משחק ענק של צחי גיגי. אני מאוד אוהב אותו והוא מקצוען פרופר, בתקשורת לא מציינים כמה חרא הוא אוכל מאז שרן הגיע. הוא לא האמין בו ונלחם אך ורק על ניצן ודווקא יאמר לזכות הלוזונים שהם השאירו את גיגי בתמונה וכמה טוב לראות אותו מחזיר להם בענק כי למען האמת אני מעדיף אותו על ניצן. נאור פסר ברוך ה' הבריא ואין מה להגיד, ואמרתי את זה כבר עשרות פעמים, אחד המגנים השמאליים הטובים בליגה. בין הישראלים בכלל אין ספק. לטעמי, 75% מההתקפות עברו דרכו והוא התחיל לפחות 50% מהם. עוז פרץ שבוע שני מנצל את ההזדמנות שהוא קיבל. הוא בא טוב לידי ביטוי מתחת לחלוץ, עמדה ששיחק בה רק כאשר עלה מהנוער בעונה שכמעט ירדנו. החופש פעולה עושה לו טוב, יש לו תנועה מעולה. לטעמי אם כליבאת היה על המגרש במקום שמש היינו עושים הרבה צרות לבית"ר. בית"ר קבוצה לא רעה בכלל עם שחקנים טובים גם בהתקפה וגם בהגנה. הם הגיעו למצבים וניצלו טעויות של ההגנה שלנו אבל צחי ביום ענק השאיר את הנקודות בבית.
ואיך אפשר שלא לציין מצד אחד את הכמות המדהימה של הקהל של בית"ר שהגיעו אבל מצד שני עשרות מחדלים. לנסוע ברכב שהנוסעים בו יושבים על הסאנרוף/חלונות, החנו על כל המדרכות ברדיוס של קילומטר וחצי ובעקבות כך ילדים קטנים הלכו על כבישים סואנים, נכנסו ליציע שלנו ואז רצו על הדשא מאחורי השער של קליימן ליציע שלהם (אין לי שמץ אם ראו את זה בTV), לקראת המחצית אני חוזר מהשירותים ורואה יותר אוהדים של בית"ר מאשר של מכבי פ"ת ביציע של פ"ת, אין אפילו שוטר אחד על כל הקו שלנו (טוב שהם נזכרו להגיע שנייה לפני השריקה למחצית), הרסו שירותים באיצטדיון, מעשנים לשוטרים בפנים. ביזיון
החנייה באצטדיון בפ"ת (וגם בנתניה) זה באמת מחדל גדול. גם הסיכונים שם גדולים. בפ"ת לפחות יש רכבת למשחקי אמצע שבוע.
עזוב, אבל בזה רק אוהדי בית"ר אשמים. יש להאשים אותנו בהתנהגות מגעילה, שזו באמת מנת חלקו של חלק מהקהל שלנו אין מה לעשות, ויש סתם להפיל עלינו דברים.
לא הבנתי אותך, אבל רק אתם החנתם על המדרכה במקומות בהם אין מדרכה מסודרת מהצד השני. זה בכביש שמוביל למושבה מהכיוון הדרומי אאל"ט ומי שמכיר יודע שהמדרכה בו יכולה להכיל לכל היותר רכב מבחינת רוחב. החנו שם גם ג'יפים שגרמו לאוהדים משתי המחנות לרדת על כביש שנוסעים בו 70 לכל הפחות ... זה לא הגיוני צר לי. אני לא הייתי רוצה שאף בן אדם ילך על נתיבי איילון למשל. המקרה אינו שונה. דר"א גם ישבו איתנו ביציע אוהדי בית"ר שהם אחלה וצחקנו והיה בסדר והמשחק נגמר באווירה טובה, ורובם למען האמת התנהגו יחסית סביר למעט כמה בודדים אבל זה היה יכול להיגמר באסון. מחדל מבחינת אבטחה, רק עצוב לי שצריך "להדוף" אוהדי בית"ר ... אני מבין שמבאס לבוא מי-ם ונגמרו הכרטיסים אבל זה מה יש ... לא צריך להידחף ליציע של אוהדי היריבה זה לא יפה ולא נאה וכמובן טענות ללוזון וכו' יש ועצוב לי להגיד אבל אני מצפה יותר מאוהדי בית"ר מאשר מהמשפחה הזו.
אם באמת רוצים לשפר את הכדורגל שלנו, צריכים להכניס כמה שינויים בחוקה. למשל, שחקן שנפצע ונשכב על הדשא יותר מחצי דקה, יחוייב לצאת החוצה ויוכל לחזור למגרש אחרי 3 דקות. אם אלון יפת יכול לשרוק בעיטה מתוך הרחבה שהשוער של ליברפול מבזבז זמן, חבל שבארץ זה לא קורה.
תשמעו אני עדיין בהלם מהשיפוט אתמול... עזבו את האדום הכי מונפץ שראיתי, ריינשרייבר פשוט שרק על דברים הזויים ומצד שני לא ראה עבירות ברורות של שני הצדדים. הוא כל כך גרוע, אין לי מושג איך הוא עדיין שופט אחריי הדרבי.
הייתי אתמול במשחק במושבה לצורך צילום קטע דוקו-סאטירה לתקשורת, קטע העוסק ברמה הירודה של הכדורגל הישראלי וראיינתי אוהדים מצד שתי הקבוצות. יצאתי בדקה ה-80 בגלל מחויבויות קודמות אבל חייב לומר שנהנתי מכדורגל בפעם הראשונה העונה(מה שהפועל ת"א מנסה לעשות – לא קשור לענף בכלל) . אווירה מדהימה ביציעים – בעיקר בזכות הקהל הבית"רי שנתן הצגה והרעיד את המגרש בהתחלה, וגם הקהל הכחול שהוא כבר קצת מעל אוהדים שנכנסים במיניבוס אחד. לא היה משחק גדול אבל היו מהלכי כדורגל טובים: מהירות - החלוצים של מכבי פ"ת, עומר אצילי הנפלא מצד שני, אגרסיביות - שחקנים עולים לכדור גובה עם כל הביטחון שיש, תשוקה - קבוצות שרוצות לנצח. משהו שאמור להיות מובן מאליו אבל בתור אוהד הפועל זה כבר לא. בית"ר שילמה מחיר גדול על ההחמצות שלה ומכבי פ"ת עקצה עם שער אדיר לדעתי של שמש. יש לקבוצה הזו חלוצים מאוד מוכשרים - עוז פרץ תענוג. שני רגעים הזויים בכל-זאת: דני פרדה עולה מהספסל ולא לידור כהן, וגם מחדלי האבטחה כמובן – פתאום המון אוהדי בית"ר פורצים למגרש. כמה שמחתי על שער הניצחון של יוסי בניון, בדיוק השבוע כתבתי עליו בדף פייסבוק שלי. בניון הוא ווינר, עלוב נפש כל מי שמקלל אותו, השלט היה כל-כך מביך, אוהדים מטומטמים. ברור שיוסי טעה שהוא התייחס בזמנו, והיה חייב להגיב באיפוק. יוסי רוצה לשחק וזה בסדר, המאמן צריך להיות הקובע, אולי לנסות שיהיה על תקן שלום תקווה מודל 2015. מכבי חיפה מועדון חולה עוד הרבה לפני שהגיע. לצערי למרות שני הנצחונות של מכבי חיפה קשה לדבר על שינוי אמיתי.
מכבי חיפה מועדון חולה ובניון מסמל את החולי הזה בשנתיים האחרונות. כמובן שחר אחראי על כך. לא רוצים עסקנים ופוליטיקאים במועדון. השער שלו לא מעניין, זה דבר מהותי שאסור לשחקנים להיות מעל המערכת ובניון בדיוק כזה כמו שקטן היה. נימני כבש הרבה יותר שערים מבניון בשנים האחרונות שלו במכבי ת"א ועדיין סימל את הריקבון שם. זה אותו דבר.
אם כבר מדברים על שופטים... הוחלט לסגור את הטבלה האלטרנטיבית וראוי לציין שגם אתמול המשחק שלנו הוכרע בגלל טעות שופט. קיבלתי תמונה(אגב, דווקא מאוהד ב"ש ולא מאוהד שלנו) שטוואטחה לא הספיק להגביה את הכדור לפני שעבר במלוא היקפו את קו החוץ... אבל בקטנה... שופטים לא מכריעים כאן כלום... אני עדיין מחכה לקיזוז הטעויות נגדנו...
הפעם, לשם שינוי, השופט והקוון לא טעו. התמונה פשוט מטעה, הכדור לא עבר את הקו. אפשר להתנחם שהפסדנו בדרך הוגנת