מחזור 12 בליגת העל: נתניה מנצחת את הפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שגיא, ‏7/12/07.

1. Fabio Junior Member

אני לא חושב שאפשר ככה לקבוע, תמוז עד לא מזמן שיחק בכמה נבחרות של ישראל ביחד, כולל הבוגרת. לא נותנים לו הזדמנות.
    אולי עזריאל יותר טוב, אבל זו לא השאלה, גם אם עזריאל יותר טוב, כולם יודעים שתמוז חלוץ מצוין וכשרון גדול, אבל כרגע יותר מעשר דקות הוא לא רואה, כל עוד כחלוץ במרכז רומולו מועדף עליו, ועל הספסל עזריאל מועדף עליו.

2. חל יל Member

איזה תירוץ לא קשור ''לנבדל ''הביאו פה
    לוקמן לא היה בנבדל באף שלב במהלך הזה וגם ככה אמסלם דחק פנימה

3. Joshua Member

בסדר גמור, אז היה מסתיים 3-1 לבית"ר.

אבל איזה גול דרדלה אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/07
  4. Dimitar Berbatov Member

איכס, איכס, איכס. ימי ראשון בערב הפכו ממש לימים של סבל...
    משחק טיפוסי לבית"ר של המשחקים האחרונים. מחצית ראשונה היריבה נותנת פייט, מניעה כדור, מגיעה למצבים, ומקבלת מחמאות, אבל אז מגיעה המחצית השנייה, היריבה נשברת (הפעם זה היה עקב טעות שיפוט, אבל הכוונה ברורה) וזה רק עניין של זמן שבית"ר תכבוש ותגמור את המשחק.
    בני יהודה מאוד הפתיעו אותי היום. תמיד אמרתי שיש להם סגל של מרכז טבלה, אבל היום הם באמת הוכיחו את זה. עד ההרחקה של בלדוט (וברגעים בחצי השני) בני יהודה לא נפלה מבית"ר, והגיעה לכמה מצבים נהדרים. אבל אותו בלדוט גמר לה את המשחק עם עבירה טיפשית. ושלא נדבר על השער שנפסל שלא בצדק לבני יהודה.
    אבל תמיד אפשר להתנחם בגל אלברמן. משחק פנטסטי של גל, כרגיל העונה. כבר אמרתי את זה כאן מספר פעמים - נקודת האור היחידה בקישור, ולא בגלל הצמד היום. תמיד מנצח בכל מאבק פיזי על הכדור, מדויק מאוד במסירות קצרות וגם ארוכות, ובמשחקים האחרונים הוא מצטרף יפה להתקפה. רק שימשיך ככה.

בית"ר כל-כך מזכירה לי את חיפה של העונה הראשונה עם רוני לוי...

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש רק הבדל קטן.
    אחרי העונה הראשונה עם רוני לוי, לאחר שכבר שזכינו באליפות, הפכנו לקבוצה דורסנית. בעונה החולפת אמרתם שגם אצלנו בעונה הראשונה הקבוצה שיחקה רע מאוד עד שזכתה באליפות, מדוע כעת, כשאתם כבר אלופים, אתם משחקים כל כך רע?

6. Joshua Member

אנחנו משחקים מצויין ודורסים.
    כל משחק מביאים 3-4 שערים, זה נקרא לדרוס חביבי...

7. JR-Riquelme Member

לוקמן כן היה בנבדל, ומה הקשר שאמסלם הכניס, לוקמן באיזשהו שלב נגע בכדור
    טוב אז בית"ר אפשר להגיד קיבלה רשמית את הקילר אינסטינקט שהיה לחיפה עם שום, יודעת להכניס שער מתי שהיא רק רוצה...לא יקח זמן רב עד שהיא תשחק גם כדורגל שוטף

8. אלי מתחן Member

אומרים את זה מתחילת העונה.
    הבעיה של בית"ר זה שאלברמן ובואטנג כמעט ולא עושים תנועה כדי לקבל כדור, ואז הכדורים הולכים מהר מאוד להתקפה ומהר מאוד יצחקי/בן שושן רמלולו וזנדברג מוצאים את עצמם לבד מול כל ההגנה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אי אפשר להגיד שאתם משחקים כדורגל שוטף, מהנה, נעים לעין.
    אתם אומנם מנצחים בתוצאות גבוהות, אך זה בדרך כלל שהקבוצה היריבה נשברת/ שהמשחק כבר מוכרע. אתה רוצה להגיד לי שכשאתה רואה את בית"ר אתה נהנה? אני לא, ולא בגלל שאני אוהד חיפה (טוב גם אבל לא רק).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/07
  10. JunaM Member

3 השבוע, 4 שבוע שעבר, 5 לאשדוד, עוד 3 לבני יהודה בתחילת עונה, זה לא דריסה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

11. סמואל אטו Member

ליצחק שום יש שיטת משחק ברורה שדומה מאוד לצורת האגרוף של מוחמד עלי.
    לשחק כדורגל גרוע במשך 70-80 דקות על מנת לגרום ליריבה להתעייף ואז ללחוץ על הגז ולעקוץ 2-3-4 פעמים.

הבעיה שזו שיטה עלובה שנובעת מכך שהקבוצה לא מצליחה לייצר מצבים מול קבוצה שלוחצת ויוזמת נגדנו.

12. Don Joan Roman Member

טוטו תמוז משחק כמעט כל משחק בבית"ר, אז היום הוא קיבל עשר ובשבוע שעבר הוא קיבל 30 ולפניי חודש הוא קיבל פעמיים רצוף 90 דקות, טוטו תמוז וחן עזריאל ורומולו ויצחקי ובן שושן יודעים שהם משחקים בקבוצה עם קאדר שחקנים גדול מאוד ושהם לא יזכו כל משחק לפתוח ולשחק 90 דקות, אין פה שום דבר להבין או לא להבין.

בקשר לשופט: היום הוא היה רע מאוד, פסל לבני יהודה גול שכנראה היה חוקי אבל בשריקות הקטנות הוא הלך המון לטובתם, סה"כ שופט חלש אבל הוא לא מכר שום משחק כי לבואטנג לא הגיע שום אדום, בטח שלא הגיע לו צהוב ש"הוענק" לו אחריי ששחקן בני יהודה הפיל אותו סמוך לרחבה, כן היה פנדל וכן היה מקום לאדום כי אם בלדוט לא מפיל את עמית אז בן שושן עושה 1:0 קליל.

עכשיו למשחק: בגדול עוד משחק בינוני שלנו שמספיק לניצחון נאה של 3:0 במפגש שאני אישית מאוד חששתי ממנו והתברר שצדקתי, בני יהודה כמו שטענתי בתחילה באו עם המון מוטיבציה ונתנו משחק הקרבה גדול ומאוד נבון שהיה לנו קשה מולו, במיוחד לאמסלם, אבל החזקנו יפה ואחריי שהאוויר קצת נגמר להם התחלנו להשתלט על המשחק ולהגיע למצבי בעיטה, זנדברג יכל עוד לפניי הפנדל לקבור 2 שערים ברשת של בני יהודה אבל בעט פעמיים ברשלנות, גל עשה מהלך גדול ונבלם בעבירה שהשופט התעלם ממנה ואז הגיע הרגע שבו ידעתי שהמשחק שלנו כשבן שושן הוכשל מאחור וקיבלנו פנדל ידעתי שטל יכבוש ולמרות שעדיין הייתי מדואג ועם חששות הייתי בטוח שנצליח לכבוש ולנצח.

המצטיין הוא שוב גל אלברמן, שחקן ענק.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוויון של בני יהודה היה לוקח את המשחק הזה לכיוונים אחרים לגמרי. יכול להיות שבית"ר ירושלים הייתה יוצאת מנצחת בכל זאת ויכול להיות שלא. שני השערים שהגיעו אחר כך הם לא יותר מ"חכמה של טיפשים" (ככה אני אוהב לקרוא לזה), משום שבני יהודה כבר הייתה מרוסקת.

ובמשחק הזה אני הגעתי למסקנה: בית"ר ירושלים היא הקבוצה המגעילה ביותר בכדורגל הישראלי. אם עד היום היו לי התלבטויות לגבי מכבי נתניה, בזמן האחרון הנטייה היא לחובת הקבוצה מהבירה.
    אם מכבי נתניה נבנתה כקבוצה שלא מחזיקה בכדור, אלא רק עוקצת, הרי שבית"ר ירושלים נבנתה כקבוצה שאמורה לשטוף את המגרש ובכל זאת הדבר היחידי היא עושה לעקוץ וזה עוד מבלי להזכיר את העובדה שמשחקים אצלה השחקנים שמתיימרים להיות המובילים שבכדורגל שלנו.

יצחק שום לא עושה את ההבדל. לפחות בינתיים. וזה לא באמת מעניין שהקבוצה כובשת יותר מבעונה שעברה.

14. Number 8 Member

זה ממש לא נכון. אם השער של בני יהודה לא היה נפסל, המשחק היה יכול ללכת לכל כיוון אפשרי. בני יהודה הייתה בטירוף, ולך תדע, הקבוצה הייתה מנסה להבקיע גם את השני. אפשרות נוספת, בני יהודה הייתה נסוגה אחורה ועושה בונקר, או שבית"ר הייתה לוחצת על הדוושה ומנסה לנצח. אתה לא יכול לדעת מה בדיוק היה קורה, אך מה שבטוח, הגול היה מכניס את המשחק לסיטואציה אחרת.

איך זה יכול להיות שבני יהודה, שבקושי בעטה לשער במשחקים האחרונים, מתחילה לשחק כדורגל ולתקוף לכיוון השער של קאלה. כנראה המפגשים מול הגדולות עושות משהו לקטנות. עבירה חסרת אחראיות מצידו של בלדוט, הרי בן שושן ברח לו, ולא הייתה לו אף אפשרות להשיג אותו מלבד עבירה ברחבה. היה עדיף שיהיה גול, והקבוצה תישאר עם אחד עשר שחקנים. כתוצאה מקבל האדום, בית"ר ירושלים השתלטה על המשחק במחצית השנייה. השער שנפסל גמר את בני יהודה, ואחרי השער של אלברמן(שער אומלל של איינוגבה.. תופס ומשמיט), המשחק היה גמור.

15. Joshua Member

כל קבוצה, הכי גרועה, שבאה לשחק נגד בית"ר - משחק כמו ברצלונה עם רונלדיניו בשיאו.
    אתה לא שם לב לזה מתחילת השנה? כל קבוצה שמשחקת נגד בית"ר באה במוטיבצית שיא, נלחמת, יורקת דם, מה לא - ובסוף מפסידה.