מחזור 12: ויאריאל גוברת בשיניים על סביליה.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/11/07.

1. Puyol5 Member

איזה גבר.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. 亚历山大帕托 Member

צרות?! אתה בטח אוהד את בארסה מ-2004 אם זה צרות בשבילך.

ואם כן ישחקו בעונה הבאה באופ"א? ואם בכלל יישארו מחוץ לאירופה? ואם יירדו ליגה?! גם אז תצא בהצהרות אמיצות שכאלה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/11/07
  3. xavi6 Member

איזה צרות, מקום שלישי, 4 מהראשון! וואי זה בלתי אפשרי לחזור מזה.

וואי איזה אוהדים שרופים יש לנו, אני ישלח אותך ישר לאולטראס, איפה שהם יושבים מאחורי השער, הם זקוקים לאוהדים כמוך... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ברצינות, תפסיקו להצהיר הצהרות, שמרו את זה בלב כי יום אחד אתם עוד תיבלעו את הלשון ותגלו שההצהרות האלה שוות לתחת כאשר הקבוצה באמת מדשדשת בסוף הטבלה.

4. Raulito Madridista

משחק ההגנה שלנו אתמול היה בושה וחרפה, את השער הראשון והשלישי היה אפשר ורצוי למנוע. אני לא אוהב את המתחים האלה, אני מאלו שמעדיפים ניצחון בהילוך שני עם רביעייה לדוגמא במקום לנצח בשיניים במשחק עם המון דרמות, הספיקו לי הדרמות של שנה שעברה עם סראגוסה, או עם אספניול או רקראטיבו.
    ראוליטו עם שער שמיני העונה(כולל הצ'מפיונס) וזה אומר משהו, אשתקד היו לו רק 12 ולשנתיים לפניכן 13, זה אומר משהו שהקבוצה עובדת ותוקפת טוב יותר ולכן הוא נראה יותר טוב. ראול גם בישל שישה שערים(בכל המסגרות) ואני לא זוכר תרומה נאה שלו מבחינת בישולים כבר הרבה זמן. הבישול שרוביניו סיפק לו היה פנטסטי ואותו דבר אפשר לומר על המסירה של ראול לרוד, דומה לשער נגד רקראטיבו.
    את המשחק המלא לא ראיתי( היה דרבי תל-אביבי והייתי במשחק מן הסתם[אבל תקציר כן ראיתי])ואני אצפה בשידור חוזר בעוד כשעה, אבל אסור לנו לספוג שלושה שערים בבית, לא תמיד ניתן ארבע.
    בינתיים אפשר להסתכל רק על הסטט' - 29 שערים ב-12 מחזורים - שער אחד יותר והיה לנו ממוצע של שני שערים למשחק, ההתקפה הטובה בספרד כמובן. שישה משחקי בית ניצחנו העונה מתוך שישה משחקים והנתון הזה מצויין וחייב להישמר, ריאל מדריד צריכה להחזיר את הברנבאו להיות מיבצר, כמו שבקאמפ-נואו נדיר שברצלונה מאבדת נקודות.
    אני מעדיף 4-3 על 1-0 כמובן, למרות שאני מחכה לראות את איקר זוכה בתואר הזאמורה לראשונה בקריירה שלו.
    מרסלו היה עלוב בגול הראשון שספגנו, הוא עשה שתי שגיאות במהלך אחד, אבל הוא בישל נהדר לרוביניו את הגול(תיאום נהדר בין השניים) ואני לא רגיל לראות אותו מגביהה בצורה מדוייקת, למרות העליות הרבות שלו למעלה הוא עדיין לא תרם לנו יותר מדיי בחלק ההתקפי.
    טוב מאוד שמשחק גביע המלך שלנו נידחה ואנו יוצאים לפגרה בפער של 4 נקודות מהמקום הראשון.
    אני גם שמח שללא גוטי נראינו כמו קבוצה(ארבעה גולים לא באים בקלות וגם הבנתי שיכלנו להבקיע יותר).
    אם יהיו לי דברים נוספים לומר אחרי הצפייה בשידור החוזר, אוסיף בהמשך.

שאר המשחקים -
    אתלטיקו זייפה באלמרייה, אני צפיתי את זה וחבל שהיא לא מנצלת איבוד נקודות של ברצלונה לדוגמא. כל הכבוד לויאריאל שהפכה פיגור של 2-1 לניצחון על סביליה, שמה לעשות, בחוץ היא קבוצה בינונית מאוד ורק בפיחואן היא משתגעת, זה דומה לכל קבוצה הפרמיירה שבבית ובחוץ ניראות שונה לחלוטין. וולנסיה עשתה את המוטל עלייה וכמה שדויד ויאה חשוב לקבוצה הזו. אני מקווה שיהיה נס והיא תעפיל לשלב הבא באלופות ותמשיך להיות בצמרת, היא חשובה לליגה.
    אספניול מנצחת לאחר מספר משחקים לא טובים שלה וסראגוסה עם הפסד שני ברציפות, מרגיזה הקבוצה הזו, כל-כך מוכשרת אבל שום דבר לא יוצא ממנה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/07
  5. Sergio Ramos Member

שוב ויאריאל מנצחת ושוב היא מוכיחה אופי. בשנה שעברה, אחרי כל ניצחון גדול, נכנסו שם לאופוריה ומחזור אחרי חטפו חזק בראש. העונה ויאריאל מתברגת חזק בצמרת. היא מוכיחה אופי וגדולה, אחרי שניצחה גם את בארסה, גם את סביליה וגם את סביליה.ברוב המשחקים הטובים שלה העונה היה אפשר לראות הרבה מאוד גולים. גם אתמול. זה מראה עד כמה ויאריאל קבוצה כישרונית, והתקפית. היא צריכה רק להמשיך בהמשכיות שלה והיא תמשיך על דרך המלך. היא תורמת הרבה לליגה שלנו..

אוי סרגוסה, את כזאת עלובה סרגוסה. דווקא בטיס, אחת מהקבוצות האפורות העונה, מנצחת את סרגוסה. כל פעם מחדש הקבוצה שם מוכיחה מנטליות יותר גרועה משל ולנסיה. יש לה חומר שחקנים מצוין, אבל כנראה שויקטור פרננדס לא יודע להשתמש בוא. סרגוסה מאבדת מהרקורד שלה, ובזמן שויאריאל לאתלטיקו, קבוצות מהמעמד שלה פחות או יותר, מתברגות בצמרת האי הולכת ואובדת. הבעיה לדעתי היא ויקטור פרננדס, לא יכול להיות שקבוצה כזאת שיש לה שחקנים כל כך טובים לדעתי מתפקדת באי יציבות כזאת.

6. Raulito Madridista

לאחר צפייה במשחק -

משחק גדול של רוביניו היום, מעבר לצמד השערים הוא גם בישל שער אחד באומנות לראול, לא היה רחוק מלהבקיע שלושער(בעיטה אחת שלו מעל החיבורים במהלך המחצית השנייה) והיה השחקן המסוכן ביותר שלנו, אני רק מחכה במשחק שהכדור יגיע אליו לרגליים ושהוא יעשה את האחד על אחד שלו נגד המגן, במהלך הבעיטה של רוביניו שהלכה מעל השער, הוא סיבב את הקטור בצורה פשוט מושלמת, המגן לא ידע מאיפה זה בא לו. אבל, עם כל הדיבורים, עד שאני לא אראה אותו עושה את אותו דבר בחצי גמר ליגת האלופות או במשחק חוץ כמו בפיחואן או בקאמפ-נואו או נותן תרומה למשחק גם שהוא לא ביום מדהים(מוזר שאו שהוא הכי טוב במגרש או שהוא חלש מאוד), הוא עדיין לא הוכיח את עצמו מספיק מבחינתי.
    ראול כבש, היה בסדר גמור וממשיך את העונה הטובה שלו, אם כי שער שלו לקראת הסיום אחרי עקב של רוביניו, היה עושה אותי מאושר כפליים. סניידר ממשיך להיות לא מועיל פרט להרמה נחמדה לראול שנגח מעל השער. גאגו ודיארה שבישל גול למאיורקה במשחק לא טוב.
    לא היה ספק לאורך כל המשחק שננצח אותו למרות שמאיורקה פתחה טוב יותר את המשחק.
    אולי הגיע להם פנדל עם נגיעת יד והייתה להם החמצה לאחר כדור קרן שהם בעטו למשקוף, אבל הייתה לנו החמצה מזעזעת של סניידר, ניסיון של רוביניו והיינו טובים יותר, מה שכן, במשחקי הבית חייבים לייצר יותר מצבי הבקעה, אנחנו צריכים להיות מעל היריב ב2-3 דרגות ולא ננצח בפער קטן באיומים לשער וכו'.

http://realmadrid-futbol.com/LG_rmadrid_mallorca_robinho.Xxx

תמשיך ככה, ילד

7. Mr.Eko Member

אחי מה אתה מתרגש....
    בארסה לא בצרות ולא נעליים.... סך הכל ניצחון אחד שלה והפסד של ויאריאל והיא חוזרת למקום השני... הכל יכול להיות,יש עוד הרבה מחזורים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובמיוחד יש את המחזור ההוא ב23 לדצמבר...

9. RubberSoul Member

כולה מה אמרתי?!תהרגו אותי וזהו :eek:
    ואני אמרתי את זה שהם בצרות,כי במצב הזה,לכו תדעו מתי מדריד תפסיד וברצלונה תנצח בחוץ...

10. Sergio Ramos Member

בארסה לא בצרות בסך הכל, הליגה לא ברחה לה. אבל היתי אומר שיש הרבה סיבות לדאגה בברצלונה. הרקורד של במשחקי החוץ, אפשר לור, בלי להעליב, פשוט עלוב. בעיה מנטלית קשה שהאי סיבה לדאגה. במשחקי הבית בארסה נראת כמפחידה והיריבה נראת כאילךו כבר הרימה ידיים. בחוץ? העולם אחר, בארסה חסרת חשק, רונלדיניו חסר חשק, והקבצה פשוט לא מתפקדת.
    זה בעיה שרייקארד יצטרך לפתור אותה כמה שיותר מהר.

11. beitar4ever Member

בעיה גדולה של חוסר יציבות בברסה, עד שניראה שהכול מסתדר רונאלדיניו חוזר לעצמו עם צמד, ברסה מציגה יכולת טובה, החיים טובים .... עד שהכול התפוצץ להם בפרצוף והם הפסידו הפסד מר מאוד לחטאפה, ברסה אומנם בצרות אבל כפי שאתם יודעים לברסה יש קבוצה יוצאת מן הכלל והליגה עדיין לא ברחה לה, למרות שהיא מתרחקת 4 נק' מהמקום הראשון שזה פער לא קל למחיקה.

12. REAL MADRID Member

הפסד חוץ לקבוצה קטנה. גם לריאל יהיה את זה - אני בטוח.
    למה כבר לקבור את ברצלונה?

13. xavi6 Member

כי זה טיבעם של האוהדים הישראלים. הם לא נאמנים, הם בכיינים, והם על פי משחק אחד הופכים קבוצה לאלופה או מועמדת לליגה שניה.

14. BenBatia Member

צריך להבין שאלו אוהדים חובבנים,אותם אוהדים שיגידו:רונלדיניו בברצלונה,למה מי זה קאקא "המעפן" וכריסטאנו "האפס".אלה אותם אנשים שניכנסים ומאמינים לזבלונים של ישראל.ואני מצטט:"אני ימשיך לאהוד גם אם נרד לגביע וופא".
    במידה וזה יקרה (לעולם לא)הוא יעלים עקבות מברצלונה,וייאש את עמדת המנדריל/קבוצת צמרת אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/07
  15. xavi6 Member

לא, זה פשוט כי זה תרבות אוהדי הכדורגל בישראל.