מחזור 12 בליגת העל: סטטוס קוו בצמרת ; בניון מנצח את מכבי נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏27/11/15.

  1. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    זה היה משחק בין 2 הקבוצות הכי פחות מאומנות בליגה
    מאמין שבינואר שחר הג'נטלמן יחזק את נתניה בחלוץ
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/11/15
  2. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,699
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    כן בוא תעוות את הדברים שלי,זה בטח מה שיוציא אותך אינטיליגנט. אני לא "נעלב", אני פשוט לא מבין איך אוהד נתניה קוטל את הקבוצה שלי, אנחנו הרי קבוצה פי 5 יותר מוכשרת ממכם. אז קורה ששחקנים שבדרך הם טובים לא הגיעו(אני אצתרך לכתוב את המשפט הזה עוד 20 פעם כדי שתבין?) ועדיין ניצחנו אתכם 0:1. ניצחנו בצדק כי בניון נתן אחלה משחק(וכבר כתבתי עוד לפני תחילת העונה שהוא מתאים בתפקיד השלום התקווה). בסופו של דבר עם כמה שאנחנו "הקבוצה הכי גרועה שנתניה פגשה" עשינו 10 מ-15 ב-5 משחקים האחרונים, כמה אתם עשיתם ב-5 משחקים האחרונים? אנחנו נהיה ככל הנראה בפליאוף העליון ואתם כבר ירדתם ליגה. אז חסוך ממני את הרחמים שלך בבקשה.

    אני יכול לתת לך ביקורת על רוני לוי במשך שעה,אני יודע בדיוק מה הוא לא עשה נכון במשחק הזה(ודווקא אתה זה שעשית ממנו מוריניו בזמנו,לא שכחתי אל תדאג) אבל לשמוע זלזול מאוהד של מכבי נתניה? גם במצב שאנחנו היום הייתם מתים להיות כמונו. מה אתה חי בסרט או משהו?
     
  3. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,816
    לייקים שהתקבלו:
    20,928
    מה הוא אמר? שאנחנו הקבוצה הכי גרועה שהם שיחקו נגדה השנה? הוא צודק. אנחנו זוועה לא פחות משאר קבוצות התחתית. אנחנו בקושי עושים 2 פעולות חיוביות במשחק.
     
    oFiRzZz, שי, Bluekipper ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. Hapoel_Tel_Aviv Member

    הצטרף ב:
    ‏14/4/10
    הודעות:
    2,477
    לייקים שהתקבלו:
    550
    אני מאמין שבאמת תדשדשו לעבר המקום החמישי אבל הם בטח שעוד לא ירדו ואתם בטח שלא הבטחתם את המקום בפליאוף העליון..
     
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    משחק לא טוב שלנו, אבל ניצול מצבים נייחים נהדר, ו0-3 ביכולת כזו זה נהדר.

    ראדי היה טוב, ההגנה שלו טובה, מעבר לזה לא משהו מיוחד. הדשא היה מזעזע.

    לא מבין את כל ההתלהמות על ליאני. בחרו להקדיש לו דקה וחצי ביציע. הוא לא עשה שום שגיאה 'בעצמו'. בגול הראשון שנפסל הוא לקח החלטה מאוד אמיצה לפסול גול 10 שניות אחרי שכבר אישר אותו ובגול השלישי הקוון הטעה אותו. דיברו על זה שם כאילו הוא הכריע את המשחק מהגול הזה בדקה 90.
     
  6. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,699
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    @oranfu
    אז אני לא מסכים אתכם. אם אני מסתמך על כל המשחקים האחרונים חיפה לא צריכה להיות בתחתית הטבלה,היא נראית יותר טוב מבמשחקים הראשונים של העונה שאז היא נראתה כמו קבוצה מהלאומית.
    להגיד לך שאנחנו קבוצה ללקק את האצבעות?לא. להגיד לך שצריך למחוא ליענקלה כפיים? ממש לא, חיפה עם התקציב שלה היתה צריכה לרוץ לאליפות,בטח כשלמכבי יש את העומס של אירופה. ועדיין ממה שהתרשמתי מהקבוצה ב-5 משחקים האחרונים המקום שלנו הוא לא בין נתניה לכפר סבא מצטער.
     
  7. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,816
    לייקים שהתקבלו:
    20,928
    אז אני קיבלתי רושם הפוך. כי המשחקים האחרונים היו נגד הקבוצות הכי חלשות בליגה וראינו שאנחנו פח כמוהן. מקומנו לא בתחתית כי יש לנו כמה שחקנים שרוב קבוצות הליגה יכולות רק לחלום עליהם אבל לא הרבה מעל התחתית.

    הכל מקרי אצלנו (כמו ברוב הליגה) רק שיש לנו שחקנים טובים יותר אז עם קצת מזל לקחנו נקודות פה ושם במשחקים האחרונים. היום היינו עדיפים רק בקצת, למראית עין, על נתניה. ניצחנו מגול מקרי ביותר של פנסיונר שיצא לו פוקס ("בניון השתיק את המבקרים" - כן, כי גול אחד מוחק שנה וחצי של בושות).
     
  8. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,699
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    זה בדיוק,אבל בדיוק מה שאמרתי לעידן. היינו רעים היום, אבל עדיין 0:1 זה לא שוד. מה לעשות שגם מחליפים זה חלק מהמשחק.
     
  9. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,816
    לייקים שהתקבלו:
    20,928
    לא שוד, אבל ניצחנו בקושי. לא יכול להגיד בפה מלא שהגיע לנו לנצח.

    8 מתוך 10 משחקים כאלה אנחנו לא מנצחים. אני אומר שוב - בבית נגד נתניה ובעטנו לשער פעמיים.

    לכן, הגיוני לחלוטין מבחינתו לחשוב שאנחנו הקבוצה הכי גרועה ששיחקנו נגדה העונה. לדעתי היינו עדיפים בצורה ברורה רק נגד עכו העונה.
     
  10. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,699
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    רוב הקבוצות בליגה גרועות, בוא נעמיד דברים על דיוקם. נתניה עכו והפועל גרועות,וגם פ"ת שפגשנו אותה היו בקרשים. בזה אני מסכים, אבל כפר סבא שנפגוש בקרוב לא קבוצה גרועה? הפועל חיפה שנפגוש זאת לא קבוצה גרועה? אם נפגוש את בני סכנין או בני יהודה זה יהיה הזוי אם ננצח אותם?

    אז נכון שאנחנו לא טובים, אבל את תחילת העונה להזכירך התחלנו עם 3(!) שערים מבני יהודה והפסד מביך לכפר סבא. אז לפחות היום אנחנו כן יודעים להוציא נקודות מקבוצות כאלה וכן יודעים לכבוש נגדן. התחלנו את העונה בתור קבוצת התחתית שבתחתית והיום פליאוף עליון,ואפילו אירופה,זה לא מילה גסה.
     
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,816
    לייקים שהתקבלו:
    20,928
    לא יהיה הזוי אם ננצח אבל לא יהיה הזוי אם נפסיד...

    התחלנו את העונה הקבוצה הכי גרועה בליגה והיום אנחנו קצת יותר טובים מהכי גרועות בליגה. סבבה.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,842
    מין:
    זכר
    נראה שמקום 5 זה התקרה של הקבוצה הזו ולא לשם כך התכנסנו. התסריט הפסימי זה מאבקי תחתית
     
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    - עד האדום פתח תקווה לא עשו כלום חוץ מהגול. לבית״ר היו כמה הזדמנויות של 100 אחוז ולא סתם גיגי היה המצטיין שלהם.
    - חשבתי שמבקרים את היכולת של בית״ר, מה לעזאזל קשור לעולם המשפט הראשון שלך?
    - חיפה נגד בית״ר הייתה בסדר גמור. ההבדל שאתם משחקים רע מאוד כבר תקופה ארוכה ואנחנו בתקופה טובה מאוד.
     
  14. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,699
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    השאלה מה זה "רע מאד". ביחס לחיפה של לפני 5 שנים? מסכים. אם זה ביחס לליגה הנוכחית ממש לא. נגד עכו היינו מעולים, נגדכם כמו שאתה אומר היינו בסדר גמור. ונגד הפועל לא היינו ענקים, אבל על 0:3 אי אפשר להגיד "רע מאד", אם זה רע מאד מה תגיד על היריבה? שואה ספורטיבית?
    7 המשחקים הראשונים בהחלט עונים להגדרה רע מאד, אפילו מחריד. כרגע "השתדרגנו" לרמה של בינוניים. ובינוניים בליגה זה גם יכול להיות כרטיס לאירופה,כי עם כל הכבוד,לא ראיתי מרעננה או בני יהודה איזה טיקי טקה.
     
    Love Is Red אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,842
    מין:
    זכר
    גם ביחס לליגה מכבי חיפה משחקת לא טוב. נגד עכו זה הבלחה וזה לא מספיק. יתר המשחקים היו לא טובים. הקבוצה לא מסוגלת לשחק בהתקפות מעבר ומתפרצות.
    גם היום ברק לוי לא ממש עבד קשה.
    בצד ההגנתי יש בור במרכז השדה כי רוב המשחקים אנחנו בלי קשר אחורי אמיתי.
     
    EO11 ו-oranfu אוהבים את זה.