מחזור 12 בליגת העל: נתניה מנצחת את הפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏7/12/07.

1. Igi Member

אז זהו שזה לא על סמך משחק אחד. נתחיל בזה שעד לדקה ה-60 הוא הגן בצורה לא רעה בכלל כך שאני לא רואה בכלל סיבה להגיד שהוא חלש הגנתית.
    דבר שני, אמרת שלא ראית העונה את רוב המשחקים שלנו(שהיו ב'שלם וצפה') ותסמוך עליי כשאני(ולא רק אני כמו שכבר שמת לב) אומר לך שבכל המשחקים הללו מסיללה היה נהדר ולא רק התקפית. קשה מאד לעבור אותו ולא רק בגלל המהירות.. הוא פשוט יודע לעשות הגנה לעומת מגינים אחרים כדוגמת מגרלשווילי וזיו(ממש לא ברמה של מסיללה ליד לאור הסיבוב ה-1) שתומכים נהדר בהתקפה.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא להאמין שרוני לוי בא בטענות לשופט.. איזה אידיוט... רוני לוי צריך לחנך קודם כל את השחקנים שלו. דקל קינן היום ירק על הסמל של חיפה, ירק לרוני לוי ולאוהדים בפרצוף ורוני לוי עוד בא בטענות לשיפוט... על דבר כזה הייתי קונס.. לא יכול להיות שמאמנים יבואו בטענות על דברים שאין להם שום בסיס. אידיוט.
    חיפה הייתה אומנם קרובה להפסיד אבל השער שספגה היא בהחלט יכלה למנוע.. רוסו שלפי מה שהבנתי היה שוב אחד הטובים טעה בגדול כאשר היה בטוח שהכדור בדרך החוצה ועזב אותו ואז משום מקום הגיע סכנין של סכנין שמירכז את הכדור, הכדור הספיק לעבור אצל חרזי ברגל שלא הצליח להרחיק וגם לו יש חלק בשער.
    לפי התקציר הפועל ת"א בהחלט נראיתה קצת אחרת, הגיעו למספיק מצבים כדי לנצח ואני מאמין שעם גוטמן הפועל תיצא לדרך חדשה למרות שבשבוע הבא מחכה לה נסיעה לטדי...

בית"ר מחר צפויה לעשות עוד צעד קליל לאליפות, ניצחון על בני יהודה העלובה ובית"ר פותחת פער 7 בדרך לאליפות בזחילה.

3. Don Joan Roman Member

באמת הופתעת? כל פעם שהקבוצה שלו מאבדת נקודות הוא חושב שהשופטים פוגעים בו ולא הוגנים כלפיו, בגלל זה אני לא אוהב אותו.

4. אין כמו ביתר Member

איפה אוהדי חיפה שאמרו שמסיללה מגן "ברמה עולמית".כן בטח אורי שטרית שמר עליו יותר טוב חחח

5. ori76 Member

חחח..זה שהוא קיבל אדום זה אומר שהוא לא טוב? תחשוב לפני שאתה כותב משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

6. הרצליה Member

אין שם שום נבדל, שום דבר.

בכל מקרה מכבי הרצליה כרעה לעצמי בהפסד בור ענק בדרך לליגה הלאומית.
    להפסיד בכזאת צורה משחק בית שהמשחקים הבאים שלך הם נגד נתניה בחוץ ובית"ר בבית זה לירות לעצמך ברגל.

לא רואה אותנו יוצאים מהמצב הזה.

7. Forza Haifa Member

מסיללה מגן נהדר, מה הקשר בזה שהוא קיבל אדום לעזאזל?
    תוספת כוח להגנה האיטית משהו של מכבי חיפה.
    מתחילת המשחק הייתי בסערת רגשות מזה שאיתן תבריזי שופט, תמיד הוא דופק אותנו. העונה 3 אדומים כולם לשחקני מכבי חיפה.

8. Number 8 Member

משחק איטי, משעמם, חסר חסר הזדמנויות ויכולת - כל מילה שתרצו, תתאים לתיאור המשחק בין אשדוד למכבי ת"א. במשך תשעים דקות, שתי הקבוצות בעטו ארבע פעמים לשער ביחד, ובשאר הדקות, המאמנים התרכזו יותר בהגנה מאשר בהתקפה. למעשה, עוד בדקות הראשונות, היה אפשר לראות שלשני המאמנים היה חשוב יותר לא להפסיד מאשר לנצח. חזן עצר את כדור השלג ולא הפסיד, בעוד שניר לוין הביא נקודת חוץ ראשונה העונה למכבי. על פי מהלך המשחק, כל צד מרוצה, ואם רק היה אפשר, היו צריכים לתת לכל קבוצה חצי נקודה, כי מה שראינו אתמול, לא היה כדורגל. הרמה שנראתה אתמול לא הייתה מביישת את הליגה הלאומית.
    לפחות עלינו מעל הקו האדום, עם תקווה גדולה שבני יהודה לא תפתיע היום את בית"ר ירושלים. העלייה מעל לקו האדום אמורה לספק לנו יותר בטחון ומוטיבציה להמשך.

בני סכנין ומכבי חיפה סיימו בתיקו 1:1. המשחק התחלק לשני חלקים - החלק הראשון כולל את זמן המשחק עד הדקה ה-60 בערך, בו מכבי חיפה תקפה וסכנין לא הגיעה לאף הזדמנות, ומכך, חיפה יכולה להיות מאוכזבת. החלק השני מכיל את החצי שעה האחרונה בה מסיללה וקינן הורחקו תוך דקה, ואז סכנין הייתה יכולה בקלות להבקיע ולנצח, אך משום מה, היא נזכרה מאוחר מדי, ושיחקה כאילו היא מובילה, ולכן סכנין היא זאת שצריכה לצאת מאוכזבת בסיום המשחק.
    לרוני לוי אין בושה. הוא יוצא נגד השופטים, בעוד ששני האדומים, היו מוצדקים במאה אחוז.
    הראשון, צהוב שני למסיללה, בצדק. בוזגלו עבר את מסיללה, דבר שהותיר לו רק להוריד אותו לדשא ולעצור אותו בדרך לשער. הפעולה הזו רק מוכיחה שמסיללה לא מגן כזה גדול. תפקידו הטבעי הוא קיצוני שמאלי, ומן הסתם שיכולות ההתקפה שלו הרבה יותר גבוהות מיכולות ההגנה. בדיוק כמו יואב זיו. צהוב שני, חוסר אחראיות מצידו של קינן. לפני חצי שנה הרחיקו לו שחקן, והוא חייב לשחקן משחקים ולהוריד שחקן לדשא ללא כדור. במקום לבוא בטענות לשופטים, שיחנך את הבלם שלו שמתיימר להיות הטוב בארץ.

הפועל ת"א ממשיכה להפסיד, נשארת מתחת לקו האדום, בעוד שמכבי נתניה מטפסת עד למקום השני. אמרו שהגעתו של גוטמן מביאה התלהבות.. השחקנים מעידים על שינוי בתוך הקבוצה.. הכל שטויות. אמנם ראינו שינוי אצל הפועל, הגיעה למצבים, אך שכחה את הפרט הכי חשוב, וזה לשים את הכדור ברשת. אך למה אפשר לצפות אם אחד החלוצים שלך הבקיע שלוש שערים בשלוש שנים, חלוץ שני מחמיץ שני מצבים של אחד על אחד וכל כך איטי.. והראש של אסולין נמצא במקום אחר. גם אם יביאו את מוריניו לקבוצה, אין הרבה מה לעשות בהפועל. מאמן לא יכול לגרום לשחקנים שלו פתאום להבקיע, בעוד שהם לא עושים את זה מתחילת העונה, או במקרה של רועי דיין, במשך שלוש שנים. אלי גוטמן צריך לחכות לינואר ולצפות לטוב. אחרת, אני לא רואה את הפועל נשארת בליגה עם חלוצים כל כך עלובים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/12/07
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ואגב חיפה יצאו אתמול פראיירים.. סכנין אתמול לא הופיעה למשחק, חיפה קיבלה אתמול מתנה בדמות משחק חלש מאוד של סכנין וחיפה לא ניצלה זאת כדי לנצח, סכנין קבוצה טובה יותר, אם סכנין הייתה משחקת כמו רוב שלבי העונה גם 11 שחקנים של חיפה היא הייתה מנצחת, עובדה שחיפה הצליחה להבקיע רק מפנדל. רוני לוי צריך לבוא בטענות רק לעצמו ולשחקנים שלו שפעם אחרי פעם יורקים לכל המועדון הזה בפרצוף.

10. Andrea21 Member

boateng

ממש חיה פצועה בני יהודה,חתולה מתה על הכביש אולי.

אם ממכבי הם קיבלו 3... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

11. beitar4ever Member

ירו בלו באמת שחקן ענק, ואני אכן ראיתי את המשחק ושום שער שלו הוא לא חוקי , כל השערים הם בהחלט אושרו ובצדק. ירו בלו אכן יהיה אחד החלוצים הטובים בעתיד , רואים כבר נתונים כמו של יעקובו, יודע להתמקם מצוין ברחבה, סוחב את השומר שלו עד לשער, שמירה עם הגב יוצאת מן הכלל פשוט, מהיר , טכני . אם השחקן הוא של חיפה הוא דווקא יכול לפתור להם המון בעיות בהתקפה, בכל מקרה גם אם מביאים את פנטני הייתי מביא אותו גם, הוא כישרון ענק.

אני ממש ממש איתך בדעה הזו על מסיללה, אני בהתחלה חשבתי שחיפה הרוויחו מגן מצוין שיכול לעשות בנוסף להגנה גם התקפה ולסייע המון לחולייה הקידמית של חיפה, אך מה גיליתי בעצם שהתקפה הוא עושה יותר מהגנה, שחקן כזה מתאים אך ורק לקישור הקידמי, אך ורק לשמה, לפחות עד שלא ישפר את ההגנה שלו.

טוב בקשר למשחק שלנו היום מול בני יהודה, משחק לפחות על הנייר קל, אבל לא בני יהודה תבוא להילחם על חייה, ואני מצפה מבית"ר לתת תצוגה היום כי דווקא היום אני חושב שבמידה ובית"ר תתן לבני יהודה להניע כדור ולהגיע למצבים, היא יכולה לראות את הפסדה הראשון, אני מקווה שבית"ר מהתחלה יפתחו חזק, ויתישו את הכתומים. בנוגע להרכב, אמסלם חוזר לשחק, בעקבות פציעה של אלברז הוא יוסט לאגף השמאלי וזיו לימני, אני שמח לראות את דוד משחק אולי את אחד ממשחקיו האחרונים העונה( אני חושב שהוא יפרוש בסוף העונה, והשנה הוא לא יקבל הרבה הזדמנויות, ככה שזה אחד ממשחקים האחרונים לדעתי).
    שום ימשיך לפתוח עם שלושה קשרים אחוריים/50/50 , בנוסף בן שושן גם ימשיך לקבל קרדיט כחלוץ שני בהרכב, נקווה שסוף סוף הוא יתן את המשחק שיחזיר את היכולת הטובה לשחקן.

אני מקווה לראות את בית"ר במיטבה היום וכשהיא פותחת את הסיבוב השני טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/07
  12. אלי אוחנה ג'וניור Member

מתי יוצאו כרטיסים למכירה למשחק הבא מול הפועל ת"א ב-'טדי' ?

13. Gustavo Boccoli Member

מה כולם רוצים ממסיללה? הוא המגן השמאלי מספר אחת בסיבוב הראשון, ולמרות שזאת לא העמדה הטיבעית שלו. יש לחיפה בקישור הרבה שחקנים שיכולים לשחק באגף שמאל וכרגע רוסו פותח שם. אין לרוני לוי שום סיבה להוריד אותו לספסל כי הוא נותן עונה יפה מאוד יחסית לגילו. אז בדקו את מסיללה קצת בעמדת המגן השמאלי, וראו שהוא טוב מאוד שם ונתנו לו להמשיך. פתאום הוא קיבל אדום וכולם עלו עליו ואמרו שהוא לא מגן. איזה עוד שחקן הצליח לשמור העונה את מאור בוזגלו על אפס מצבים ובערך אפס דברים חיוביים במשחק? רק לפני כמה ימים כולם בחרו אותו למגן הסיבוב.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/07
  14. לא מצאתי כינוי Member

כאוהד בית"ר אני אומר שמסיללה הוא המגן השמאלי הכי טוב בארץ By far.

אז נכון שלפעמים הוא עולה יותר מידי וקצת מפקיר את ההגנה, אבל שהוא באמת רוצה לעשות הגנה כמו שהוא עשה אתמול לבוזגלו - הוא פשוט הכי טוב.

15. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/11.Xxx בני יהודה - בית"ר ירושלים http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/2.Xxx

היום, 20:50, בלומפילד.

בני יהודה מגיעה למשחק במשבר מקצועי קשה, אחרי 6 הפסדים רצופים. הקבוצה ירדה אתמול אל מתחת לקו האדום לאחר שמכבי ת"א הצליחה להוציא תיקו באשדוד. לראשונה מזה 4 וחצי שנים לא יעמוד על הקווים ניצן שירזי שהתפטר. את מקומו על הקווים יתפסו זמנית מאמן השוערים יעקב אסייג ומאמן הכושר ערן שדו, בעקבות העובדה שחזי שירזי, עוזר המאמן, יושב ביציע עד ינואר בעקבות עונש הרחקה.

בתמונת הסגל, אימורו לוקמן שסבל מפציעה ערך אימון מלא וצפוי לפתוח. תמיר כחלון לעומתו התאמן חלקית והוא בספק. מסתמן שאסייג ייפתח במערך שכולל קישור מעובה וחלוץ בודד, משה ביטון. החלוץ הברזילאי המאכזב ז'וזה דוארטה, ישלם את מחיר ההפסדים האחרונים ויירד לספסל.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg774902.Xxx
    מאכזב וישלם את המכיר, דוארטה.

הרכב משוער: דלה איינוגבה, איציק עזוז, סלבר הודזיץ', זאב חיימוביץ, סאלם אבו-סיאם, אימורו לוקמן, יוסי רוזן, הרוויה קובצביץ', אסי בלדוט, עוז ראלי (אלי ביטון), משה ביטון.

לעומת המארחת שמגיעה למשחק במצב לא טוב, בית"ר מגיעה במצב קצת יותר מעודד אחרי שני ניצחונות השבוע, אחד בליגה על אלי אוחנה וכפ"ס ואחד בגביע הטוטו על הלוזונים.

תמונת הסגל: מלבד ברק יצחק וכריסטיאן אלברז הפצועים, גם אבירם ברוכיאן לא יכלל בסגל למשחק. לגבי טוטו תמוז המצב קצת פחות ברור: מצד אחד, בקבוצה לא רוצים לסכן אותו מאחר והוא סובל מכאבים, ומצד שני הוא התאמן עם שאר הקבוצה כרגיל, ולכן ההחלטה אם להכלילו בסגל תתקבל בהמשך. במקרה ותמוז לא ייפתח, בן שושן צפוי לעלות בהרכב לצידו של אנטוניו רומולו. דוד אמסלם ייפתח לראשונה העונה בהרכב בליגת העל, יואב זיו יוסט לעמדת המגן הימני בעקבות העידרותו של אלברז. בקישור צפוייה לפתוח הרביעייה הקבועה בזמן האחרון: בואטנג, אלברמן, טל וזנדברג.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg784056.Xxx
    לא נכלל בסגל למשחק, אבירם ברוכיאן.

הרכב משוער: טברטקו קאלה, דוד אמסלם, שמעון גרשון, אריק בנאדו, יואב זיו, גל אלברמן, דרק בואטנג, עידן טל, מיכאל זנדברג, עמית בן שושן ואנטונלי רומולו.