מחזור 12 בליגת העל: סטטוס קוו בצמרת ; בניון מנצח את מכבי נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏27/11/15.

1. Turgi Guest

שבוע שעבר 100 שערי ליגה.
    השבוע 101 שערים במכבי תל אביב בכל המסגרות.

2. עידן444 Member

דובב גבאי בעיני שחקן מאוד מפוספס ואולי באמת יש בעיה מנטלית כלשהי. לי זכורים לא מעט שערים בראש(אפילו שערים שמעידים על משחק ראש משובח), מהירות כפי שהזכרת, וזה שהוא בועט פנדלים ואפילו בעיטות חופשיות לא רע מעיד שיש לו גם טכניקה ודיוק לא רעים בכלל. להגיד על דובב גבאי שיש לו רק מהירות זה עוול גדול. יש לו את כל התכונות להיות החלוץ האולטימטיבי- וכפי שפתחתי- נראה שמשהו התפספס בדרך... משהו שכנראה נובע הרבה יותר מחוסר בטחון מאשר חוסר יכולת. אגב, גם על קאיודה, שהוא חלוץ הרבה פחות מגוון מגבאי(לקאיודה למשל בחיים לא הייתי נותן לבעוט פנדל או לבעוט בעיטה חופשית וגם לא זכור לי משחק ראש משובח)- כשהיו כאלה שטענו שהוא רק מהירות ולא יותר טענתי שמדובר באנשים שאין לי ספק שלא ראו את קאיודה מעולם מחוץ לגבולות מסך הטלויזיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם לדעת לבעוט פנדל מלמד על איכות התקפית מסוימת. מזכיר לך שבזמנו אניימה היה בועט הפנדלים של הפועל ת"א.
    בקשר לבעיטות חופשיות, לא מדובר על איזה בוזגלו או גלבאן, שכל בעיטה חופשית זה חצי גול אם בשער ואם בבישול, אלא על שחקן שכובש אולי בעיטה חופשית אחת בשנה, בעונת השיא שלו אולי שתיים. גם משחק הראש שלו זה לא משהו לכתוב עליו, גם כאן לא מדובר באיזה פלט או אפילו קרוב לזה. סך הכל מבחינת איכויות הכל אצלו מאוד ממוצע, זאת גם הסיבה שלמרות שהוא הרבה פעמים משחק באגף כמות הבישולים שלו היא כמעט אפסית.
    בסופו של דבר מדובר בשחקן מאוד מהיר, שכאשר הוא פוגש הגנה כבדה, אז שאר התכונות שלו שבדרך כלל הם ממוצעות פתאום מרגישות לך אחרת כי כשאתה עושה דברים מהר זה נראה הרבה יותר. אבל כמו שאמרתי, מדובר אולי בארבעה, גג חמישה משחקים בשנה, שלא מביאים אותו אפילו לעשרה שערים בעונה, וזה אם הוא בועט הפנדלים, במקרה שהוא לא בועט הפנדלים, הוא מגיע לכמות של 5 - 6 שערים בעונה, לא מתקרב ללהיות מספיק לקבוצה עם שאיפות.
    ושוב, ברמת הליגה היום, יש לו מקום ברוב קבוצות הליגה, אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לקבוצה ברמה שלנו או של מכבי תל אביב, והמספרים שלו לאורך השנים מלמדים את זה הכי טוב....

4. Love Is Red Member

כל הכבוד למכבי תל אביב על הניצחון.
    שמגיע אז מגיע.
    אגב לגביי השיפוט אצלנו גם בלי השער השלישי היינו מנצחים וכן הייתה עבירה של שקוורץ על ברדה ככה ש2-0 זה ניצחון חוקי...
    בכל מקרה אני מקווה ששהר יחזור בקרוב למה זה פשוט מריח מוזר וגם הדלקת במפשעה של דוידזאדה מוזרה מאוד...

5. DRORIKO Member

אם אני המאמן ה-5 באנקרים אצלי הם אזולאי,דסה,אצילי,זהבי וקהת. זה עוד לפני שאני מעביר את האימון הראשון.

6. Raulito Madridista

מכבי אתמול באה לדרוס מהרגע הראשון, היא הייתה מלאת אנרגיות ותשוקה ועשתה את הדברים נכון בלי להעביר זמן. ללא ספק המשחק הטוב ביותר שלה העונה. שאפו לאזולאי וזהבי, אין יותר מדי מה להגיד. בני-יהודה לא צריכה להתרגש. היא ניצחה בסמי עופר במחזור הפתיחה(משמע: לפני שמישהו חשב שזו תהיה משימה קלה), ניצחה גם את בית"ר ועשתה תיקו עם באר-שבע וק"ש נדמה לי. אין לה במה להתבייש.

המשחקים בשנה שעברה נגד הפועל עכו סימלו בצורה הטובה ביותר את הפועל ת"א וגם את דודו ביטון. בסיבוב הראשון, מובילים 1:0 במשחק בנתניה ואיכשהו מפסידים 3:1 כשכל גול בצבע, זה היה הניצחון הראשון של עכו מזה טריליון שנה בערך. ובסיבוב השני דודו ביטון כיכב - החמצת פנדל בדקה קריטית, החמצה נוספת בשער ריק ובדקה האחרונה עכו מנצחת את הפועל. אחד מרגעי השפל של העונה שעברה.
    הסטט' מספרת שהפועל ניצחה רק פעם אחת בעכו, בעונת 2011/12 ואני כלל לא משוכנע שזה ישתנה הערב. מעצבן אותי ששגיב לא מקבל קרדיט בהרכב, הוא שחקן צעיר שחייבים להריץ אותו בטח כשכולם לידו פח אשפה. וינטרה חוזר להרכב ונהנה מהיכולת העלובה של שיימן שגורמת לכך שאבו-אביד ישחק מגן שמאלי, אבל גם איתו ההגנה לא תשתפר כי הוא אכזבה עצומה. אני מקווה שבומבה יבוא לקבל כדורים ויכדרר בלי פחד ואולי נגנוב איזה גול במצב נייח כמו נגד רעננה. לא רוצה לחשוב בכלל על מקרה של הפסד.

7. Love Is Red Member

אם הפועל עכו מנצחים אותכם היום הם יהיו הקבוצה הכי מוזרה בליגה, הם עד כה כבשו 5 שערים ויש להם 13 נקודות, אם גם אותכם הם ינצחו עם 1-0 זה יהיה הזוי, קבוצה שכובשת 6 שערים ומשיגה 5 נצחונות ותיקו...

8. DRORIKO Member

העיקר עשו מהסיידר הזה איזה חלוץ על בגלל משחק אחד

9. $zinedine zidane$ Member

ציפיתי לקרוא פה את זעקות השבר של חברי הפורום בעקבות טעויות השיפוט, שנתנו לב"ש שער לא חוקי ופסלו למכבי שער חוקי. כנראה שהעכברים יוצאים רק כשזה לטובת מכבי או כשאיזה שדרן חסר ידע בחוקה טוען שזו טעות לטובת מכבי.

מכבי נתנה את המשחק הכי טוב שלה העונה, משחק שמזכיר את תקופת אוסקר וסוזה. הרבה מצבים מסוכנים, לחץ על הכדור, לא מורידים את הרגל מהגז גם ב3-0 ורק בנס זה לא נגמר בשישייה, כשבצד השני בני יהודה לא סיכנו אפילו פעם אחת את השער של מכבי.

אזולאי המצטיין של המשחק עם שער ו2 בישולים. אני מקווה שנמשיך לראות ממנו את היכולת הזו כי זה בדיוק מה שחסר לנו במרכז המגרש. על זהבי כל מילה מיותרת, פשוט שחקן מדהים, דסה במשחק מצוין מוכיח שהוא ברמה משל עצמו בעמדת המגן בליגה, אלברמן אדיר כרגיל ומיכה סוף סוף מתחיל להיכנס לעניינים.

שימו לב שלאחר כמה משחקים שב"ש דרסה את היריבה, ששבוע לאחר מכן שיחקה נגד מכבי והוציאה תוצאה טובה יותר, בשבועיים האחרונים זה התהפך ומכבי מביסה את הקבוצות שהקשו מאוד על ב"ש. נגד הפועל חיפה זה היה ביכולת בינונית, היום כבר ראינו כדורגל טוב.

10. alexshw Member

לא הייתה השפעה על התוצאות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. yedidel Member

עם כל הכבוד למכבי, בני יהודה של אתמול זאת לא בני יהודה של לפני שבוע.
    לא יודע אם זה קשור לפרשת בן צעירי, אבל הם נראו מגוחך וממש לא אגרסיביים.

12. $zinedine zidane$ Member

גם באדום שבן חיים לא קיבל מול רעננה לא הייתה השפעה על התוצאה וכל הפורום בכה. אחד המשתמשים גם אמר את זה - חברה זו טעות שיפוט, אבל לא כזו שהשפיעה על התוצאה - אבל כמובן שהמשיכו לבכות ולצאת עליו.

13. קשר שמאלי Member

מכבי תל אביב עם אזולאי, מיכה ואייגיבור ביחד בהרכב תדרוס את הליגה

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/15
  14. DRORIKO Member

בני יהודה זאת קבוצה עם הגנה גרועה כל שבוע. הקבוצה שספגה הכי הרבה שערים בליגה.

15. Roma מנהלים

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/t31.0-8/12310018_860091054107063_9110817345474077267_o.Xxx

ראיתי את זה בפייסבוק. באמת שאני לא מבין את הסיקור הזה של העיתון. הירש קיבל ציון ושיחק 28 דקות אבל מאיר מבני יהודה שיחק 27 ולא קיבל.