מחזור 12 בליגת העל: מכבי חיפה מביסה את בית"ר בטדי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Nov 17, 2011.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום לגמור את המשחק הזה במחצית הראשונה עם 2 או 3 אפס לזכותנו ובלי לדבר על הפנדל שהגיע לנו אנחנו מובסים בבית שלנו.

1-4 לא משקף בכלל כי לדעתי היינו שווי כוחות ורק ההבדל בסיומת של דבאלשווילי לבן-שושן גרמה לנו לרדת מובסים.

שנגיע לבית ונרגע נרחיב יותר על המשחק.

2. Mellow29 Kopite

דבאלישווילי צריך לעזוב בינואר. הרומן איתנו נגמר. עם זאת, הוא אחד הזרים הכי טובים ששיחקו אצלנו בשנים האחרונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

חוץ מזה, היכולת לא משהו, אבל בהתחשב בנסיבות ובתוצאה, we'll take it. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסופו של דבר מכבי חיפה לא התאמצה יותר מדי בשביל לקחת את כל הקופה. ברגעים הכי חשובים אנחנו עקצנו, אבל ברב הדקות הקבוצה שיחקה בהילוך נמוך. בית"ר היתה צריכה לנצל את ההזדמנויות שלה, אבל היא לא עשתה את זה. שוב, מכבי חיפה פשוט לא הרשימה, אבל היא עשתה במחצית השנייה את המשחק לקל עבורה.

לשמחתי דבאלישווילי הוכיח שמקומו בהרכב הראשון. משחקי הכסאות שעושים איתו היו משגעים שחקנים יותר טובים ממנו. הוא כבש היום שני שערים שמוכיחים שיש לו כדורגל. התפרצות השמחה בשער הראשון הוכיחה שהוא עדיין לא זרק את המגבת הלבנה לזירה. אני מצטער אם אוהדי מכבי חיפה לא יסכימו איתי, אבל אם מקומו של הגאורגי לא בקבוצה אז למה עזריאל, תורג'מן ודה חסוס כן?

לצערי אלישע לוי שוב ממשיך עם הורדת הביטחון של דבאלישווילי כי דווקא היום הוא היה צריך לשחק תשעים דקות. בקטעים מסויימים פשוט נמאס לי מהמאמן הזה. גם ההתאהבות המוגזמת שלו במשומר מעלה לי את הפיוזים. המגן פשוט שחקן מאד בינוני שבנס היום לא נענש על טעויות חוזרות ונישנות.

בסה"כ הליגה כל כך צמודה שהקבוצה שלי עוד יכולה לרוץ לאליפות. מצחיק שאחרי כל כך הרבה בעיות אנחנו רק 5 נק' מהפסגה...שני ניצחונות במשחקים הקרובים ואנחנו אולי עוד עוקפים את האדומים בטבלה...אם הרמה באמת לא משהו אז לפחות מתח יש. עכשיו נראה אם הקבוצה מסוגלת גם לנצח את עכו. היא מבחינתי צריכה כי אחרת הניצחון של היום פשוט היה סתם לפרוטוקול.

מילה אחרונה על לוי. לא היה פנדל על ריקן כי למרות המגע בין הרגליים של משומר לריקן בהילוך הרגיל ראו בבירור שהבית"רי צולל. מבחינתי גם לא היה פנדל למכבי חיפה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם מישהו היה אומר לי אחרי המחצית הראשונה שהמשחק יגמר כפי שנגמר, הייתי ממליץ לו להתאשפז באברבנאל.
    השחקנים ניצלו את העובדה ששחקני בית"ר נפלו מהרגליים, אבל למרות התוצאה המשכנעת, יש המון מקום לשיפור.
    אם נציג את אותה יכולת מהמחצית הראשונה מול עכו במחזור הקרוב, נחטוף בראש כמו שקרה מול קריית שמונה.

לסיכום - מרוצה מהתוצאה, פחות מהיכולת.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

גם במצב של 3-1 בית"ר הגיעה לכמה מצבים כשהשיא היה של עמרם לאחר הטעות של.. (?) חיפה.
    אבל, כנראה שנכתב שדווקא במשחק 'חגיגי' שכזה נפסיד.

אה וכן - מתי יובל נעים יבין שפורטיז'ו לא בלם?
    עדיף לשחק עם בלם מילדים א' מאשר איתו.
    הוא אוויר, פלא שדבא הצליח לסובב אותו ככה..

6. Fanatic Member

מדהים. כל הכבוד לחיפה! לתת רביעייה בטדי זה לא משהו שקורה כל יום, הראו המון אופי.
    כל הכבוד גם לאלישע לוי שהחזיר את דבלאשווילי משום מקום ואחרי ההצגה שהוא נתן היום בחיפה יעשו עליו כסף טוב בינואר.

המשחק היום רק הוכיח לי כמה שבית"ר קבוצה חלשה. רואים אצלם בעיקר התלהבות, שבדרך כלל נגמרת בתחילת המחצית השנייה. אבל חוץ מזה כלום.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ומה הסיבה שחשבת אחרת?
    זה שניצחנו אותכם לא אומר כלום, אתם ב10 מחזורים האחרונים אפילו יותר פח מאיתנו..

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

טעות נוראית של טוואטחה, בכלל משחק ההגנה של מכבי חיפה היה מתחת לכל ביקורת, בית"ר יצאה פראיירית שלא ניצלה זאת.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם הייתי אוהד חיפה הייתי אומר וואלה יפה תוצאה נחמדה
    אבל מאוד מודאג מהמשחק.
    קבוצה אחרת הייתה מפרקת את חיפה היום

ההגנה של מכבי חיפה נוראית ורק בנס עמית בן שושן לא יצא היום עם רביעייה שהייתה משכיחה לסורי את הרביעייה שלו מהמחזור הראשון.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בן-שושן היה צריך לצאת עם 5 פלזמות LED, אחת על כל גול.
    מי יודע איך המשחק היה באמת מתפתח אם בן-שושן היה כובש ולא מחטיא. מה שהוביל להתקפה מתפרצת של חיפה ולשיוויון.

אגב, גם ריקן היה מתחת לכל ביקורת היום. הוא הביא כדור מאוד יפה לסטיבן כהן בגול, אבל בהגנה איבד 3-4 כדורים שפשוט אסור בתכלית האיסור לאבד.
    הוא פשוט לא מגן, הוא קשר.
    עדיף לדעתי לשחק עם אביתר ברוכיאן בצד שמאל למטה, אין ברירה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי עם גל. מכבי חיפה שיחקה אולי בכל המשחק איזה 20 דקות ברצינות (במחצית השנייה). במחצית הראשונה בית"ר היתה יותר טובה וניצלה עד תום את האנמיות של הירוקים. לצערה של הבית"רים נגמר הבנזין מוקדם מהצפוי ורק זלזול נוספת בדקות הסיום קצת החזירה מתח למשחק.

הקבוצה רחוקה מלהיות בכושר שיא, אבל הפער רק 5 נק'. תיאורטית אנחנו יכולים בעוד שני מחזורים להיות מעל הפועל ת"א, דבר שהיה נראה עד אתמול אולי בלתי אפשרית. בכלל, הליגה השנה נראית פתוחה לגמרי. אם ק"ש ונתניה באמת מאמינות בעצמן אני לא פוסל אלופה מפתיעה. כשהאלופה היוצאת עדיין במשבר, והתל אביביות גם התחילו לזייף הכל אפשרי.

נ.ב - אוהדי מכבי חיפה עוד לא ענו לי...למה דבאלישווילי צריך לעזוב בינואר אם תורג'מן, עזריאל ודה חסוס ביחד אולי הבקיעו שני שערים? נכון, עד השער הגאורגי לא נראה מחובר לקבוצה, אבל אחרי שעושים איתו משחקים (כן או לא יעזוב בקיץ או עכשיו בינואר?) לא פלא שהביטחון העצמי שלך יורד לרצפה. בשנתיים האחרונות הוא כבש בליגה 28 שערים כשהוא ביותר מדי משחקים סתם מוחלף. באמת, אתם חושבים שבלי דבאלישווילי מכבי חיפה תהיה יותר טובה אז בסדר, אבל אתם תצטרכו לשכנע אותי והרבה כדי שאשנה את דעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לילה טוב לכולם.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק בליגה כמו שלנו דבאשוילי הכל כך איטי הזה מסיים משחק כזה בצמד, באמת שדבר כזה לא ראיתי הרבה מאוד זמן. תמיר כהן ממשיך להיות גרוע, לא מובן לי עדיין למה הוא מועדף על פני בוקולי. מתחיל לעצבן אותי כל פעם כשורד נכנס כמחליף צריך לשמוע מהספסל שהוא עושה טובה שהוא מתחמם. שיהיה פעם אחת שוב מקצוען. מדהים איך השחקנים של בית"ר נופלים מהרגליים במחצית השנייה. פשוט לא זזים. מדקה 50 הם מחזיקים את הידיים על המותניים.
    ההגנה נוראית, אין לי ספק שמול כל קבוצה אחרת אנחנו נחטוף בראש על ההחמצות האלו.

כמה דברים אחרונים:
    א'. ביזיון שלא הוחלט מי בועט את הפנדל. אם קטן לא נמצא, משומר צריך כקפטן לקחת את האחריות.
    ב'. עכשיו אפשר בראש שקט להפסיד לעכו.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לסבתא היו גלגלים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני מבין את מה שאתה אומר, אבל עדיין לא ראיתי פה תגובה של אוהד מכבי חיפה שאומר שעכשיו אנחנו נדרוס את הליגה. אני בעצמי אומר שבמחזור הבא שוב נוכל להרוס את הכל אם לא ננצח את עכו. מבחינתי הדבר היחיד שראיתי היום שהקבוצה במשחק לא גדול הבקיעה 4 שערים. הקבוצה סובלת מחוסר יציבות נוראית וההגנה עדיין לא נראית ביותר מדי דקות כמו גבינה שוויצרית. אם מכבי חיפה רוצה להמשיך לטפס במעלה הטבלה היא צריכה לפחות בשני המחזורים הבאים להוציא 4 נק'...

אז הנה לך, אוהד מכבי חיפה מאד מציאותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לשני הקהלים על מופע עידוד מהסרטים.

ביתר ירושלים התחילה טוב יותר וכבשה שער מדהים ביופיו, אבל שילמה על חוסר חדות בהמשך.
    בשער הראשון של ויאם עמשה, אלי דסה טעה בענק. הוא רץ לעבר החלוץ ואז נעצר כדי שויאם עמשה לא יחתוך אותו שמאלה. מה יצא לו מזה, כנראה רק הוא יודע. הוא היה חייב לרוץ עד הסוף ומקסימום להכריח את השחקן המתקיף מולו לעבור אותו. בטח שלא לתת לו את המרחב והזמן להניף את הרגל ולהוציא בעיטה שכזו.

אגב, ראיתי כאן השוואה למה שהיה במחזור הפתיחה בקופסא - ובכן, אין בכלל מה להשוות. במחצית הראשונה ביתר ירושלים יכלה להבקיע 3-4 שערים בלבד ומכבי חיפה עברה מדי פעם את החצי ותקפה עם הרבה שחקנים. בקופסא זה היה יכול להסתיים כמו כלום עם עשירייה, כשרק ויאם עמשה עובר פעם אחת את החצי במשך מחצית שלמה. בזיון כמו שהיה במחזור הפתיחה בקופסא לא יקרה עוד בשום משחק בכדורגל הישראלי או העולמי ביובל הקרוב. כל מה שנשיג בעונה הקרובה יהיה עם כוכבית בגלל המשחק המקולל במחזור הפתיחה ובגלל זה שום דבר שקורה בעונה הזו לא מרגש אותי כמו שהיה מרגש אותי בכל מצב אחר.

15. alexshw Member

אני רואה דמיון רב וסליחה שהזכרתי את הנקודה הכואבת הזו בשבילך.

מבחינת לדו, זה התפלק אלישע. לא הייתה שום סיבה מקצועית לשים אותו בהרכב, בגלל זה כתכתבי שאלישע גידל תחת ולא מהיום. אין שום שינוי. חייב לעזוב בינואר.