מחזור 12: המחזור של ריאל מדריד. בארסה מסיימת בתיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by REAL MADRID, Nov 21, 2008.

1. RubberSoul Member

זה אמנם ניצחון,אבל היכולת לא מעודדת את שוסטר ואת קלדרון,שלא יסתפקו בזה.
    הפציעה של היגואין בדיוק כמו של מסי,יעדר משני המשחקים הקרובים בצ'מפיונס ובליגה.

ויאריאל סוף סוף מפסידה,וסוף סוף אנחנו יותר טובים ממנה בכל פרמטר בטבלה.
    ויאדוליד ללא ספק קבוצה מעולה,שמנצחת ומנצחת את הגדולות(ומפסידה?) אחת אחת(המדרידאיות,ויאריאל).
    ודווקא המשחק שהבטיח,הסתיים ב0-0 מאכזב...

Last edited by a moderator: Nov 23, 2008
  2. Sergio Ramos Member

ניצחון חשוב אך לא משכנע בדרכו ולמען האמת גם אין למה לצפות נוכח המצב הקבוצתי. לאור המצב של הקבוצה כל ניצחון בתקופה הקרובה התקבל ולא משנה באיזה דרך. חשוב לעבור את התקופה הקרובה בשלום עם כמה כמה שפחות איבוד נקודות, לפחות עד ינואר הגורלי לו אני מחכה בקוצר רוח ומקווה שהרכש הנכון ייעשה וייתן קצת אוויר לנשימה ויישדרג בעמדות מסוימות(קיצוני וחלוץ חובה!). יש הרבה בעיות שממשיכות להיחשף להן, אך כבר הפסקתי להתייחס אליהם כיוון שהפיתרון היחיד הוא רכש ועד שאותו רכש אינו לא יגיע(בתוספת למכת הפציעות), אנחנו צפויים להמשיך ולראות קבוצה אפורה משו שמשיגה ניצחונות דחוקים ומסתמכת על הברקות. בלתי אפשרי ליצור עם חומר השחקנים הזה משחק שוטף. למעט 3-2 שיוצאים מן הכלל, השאר הם לא שחקנים שמצדיקים הרכב ראשון בריאל מדריד.

3. -RAUL Member

אני במקומך לא הייתי בונה יותר מידי על ינואר כי נכון שיבואו שחקנים, אבל לפי השמות שרצים עכשיו (קרספו, ארשבין) ושאכן כנראה יבואו בסוף השיפור לא יהיה משמעותי בכלל.

רק הבאה של חלוץ גדול ברמה של וייה, בנזמה, דרוגבה וכו' תוכל להביא את השינוי הגדול, אבל זה יהיה בלתי אפשרי להנחית שחקן כזה בינואר וזה יהיה גם ויתור כמעט מוצהר על הצ'מפיונס (למעט וייה).

4. Raulito Madridista

סביליה - וולנסיה 0:0

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/sevilla__wena_valencia_2211_ES.Xxx

תוצאה מאכזבת מאוד נרשמה אמש בפיחואן בקרב הצמרת בין סביליה לוולנסיה, שהסתיים ללא שערים.
    לשתי הקבוצות היו מעט מצבי כיבוש, כאשר סביליה הייתה מעט טובה יותר ובעיקר מהירה יותר, כאשר נאבאס וצמד החלוצים, פביאנו וקאנוטה, עשו מספר התקפות לא רעות. פביאנו איים על השער פעמיים אך רנאן היה במקום והציג משחק יציב בניגוד לשבוע שעבר. בצד של וולנסיה חואקין היה זה שניהל את העניינים פחות או יותר כאשר ויאה ומאטה היו ביום פחות טוב. חימנז עשה חילוף התקפי במחצית כאשר הוציא את דושר והעלה את מארסקה היצירתי, וגם נתן לדייגו קאפל קרוב ל-20 דקות כדי שיביא לו את הנקודות. אמארי מנגד עשה חילופים הגנתיים יותר.
    בעקבות התיקו וולנסיה וסביליה יכולות למצוא עצמן במרחק 8 נקודות מהפיסגה אם ברצלונה תנצח היום.

וברצלונה מגיעה למשחק ללא ליאו מסי והוא בהחלט חיסרון משמעותי, אבל אני מניח שהיא תצליח להסתדר גם בלעדיו. ההבדלים בין הקבוצות גדולים מאוד, מה גם שחטאפה נמצאת בכושר רע מאוד, בשני משחקי הבית האחרונים שלה היא הפסידה ולא הצליחה לכבוש שער. אם נגד וולנסיה היה לה תירוץ של כרטיס אדום שספג סולדאדו, נגד סביליה כבר נגמרו התירוצים, הקבוצה פשוט לא הופיעה למשחק. חלב והנרי צריכים לנצל את ההזדמנות שהם מקבלים היום בהרכב של בארסה. הנרי כמו שאמרתי כן כובש שערים מידי פעם, אבל היכולת שלו חלשה. אני מאוד מקווה שברצלונה לא תברח לליגה היום, אולי המדרידיאים שלנו, סולדאדו וגראנרו, יעשו לנו טובה.

התבוסה של ויאריאל אתמול היא דבר שאי-אפשר לחזות מראש, מוזר שדווקא נגד קבוצה בינונית כמו ויאדוליד ועוד במדריגל, דווקא שם היא רושמת את הפסד הבכורה שלה העונה. כל השערים של ויאדוליד היו טעויות קשות בהגנה של ויאריאל, כאשר גם דייגו לופז שבדרך-כלל מפגין יציבות, יירצה לשכוח את המשחק הזה כמה שיותר מהר. אני חושב שהתבוסה הגיעה בטיימינג רע, דווקא לקראת משחק סופר-חשוב נגד יונייטד בליגת האלופות שיהווה קרב על ראשות הבית. הייתי אומר שהתבוסה תגרום לזעזוע בהגנה של ויאריאל שפתחה את העונה נהדר אבל קצת חורקת לאחרונה, אלא שלפלגריני אין יותר מידי אופציות. נכון שאם גודין היה משחק אז אולי המצב היה נראה יותר טוב, אבל כל ההגנה של ויאריאל חורקת, למרות שאני מכיר את המצב ששחקן אחד רע יכול לערער שלושה אחרים טובים.

Last edited: Nov 24, 2008
  5. RubberSoul Member

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/barcelona.Xxx ברצלונה - חטאפה http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/getafe.Xxx

פעימה חסרה בלבם של אוהדי בארסה בעולם ושל המועדון.
    אתמול(שישי) בבוקר מסי נפצע לאחר מתיחה בשריר, ומבדיקה שנערכה מאוחר יותר, התברר שהפציעה היא רק עומס בשריר, והארגנטיני יחמיץ את המשחק מול חטאפה וכנראה שגם מול ספורטינג ליסבון בליגת האלופות.
    אז בארסה מגיעה למשחק אחרי 9 משחקי ליגה ברציפות שהיא מנצחת, וממוקמת במקום הראשון.
    בבארסה אמרו מספר פעמים שהמצב אצל היריבה הגדולה לא מעניין אותם, ושמה שחשוב זה הם עצמם.
    יאיא טורה חוזר לסגל לאחר הפציעה מול רקראטיבו שמנעה ממנו להגיע ארצה(והשאירה אוהדים ישראלים מאוכזבים).
    ליאו מסי כאמור יחסר, כמו גם אנדרס אינייסטה שבקרוב יחזור, כנראה בינואר, אלא שאם בבארסה ירצו, אפילו לקלאסיקו.
    הרכב משוער:
    ואלדס;אלבס ,פיקה, מארקס, פויול;טורה, צ'אבי, סרג'יו ב.;בויאן, אטו, הנרי.

מנגד מגיעה חטאפה, קבוצה מאוד לא יציבה, עם 3 ניצחונות,4 תוצאות תיקו ו4 ניצחונות.
    במחזור הקודם שיחקה מול סביליה, והפסידה בבית 2-0.
    בחטאפה מקווים לא לצאת מהקאמפ נואו עם תבוסה, ולהכנס למאבקי התחתית.
    באימון הקבוצה לקראת המשחק, קוסמין קונטרה ומריו קוטלו התקוטטו, עד שהמאמן ויקטור מוניוז הפריד בינהם.
    למאמן יחסר השוער אוסקר אוסטרי, שנפצע עוד באולימפיאדה.
    המאמן, ויקטור מוניוז, שיחק בעבר 7 שנים בקאמפ נואו, ובשבילו זו תהיה עוד נסיעה לאצטדיון בברצלונה.פפ גוארדיולה, מאמן היריבה, כבר אמר עליו שהוא "עושה הרבה צרות".
    הרכב משוער:
    אבונדנזיירי;קונטרה, רפא, מריו, ליכט;גראנרו, סולדאדו, קסקרו, גאבילאן;אוצ'ה, אלבין

Last edited by a moderator: Nov 24, 2008
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מאוד בינונית בלוס פאחריטוס.

תוצאת המחצית היא 1-0 לאתלטי משער של דייגיטו פורלאן בדקה ה 34.

בישול מעולה של סימאו מסדר לפורלאן מצב שאי אפשר להחמיץ ובינתיים השער היחיד של הקבוצה.

אתלטיקו הגיעה לעוד 3 מצבים ששניים מהם של פורלאן שהיו חייבים לגמור את נומנסיה כבר במחצית.

אני מאוד מקווה שאתלטיקו תשים את השני למה נומנסיה כבר הראתה ניצוצות של חצאי מצבים והם מאוד מסוגלים לכבוש מכלום.

7. REAL MADRID Member

העיקר שניצחנו. ברנד שוסטר ידע שאם הוא לא מנצח או חס וחלילה מפסיד את המשחק הוא יכול לנופף לקהל לשלום בסיום המשחק כי על הקווים בברנבאו הוא כבר לא היה עומד יותר, ההרכב המשוער שהעלו המארקה והאס לא הרגיש לי בנוח ושמחתי לראות ששוסטר ביצע 2 מתוך 3 השינויים שהיו דרושים לפי דעתי (רק גאגו פתח בהרכב במקום חאבי גארסיה ומנע ממני לראות את ההרכב שלטעמי הוא האידאלי לקראת המשחק). החיסרון היחיד בחיסרון הזה הוא שמשחק ליגת האלופות ביום שלישי לא יאפשר לשוסטר להרגיע את הבאלגן, האווירה לקראת באטה היא אותה אווירה שהייתה לקראת רקרה וזה ממש לא טוב.

איקר קסיאס היה סולידי למדי. קסיאס לא נדרש להדגים את מגוון הזינוקים והפוזיציות עליהן הוא יכול להגיע שברשותו ולמעשה מתח את ידיו ברצינות רק פעם אחת. קסיאס לא עמד בהרבה מבחנים ובאלה שעמד הוא עשה זאת בגבורה הרגילה שאנחנו מכירים ממנו. למרות זאת, אני עדיין חושב שחוסר הביטחון שכ"כ ניכר על יתר השחקנים משפיע גם עליו, ספרתי בערך שתי יציאות הרפתקניות משער שסיכנו אותנו, יציאות שנגד שחקנים כמו גאררו וקאמונייס נגמרו בשום כלום אבל נגד שחקנים כמו מסי ואטו עוד עלולות לעלות לנו ביוקר. אין מה לבוא אל קסיאס בטענות, הרי בכל זאת שמרנו על שער נקי בפעם הראשונה מזה.. יותר מידי זמן, אך בבוא בעת אין מה להלל אותו. משחק סולידי שאיקר יקטלג בתיקיית המשחקים בהם שמר על שער נקי.
    ציון: 6.

בדרך כלל הפיסקה הבאה הייתה נכתבת על סרחיו ראמוס, המגן הימני, אך שוסטר הפתיע אותי לטובה כאשר השאיר את עמוד החשמל הגרמני מצלדר מחוץ להרכב (כולי תקווה שלא נצטרך להשתמש בשירותיו יותר). מיגל טורס כידוע החליף בתפקיד המגן הימני את סרחיו ראמוס שהוסט לעמדת הבלם, מיגל טורס שקיבל מעמד של שחקן הרכב אצל קאפלו איבד את המעמד אצל שוסטר ולמרות שאני רוצה להאמין שלאחר משחק מצוין הוא ייזכה בו בחזרה, קשה לי להאמין שכך הדבר. מיגל טורס רשם משחק מצוין (בסטנדרטים שלו עצמו כמובן), לא הצלחתי להבין באף טעות מבחינה הגנתית (לפחות טעות קריטית) ושיתוף הפעולה שלו עם סרחיו ראמוס מצוין גם הוא. המגרעה שלו היא המשחק ההתקפי אבל תמיד ידענו שהוא לוקה בחסר ולמרות זאת קיוונו לראותו מקבל את הקרדיט באגף שמאל על חשבון מרסלו. טורס האט קצת ההתקפות שלנו אבל אני מאמין שבמידה ושוסטר ייתן לו את הבמה, טורס יוריד את החלודה וגם המשחק ההתקפי שלו יישתפר.
    ציון: 7.

הפיסקה הזאת תהיה על השחקן המצטיין שלנו אתמול, בעצם השחקן שחולק את ההצטיינות יחד עם כובש השער ווסלי סניידר. סרחיו ראמוס שעד כה במהלך העונה התרגלנו היה ראמוס בינוני שהציג יכולת חלשה שלא הצדיקה את כינוי "הסופר" שהוצמד האל שמו הפרטי. בתור בלם ראינו שיש לו הרבה יותר מה להציע מבחינת הפיזיות שלו, הוא שיחק הרבה יותר אחראי וסיים את המשחק ללא כרטיס כלשהו, כל העבירות שהוא ביצע היו במוקמן והיו יעילות. אחת הסיבות שהעדפתי אותו כמגן ימין הייתה שהתפקיד הוא יותר משוחרר התקפית מאשר בלם ויאפשר לו להיות זמין לכדורי גובה, אתמול ראינו שגם בתור בלם הוא היה זמין וביחד עם פפה השלים צמד בלמים התקפי שלא ראיתי כבר הרבה מאוד זמן בריאל מדריד. די ברור שבמשחק הקרוב נגד באטה הוא יפתח כבלם (אלא אם כן שוסטר יוציא את טורס מההרכב לטובת היינצה ולא את מרסלו) אבל קשה לי להאמין שלאחר חזרתו של קנאברו מפציעה הוא ימשיך ויפתח בעמדה. אני בכל אופן מקווה לראות אותו משחק כמו פויול בברצלונה וזה אומר בפשטות - לשחק טוב בכל תפקיד ותפקיד בהגנה.
    ציון: 9.

פפה. אין לי מה להרחיב על פפה, הוא חזר מפציעה וראינו סימני חלודה. בתחילת המשחק ראיתי ממנו יותר מידי הפקרות וחורים במקרים מסויימים אך בסה"כ הוא נתן משחק טוב. הוא נלחם ונראה מחויב מאוד למועדון שלפי איך שכמה שחקנים אחרים נראו זה מצרך די נדיר. עדיין חשוב מאוד לראות את קנאברו משחק לידו, קנאברו מלמד ומסביר לו כ"כ הרבה דברים במהלך המשחק, פפה יכול להשתפר ולהפוך לבלם הרבה יותר טוב ממה שהוא כיום. אין לי תלונות גדולות על המשחק שלו מלבד הפקרות בתחילת המשחק. רקראטיבו היא קבוצה חלשה ולמרות שהוא רץ ללא הפסקה - אי אפשר להגיד שהוא עבד קשה מהרגיל. נקווה שלא ייפצע.

מרסלו גם הוא נתן משחק סולידי. הוא מגן שמאל בינוני ועקב המצב העגום שלנו כיום אין לי כוח לעקוב ולקוות לסימני השתפרות שלו. מרסלו נתן משחק לא רע ולא זכורות לי הרבה טעויות (מלבד פתיחת המשחק שהיה גרועה מצדה של כל ההגנה), הוא לא היה הרפקתן באיומים שלא לשער בניגוד לתחילת העונה וזה טוב. אנחנו לא זקוקים ולא במצב שאנחנו או הוא יכולים להרשות למרסלו לבעוט לשער 4-5 פעמים במשחק. יותר מכך אין לי מה להרחיב, אם במשחקים שישחק הוא ייתן יותר משחקים כאלה ופחות כמו המשחק נגד בטיס שעדיין לא יוצא לי מהראש אז יהיה בסדר. אני מקווה שהוא ישחק (אם זה הכרחי) נגד קבוצות כמו רקראטיבו ופחות כמו סביליה, ברצלונה ואתלטיקו.
    ציון: 5.

גאגו הוא הבוק של המשחק. בסיום של משחק (טוב, כמעט כל משחק) אני שם לב לשחקן שאני לא מבין מה הוא עושה במועדון ולמה הוא לובש את המדים הלבנים עם ספרה על הגב. פרננדו גאגו היה השחקן הזשה אתמול, כזאת אדישות, חוסר אכפיות ועצלות לא ראיתי בריאל מדריד מאז וולטר סמואל. פרננדו גאגו ששיבחתי אותו בעונה שעברה על יכולותו הטובה יותר היום מצידי להמשיך ולשחק כמו בעונה שעברה - אבל שיעשה זאת במקום אחר. כתבתי בפתיחה ששוסטר קיים 2 מתוך 3 השינויים שהיו דרושים לפי דעתי לקראת המשחק, קיוותי וציפיתי לראות שחאבי גארסיה יקבל תגמול על משחק טוב בויאדוליד ובעת פציעתו של דיארה יקבל את המקום בהרכב שמגיע לו - עד שיוכיח אחרת כמובן. שיחקנו אתמול על 10 שחקנים על המגרש, בעצם היה עדיף שנשחק על 10 שחקנים כיוון שכך גאגו לא היה מסוגל לבצע את העבירות הבודדות אבל הכה מטופשות שעשה. מבחינה התקפית הוא לא תרם כלום, בקרנות הוא היה השחקן שהבלם צועק לו "תחפה עליי" כשהוא רץ למעלה, במרכז השדה הוא פשוט היה אוויר, חור על המגרש.
    ציון: 2 (סתם כי אני נחמד).

גוטי לא היה שונה בהרבה מפרננדו גאגו במשחק אתמול. ההבדל הין השניים היה שגוטי ניסה. ךצד משחקים גדולים שלו הוא נוטה להיות לפעמים בוק חסר תועלת, אתמול זה יה עוד אחד מהימים האלה שכל אוהד ריאל מדריד מצא עצמו חושב לרגע למה הוא בכלל בהרכב. למרות שהיה חלש אתמול, העדפתי לראותו ואני לא מתחרט על כך בהרכב - ואת ואן דר וארט בחוץ. גאגו שלא יעיל ולא הצליח להתמודד עם שחקני רקראטיבו היה עושה זאת עוד פחות עם כאשר ואן דר וארט היה מחליף שיחות עם היגוואין איפשהו בעזור הרחבה של האורחים. גוטי למרות שלא עזר עם פעולות הגנתיות גדולות עמד באזור הנכון וכיוון שפס הוא יודע לעצור (כמעט תמיד) הוא היווה עוד גורם שלא איפשר לרקראטיבו להעביר כדורים חופשי (גאגו עשה את ההפך רוב המשחק וכן איפשר לרקרה להעביר כדורים אבל גם מאסתי בלכתוב על הארגנטיאי).
    ציון: 5

ווסלי סניידר. משחק נהדר של השחקן שאני כ"כ אוהב. ווסלי סניידר, אחד מגיבורי העונה שעברה נתן משחק נהדר (הכל כמובן ביחס לאיך שיתר השחקנים נראו סביבו) ובלט בצורה ניכרת מיתר השחקנים סביב. את חילוצי הכדור שלו והעבודה הקשה כבר התרגלנו לראות ולמרות שגם הוא קיבל כמה צעקות אחרי ניסיונות מוזרים לבעוט לשער או מסירה לא ברורה - כשראול, גוטי והיגוואין כ"כ חלשים כמה טוב שהוא היה שם ושם את הכדור ברשת, אני בספק אם היינו מצליחים לכבוש במידה והוא היה מפספס. אין הרבה מה להרחיב, רק לקוות שלא ייפצע לנו, הוא מתחיל לפתח שבריריות קלה ולמרות שקצת חרה לי החילוף שלו - הוא היה במקום. גם ממנו כבר ראינו שכשהוא רוצה הוא יכול כמו גוטי להיות או יותר נכון לא להיות במהלך כל המשחק. שוסטר צריך להסביר לו שכיום בריאל מדריד, בהעידר רובן וקשר יצירתי כלשהו - הוא חייב לקבל על עצמו את תפקיד המוציא לפועל ולא להיות עוד שחקן סיוע. מבחינתי הוא מצטיין המשחק אך למרות זאת אי נותן לו ציון פחות מאשר של ראמוס, למה? כי הוא יכל לשחק יותר טוב.
    ציון: 8.5

לא הבנתי הרבה מהביקורות שהושמעו ע"י אוהדי ריאל כלפי דרנתה בסיום המשחק. אני יצאתי מרוצה מאוד, לא ציפיתי ממנו להיות המוציא לפועל ולא שימלא את החלל של רובן (או יותר נכון החלל בצורה של 'איך אני מקווה שרובן ישחק'). ההולנדי נתן משחק טוב, שמחתי לראות שהוא לא מחפש את העבירה בכל פעם שהוא עם הכדור אלא מנסה יותר מכך. צריך לזכור שהוא אף פעם לא היה שחקן הרכב של ברנד שוסטר וגם כחשקן רוטציה לא ראינו אותו, אני מקווה ששוסטר ימשיך להעניק לו את ההיזדמנויות כי לפי דעתי זאת רק שאלה של דקות משחק עד שהוא יהפוך להיות שחקן אפקטיבי ובעל השפעה רצינית על המשחק שלנו. עכשיו כשאנחנו פצועים מפה ועד הודעה חדשה - זה בדיוק הזמן שלו, אני מגדיר את המשחק שלו כטוב אבל גם הוא יודע שהוא חייב לשפר את המשחק שלו, הוא חייב להיות הרבה יותר יעיל. אם הוא לא ינצל עכשיו את ההזדמנות כשהסגל כה פצוע - יהיה לו הרבה יותר קשה לקבל הזדמנויות בהמשך.

ראול. משחק חלש שלו. כרגיל הוא נלחם ועבד קשה, חילק הוראות ונראה כמאמן על המגרש אבל בתור שחקן כדורגל ובתור חלוץ הוא צריך גם לשחק הרבה יותר טוב. עם הפציעה של היגוואין הוא חייב להיות במחזורים הקרובים יעיל כמו בחלקים גדולים מהעונה שעברה. לא זכורה לי בראש בעיטה אחת שלו לשער ובגלל איום כלשהו, יכול להיות שהיה משהו שאני סתם לא זוכר-אבל המשחק של ראול אתמול היה אחד החלשים שלו העונה. ראול צריך לחזור לכבוש ונגד בוריסוב כאשר לצידו ייפתח סביולה שראינו כמה חסר ביטחון הוא משחק, ראול צריך להיות הרגל המסיימת בהתקפה. משחק חלש שלו, לפחות בתקופה הקרובה אנחנו מוכרחים לקוות לכמה שפחות משחקים כמו המשחק אתמול. אין יותר כיף מלראות אותו כובש, רק שיחזור ויעשה זאת יותר.
    ציון: 5.

היגוואין. עוד לפני המשחק בריאזור היה לי שיחה עם אבא שלי על חלוצים ואמרתי לו שבמידה וגונזלו היגוואין יקבל את ההזדמנות, הוא יכול להפוך להיות אחד הטובים בעולם בתפקידו, בשבועות האחרונים חזינו בכך ההשתפרות האדיר של החלוץ שלאחר עונה וחצי על תקן של "מושיע בדקות הסיום" הוא הפך לשחקן הרכב לכל דבר ועניין שכובש. היגוואין של אתמול סבל ממזל רע ואני לא מדבר רק על הפציעה, קבלצ ההחלטות והביצוע שלו הזכירו יותר את היגוואין שראינו כאשר הגיע לריאל מדריד - חלוץ כישרוני שמצליח להחמיץ בצורה לא ברורה. פציעה זה תמיד נורא, בעיקר עכשיו כשרוד גם הוא פצוע. אבל הפציעה הזאת עוד יכולה להסתיים בטוב, היגוואין קצת ירד לקרקע לאחר שבועות בהם הפך לגיבור של מדריד - סביולה ובואנו יקבל יותר הזדמנויות ובתקווה גם ינצלו אותם ויכבשו כמה שערים. צריך להישאר אופטימים.
    ציון: 6.

המחליפים:

אני יושב כבר שעה על ההודעה הזאת ועל היכולת של המחליפים באמת שאין לי כוח להרחיב. ואן דר וארט היה חלש ולאחר 3-4 דקות של ריצה הוא יישר קו עם יתר משחקיו בתקופה האחרונה ונראה אנמי מאוד, אי אפשר שכל הלחץ על הקישור היצירתי יופנה כלפי סניידר - אנחנו צריכים את ואן דר וארט הרבה יותר טוב. את סביולה ובואנו אני לא יכול לקלל ולא יכול להלל, שניהם מקבלים לאחרונה פה ושם דקות אבל לא מספיק בשביל באמת להיכנס לכושר משחק רציני. ראינו ששניהם חלודים, עכשיו הם הולכים לקבל הרבה יותר דקות משחק ואני מקווה שהוא יחזירו עם שערים. אם בואנו יסיים את העונה עם בין 5 ל-10 שערים בליגה - מצוין.
    ציון: ואן דר וארט - 3, סביולה - 5, בואנו - שיחק מעט, אין טעם שאני סתם אכתוב מספר.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-1 דקה 95....

מפנדל מזדיין שלא בטוח היה....

כוס רבק של השופטים האלה שהורסים לנו את העונה

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שיטת ג'רארד עובדת גם בספרד. אם כל הכבדו ללחץ של נומנסיה בדקות הסיום, בסוף נדרשה לה עזרה מהשופט. והשופט לא איחר לבוא. בעצם, למה שיאחר? הוא הרי קובע גם את אורך המשחק. 4 דקות זמן פציעות במקום 3 והעיקר שמישהו מנומנסיה ישכיל ליפול ברחבה בדקות האלה.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי המצב הכי מסוכן של נומנסיה כשהכדור בבירור לא עבר את השער וכל השחקנים רצו לשופט וכל זה היה ברור שמתישהו אנחנו נידפק...

אבל נראה לי פראה בדקה ה 93 ניסה למסור למישהו ומשם האיבוד כדור הביא לכל המהלך אבל עדיין השופט הכריע את תוצאת המשחק וכמו תמיד הכי קל לשרוק נגד אתלטיקו

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית מאוד חלשה של ברצלונה, מאוד מאוד שקופה גם משחקים רק על אגף ימני חלב פשוט תעלומה גם כל הכדורים שהוא מקבל הוא לא מוציא מהם תועלת , הבעיה היא שאני לא רואה מישהו שיכול להכנס ולעשות משהו בנידון לא מהנרי תבוא הישועה לפי אייך שהוא נראה העונה הזו.

פיקה במשחק מאוד מאוד חלש וגם עושה כמה טעויות שאחת מהם הובילה לשער.

הקישור המרכזי שכולל את קייטה-טורה-צ'אבי חלש , צ'אבי היחיד שמועיל מבין השלושה וחסר מישהו במקום קייטה שגם ידחוף קדימה אולי גודיונסן זו הכתובת.

12. guyholl Member

מחצית ראשונה נוראית, מזכירה את בארסה של השנה שעברה. הסיפסול של בוז'אן כל העונה עולה לפפ ביוקר שהוא צריך אותו. משחק כל כך חלש של הסרבי לא ראיתי כבר הרבה זמן, הוא כל כך לא חד שאפילו את המסירות הכי פשוטות הוא מפספס וזה בלי לדבר בכלל על ביזבוז ההזדמנויות שלו. אני רוצה שפפ יתן לו לשחק עוד קצת כי להוציא אותו עכשיו יוריד לו את הביטחון העצמי הנמוך גם ככה. עוד משהו שאני מתקשה להבין זאת ההצבה של טורה וקייטה ביחד. כבר בתחילת העונה ראינו שהשילוב הזה הוא פשוט אסון ובמחצית השנייה גרדיולה יהיה חייב להכניס את גודיונסן שמציג יכולת טובה לאחרונה על חשבון אחד מהם. נקווה למחצית שנייה טובה יותר.

13. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/11/1227466102.Xxx

הפנים של פורלהאן אומרות הכל מבחינת אתלטיקו. "אתלטיקו הייתה נאמנה למנהג שלה - לאבד את הנקודות בצורה אכזרית בדקה האחרונה", נכתב באתר המארקה, כמוכן נכתב שהשופט החמיר בגדול עם פראה. אתלטיקו פתחה את המשחק דווקא טוב והייתה צריכה להגדיל את היתרון שלה מעבר לשער היפה של פורלהאן, אבל משום מה אגירה לאט לאט עשה חילופים פחדניים כדי לצופף את האמצע כשהוא הוציא את סימאו ומקסי רודריגז, ולמרות זאת נומנסיה הגבירה את הלחץ ויכלה להשוות פעמיים לפני הפנדל שקיבלה. חבל עבור אתלטיקו שהיא לא מנצלת את איבוד הנקודות של סביליה, וולנסיה וויאריאל.

מאיורקה מסיימת רק בתיקו ביתי במשחק נגד מאלגה והיא במרחק 4 נקודות בלבד מהקו האדום, אחרי ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לפחות היא לא הפסידה היום כאשר היא כבר הייתה פעמיים בפיגור. ראיתי את השער השני של מאלגה, כל ההגנה של מאיורקה עומדת לא נכון ולא יודעת לצאת לנבדל, גם השער הראשון הגיע באשמתו של ראמיס, הבעיות של מאיורקה בהגנה ממשיכות. למאיורקה יש מזל שהקבוצות מתחתיה פשוט מאוד חלשות. קייטה כבש בשבוע שעבר שער נפלא, והיום הוא הוחלף כבר בדקה ה-67, אז כנראה שהוא לא שומר על יציבות. וובו לעומתו כבש היום את שערו השלישי העונה. אראנגו אומנם כבש שניים ובישל כמות זהה עד עתה, אבל הוא מאכזב, ממנו מצפים למספרים קצת מעבר ובעיקר היכולת חלשה, להרבה משחקים הוא לא הופיע.

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_12/osa_alm/photo.Xxx

מזל טוב לאוססונה על ניצחון בכורה העונה, 3-1 על אלמרייה בבית לאחר שכבר פיגרה 1-0 משער של נגרדו בפנדל בדקה השביעית, במשחקו ה-600 של קמאצ'ו בליגה הספרדית כשחקן ומאמן, ובנוסף לאירוע חגיגי זה, אוססונה נטשה את המקום האחרון לטובת המקום ה-19, כאשר נועלת הטבלה כרגע היא רקראטיבו הואלבה של לוקאס אלקארז. וולטר פנדיאני כבש היום את שער הבכורה שלו בליגה, בנגיחה ממצב נייח. בהחלט הגיע הזמן שהוא ייפתח בהרכב וייקבל צ'אנסים, לאוססונה אין משהו טוב יותר להציע. גם את השער השלישי של אוססונה ראיתי והייתה התקפת כדורגל לא רעה בכלל, דבר שאוססונה לא יצרה עד עכשיו.

ספורטינג גיחון ניצחה במאסטייה בשבוע שעבר והפעם היא מפסידה לבטיס.
    סנטאנדר הביסה 3-0 את אספניול, היא מתחילה להתייצב אחרי פתיחת עונה רעה. אספניול בידיוק ההיפך והיא שלוש נקודות בלבד מהקו האדום, הקבוצה לא מתפקדת בכלל.

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/11/1227467689.Xxx

תודה רבה לך חטאפה!; הקבוצה של ויקטור מוניוז התעלמה מהרצף השלילי עימו הגיעה למשחק והציגה כדורגל לא רע בכלל עם מתפרצות קטלניות בראשותם של מנו דל מוראל שגם כבש ואלבין המסוכן, היא לא הייתה רחוקה מכיבוש שער ניצחון בדקות הסיום, כאשר שני שחקנים פיפסו שם כדור רוחב מצויין. חטאפה הציגה גם משחק הגנתי חכם ולא התקשתה יותר מידי לשבור את המהלכים של ברצלונה, שסוף סוף לא הפגיזה במחצית הראשונה. אלכסנדר חלב איכזב, הנרי גם יכל להוסיף יותר למשחק של ברצלונה, שלא איימה הרבה על השער אחרי שער השיוויון הנהדר של קייטה. דני אלבס בהחלט מוסיף לברצלונה מימד נוסף בחלק הקדמי - הרמות, לא רק מסירות על הארץ. סמואל אטו איים רק פעם אחת על השער היום וזה אומר הכל. איבוד הנקודות של ברצלונה מעולה לכל הליגה.
    אבל זה היה פשוט המחזור של ריאל מדריד, המחזור שלנו. כל קבוצות הצמרת איבדו נקודות.

14. RubberSoul Member

אחרי הכל,המנצחת הגדולה של המחזור הזה,היא הקבוצה שמצמקת את הפער ל3 נקודות מבארסה.
    פשוט מעצבן איך אף פעם השחקנים האלה לא יכולים לשחק נורמאלי בלי מסי.

15. XabiAlonso Member

זה הדבר היחיד הטוב שיצא מהמחזור הזה...

כדאי לגוארדיולה לתת לפדרו לשחק באופן קבוע כאשר מסי לא משחק. מתפתח לבארסה אחלה שחקן.