משחק יפה של בית''ר. 2 השערים מוסיפים לעניין,אבירם ברוכיאן חוזר לעצמו עם יכולת טובה. שערים יפים. סטיבן כהן יהיה בסדר, בדרך כלל יש לו כושר טוב. האווירה בטדי מצוינת, אני אלך לכמה משחקי בית בטדי. לגבי השאלה בשידור המשחק, האם צריך לשחק את המשחקי נבחרת בטדי, אין ספק שכן. המגרש הכי יפה ומתאים. משהוא חדש, לשמוע את המאמנים לקראת המחצית השנייה.. עדיף שלא, זה לא רציני.
עקיצה מצויינת של עמאשה. יותר מזה אין מה לומר... לדעתי לשראנוב יש חלק רציני בשער. היה יכול לצאת וליירט את ההגבהה הזאת.
משחק נוראי של הקבוצה, התוצאה בהחלט משקרת. דבאלשווילי מסריח את הדשא, האוברייטד ששיחק בבולטון וונדררס עדיין לא סתם לי את הפה, משומר נכה כהרגלו, פלאח באחת התצוגות היותר גרועות מאז שעלה לבוגרים ובכלל משחק ההגנה שלנו בכי רע. במזל לא ירדנו להפסקה בפיגור של שלושה שערים. אם אני אלישע, אני עושה חילוף כפול בפתיחת המחצית השניה - ורד ובוקולי במקומם של דבאלשווילי והאוברייטד ששיחק בבולטון וונדררס (וחלם לשחק באנפילד, כמו אביו ז"ל. לפעמים חלומות מתגשמים... או שלא!)
כן, רק שזה לא הייתה הגבהה אלא כדור רוחב, שמאוד קשה לשוער להגיע במגרש חלק כזה כשהכדור רץ מהר וחד. האשמה בגול צריכה לבוא יותר אל 2 הבלמים של חיפה, שהיו באיזור אבל משום מה חלמו ולא ראו את סטיבן כהן מסתנן בין שניהם. ממתי בדיוק יש לו כושר טוב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx אף פעם לא ראיתי אותו במחצית השנייה רץ או אפילו הולך בלי להחזיק את הצד (והיום זה הגיע כבר בדקה 30 בערך..).
שכחתי שני דברים. 1) איך מאיר לוי מסיים מחצית כשעל השעון יש עוד חצי דקה של משחק חוקי? 2) האם אנשי הטלוויזיה יכולים אחרי המשחק לדרוש מבית"ר לשנות את הצבע של גדר ההפרדה שיש מאחורי השער? עד שלא שמעתי את הורסקי צועק חשבתי לתומי שהכדור עף מעל לשער. בגלל הצבע הלבן של הגדר לא רואים את הרשת...
נוימן הפתיע אותי כשהכריז "לא היה פנדל! " דווקא בעבירה ברורה על אבי ריקן אין לו מושג אבל בדרך כלל הוא ישר צועק לטובת בית"ר פה הוא פשוט הוכיח שהוא גם עיוור
הביזיון האמיתי של הערב - בין 1,000 ל-2,000 אוהדים נשארו מחוץ לאצטדיון, כשחלקם מחזיקים בידם כרטיס למשחק. פשוט מגוחך ובזיוני, מילא המגרש היה מלא עד אפס מקום הייתי מבין.
סוף סוף ניצחון כמה שצריך רק צריך להביא יציבות ולהמשיך לעכו ולנצח. חיפה לא שיחקה טוב היום הגנה חלשה עם הרבה חורים אבל גם במשחק חלש צריך לדעת לנצח ולנצח 4:1
היהלום הצהוב אמר במחזור הראשון שמכבי חיפה השתינה על נתניה בדרך לגנק. היום מכבי חיפה השתינה על בית"ר. משחק גרוע של הירוקים מסתיים בניצחון ענק במגרש ענק. הרגשה עילאית בסופו של דבר, אבל בוא נשים את הדברים על השולחן: 1) לאלישע יש תחת ענק. הרכב פוליטי, שלא בטוח שהוא קבע את כולו(אני בטוח שלא קבע), מחצית מזעזעת ויוצא עם תוצאה גדולה. 2) אין לנו הגנה ואין לנו קישור הגנתי. 3) חייבים למכור את לדו. קטן ממשיך לתקוע אותנו. אני חולם על קבוצה מהירה. מצטער 4) ביכולת כמו שפתחנו את המשחק אנו נחזור על הבזיון מול ק"ש בשבת. 5) אני לא חושב שהכדורגל שהצגנו מוציא ממשברים 6) כל הכבוד לבחורים. 4:1 זה 4:1. בעונה שכזו יש בי חשש גדול מהסתנוורות ושוב מנפילת מתח שתשאיר אותנו לדשדש.
נחמד טלוויזית LED לשחקן המצטיין משתפרים שם, משחק על רמה. חיפה קבוצה טובה, הם לא נשברו אחרי השער ראשון, אפשר להעריך את זה. בסך הכל מקווה למשחקים כאלה בליגת העל, מבחינת הקצב והשערים ואווירה עם כמות קהל יפה כזאת.