http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_sick.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_silent.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/puke.Xxx באהבה, ממני. ריאל חייבת לנצל את זה ולהגדיל את ההפרש מברצלונה. מאיורקה קבוצה חזקה מאוד אבל ריאל צריכה לנצח כל קבוצה כשהיא משחקת בברנבאו. במיוחד כשהיא עם ספסל חזק שכולל את גונזו השב אלינו מפציעה. סניידר צריך להמשיך את היכולת מהמחצית השנייה של אולימפיאקוס, מרסלו וטורס צריכים רק לא לעשות שטויות.
עונת 2004-2005: וואלדס הסמורה של הליגה הספרדית. עונת 2006-2007: וולדס הסגן סמורה של הליגה הספרדית.(מקום 1 -פאטו) עכשיו בואו תגידו לי אתם - איזה שוער יותר טוב? ואל תתחילו עם הקטע של ההגנה,פאטו ו"ההגנה" של חטאפה ספגו הכי קצת שערים.אז...
אוי ואבוי איזה משחק איום ונורא של בארסה.... ההגנה,הקישור,ההתקפה הכל היה על הפנים. הנרי פשוט גרוע מאוד,לא עושה תנועה לא בא לקבל את הכדור,פשוט כלום! הוא לא מתאים לשיטה הזו של בארסה,הוא חלוץ שאוהב לקבל את הכדור לרגל... ובארסה רגילה לשחק עם חלוץ שמקבל את הכדור קדימה כמו אטו...... משחק ההגנה הכי גרוע של בארסה השנה. ואם כבר קיבלתם שער,תילחמו,תאבקו,הם משחקים כאילו הם עושים טובה. ועוד רייקארד עם החילוף המפגר שלו,מה הוא מוציא את מסי??? היחיד שעוד עשה דברים נורמליים בהתקפה ביחד עם אינייסטה..... פשוט כמעט כולם היו גרועים.... כמה שאני אוהב את רייקארד,אם הוא לא מוציא את בארסה מהמצב הזה.... הוא הולך הביתה. לא יכול להיות שיש לה רק ניצחון אחד בחוץ! מאה אחוז אם לרייקארד לא הולך לאודרופ מגיע שנה הבאה.
תואר הסמורה הגיע לולדאס רק כי ההגנה של ריאל הייתה מסננת. לריאל לא הייתה הגנה ולא היה קשר אחורי ברמה גבוהה. קסיאס הוא השוער הטוב בליגה הספרדית וזאת עובדה. אני טוען שהוא הכי טוב בעולם אבל יש שיגידו שבופון, ויש שיגידו שצ'ך.
בן כמה אתה ילד? תגובה של טוקביסט מאתר וואן,ומה השבירת שורות האלה?לאודרופ מגיעה בשנה הבאה?עוד ילדון ששומע לדברי חוכמתו של נדב יעקובי.לאודרופ צריך לאמן עוד 10 שנים,בשביל להגיע לרמה של לאמן קבוצה כמו ברצלונה.
אל תיסחף יותר מידי ארז, אתה בזמן האחרון ממש ממש לא אוביקטיבי בדעות שלך. ואלדז בדרג שני ואפילו יותר, קסיאס מיבחינתי זה השוער הטוב בעולם ובופון יכול להמשיך ליגרור מעריצים, לי אין ספק מי עולה על מי, אבל אני לא פוסל את האפשרות שבעוד כמה שנים ואלדז יציג יכולת לא פחות טובה מקסיאס. בקשר למשחק היום-גועל נפש, באמת גועל נפש. ריקארד פשוט אידיוט, אידיוט וחובבן מהיסוד, לא ראיתי מאמן כזה מפגר ועקשן שלא לומד מטעויות במשך שנתיים. אוטיסט בחליפה, אין תיאור אחר. חילופים איטיים ומפגרים, דיי כבר להיתעקש על רונלדיניו ועל הנרי, ולהוזיז אותם כל 5 דקות לעמדה אחרת. די, נמאס כבר, לי אישית נשבר מהשלושה האלה. איניסטה היה ענק היום כשקיבל כדורים, ואז הוא וצ'אבי נירדמו ביחד עם כולם. מיליטו מתגלה בפלופ לא קטן וגם טורה פישל לא מעט היום, וכנ"ל אבידאל. תוראהם חייב לעוף לאיזה חור בצרפת שנרוויח עליו כמה ג'ובות, ולמען השם שיעבדו על משחק הראש הגרוע שלהם. זה לא יאומן שכל קבוצה דרג ז' תחגוג על שחקנים שלנו באוויר, כשקוראים להם מיליטו, פויול, טורה, אבידאל ותוראהם. יש דברים שאי אפשר שהם יקרו, וזה אחד הדברים הכי חשובים, משחק הראש, וברסה גרוע בו בצורה מפחידה. זה לא יאומן שכל קבוצה שנשחק נגדה בחוץ תעשה לנו בית ספר. לגבי השופט-גם אידיוט. מתחיל לעלות לי על העצבים ששחקן (דה לא רד) עושה כניסה חזקה ברונלדיניו ונוגע גם בכדור וגם ברגל, ואנחנו לא מקבלים בכלל פאול(!!!) אבל כששחקן שלנו (זמברוטה) עושה אותה כניסה שפוגעת גם בכדור וגם ברגל הוא מקבל אדום ישיר. בושה וחרפה, השופטים בספרד לדעתי יותר מיד נוקשים איתנו, מהסיבה הפשוטה שהם כבר לא קונים כל נפילה של רונלדיניו\מסי ואפילו מגזימים.
דבר ראשון, אני מודה לחטאפה שעשתה לנו קצת את העבודה לקראת מחר. נוכל להגיע למפגש מחר פחות לחוצים, למה אילולא בארסה היו מנצחים, הם היו עוקפים אותנו כמובן בצמרת הטבלה ואנחנו היינו נכנסים למן פאניקה שהייתה עלולה להשפיע על מנטליות השחקנים במפגש מחר. לגבי בארסה עצמה, ההבדל הזה בין משחקי החוץ לבין משחקי הבית, הוא עצום. קשה להאמין איך קבוצה כזאת בעלת עוצמה כזאת, מפשלת במשחקי החוץ. בראש הבעיה - מנטליות(=אופי). הבעיה היא מנטלית לדעתי. הרי כמו שאמרתי זה לא יתכן שקבוצה כמו בארסה נראת ככה. משחק איטי מאוד, אין תנועה של שחקנים, חוסר מחץ. דקו, בהחלט חסר כאן. אין תירוצים למשחק כזה, הוא המשחק הכי חלש של בארסה מתחילת העונה. רייקארד יצטרך לעבוד חזק בכל הנוגע למנטליות השחקנים בקבוצה לגבי משחקי החוץ. איבוד נקודות מסוג זה, נגד קבוצת תחתית חלש, עלול לפגוע בא בהמשך. כקבוצה שנלחמת על התואר הנחשק בספרד, ניצחון על קבוצה כמו חטאפה הוא בגדר חובה(!) ולא משנה האם זה בבית או בחוץ. בקיצור, ערב שמח. תודה חטאפה.
טורה ואבידאל - מאז שהגיעו לבארסה,הציגו יכולת מושלמת בעמדתם.אחרי משחק אחד גרוע של כול בארסה,הם מתחילים להתברר כפלופ?כמה שהזיכרון קצר. בקשר לאבידאל -הנרי נשאר תקוע באגף,אין לאבידאל יכולת לפתוח ולהצטרף להתקפה. טורה-המשחק לחץ של חטאפה היה נהדר,לפחות 4 שחקנים בו זמנית היו במרכז המגרש,ולא נתנו לטורה אוויר לנשימה.
מיליטו פלופ? לא. גם טורה ואבידל טובים הבעיה היא עם הנרי, זה כבר הגיע למצב שרציתי לראות את גודיונסן במקומו
חבר'ה, חאלאס למריבות טיפשיות, נשבר כבר, אי-אפשר פעם אחת להתעסק בנושא של הדיון עצמו בלי סטיות מטופשות? זו בקשה גדולה מידיי? להשוות בין קסיאס לוואלדז זו בדיחה, אין מקום להשוואה כזו ובטח שהטיעונים לא אמורים להיות כמות הספיגות, שזה מן הסתם לא קשור רק לשוערים, אם תשים את בופון בלבאנטה, הוא ייספוג 50 גולים בעונה, למה? כי ההגנה שם - קטסטרופה, לא כי הוא שוער גרוע. איקר תמיד שם עבור ריאל מדריד, לא סתם הכינוי שלו זה 'סאן איקר'. וואלדז שנה שעברה פישל בצ'מפיונס נגד ליברפול, במשחק נגד בטיס בו ברצלונה הפסידה נקודה ובאמת שהוא לא ממעט בלעשות שטויות. עכשיו אני לא ממשיך בדיון הזה. בקשר למשחק עצמו, ברצלונה לא תיזכה באליפות אם תנצח את כל משחקי הבית, אבל לא תגיע למשחקי החוץ. הפערים בין ברצלונה בקאמפ-נואו לברצלונה בחוץ הם פערים אסטרונומים. חטאפה לא קבוצה חזקה במיוחד ואני חושב שהפסד של ברצלונה כאן לא היה בתיכנון של אף-אחד ולכן אני שמח, גם כי ריאל יכולה להגדיל את הפער וגם כי לברצלונה יש עוד מספיק מקומות ליפול כמו במאסטייה ובפיחואן לדוגמא, מקומות שאנחנו כבר עברנו. אני חושב שהנרי מתחילת העונה לא נתן משחק אחד שקרוב ליכולת שהוא הציג בארסנל, אבל מעניין שמי שתמיד נחסכות ממנו ביקורות הוא מסי. מישהו ראה אותו היום במגרש? ירדן, מן הסתם רייקארד ייתעקש על רונאלדיניו והנרי, לא קל לספסל שחקנים כאלו שבכל שנייה יכולים לתת גול. גם בוז'אן במידה והיה משחק יותר או דוס-סאנטוס(לטעמי בכלל לא בLevel של הגדולים כמו שחושבים חלק מכאן), לא היו משנים בהכרח את התוצאה. עכשיו אסור לנו מחר לפשל, האללה מדריד. ההודעה האחרונה שהייתה בלשון בוטה נמחקה, כל אחד שיירשום באופי דומה - הודעתו תימחק.
מיליטו זה אחד הבלמים הטובים בעולם מבחינתי, שהוא יהיה בכושר הוא עוד ייצב את ההגנה של ברסה להיות מהטובות בעולם, לקרוא לו פלופ זו בדיחה לדעתי.