מערכת האבטחה בסכנין היא ביזיון, איך מצאנו את עצמנו רבים מכות על רק עדתי עם אחד המאבטחים, מכל אוהדי סכנין. וגם המשטרה חבורת כסילים.
נו באמת, תקרא שוב אולי ותבין שהוא התכוון שאוי ואבוי לבית"ר אם בני יהודה שלמקרה ששכחת נמצאת מתחת לקו האדום הייתה יותר טובה ממנה גם ב-10 שחקנים. איפה בדיוק קראת שהוא רשם שהאדום לא מוצדק או שבית"ר ניצחה בעקבות האדום?
אני מחזיק את עצמי. מי אתם? "בית"ר עלובה, בית"ר זבל." אני אחדש לכם, אתם עלובים, ואתם זבל. בקשר למשחק. אם ראיתם את המשחק עם סאונד ועם איציק זוהר מזיין ת'מוח ברקע, אתם עלולים לחשוב שבני יהודה היו יותר טובים. נכון, בעשר דקות הראשונות. בשאר המשחק היינו יותר טובים. שמעתי עכשיו את חזי מגן, הוא פשוט פתטי, במקום להגיד "שיחקנו טוב, כל הכבוד לבחורים, אני אופטימי", הא מאשים את השופטים. אז מה אם ללוקמן הגיע גם אדום? זה לא חשוב. ד"א, מהרו ופתחו את sport5.co.il, הכותרת הראשית היא כרגיל על השופטים. "התקשורת מזדווגת".
אגב בשקט בשקט גל אלברמן מבקיע שער שלישי בשבועיים, המון המון הערכה לשחקן הזה. שקט,צנוע ועושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, כן ירבו שחקנים כמוהו. ממש לא, איך הגעת למסקנה הזו מהדברים שלי?
מה שבואטנג עשה בחיים לא מצדיק אדום, הוא לא בא בשביל סתם להחטיף לראלי, הוא בא כדי לעורר אותו, שדברים כאלה לא עושים. גם אלברמן עשה את זה בגביע הטוטו לאיזה שחקן של הפועל ת"א שנכנס בו חזק מאוד בלי כדור...
אני לא מבין את טוטו תמוז. מלבד בית"ר, הוא חלוץ הרכב בכל קבוצה בליגה שלנו. הוא כשרון ענק, יותר מעזריאל, אבל אפשר להבין את בית"ר שמעדיפה את עזריאל על פניו, הוא שחקן בית שלהם. תמוז לצדעתי צריך לעזוב עכשיו, כמה דקות הוא קיבל היום? 8? וזה אחרי שבית"ר מובילה 3-0. ובנוגע לשיפוט היום, איפה חיים "הסטנדאפיסט" שיורד על כולם, ימשיך להגיד שבית"ר מקופחת. בית"ר גדולה על הליגה, היא לא צריכה עזרה מהשופטים.
לא אמרתי מילה נגד האדום... מוצדק לחלוטין. וברור שבסופו של עניין בית"ר הייתה טובה יותר, די ברור ומובן אליו בעקבות האדום. בחצי הראשון שהיו 11 נגד 11 בית"ר לא עשתה כלום, לא איימה, ובני יהודה היו טובים יותר, אבל רק בחצי הראשון. בחצי השני מין הסתם זאת הייתה תצוגה של קבוצה אחת.
תמוז לא ממש מרשים ובגלל זה לא מקבל דקות לפני עזריאל, ועזריאל כשרון גדול יותר לדעתי...הדבר היחיד שתמוז עולה עליו זה כוח.
שמעתי, אבל אני לא מת עליו. אני מעדיף את "ימותו הקנאים" הישן והטוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx