מחזור 12 בליגת העל: ק"ש מביסה את חיפה, מכבי ובית"ר מסיימות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏5/12/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

דווקא קאלה נתן היום הצגה בהתחשב ביכולת המזעזעת שלו בדרך כלל

2. השולס עולה Member

ומה כבר יתן לכם באר שבע מקום באירופה?שוב הדחה בסיבוב מינוס אחד .. וגם אם תעלו תקבלו אעזה שחטיור והביתה. בלי נק דירוג אין סיכוי. ראה קש שהעונה עם כל המאבק הודחה כבר בהתחלה...

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

משחק מעצבן מאוד.
    בסה"כ היינו שווים עוד גול. שלושה משקופים בנוהל (אלופי העולם בסטנגה) ו-35 מתוך 45 דקות במחצית השנייה של שליטה מוחלטת. לא שיחקנו רע וכן היינו טובים יותר. במובן הזה "הגיע לנו" לנצח.
    מצד שני "הגיע לנו" שישוו נגדנו, כי דקות הסיום היו פתטיות והצורה שבה הלכנו אחורה הייתה מזעזעת.

ביציעים כבר המון זמן שהקהל של מכבי נראה שבע, וכך היה גם היום. פרט ליציע המעודד היו המון תלונות ומעט תשוקה.
    שי כתב כאן קודם שלא שומעים את הקהל של מכבי, וזה מוזר כי ברוב המשחק הקהל נשמע מצוין באצטדיון. כנראה ששוב ערוץ אחד משחק עם הסאונד במשחקים בהם לשתי הקבוצות יש קהלים גדולים ודומיננטיים ונוצר סלט (תנו לי לנחש - היו קטעים ששמעו קהל קבוצה אחת, פתאום בקיצוניות שמעו קהל של האחרת, וגם היו קטעים ששמעו את שני הקהלים אחד בתוך השני כמו "ריב", נכון?).

הדבר שהכי עצבן אותי היה שהאשימו את אייגיבור. נוסא היה טוב היום, בעיקר בהגנה, וברוב דקות המשחק עבד גם בשביל מיטרוביץ'. זה אולי מתסכל שהוא התיישב על הדשא, אבל במצב שבו שריר נמתח הוא לא ממש יכול לזוז. האשמה נופלת הרבה יותר על שחקני מכבי, שהיו עם הכדור אחרי שהוא נפל ולא השכילו להוציא אותו, אבל גם בעיקר על יואב זיו שהיה פשוט קטסטרופלי היום.

עוד תופעה מעניינת היא ההשפעה של ראדי על מכבי. בכל פעם שהוא נכנס לשחק העונה מרכז המגרש שלנו פשוט נעלם והקבוצה משחקת בצורה נרפית יותר. רבים חושבים שמקומו בהרכב, אני חושב שמקומו, כל עוד מתופקד בעמדה הזו, הוא ביציע, יחד עם יואב זיו. אם יוצב בעמדה קדמית יותר ומאחוריו יהיו שני קשרים (לעומת המצב הנוכחי בו יש קשר מאחוריו וקשר לפניו) הוא אולי יוכל להיכנס לרוטציה.

השיפוט היה טוב יחסית, לפחות ממה שראיתי במגרש. הטענה היחידה היא היא כלפיי הוותרנות ואי שליפת הצהוב השני לאלי דסה שאיפשהו בין הדקה ה-30 לדקה ה-55 החליט לכסח כל מה שזז.

ולגביי זהבי - השחקן הטוב ביותר שלבש את המדים של מכבי ב-30 השנים האחרונות.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *אגב, הערה לאנשים פה - אתם מתייחסים לאנשי מכבי ככבכיינים שמרבים להתלונן וגם להתנשא בטענות של מנטליות אירופית. אשמח אם תביאו דוגמאות לדברים כאלה מהשלוש השנים האחרונות, אני מבטיח שלא תמצאו. אחת הטענות של אוהדי מכבי כלפיי המועדון היא שישנה מעט "רפיסות" (לא הייתי מגדיר את זה ככה) ושנותנים שידפקו אותנו דיי בקלות בלי מענה חריף וישיר, בכל הנוגע לשיפוט והחלטות של בית הדין. אנשי מכבי מתנהלים כרגע הכי בשקט והכי בצניעות וכבוד ליריב שאפשר.
    אתם יכולים להאשים אוהדים, כולל אותי אם בא לכם, בכל הדברים האלה (וגם כאן אתם מגזימים), אבל ממש לא את אנשי המועדון עצמו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/14
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נקודות דירוג צריך להשיג ממשהו.. ואת המשהו הזה אנחנו צריכים להשיג. עם הבית שלנו אנחנו צריכים לעבור לפחות שלב אחד, נעשה את זה ונשמח מאוד. זה ייתן לנו המון- נקודות להמשך, ביטחון, מסורת, המשכיות באירופה, זה חשוב מהכל.

5. Civil Anti Madridista

חיכיתי להתייחסות שלך לגביי איגייבור והאמת שאני ממש לא מופתע. אתה באופן קבוע משבח אותו משחק אחרי משחק למרות שהתרומה שלו אפסית והוא רק תוקע למכבי את המשחק. אין לי שום דבר אישי נגדו, יש לי חיבה מיוחדת לשחקנים שעושים את העבודה השחורה אבל הוא לצורך העניין פשוט מסתובב לשאר השחקנים בין הרגליים.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מעריך שראית אותו רק בטלוויזיה.
    הוא עושה עבודה מדהימה. הוא המתקל הכי טוב במכבי ביי פאר, מחלץ המון כדורים, בניגוד למה שחושבים אחוז המסירות שלו גבוה והוא לא מפסיק לנוע. זה נראה כאילו הוא מסתובב לאנשים בין הרגליים, אבל בפועל הוא פשוט בכל מקום על המגרש. הוא גם שני רק לזהבי בנוכחות ברחבה. "עבודה שחורה" זה אנדרסטייטמנט למה שהוא עושה, הוא במשחק אחד עושה יותר עבודה הגנתית ממיטרוביץ' בחצי עונה.
    מעבר לכך אני לא מבין למה טוענים שהוא תוקע את המשחק, כי רוב הפעולות שלו הן בנגיעה-שתיים, ואם לא הן קדימה ולעומק. מיטרוביץ' כן נוטה לתקוע את המשחק, נוסא לא.
    מספרים הוא לא נותן וגם כנראה לא יתן, הוא לא שחקן של סטטיקטיקה.

מבין לחלוטין למה פאקו נותן לו לשחק בכל משחק, הוא פשוט מצוין.

7. Love Is Red Member

אורימור אני מאוד מעריך אותך כי על שיפו במשחק שניצחנו אותכם אשתקד 3-2 התלוננת על השיפוט ואתה גם דיי דחצן אבל אבל לפחות אתה לא בוכה על השיפוט או מקלל את השופט, יישר כוח.

אגב זהבי באמת רמה אחת מעל הליגה אחראי על 17 שערים שלכם זה נתון פסיכי לכל הדעות!

8. עידן444 Member

אין ספק שלתת למכבי ת״א לשחק בוסרמיל היה עונש ראוי ואפילו על עברה חמורה:)

oranfu ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  9. עידן444 Member

רק אני מקבל תחושה שטיבי משחק שם לבד בהגנה?

10. Don Joan Roman Member

אתה לא יכול להגיד שהוא המתקל הכי טוב כשיש לך את גל אלברמן על הספסל חביבי, אם אני פאקו זה אלברמן, זהבי ועוד תשעה

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אלברמן נהדר והסגנון שלו נקי יותר, אבל אייגיבור עולה עליו וגם מוסיף המון תנועה לעומק, מה שאלברמן לא עושה.
    מעבר לכך בולט שכרגע אלברמן תשוש. בתחילת העונה הוא החזיק את הקישור לבדו.

אני הייתי רוצה לראות קישור של אלברמן ונוסא (נוסאלברמן). בינתיים פאקו לא מוותר על מיטרוביץ', למרות שבניגוד לתחילת העונה הוא פרווה להחריד.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בוסרמיל בעונה שעברה מכבי קופחה באופן מובהק, אתמול לא.
    אוהד של קבוצה שמאמן אלישע לוי לא יכול ממש להעביר ביקורת על תלונות לשופט.. [emoji6]

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה ברק לוי לא ממשיך לקבל קרדיט,עדיף על פאבלו בהרבה.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מבחינת רמה כשוער הוא לא עדיף. לפחות לא כרגע.
    אבל הוא לא תופס מקום של זר.
    הולך בכל הכוח על מרציאנו.

15. South Boy Member

קפץ לי פתאום לראש, רדיוס עם קהל בסמי עופר זה עונש?
    רדיוס עם קהל בוסרמיל, זה עונש.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

Nave, oFiRzZz ו-rivaldo אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.