לא חלוץ שבנוי על הקישור, זה חלוץ שבנוי על משחק לחץ וטעויות בהגנה של היריבה.
לא יודע אם מישהו חושב כמוני - אבל המשחק של היום הזכיר מאוד מאוד את ימי פרננדז בבית"ר, טמפו, הכדור לא נח לרגע ותמיד כדור ראשון אצל בית"ר, באמת הפעם היחידה העונה שהיה כיף לראות את בית"ר משחק שלם.
לשם שינוי משחק טוב מאד של בית"ר וניצחון מוצדק לחלוטין. לגבי הפועל, נכון ללפני הפגרה, היא בדרך הבטוחה ללאומית(הפועל עזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx). בכל מקרה, טדי, קרית אליעזר,דוחא - אלה לא המגרשים שקבוצה כמו הפועל צריכה לחפש בהם נק'. הם יצטרכו לחפש אותן מול היריבות העירוניות, הרצליה,אשדוד,בני יהודה וכד'...
הפועל שיחקו כמו לוזרים ממש גרוע , בעיטה אחת לכיוון השער של בית"ר , עדי סבג קיבל קרדיט מגוטמן והראה משחק חלש..לא שווה כלום הילד הזה .. הפועל ביינתים נראים בדרך הבטוחה לליגה הלאומית .
בית"ר הייתה טובה אבל היה חסר מחויבות ודיוק במסירה האחרונה שלפניי הגול, בעיקר אצל מיכאל זנדברג שאמנם נתן כמה פריצות יפות וסיכן פעמיים או שלוש את השער אבל משחקן ברמת היכולות שלו אתה מצפה ליותר דיוק בכל האספקטים של המשחק, אם היה דייקן יותר היה מסיים עם שער לפחות וצמד בישולים, וחבל שהוה ככה פוגע בעצמו ובבית"ר. ועדו שמהו קטן: עידן טל פשוט שחקן גדול שמתחיל לאט לאט להזכיר למה שום מתעקש והתעקש עליו כ"כ, הכדור שהוא נתן לזדנברג בדקה העשירית היה פשוט כדור אומן.
התייחסות קצרה על המשחק ועל המסביב: היה מחצית ראשונה מעולה של בית"ר, שנס לא נגמרה בעוד כמה כדורים ברשת של אניימה, שבלעדיו הפועל היתה יורדת עם תבוסה. אני מעודד מהיכולת, מהניצחון, ומכך שהפועל ממשיכה לסגור את הטבלה. *עידן טל מתחיל להראות למה בית"ר נלחמה עליו בקיץ, משחק שלישי שלו בערך שהוא מציג יכולת פנטסטית, מבשל שערים, מעורב בהתקפות, רק שימשיך ככה. * קאלה כבר עם 7 משחקי ליגה ללא ספיגה (צריך להדוק מה השיא של קבוצה ללא ספיגה). *בית"ר כבר עם 13 משחקי ליגה ללא הפסד. * ההקפצות של אניימה בראש היה מופע טוב, הרג אותי. * שורה על הקהל: היה פשוט מדהים להיות במשחק, קהל ענק, נהנתי מכל רגע. אחח איזה יצירתיות יש לאנשים ביציע. רק חבל שישבתי בצפוני וראיתי בקושי את הדגלים.
בהחלט משחק טוב של בית"ר ירושלים . JR-Riquelme - אני מסכים איתך . המשחק המהיר והטכני שהבית"רים הציגו באמת הזכיר את הכדורגל שהביא עימו לואיס פרננדז . היה תענוג לצפות בקהל הירושלמי שביציע הצפוני מרים את התצוגה הנהדרת ולשמוע את הקהל כולו באצטדיון שר, בנוסף לקהל שהציג תצוגה מכובדת וטובה גם השחקנים שעל הדשא לא איכזבו . עידן טל חוזר לעצמו אט-אט, גל אלברמן ממשיך ביכולת הפנטסטית, דרק בואטנג הפתיע אותי לטובה עם משחק מצוין, שמעון גרשון בלם כמה-וכמה התקפות מסוכנות מצד האדומים וכריסטיאן אלבארז, כרגיל - ענק . אני מאמין שעם ברק יצחקי בחוד היינו יכולים לראות יותר שערים, ניצול המצבים לא הרשים במיוחד אך כמו שחצי מהחבר'ה ליציע ויצחק שום אומרים: "גם 1-0 זה שלוש נקודות" .
הכתמת את התקופה של פרננדז. בחיים(לפחות ככה זה נראה) לא נגיע לרמת המשחק ששיחקנו אצל פרננדז, לא בעוצמה שהקבוצה שידרה,לא בהנעת כדור החכמה,לא בתנועה ללא כדור(מאפיין לא ישראלי) המעולה ולא במשחק הלחץ המפחיד. בסה"כ ביתר שחקה בינוני נגד קבוצה גרועה שבאה כדי לצאת עם ניצחון מינימלי,אולי תיקו וזה לא עבד.