מחזור 13 בליגת העל- בית"ר ביקשה טכני על הפועל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by ג'רי בית הלוי, Dec 9, 2004.

1. נדב מיכאלי Member

מה יש לרוסו לעשות במכבי תל אביב?
    קודם כל ,אולי הוא ירצה איזה שינוי אחרי 3 שנים בחיפה דבר שני למכבי תל אביב יש את הקהל הכי גדול בארץ ,יש להם קבוצה עם הרבה כסף ,למה לא בעצם?
    לי אישית רוסו נורא חסר בכדורגל ,הצחוק שלו ,הטכניקות שלו ,השמחת חיים..
    גם חסר לי מאד בועט אחד ,מהגדולים שהיו פה :איציק זוהר.

2. בית"רי מלידה Member

אם היו מרכיבים לגרוטאה חלודה 4 גלגלים - היא היתה יכולה להדרדר במידרון גם בלי מנוע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ( משהו שקשור לחוקי ניוטון )

והמשל הוא כמובן הבועל פלסטיק ת"א.....

Last edited: Dec 12, 2004
  3. john terry Member

חחח הנה עוד מכביסט שחושב שבני יהודה לא קבוצה...

אם לא היה לכם אתמול מזל הייתם חוטפים 5-6 חתיכות והיום לא היית יוצא מהבית למשך שבוע ובמיוחד לא פותח את הפה שלך פה.

אתה מדבר כאלה שטויות... יובנטוס משחקת נגד באיירן מינכן או ריאל מדריד ובאותו שבוע היא משחקת נגד אטאלנטה. אתה חושב שהיא באה בגישה שונה?
    זאת עדיין אותה יובנטוס והיא עדיין מנצחת ויותר טובה מהיריבה שלה.

אם היית מספיק גבר אז היית מודה שבני יהודה עלתה עליכם בכל דרגה במגרש עד לגול ה-2
    שמתם 2 גולים מ-2 הזדמניויות וחצי בלחץ. ועוד המאמן שלכם החוצפן הזה מעיז לדבר ולהגיד שהוא היה צריך לנצח. כנ"ל גם דגו. אבל אם הם מדברים ככה אז מה אפשר לצפות שהאוהדים שלכם יגידו?
    אגב... הקהל שלכם מסריח ברמות. למרות שיש לכם הכי הרבה אוהדים בארץ רובכם אוהדי קונצרטים שיושבים כל המשחק ומעודדים 5 דקות במשחק. כולל במשחק נגד יובנטוס שהייתי בו ולמעט הרבע שעה הראשונה לא שמעתי אותכם למרות שהייתם 30 אלף בערך.

ובני יהודה קבוצה לליגה לאומית? נו באמת... אתה לא יכול להיות עד כדי כך... ניתן לאחרים שראו אתמול את המשחק לשפוט. מעכשיו כמה שזה יהיה לך לא נאה לעין אתה תראה אותנו גבוה גבוה בצמרת בכל עונה.

4. Apu Member

1. בוגר בטירוף.
    2. תחזור אחורה ותצטט אותי כמה שבא לך, בעצם אני יעשה את העבודה בשבילך:

ובכלל מדיון אחר:

אני אמרתי שרגל אחת (רגל ימין) של אינדיו הייתה 10 ס"מ בתוך הרחבה והרגל השנייה הייתה על הקו, זה בתוך הרחבה או לא?

1. לא סגור על זה, לא ראיתי ראשון בשער.
    2. דבר ראשון זה לא חצי גוף, זה כל הגוף. וההגשלה נעשתה על הקו (אם העבירה על הקו זה פנדל חד וחלק, זה לא בעיטה מהקו).

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בספק שיש מישהו ברדיוס עשרה קילומטר מסביב לבית שלי שבכלל מתעניין בכדורגל ככה שאין לי בעיה, מה גם שהביתספר קרוב.

כשנהיה יובנטוס אני מבטיח לך שגם אנחנו נשחק אותו דבר. בכמה מסגרות.

אני גבר, אבל את המשחק לא ראיתי, אולי אתה צודק, אבל מצד שני גם מכבי עלתה על יובנטוס לפני חצי שבוע, האם זה אומר משהו? לא.

אני דרך האיכות הזוועתית של הבלוג בתפוז שמעתי, ואתה לא? תלך לבדיקת אוזניים מה אני אגיד לך.
    הקהל שלנו מסריח ברמות מסיבות שונות לגמרי, והבעיה היא דווקא האנשים שמעודדים כל הזמן (לא כולם כמובן).

הפועל ר"ג לקחו גביע בתצוגות נהדרות, זה לא אומר שהם היו קבוצה לליגת העל אפילו באותה עונה, בני-יהודה בכל מה שלא נוגע ביכולת על המגרש קבוצה של לאומית, ואל תדאג, תחזרו לשם במהרה, בלי בן לוז הקבוצה הזאת לא שווה כלום.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

הבועל 1 בית"ר 1
    הפנדל של הבועל לא מוצדק, נימני עם חופשית ענקית.

Last edited by a moderator: Dec 12, 2004
  7. Apu Member

יששששששש!!!!
    הפועל לא הפסידה!!!
    למרות שזה רק ואני מדגיש רק לבית"ר.
    אבוקסיס שיחק כל כך גרוע, אדרי עוד יותר גרוע, חן פשוט לא קשר, חליס פשוט אידיוט.
    אבל צד חיובי-כיף לראות את נימני הקוף הזה קופץ מול השופט אחרי שנתן להפועל פנדל (לא הבנתי מה הבעיה איתו).

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד היום אני מחפש את אנטבי בפרוג'יה,את בכר בלסטר ואת דגו בלה קורוניה...
    הידיעות האלה אמיתיות כמו שהפועל היא קבוצה מתחרה למכבי חיפה.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

הליגה הזאת תמשיך להישאר בחרא וברמה כזאת מגעילה כל עוד רמת השיפוט תישאר כך. יש רק שתי סיבות אפשריות מדוע הקוון החמור נתן פנדל היום - או שאין לו שום מושג לגבי החוקה או שהוא פשוט עיוור (או מכור, כשחושבים על זה). ההחלטה הזאת היתה רשעית, שחקן הפועל בעט את הכדור על היד של דנין (משחק נהדר) שהיתה צמודה לגוף שלו - מי האדיוט שנתן לקוון הזה לשפוט בליגת העל?? על השופט אני לא אדבר כי הוא היה יחסית בסדר וכי אני נותן לו את הספק שהוא פשוט האמין לקוון.

בקשר למשחק - בית"ר קבוצה יותר איכותית מהפועל ת"א, יש לנו שחקנים יותר טובים והאפשרויות שלנו הרבה יותר גדולות. מה שכן - יש לנו מאמן חאפר בצורה בלתי רגילה, הבלאגן חגג היום אצל בית"ר כרגיל, מליחי בועט מאיפה שבא לו (היום זה היה מ-40 מטר), מתי שבא לו, לא מבין שאולי אחרי עשרות אלפי הבעיטות שהוא ניסה מחצי מגרש יכול להיות שהעניין פשוט לא עובד, מליקסון ממשיך עם ההצגות הדוחות שלו, מוסר עקבים, מכדרר, מבלגן את כל המשחק כשאנחנו נלחמים על שיוויון, על יכולת המסירה של עטיה אני לא אדבר בגלל שהציל שער בטוח, עופר טלקר כרגיל חושך, החוזה שלו לשמחתי נגמר בסוף העונה, אני לא מסוגל לראות את הגולם הזה עוד שניה אחת, אסולין לא הגיע למשחק וברוכיאן לא היה מעורב מספיק.

וזה לא באשמת השחקנים. זה קורה שוב ושוב, בכל משחק, נכון שאנחנו מנצחים אבל אי אפשר להמשיך להתסמך על החמצות מזעזעות של היריב, על איזה מבצע של נמני או ברוכיאן אם יש לנו אשכרה שאיפות מעבר למקום 4-5, אחרי שבית"ר מפסידה משחק אחרי עשרות ליקויים וטעויות אוחנה בא למצלמות ומודיע ש"אי אפשר להסביר את מה שקרה היום" וש"היה לנו פנצ'ר", הוא פשוט לא יכול להתמודד עם הטעויות והליקויים האלה, הוא אפילו לא מודע אליהם וזה מה שחמור כאן.

אז אתה אומר שהמרחק בין שתי רגליו היה 10 ס"מ?

עזוב את הראיה המדהימה שלך ויכולת המדידה המדויקת שלך, שחקן שרגליו רחוקות 10 ס"מ אחת מהשניה לא מסוגל להכשיל שחקן אחר, כי מדובר במצב עמידה.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרגשה שהקוון מתחרט מאוד על מעשיו.

בהתחלה הוא הניף דגל לפנדל,אח"כ ששחקני בית"ר הקיפו אותו ודיברו איתו הוא אמר להם שאין פנדל,ואז נימני רץ לשופט המרכזי בוחבוט ואמר לו שאל אותו אין פנדל,בוחבוט הלך לקוון וכנראה הוא פחד לשנות את החלטתו ואמר פנדל.

11. Apu Member

תגיד לי אתה מתכוון להיות קטנוני כל החיים שלך?
    הוא תיקל את מראקש, הוא חצי שכב חצי עמד, כאילו רגל ימין חצי מכופפת בתוך הרחבה ורגל שמאל לא מכופפת על הקו מכשילה את מראקש, מה לא ברור?

כן, מראקש גם רצה מהתחלה שזה יפגע לו ביד.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    הוא כולה הרים וזה פגע לו בידיים שלו. לדעתי פנדל.

צודק, תומך בשופט שנתן למשחק לזרום, אבל כמה אפשר?
    ושופט שמבליג את זה שהשחקן החדש ההוא של בית"ר קופץ על אוגבונה ( :aaarofl: ) ומצליח להפיל אותו ( :aaarofl: ) ולא מוציא צהוב הבליג טיפה יותר מדי.

ואו שאר ההודעה שלך פשוט בלי קשר למציאות..

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנין הגן על הפנים שלו , אין בזה שם סיבה לשרוק לפנדל .

13. Apu Member

נו אז בסך הכל הקוון לא היה כזה פחדן ולא שינה תהחלטה שלו למרות שנימני שבר שיאים בקפיצות לגובה מולו במחאה.

14. Apu Member

כן, בטח.
    כדור שהולך לברך שלך זה ריפלקס להגן על הפנים נכון?

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה דנין הולך לנחש שהכדור הולך לפגוע לו בברך ?
    מארקש בא להגביע כדור,ודנין בתגובה אופיינית שם ידיים על הפנים,הכדור פגע בברך ואז ביד .