תראה חטאפה הייתה במשחק טוב, אבל לא רק היא, בארסה נתנה לה להיראות טובה, זאת הבעיה. ברצלונה שיחקה לידיים שלה. אפשר היה לראות היום ברצלונה מסוג םאתטי מאוד, המנטליות במשחקי החוץ היא שונה לגמרי. חטאפה לא התאמצה, היא סגרה את האמצע נירלה לבארסה את משחק הקרקע ויצאה להתקפות כמו גדולה. היא הייתה טובה ואתם במשחק פאתטי ביותר, הוספתם לכך.
מסכים עם בן. חטאפה נתנה משחק טוב אבל לאודרופ עוד לא הוביל את הקבוצה לשנתיים רצופות במקום התשיעי, לגמר הגביע הספרדי אחרי ניצחון על ברצלונה בחצי גמר ולהעפלה היסטורית לגביע אופ"א. אני מסכים שאם חטאפה תמשיך ביכולת של המשחק הזה היא לא תתמודד נגד הירידה אבל כרגע היא בסך הכל כמו עוד קבוצות בשנים האחרונות ניצחה את ברצלונה/ריאל מדריד והתמודדה נגד הירידה. תסמונת הקבוצה הגדולה שבאה לאצטדיון הבייתי. זה הכל. מכאן ועד שמגיע לו להיות מאמן ברצלונה הדרך ארוכה.
אתה משווה את ההגנה של לבאנטה,להגנה של מדריד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx לחלוץ הרבה יותר קשה להתאקלם מכול שחקן בעמדה אחרת,בטח שחקן שבא מהליגה האנגלית. הנרי צריך עוד חודש,חודשיים,ואפילו ארבעה חודשים בשביל להתחיל ולהבין איך המכונה של בארסה עובדת.אני צופה לו עתיד מזהיר בבארסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx וחברה?מאיפה נובע הזילזול הזה בחטאפה?היא הציגה היום יכולת שלא תבייש אף קבוצת צמרת אחרת.וולנסיה פשוט התפרקה בבית נגד מדריד,אותה מדריד הצליחה לנצח רק 1-0 קטן את חטאפה בקולסאום.היא הציגה היום נחישות,ומשחק טקטי נכון,הרבה בזכות המאמן שלהם. בארסה צריכה להתחיל עם ניצחונות חוץ,גם אם לא נראה תצוגות מרשימות במיוחד,אנחנו חייבים לפתח מונמטום במשחקי חוץ.זה היה נראה טוב נגד שטוטגרט ולבאנטה,אבל מאז ירד המורל לקבוצה. עוד משהו בקשר למשחקי חוץ - כול קבוצה שפוגשת בביתה את בארסה,מתבנקרת בצורה טוטאלית.היחידות שהעיזו לנסות ולתקוף,גם ניצחו.2-0 לחטאפה,3-1 לוויאריאל.כול שאר המשחקי חוץ נגמרו בתיקו 0-0 ו1-1 בודד נגד ויאדוליד. זה פשוט אנטי כדורגל מחליא,למרות זאת אני לא מאשים אותם,בכול זאת,טובי השחקנים בעולם עומדים מולם.
בארסה פשוט לא שיחקו היום. ציפיתי להקרבה מסוימת, לרצון כלשהו לנקום על התבוסה משנה שעברה, אבל כלום. כל השחקנים היו חושך.
מיבחינתי עוברים אותו יותר מידי, אני לא יודע מה אתם רואים אבל הוא לא כזה קשה להערה ועוברים אותו לפעמים בצורה שבלם שבדרג ראשון לא יכול להרשות שיעברו אותו ככה. עריכה: תילמדו לקרוא, לא טענתי שאבידאל וטורה הם פלופים, אלא שהם היו גרועים היום.
זה לא שיש בסגל של חטאפה שחקנים כמו מסי, אתה יודע... הם קבוצה אפורה בסה"כ ואיבדה בקיץ שני שחקנים משמעותיים מאוד - החלוץ המצויין דני גיזה שמחר הולך לעשות להגנה שלנו חיים קשים מאוד(מוזמן טרי לנבחרת ספרד ואשתקד כבש 11 שערים[העונה יש לו 6]) ואת אלכסיס שהיה חלק משמעותי במרכז ההגנה שלה, למרות שהוא לא מצליח לשחזר את אותה יכולת בוולנסיה. בסה"כ חטאפה רוצה להישאר בליגה, היא לא מסוגלת לסיים בין עשר המובילות כמו אשתקד.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אפשר לראות שמתחיל שינוי כלשהו בולנסיה,אם התוצאה תישמר זה יוסיף הרבה ביטחון לשחקנים-ביטחון שנאבד בשבועות האחרונים. קומאן מחליט לפתוח עם קניירה במקום מוראטי בעמדת המגן השמאלי וקניירה מתפקד לא רע בכלל בעמדה הזאת.
הודעה שלי מהדיון של ארסנל ראיתי את המשחק של ברצלונה ותיירי היום, היו לי עוד ספקות לגבי זה אבל אחרי היום אני יכול להגיד בפה מלא- הנרי כבר לא יחזור להיות אותו שחקן. הוא פשוט איבד את זה. גורם ההפתעה שהיה לו בארסנל- הוא כבר לא עובר שחקנים(אולי פעם ב-2 משחקים עובר שחקן), המהירות אבדה, יכולת הסיום, פשוט לא אותו שחקן. ולא להבין לא נכון, למרות זאת הנרי עדיין חלוץ טוב, ועדיין הוא יסיים להערכתי עם כמות נכבדת של שערים בברצלונה(20 בקירוב), ויוליך את נבחרת צרפת להישגים- אבל כיום הוא לא יותר מחלוץ ליגה טוב. אני אישית צפיתי ירידה אצל הנרי ביכולת האישית, אבל לא בצורה כ"כ דרסטית(רק 30, לא בן 33 ולא 34)- וכמובן שבדיעבד אפשר להגיד בפה שלם שעשינו צעד נכון. לא רק בגלל איך שארסנל נראית, אלא איך שהנרי עצמו. נותר להודות שאת השנים הגדולות שלו כחלוץ, כאחד השחקנים הגדולים בדור האחרון, הוא עשה אצלנו
הסכמתי איתך לגבי זה שהוא לא כזה גדול כמו שעושים ויעשו אותו אחרי המשחק היום. אני לא מסכים איתך שהוא החליש אותם, חטאפה לא קבוצה גדולה והיא לא יכולה להתמודד כשמגיעה מולה קבוצה כמו ולנסיה ורוצה את אלכסיס, ואפילו מול קבוצה כמו מאיורקה שרוצה את גוויזה. קבוצות כאלה בעצם מייצרות כל שנה שחקנים טובים שימכרו בסוף העונה כי השחקנים בעצמם יודעים שהם יכולים לעשות את הקבוצה. גוויזה לא היה מגיע לנבחרת ספרד דרך חטאפה. קבוצות כמו חטאפה בונות את עצמן מחדש כל הזמן. בשביל שקבוצה תעשה את הקפיצה ותהיה כמו ויאריאל,סביליה וכו' צריך קודם כל עוד הרבה מאוד כסף, דבר שני צריך שהשחקנים ירצו לפרוח ביחד עם הקבוצה ולהישאר בה לאורך זמן למרות שהם מקבלים הצעות מקבוצות יותר אטרקטיביות.
גם את פויול לפעמים עוברים בצורה מביכה לשחקן ברמתו. מה שברסה צריכה זה שחקן שייצב לה את ההגנה , בלמים טובים מבחינה אישית זה לא רע אבל זה לא מה שעושה הגנה חזקה, קח את ריאל מדריד - אין להם שחקן שיכול לייצב הגנה וכולם שם מצויינים מבחינה אישית. מיליטו לטעמי הוא אחד כזה, והוא מתאים לברסה. תן לו עוד כמה זמן.
חלאס לשמוע ליעקובי.אומנם יש לו ידע,אבל מרבה לבלבל את המוח. לאודרופ לא יגיע לברצלונה,בטח לא בשנים הקרובות.(תשאלו אותי?בושה שמקשרים אותו לבארסה)אומנם ניצח את בארסה,אבל במשחק ביתי נגד בארסה זה לא חוכמה גדולה.נראה אותו מגיע לקאמפ. בכול זאת,לא כול יום שוסטר. ___________________________________ פויול הציג היום יכולת טכנית לא קטנה עם הכדור,אבל חסר לו הפיניש שניתן למצוא אצל מגינים. אין לו עוצמה ודיוק בבעיטה,במידה והוא ישתפר בזה - המגן הטוב בעולם. יכולות הגנה פנומנליות,מנהיג,טכני ובעל יכולת פיניש.(במידה ויפתח יכולת כזאת)
לא , ממש לא אחת לעונה. פויול זה לא איזה שחקן שהוא חסין להכל, הוא גם בלם, אין ספק אחד הטובים בעולם אבל לפעמים תשימו לב שעוברים אותו כמו שעוברים כל בלם. למה אתם פוסלים את זה שלאודרופ בסופו של דבר יגיע? למה איך רייקארד בא? אה שכחתי שהוא היה מאמן גדול שלא הוריד אף קבוצה בהולנד ליגה.
לא מסכים איתך, ההגנה של בארסה עבדה מצויין עד עכשיו אבל דווקא במשחק הזה הכל הלך גרוע לבארסה. מיליטו דווקא התאקלם מצויין לדעתי,מה שקצת לא טוב אצלו,זה ההפקרות של החלרק האחורי בזמן שהוא יוצא לנגוח בקרנות אבל אני מאמין שהוא ישפר את זה.