קנאברו והיינצה נראו מצויינים היחד ביוון. אם הם ימשיכו ביכולת מיוון לא צפויה להיות בעיה. החלק המדאיג הוא האגף הימני בו מיגל טורס לא יעלה להתקפה והאגף יהיה פשוט ריק.
דור, בוא נסגור את זה ככה-באיזה משחק שנה שעברה ראית חילוף גאוני של ריקארד? מאז שטן קטה עזב, רואים עד כמה ריקארד חובבן בכל מה שקשור ל-90 דקות של משחק. מיחוץ למשחק הוא פסיכולוג לא רע, אפילו טוב, הוא מצליח לרכך שחקנים, הוא מאוד אמיץ בסיגנון משחק שלו, הוא ג'נטלמן, ועל זה מגיע לו מחמאות, הבעיה היא שאין לו אף פעם "תוכנית ב'" ובכל הקשור לניהול משחק הבחור חובבן דרג ז'. יש לו חילופים קבועים מעצבנים קבועים. היו משחקים מסוימים שפשוט ראינו עד כמה הוא חובבן, מוריניו על אותו בליץ מפחיד בצ'לסי, ריאל מדריד עושה לנו בית ספר להתקפה ויעילות כבר שנתיים שלמות, לארסנל ולונגר היה חסר גול אחד של הנרי בישביל ליגמור את הסיפור ואז שום בלאטי ושום לארסון לא היו מצילים אותנו, שלא נדבר על המכות שחטפנו מסביליה כמעט כל מפגש, וחוץ משתי שחקנים (דקו בשיאו, רונלדיניו) לא היה לו שום "גאונות" בניצחונות על צ'לסי\ריאל. תשימו לב, בכל משחק גדול על קבוצה גדולה, שתי הם היו המיצטיינים, ודגש על רונלדיניו שפשוט היה מדהים באותם משחקים.אז חוץ מרונלדיניו לא היה לו שום קלף מנצח, ושום תוכנית ב'. תן הצצה למשחקים של בניטס\מוריניו\ונגר\פרגסון\קאפלו, הם מלאים בתוכניות, הם גאונים בכל מה שקשור לניהול משחק, לכל דבר שקורה הם נערכים מראש. ריקארד לא נערך מראש, הוא פשוט עושה את אותו דבר, טיפה מאוחר ומחכה שרונלדיניו\מסי\הנרי יפתיעו ביכולת אישית. אפשר בעצם להגיד שריקארד היה מאוד תלוי ברונלדיניו, שבכל משחק גדול הופיע בשנים האחרונות, וזה לא מיקרי בכלל שכאשר רונלדיניו בכושר רע-ברסה בכושר רע. מזל שיש לנו את דקו, כי כשהוא טוב אז אנחנו מביאים נקודות גם כשרונלדיניו נראה כמו חרא מעוך, וזה גם מראה לכם עד כמה דקו חשוב והיה חשוב במערך של ברסה, ומבחינתי הוא השחקן הכי חשוב שיש לברסה עם כל הכבוד לאהובי צ'אבי, או לרונלדיניו, או למסי ואפילו לפויול, דקו הוא פשוט הכל. לא ראינו את זה אז כשזיכנו בתארים, כי אז רונלדיניו הדהים אותנו והעבודה והיעילות של דקו קצת נידחקו הצידה, אבל עכשיו זה בולט עוד יותר. עכשיו דקו זה הקלף של ריקארד, וגם הוא סופר את הימים עד שהוא יחזור.
לא פחות מ-6 משחקים מתקיימים ברגעים אלה בליגה הספרדית. כול הקבוצות נמצאות במחצית.רוצים לדעת כמה שערים היו לכול הקבוצות ביחד במחצית הראשונה? הנתון המפתיע - שערים3.
ממוצע שער לקבוצה,היבול פה עד עכשיו פחות... 7 שערים+5 אתמול,ואנחנו בדרך לסוף המשחקים. כנ"ל לסגונדה,שם יש פחות שערים(!).
פאבונה נכנס בדקה ה72 ועושה מהפך . שער בדקה ה90 ועוד אחד לפני בדקה ה80 מביא לבטיס ניצחון 1-2 על סארגוסה. מה קרה לראול ביד ?
שער של רוביניו. ואחר כך,בא שער של מאיורקה,עוד לפני שראיתי מי הבקיע,היתה לי תחושה שזה וארלה! 1-1 בברנבאו!דקה 14.
בואנ'ה מה יש לריאל, הם הובילו פעמיים ושמטו יתרון 2-2, ההגנה מאוד חלשה משחק חלש מאוד של קבנאברו והיינצה, וגם טעות גדולה של מרסלו בשער של ורלה, שהבקיע צמד שערו השני הבוקע ממש עכשיו!
קנאברו והיינצה לא הגיעו למשחק. מרסלו עולה להתקפה ועוזר לרוביניו אבל הוא חתיכת חור בהגנה. מוזר לי שמאיורקה תוקפת דרך מרסלו כשהיא יודעת שלהיינצה יש נטייה שמאלה במקום לנצל את זה שהאגף של מיגל טורס פרוץ כולו. משחק מבולגן מאוד.
איזו הגנה אידיוטית יש לריאל. מהרגע שפפה נכנס למשחק, ההגנה התייצבה (יחסית). מזל שבסופו של דבר ניצחנו את המשחק הדי שכונתי הזה.
תוצאה של משחק בשכונה,10 דקות או 4 גולים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx ההגנה של ריאל הייתה קטסטרופלית,ההתקפה חלשה גם היא,רוביניו הציל את מדריד.
טעויות של חוסר ניסיון מצידו של מרסלו, הוא ישתפר, זה מחיר שצריך לשלם בישביל לראות את אחד המגנים הטובים בעולם לשנים הבאות. זה פשוט לא יאומן, אשכרה הגלגל היסתובב.
איזה משחק. ההגנה פשוט בדיחה כמו בערך כל משחק העונה. איזה ריק שהמאמן האיטלקי השאיר אחריו בנושא. נקודת האור היחידה בהגנה הייתה היום לדעתי דווקא מיגל טורס שעם כל הכבוד למיצ'ל סלגדו (ואין כבוד) אני לא מבין למה לפחות במשחקים שראמוס לא נמצא או משחק כבלם שוסטר העדיף עד היום את סלגדו המוקיון. טורס שחקן מוכשר שעם קצת תמיכה מהמאמן הוא יגיע רחוק (בעונה שעברה תחת ההדרכה והתמיכה הרבה של קאפלו שנתן בו ביטחון טורס התפתח מאוד). עוד בעיה בהגנה היום הייתה בעמדת הבלם בה קנבארו והיינצה פשוט היו בדיחה מרצדת על המסך ועשו את כל השטויות האפשריות. לא ברור לי למה מצלדר לא מקבל דקות משחק. דווקא פפה שיעקובי לא התרשם ממנו שיחק לא רע. סה"כ נתן יכולת משכנעת מה שלא מנע את השערים של מאיורקה אבל אי אפשר לבוא רק אליו בטענות. סניידר לא מרשים וממשיך ביכולת האפורה שלו מהמשחקים הקודמים כמו גם גאגו שפשוט לא עשה היום כמעט כלום. ראול נראה טוב כמו כמעט כל משחק בו הוא משתתף העונה. כמו כן גם רוביניו, איש המשחק ללא ספק עם משחק ענק. ואן ניסטלרוי נתן משחק סביר פלוס ורק השער היה נקודת האור במשחק שלו. השיפוט, כנהוג בספרד, מתחת לכל ביקורת. נגד ריאל בצהוב הטיפשי להיגואין או בכל מיני החלטות שגויות כאלה ואחרות ובעיקר נגד מאיורקה בשער המפוקפק של רוביניו (2-1) ונגיעת היד של היינצה בדקה ה-5 ברחבה. חבל שלא מקבלים בספרד רמת שיפוט לפחות סבירה לליגה כל כך טובה.
מה אני יגיד לכם..במילים בטוח אי אפשר לתאר כמה אני מתוסכל.. קודם כל אני יתחיל בשיפוט הזוועתי, מאיפה מביאים את השופטים האלה לעזאזל1?! 3-4 נגיעות יד ברורות בתוך הרחבה במקרה אחד, והגול של רוביניו, שאני לא מבין על מה משלמים לקוון הזה. ושוב יכולת פנטסטית שלנו, וארלה נתן את המשחק הטוב ביותר שלו אצלנו מאז שהגיע מבטיס, איבגזה היה מצוין, אראנגו לא היה במיטבו אבל נלחם וגוויזה היה די סביר למרות השער. ועכשיו..אני לא יודע בדיוק מה הייתה היכולת של לוקס בעבר, אבל כרגע להגיד שהדבר הזה הוא שוער זה פשוט בדיחה, ולחשוב שמויה יעדר חודש!! ועוד שחקן שכבר מעבר לשיא הוא הקטור, לאורך כל העונה הוא היה הבעיה העיקרית בהגנה שלנו כי נאבארו נונייז ובאיאסטרוס נהדרים, איך מנזאנו לא שם לב לזה מתחילת העונה. יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל נעזוב, משחק טוב של ריאל ובעיקר של רוביניו וראול..לטעמי תיקו היה משקף.