מחזור 12 בליגת העל: נתניה מנצחת את הפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏7/12/07.

1. beitar4ever Member

אווווו איך כולם קופצים על בית"ר, תיראה עם כל הכבוד שבית"ר מציגה חצי מהיכולת בינתיים היא לא הפסידה(בלי עין הרע) ,העונה ואין לכם מה לדבר עליה בכלל, היא הקבוצה הטובה בליגה, גם בלי יכולת טובה , בעיות של השופט זה לא בעיות שלנו , בית"ר באה ועושה את העבודה על המגרש ,עוד דבר גם כאשר המשחק שלה היה מסריח היא ניצחה 3-0 .

הגעתי למסקנה אחת, תשמעו בית"ר העונה ככל הניראה לא תתן לנו לראות כדורגל יותר יפה מהכדורגל הנוכחי אני כבר התרגלתי כל משחק הנשמה שלי יוצאת מהמקום עד הגול הראשון, לצערי זה האלופה שלי, זה האופי שדבוק בקבוצה השנה, זה היכולת מה לעשות נסתפק בזה, נקווה אולי לפחות לחמישה-עשרה משחקים העונה שאני יהנה מהם מההתחלה ועד הסוף.

עוד נתון מהמשחק אתמול שיש עליו ויכוחים, אומרים שעזריאל יותר טוב מתמוז? תיראו יכול מאוד להיות שזה נכון אך בינתיים מי שהוכיח את עצמו יותר הוא תמוז, שהגיע לנבחרת ישראל , כבש המון בליגה הישראלית הן בבית"ר והן בהפועל פ"ת, היו כאלה כבר שהכתירו אותו כיעקובו הבא, אני לא הייתי ממהר להגיד שחן יותר טוב , קודם כל אני רוצה לראות אותו פותח בהרכב,בנוסף הייתי רוצה לראות יכולת טובה שלו ברוב המשחקים שבו יפתח, וכמובן חלוץ טוב מבקיע שערים, אז אם אני יראה ממנו את כל הדברים האחרונים, אז תוכלו לנסות להשוות אותו לטוטו, בינתיים זה השוואות לשווא.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/07
  2. a.m Member

מדהים איך אתם מתגאים ב3-0 כשליאני עושה לכם 80 אחוז עבודה..

3. beitar4ever Member

תיראה אין לי כוח להיכנס איתך לויכוחים ( למיטב זיכרוני מי שניכנס איתך לא יוצא) אבל אני הייתי חייב לתת כמה מילים על מה שאמרת, ליאני אומנם פסל שער חוקי לבני יהודה, אבל זה היה במצב 1-0 לבית"ר, איך אתה קובע שרק בגלל פסילת שער כאשר בית"ר הובילו ליאני עשה את העבודה, הרי בכל מקרה בני יהודה שיחקו עם עשרה שחקנים , ובאותו זמן שלטנו אז אתה אמור להגיע למסקנה שהיינו מנצחים את המשחק הזה גם עם השער הפסול.

4. Joshua Member

מדהים איך אתה מתגאה בלנצח כל משחק 1:0 ולהכנס לבונקר 80 דקות.

4-6-0.

5. a.m Member

כדאי שתבדוק טוב טוב איפה התגאתי במשחק שלנו.

6. Joshua Member

כדאי שתבדוק טוב טוב איפה אני התגאתי שנצחנו 3-0 "כשליאני עשה לנו 80% מהעבודה".

7. BeitaReaLiverpool Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

שמעתי פעם משפט חכם, הוא הולך ככה:
    "אנחנו נקח אליפות על אפכם, ועל חמותכם, ועל כושלדודה שלכם".

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

יופי, ועכשיו תחזרו לנושא.

9. סמואל אטו Member

ליאני לא עשה אפילו 0.0000000000000001 אחוז עבודה שגרמה לניצחון של בית"ר אתמול.

בית"ר פשוטה טובה,קשה לכם להודות בזה? אז השער של אמסלם היה מאושר,ביג דיל - מייד אחרי זה היו מגיעים השערים של בית"ר בין כה וכה.

10. אבו Member

ואתה זה שחוזה דברים מראש לפני שהם קורים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. a.m Member

שער אחד משנה את כל משחק .
    אולי ביתר עשתה 0.000000000001 אחוז מהעבודה.

12. בית"רי מלידה Member

בן יונה הליאני הזה, הוא פשוט קיפח את בית"ר בצורה נוראית: עד שדוד אמסלם מבקיע גול, בא הליצן הזה ופוסל לו.

" והדרת פני זקן ", " אל תשליכני לעת זיקנה " .

שליאני יתבייש!

13. Igi Member

מה? איך אפשר להגיד שלא היה נבדל?
    לוקמן לא היה בנבדל בשום שלב של המהלך כי בנאדו(נדמה לי) היה כמעט על קו הקרן ושבר את מלכודת הנבדל.

:aaarofl: :aaarofl:

14. JR-Riquelme Member

אם בנאדו היה על קו הקרן אז לא, אבל אני לא ראיתי אותו שם אז אני כותב מה שאני רואה.
    ומה רע בלשחק 4-6-0? רומא משחקת ככה...

15. גוניניו Member

מחזור מעניין היה לנו חיפה וסכנין בתקו מרתק עם הרבה מצבים לשני הצדדים.ביתר מנצחת שוב בקלות ובורחת לליגה בדרך לעוד אליפות שנייה ברציפות וקלילה מקודמץתה.אשדוד ומכבי תל איב ממשיכות לאכזב ולמרות התקו מכבי עולה מעל הקו האדום בעקבות התקו שלה.מחזור מעניין שבסופו של דבר התל אביביות ממשיכות לסחוב תליגה על גבן!