מחזור 12 בליגת העל: ק"ש מביסה את חיפה, מכבי ובית"ר מסיימות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏5/12/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נדבר קודם על האווירה - מדהימה.
    איצטדיון נהדר שנותן תחושה אירופאית לכל דבר (לי מאוד הזכיר את האולד טראפורד).
    המשחק עצמו מאוד מאכזב, כל חוליה במכבי לא שיחקה כמו שצריך.
    זהבי היה חלש מאוד, פריצה לא הורגש, טב"ח השתדל ולא יצא (באמת היה פאול בשער שלו?).
    לא מובנת ההעמדה של זיו בהרכב במקומו של בן הרוש (כל הזמן נראה לחוץ לא לפשל ובסוף כמה מפתיע מפשל :))
    דווקא איגבור היה בולט במחצית השניה עם הרבה חילוצי כדור.
    תיקו חלש שגרם לכולם לחזור עייפים, עצבניים ומאוכזבים.

2 נק' לציון -
    תחנת חוף הכרמל בחיפה - לא בדיוק היו ערוכים לקבלת כמות ענקית כזו של אוהדים בתום המשחק.
    סגרו עלינו את דלתות התחנה כי היה עומס ברציפים.
    למה לא חיכו 3 רכבות (לרחובות/מודיעין/ת"א) מיד בתום המשחק וחיכו שימלאו את הרציפים ואז רק הרכבת הגיעה?
    זו שיטת מלא וסע שדיברו עליה?
    זה גרם לעומס בכניסה לתחנה וכמה מפתיע אנשים דחפו אחד את השני, דחפו את המאבטחים (שהרגישו צורך להגיב) בלי מחשבה על כך שבין כל המבוגרים יש גם נשים וילדים.

עוד נקודה - אגב אולד טראפורד - הייתי מציע למכבי חיפה לעשות את כניסת השחקנים מהכניסה הצדדים בדיוק כמו מנצ'סטר יונייטד עם פרגוד ושלט עם לוגו הקבוצה.
    לדעתי זה פשוט יוסיף :)

2. Raulito Madridista

העדפתי לדבר על כדורגל בלבד אבל לארח בסמי עופר במשחק כזה שבוודאי ימשוך הרבה צופים - זה לא עונש אלא פרס מבחינת מכבי שעשתה אחלה קופה. לפחות היא לא הצליחה לנצח, אני מאמין(ואין איך לבסס את זה) - שבבלומפילד היא לא הייתה סופגת את השיוויון ההזוי הזה ברגע האחרון.
    יש כאן אוהד אחד שמאמין באיגבור יותר ממה שהבחור מאמין בעצמו. הוא לא מבין למה שורקים לו בוז. כי הוא שחור! בהחלט זו הסיבה.
    הבחור לא יכול לשחק בהליכה כאילו הוא זינדין זידאן או מסוט אוזיל. הבן-אדם לא יודע לרדת לתאקל, על מה אתה מדבר. בהפועל הוא ראה תחנת מעבר בלבד והפסיק לשחק אחרי 5-6 משחקים, לא תגיד 'לא הולך לו', 'הוא לא יציב כי הוא שחקן צעיר'. הקהל של הפועל בעבר היה מחבק את השחקנים הכי גרועים אבל אלה שלא רצו - פשוט מחקו אותם.
    הייתי בחתונה של חבר טוב, אחיו התחתן. משפחה של מכביסטים. החופה התעכבה, הרצנו בדיחה שהם מחכים למחצית של מכבי. חלק מהחברים כל הזמן בדקו בטלפון. הם התקרבו לחופה מהצד וסימנו לחבר שלי 'פיו-פיו, 1:0 - זהבי'. ותוך כדי החופה האח השני הגדול יותר(לא החתן) הוציא את הטלפון ובדק. אבל מכבי קצת הרסו לו את היום כשיצאו בתיקו ביום-הולדת.
    גם אם מכבי משחקת לא מספיק טוב אני חושב שהתיקו הזה הוא מקל בגלגלים אבל זהו. מכבי עדיין עדיפה ומרתיעה, לא תראו מאמנים עולים נגד קבוצה אחרת עם שלושה בלמים(אני לא מתייחס לקבוצות התחתית הגרועות אלא לקבוצות שאמורות להיות מרכז טבלה ומעלה, סטייל בית"ר).

שמח על הניצחון של הפועל פ"ת בדרבי. הם קבוצה צבעונית ומעניינת הרבה יותר ממכבי פ"ת. הם ממש לא שווים מקום אחרון ואני שמח שהם ברחו משם, למרות שיש להם יותר מדי הפסדים העונה - 7 - בדיוק כמו להפועל חיפה.

3. עידן444 Member

עונש שאחרי שמקבלים אותו כמה פעמים מבקשים להמיר אותו בהפחתת נקודות בפועל :)

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראוליטו, לומר שנוסא לא יודע לרדת לתאקל זה לא לראות אותו משחק.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לרוץ עד אשדוד,יש שוער שגדל במכבי,שחקן בית מכביסט אחד שאפשר לסמוך עליו לשנים הבאות.
    שווה הרכב ראשון,עדיף על פאבלו,צריך לתת בו אמון ותרוויחו שוער,ושחקן בית לשנים הבאות.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הגיוני ששוער גורם לכזו פניקה בקרב השחקנים שלו עם מסירות כאלה גרועות ברגל ולרמת עצבים כזו גדולה ביציע.

7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, רק אני חושב שארז פפיר היה מאוד חלש אתמול?
    שריקות הזויות שלו אתמול.

ומה עם זה שאלי דסה שיחק בסגנון של ישראל כהן "מתי אתה מוציא כבר אדום"?
    האגרסיביות שלו אתמול הייתה בלתי נסבלת.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם אני חשבתי ככה, אבל די הבנתי שהוא לא כישרון מספיק גדול בשביל שיתפשרו על היכולת הנוכחית שלו.

9. Don Joan Roman Member

וזה שכל שנייה הוא סתם שורק לעבירות לזכות מכבי? שופט מביך

אורימור בשום עולם כדורגל איגיבור יותר טוב מאלברמן, מסכים ששילוב של שניהם הוא האידאלי מבחינת מכבי אבל אין כמו אלברמן

10. Raulito Madridista

אני חותם שלא ראית אותו משחק דקה אחת בליגה הספרדית. בהפועל הוא שיחק עונה שלמה וראיתי אותו הולך משחקים שלמים. פשוט אתה(אורימור) אוהב להיות חכם בשמש ולייפות את כל מה שקשור בקבוצה שלו. יש לו טכניקה, פיזיות וכישרון, בהתחלה חשבתי שהוא קשר כנף משום שקשטן הציב אותו בקו ימין בתחילת העונה והוא עבר שחקנים כמו מים. לחלץ כדור ולעשות הגנה זה הלאה ממנו. הוא לא תורם כלום למכבי והתגובה שלו אתמול גם אם הקהל קילל אותו - הייתה מטומטמת לכל דבר ועניין.

ובנושא אחר - דיברו פה על תחנת הרכבת בחוף הכרמל. כשהלכתי למשחק של הנבחרת בסמי עופר אני גם לא זוכר שהייתה התארגנות מיוחדת. רכבות כל כמה דקות אבל עומס מטורף ויותר אנשים שעומדים ברכבת על חצי מטר מאשר כאלה שיושבים.

Igi אוהב/ת את זה.
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פה עניין של צבירת ביטחון וניסיון,יש לו פוטנצאיל הוא צריך לקבל הזדמנות אמיתית. מה גם שנהחיתה תהיה רכה כי ההגנה שלכם חזקה והקבוצה רצה בצמרת,זה לא כמו להתחיל בקבוצת תחתית שנלחמת על חייה וכול טעות היא קריטית.
    לדעתי מדובר בשוער העתיד של הכדורגל בארץ,והיגיע הזמן לתת בו אמון.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

רוב העבודה של אייגיבור במכבי היא הגנה וחילוץ כדורים. הוא החוטף המצטיין שלנו לאחרונה.
    אתמול הוא הציל גול בגליץ'.
    התקופה בהפועל היא לא אינדיקציה לכלום.
    מספיק לדבר על העבר, אני מדבר על ההווה, על מה שקורה בפועל. בפועל הוא מחזיק את הקישור לבד כי מיטרוביץ' לא עושה הגנה ואלברמן תשוש ומשחק מחצית חלשה על כל מחצית מצוינת לסירוגין (איך זה מתיישר עם הטענה שאני מייפה כל מה שקשור למכבי, רק אתה יודע).

התגובה שלו לאוהדים הייתה הולמת. לא במקרה זה היה לעבר יציע שמאכלס את יושבי שער 2 - אסופה של כפויי טובה שבאים למשחק כדורגל כדי לקלל ולהתלונן. הוא שעיר לעזאזל שמקללים במשך משחקים שלמים למרות שלאחרונה הוא טוב מאוד. זו גזענות, גם אם לא במודע.

13. Raulito Madridista

מעניין שגם עם אוהדי בטיס אייגבור הצליח להתעמת, מוכשר הבחור. יותר עימותים מגולים או בישולים. לא אמרתי שחסר אוהדים חרא, גם במכבי הקדושה יש את זה, ובכל-זאת, הוא לא יכול להיות כמו אחרון האוהדים. אני מדבר על התקופה בהפועל כי שם הוא שיחק במשך עונה שלמה, עונה בה ראיתי את כל הדקות שלו מכר הדשא או מהטלוויזיה. במכבי הוא כמה חודשים, חצי מהזמן לא שיחק בגלל ובחצי השני הוא בינוני במקרה הטוב. לפחות לגבי מיטרוביץ' התהפכת, כי חשבתי שהוא איזה עילוי שאסור להוציא מההרכב בשביל...מהראן ראדי, למשל, שחקן שטוב ממנו ומאיגבור גם יחד. אתמול נשארה עוד התקפה אחת והמשחק נגמר אבל למה שהוא יקום וישחק? שישכב על הדשא ויקווה שיוציאו את הכדור החוצה. אפשר לחשוב שירו בו.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מיטרוביץ' אחלה שחקן עם מסירות מצוינות. כשהוא לא מרגיש שהוא באנקר הוא גם עושה הגנה, וכרגע זה לא המצב. לא התהפכתי, אני עדיין חושב שהוא טוב, רק לא צריך להיות בהרכב כרגע.
    אייגיבור הסתבך עם אוהדי בטיס כי... הם העירו לו הערות גזעניות. דומה, לא?

על ראדי יש דעה מאוד חיובית כי הוא נתן עונה אדירה לפני שנתיים וכי הוא בחור טוב וחביב וישראלי, אבל כפי שציינתי קודם - הוא לא מתפקד הגנתית השנה ברמה שקשה לתאר. המקרה שלו הוא הפוך מאייגיבור - כזה שלא משחק טוב ובכל זאת רוצים לראות בהרכב.

15. Civil Anti Madridista

אני חושב שהסטטיסטיקה שלו עומדת על צהוב למשחק

מצב נושא:
הנושא נעול.