חחח אין לך ממש מה לדאוג, המשחק ביום רביעי שלכם, אותנו המשחק הזה לא מעניין, אנחנו מודים לאל שיש משחק ברביעי כדי שקינן ומסיללה ישחקו בשבת. אתה מדבר שטויות, כמעט כל שחקן שבא מולו הוא מצליח להעלים, אז היום הוא עשה שתי טעויות, זה אומר שהוא לא מגן? תבדוק כמה שערים הגיעו מאגף שמאל כשמסיללה שיחק...
אני פשוט לא מאמין, איך ג'וניור הגיע לרומא ולנבחרת ברזיל? בטח זה אח תאום שלו... לג'וניור היו היום שתי הזדמנויות של גול והוא החמיץ בשלומיאליות את שתיהם, פשוט עלוב, חייבים להוציא טונה כסף ולקנות חלוץ טוב, להביא לכפ"ס את אסולין+ עדי סבג+ מסאי דגו+ משהו כמו 500 אלף דולר על יבואה, בכדי שהוא ירצה לבוא לקבוצת תחתית כמונו צריך להביא לו חתיכת משכורת. כסף גם ישכנע את לימסול לוותר על דה ברונו, הם במצב קשה ודה ברונו רוצה לחזור. ללכת חזק גם על גילי ורמוט. לא ללכת על בנדואה (מקווה שרשמתי את השם נכון) אנחנו חייבים מניות בטוחות. חזרה למשחק היום;אני לא מסכים שעובד היה לא טוב, הוא היה בסדר גמור, ברגע שהוא יצא הורדנו את הרגל מהדוושה. עם ההגנה שיש לנו כרגע אפשר להסתדר, אבל את ההתקפה חייבים לשפר. בכל זאת יש סיכוי להינצל. תלוי ברכש שיגיע.
אבל הוא במיוחד, וגם בוזבז עליו הרבה כסף והוא גם תופס מקום של זר בקבוצה, כל אלה אומרים שצריך להעיף אותו.
אל תהיה סובייקטיבי, כיאל היה נלהב יותר ממה שצריך וגם הוא עשה עבירות מיותרות על שחקני סכנין, ואף אחד משחקני סכנין לא התכוון לפגוע בו, זה חלק מהמשחק. למה אתה מדבר כאילו שחיפה כן בגיעה למצבים, גם כאשר הייתם ב11 שחקנים לא עשיתם כלום חוץ מהפנדל. ____________________________________________________________________ המשחק הזה היה המשחק הכי רע של ח'אלד ח'לאילה מזה שלוש שנים, וחבל לי על קנעאן שדווקא בהופעת הבכורה שלו בהרכב הוא עושה עבירה ברחבה ונותן לחיפה פנדל.
כמו שראית כתבתי את זה מעצבים בעיקר, כמובן שזו לא הייתה המטרה, אבל אין לי ספק שהיציאה של בירם שינתה לנו את כל המשחק. דבר שני, עד שני האדומים לא הצלחתם להסתדר כמעט מול ההגנה שלנו, אני לא מאמין שהייתם יושבים עלינו ככה אם לא היינו מקבלים אותם.
מסכים, בתחילת העונה לא היה לו ביטחון ובגלל זה לא הציג יכולת טובה, אך עם הזמן נהיה לו ביטחון ואז הוא התחיל להראות את הכישרון שלו, והוא ללא ספק שחקן העתיד שלנו.
מה לעשות תפסתם יום לא טוב של סכנין, וחוץ מזה חיפה כמעט התעסקה אך ורק בהגנה בגלל זה היה כלכך קשה להגיע למצבים.
נכון ואני חוזר שורה אחת למעלה, כשבירם יצא ופאוליניו נכנס הפסקנו לתקוף כי לא היה בעל בית על המגרש, לא היה מי שיחלץ כדורים, יוציא להתקפות, מאותו רגע, מעט אחרי הפנדל הפסקנו לשחק והתרכזנו בהגנה וזה חבל כי ביום חלש כמו זה שהיה לסכנין אם היינו מחפשים את השני אני מאמין שהיינו מוצאים אותו.
הפועל ת"א שוב עם הופעה טובה ואפילו טובה מאוד יוצאת בלי נקודות. גוטמן כמו שרואים שיפר את הפועל לא כמו בעידן לוזון שאחרי 10 דקות אין אויר.נתניה נראת היום כמו קבוצה שהיא אנתי כדורגל היא פשוט לא יראתה כלום ממה שהיא יודעת וגם הגול אחרי טעות של עובד. הפועל ת"א מתחילה להראות כדורגל אבל גם שהיא מראה משהו היא לא יוצאת עם זה עם נקודות. ציפיתי היום למשחק טוב וזה מה שקיבלתי רק חבל שהפועל הרסו כמו תמיד. אבל מגיע להם כל הכבוד על ההשקעה וגם לגוטמן שאימן אותם טוב מאוד עד למשחק היום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
קודם כל, שום דבר שאני אומר זה לא שטויות, זה שאני חושב אחרת ממך לא אומר שאלו שטויות. זאת דעתי עליו, והיא לא תשתנה עד שאני אראה משחק הגנתי טוב ממנו, עד אז מבחינתי הוא לא מספיק טוב. התקפית הוא מצויין, הגנתית הרבה פחות.
אני רוצה להגיד עוד משהו קטן: אחרי הפיספוס עם בוזגלו, שימו לב ליירו בלו שחיפה נתנה בהשאלה לקרית שמונה. הוא הולך להיות יעקובו 2, פשוט שחקן מאוד חזק ומהיר, וגם טכני. שנה הבאה חיפה הולכת להרוויח ממנו מאוד.
אם הוא יעקובו או לא נדע בהמשך, חוץ מזה שהם מעדיפים להביא את פנטאני, אז כנראה שבלו יהיה מושאל גם בשנה הבאה וגם בשנה שלאחריה ולדעתי בצדק, הוא רק בן 19 ולהוביל את ההתקפה של קבוצה שמתיימרת להיות לכל הפחותק בוצת צמרת זו מעמסה שיכולה להיות קצת כבדה עבורו ולחסל לו את הקריירה כאן בקבוצות הגדולות, אבל אין ספק שהוא חלוץ מוכשר מאוד. מחר יש לנו משחק קשה נגד חיה פצועה שנמצאת בכאוס, וזה דבר מאוד מסוכן כי השחקנים ירצו להוכיח למאמן החדש שיבוא שהם ראויים לשחק בבני יהדוה ובליגת העל ואני חושב שזה ביחד עם המוטיבציה הטבעית כאשר בית"ר מגיעה ייתנו לבני יהודה ביטחון שיקשה עלינו את החיים. בקשר לפאביו ג'וניור, אני שמח שאני יוצא צודק בעניין שלו, שימשיך ככה.
לכל ההרצליינים שבוכים ששדדו להם גול - לפי התקציר, גם לקרית שמונה פסלו גול חוקי של יובל אבידור במצב של 0:0. ובקשר לגול הפסול של הרצליה - מי ש"בישל" את השער הפסול הוא שחקן מהרצליה, ככה שלא הבנתי למה הגול חוקי, או שבגלל שהוא לא מסר לו את הכדור אז זה חוקי?