הוא אמר שואלדס מציל את ברצלונה, כמו שקסיאס מציל את ריאל מדריד כל פעם= זה ברור שאיקר שוער טוב בהרבה מואלדז. משחק ענק של חטאפה. הנרי פשוט לא מתאים לברצלונה- פלופ.
או נו, הוא לא השווה ביניהם, הוא רק אמר משהו נכון- שואלדז מתפתח להיות שוער מצוין שגדל במועדון (כמו קסיאס במדריד).
אני לא מבין את הזלזול שלכם בוואלדס והסגידה למדרידאי קסיאס.שניהם שוער מצויינים,נטייה קלה למדרידאי,אבל להשוות ביניהם זה לעבור את הקו האדום?שלא נתחיל להשוות שחקנים בן הקבוצות.
קסיאס נמצא בטופ של הטופ של השוערים בעולם. הוא בדרג הראשון יחד עם בופון וצ'ך. ולדאס לא בדרג השני, וגם לא בדרג השלישי מבחינתי. להגיד נטייה קלה זה להעליב את קסיאס.
מתי בדיוק הוא השווה בין קסיאס לואלדז? חלאס עם השמיעה הסלקטיבית הזאת הוא אמר דבר מאוד נאמן למציאות - ואלדז הציל ומציל את בארסה די הרבה פעמים העונה (נקודת אור מעודדת כשלעצמה), כמו שקסיאס תמיד הציל את ריאל כשהיא הייתה מקבלת חמישיות מקבוצות מעפנות אגב, אני מסכים עם ארגונס. הנרי חתיכת חרא
ברסה מציגה יכולת ירודה בניגוד גמור למה שחשבתי(וזה בסדר גמור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) , הנרי מאוד גרוע מאוד גמלוני הוא מאכזב נורא, חטאפה מציגה יכולת מצוינת עד עכשיו!
גועל נפש איך שאנחנו נראים... אני מתבייש בקבוצה הזאת ואתבייש גם אם ננצח 2-1 בדקה ה-93 להעיף את כולם, חוץ מפויול ואינייסטה, הביתה אטו תחזור כבר!!!
זאת פעם ראשונה שאנחנו נראים ככה בחוץ? מה זה החרא הזה, למה רייקארד לא מסוגל להסתדר במרחק של יותר ממאה מטר מהקאמפ נואו?
מסי היה חרא, רונאלדיניו היה חרא, שאבי היה חרא, המחליפים היו חרא, מעל כולם כל שחקני הרכש היו חרא. אני מאסתי בציפייה לשובו של אנרי האמיתי. עדיף להשקיע את הדקות האלה בפיתוח של בוז'אן (שגם הוא היה חרא) ולחכות לאטו. שילוב זוועתי של ניתוק מוחלט מהקבוצה וכושר אישי מאוד ירוד. חבריו לרכש הצטרפו והציגו את משחקם הרע ביותר בקבוצה. תענוג. היחידים שמגיעה להם רבע מחמאה הם ואלדז ואינייסטה. אני לא יודע מה עוד רייקארד מסוגל לעשות כדי לגרום לחניכיו להתייחס ברצינות מינימלית למשחקי החוץ, אז כנראה שהדבר האחרון שלא נוסה עדיין הוא גם הדרסטי ביותר. אילו רק הייתי יכול להרגיש שזה יעזור.