מחזור 12 בליגת העל: מכבי חיפה מביסה את בית"ר בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏17/11/11.

1. Vanitas Member

זה נכון מאוד שלבית"ר "הגיע" להוביל במחצית הראשונה 1-3, אבל משתי סיבות לא באמת "הגיע" להם:

1. תסמונת הקבוצה הקטנה שמצליחה לתת איזה 30 דקות טובות, מגיעה למצבים ולא יודעים לנצל אותם או אולי מפחדת לנצל אותם.
    2. תסמונת הקבוצה הקטנה שלא מצליחה לשחק 90 דקות על רמה כמעט אחידה וההבדלים קיצונים בין מחצית אחת לאחרת.

לכן - לא הגיע לבית"ר לנצח, אלא לחיפה שידעה לנצל את ההזדמנויות שלה ולהכניס את עצמה למשחק כשצריך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/11/11
  2. alexshw Member

כמובן שגם למאמן צריכה להיות תוכנית אימונים ולמאמן כושר, אבל גם השחקנים צריכים לקחת את עצמם בידיים ולחיות כמו ספורטאים. כמובן שזה גם נכון למכבי חיפה.
    שחקן שרוצה להתקדם בדרך כלל עובד גם מחוץ למסגרת האימונים הקבוצתית.

3. Don Joan Roman Member

זה גם נכון, אבל הבסיס זה אימונים בתוך הקבוצה ואת זה אין בבית"ר מאז לואיס פרננדז

4. vasisualy Member

בגלל המיקום שלי לא ראיתי מה היה עם ריקן אך פנדל למכבי היה ב-100%. עמדתי ממש קרוב לרחבה הצפונית וראיתי שסיידוף תפס אותו ברגל. זה לא נראה גס ומכוון (לכן גם לא היה אדום) - אבל הפנדל כן היה.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הבעייה שלך שנהמשחק שלך בנוי על התלהבות ותו לא.
    כשהיא נגמרת, הבלוף מתגלה;
    אין לך חלוץ, אין לך קשר יצירתי טוב, מרכז ההגנה שלך על הפנים וגם האגפים לא משהו.
    שאמשיך?

6. alexshw Member

בואנה היום שמעתי שבבית"ר מתאמנים 35 שחקנים. ואו! זה מסביר כמה דברים לגבי רצינות האימונים.
    לדעתי זה שיא בכדורגל העולמי.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מחצי מהם זה שחקנים שעלו העונה/שנה שעברה לקבוצה הבוגרת, חלקם עוד אפילו משחקים בנוער, גם המאמן עצמו לא מאמין ב-90% מהסגל ושוחק את אותם 11 מתחילת השנה פרט לשינויים בהגנה פה ושם אז אני לא מבין למה הוא לא משחרר מהסגל את השחקנים שלא יושבים אפילו ביציע כדי שישחקו קצת בליגה השניה.

לא יודע מי יותר שכונה יובל נעים שלא מגבש את ה18-20 שחקנים שירוצו עד סוף השנה או קורנפיין שנותן לכל הפארטייה הזאת לקרות.
    ד"א גם בעונה שעברה היה אותו סיפור ואז עוד היו יותר מ-10 שחקני רכש בקבוצה.

8. Don Joan Roman Member

אתה מבין יש 35 שחקנים בסגל והמאמן טוען שהסגל שלו קצר, איך זה מסתדר אחד עם השני רק יובל נעים יודע ואתה יודע מה הכי מצחיק? שכשקורנפיין ביקש ממנו לבחור 20 שחקנים ולהשאיל את האחרים יובל נעים הטיל וטו, למה? ככה.

לא היה פנדל בחיים בחייך, עזריאל זרק את עצמו אחושרמוטה.

כמו יובל נעים "אין לי ואין לי ואין לי ואין לי", תעבוד עם מה שיש אם תגיד אין לי יפלו לך מהשמיים ג'רום לרואה וכריסטיאן אלבארז? הבעיה העיקרית היא כושר משחק, תשפר את זה וזה הבסיס לכל השאר.

9. vasisualy Member

אבל איזה כייף לקורנפיינפובים! אם לא משחררים את השחקנים - אפשר לצעוק "ניהול דפוק! למה צריכים את כולם!", ואם כן ישחרר - אשפר לצעוק "למה הוא מתערב בדברים מקצועיים שזה תחום של מאמן!"

אני אומר מה שראיתי - וראיתי טוב. היה תפיסה קלה ועזריאל הרגיש את זה ונפל. סיידוף לא הפיל אותו - רק תפס קצת ולא בכוונה. אך זה מספיק - פנדל...

10. Don Joan Roman Member

אם זה פנדל אז כל מגע ברחבה זה פנדל

11. vasisualy Member

בגדול - כן. כל מגע פיזית ברחבה שגרמה לנפילה - זה פנדל. קשה לשים גבול - מתי נגמר סתם מגע ומתחילה העבירה.
    בוא נגיד כך - אם ראיתי עבירה דומה על שחקן בית''רי - הייתי צועק "פנדל!".

12. Raulito Madridista

בגלל הצבא פיספסתי את המשחק האחרון נגד רמת-השרון. אבל הבנתי שלא הפסדתי הרבה. התיקו הזה, שאפילו כמעט היה הפסד, משקף של הפועל של קשטן גם בתקופות היותר טובות שלה. תמיד תיהיה במועדון הזה מעין לוזריות. כנראה הבינו שיש הזדמנות לפתוח פער יפה ממכבי ת"א ושאר הליגה - ועשו במכנסיים. תיקו 0:0 במשחק בית נגד קבוצה בלי מאמן - נקודת שפל. 'השחקנים כבר חשבו על הדרבי' - איזה תירוצים. ואם בדרבי הם לא ינצחו אז מה נגיד? כנראה שבכל-זאת אף משחק בליגה הזאת הוא לא בטוח מצד הפועל, גם לא בבלומפילד. עודכנתי שאיגבור היה הכי גרוע על המגרש וזה ממש לא מפתיע. יאללה שיילך לנבחרת ושלא יחזור, נמאס ממנו.

אחרי שבית"ר כבר הובילה 1-0 ועם המומנטום השלילי של חיפה כבר חשבתי שתיווצר הפתעה. אבל בית"ר לא שווה הרבה. כשחושבים על זה, לצמד דבאלישווילי את עמאשה יש פוטנציאל גדול. אחד משחק עם הגב ויותר שקול בפעולות שלו והשני סילון שתזרקו לו כדור ארוך והוא יעשה גול. חיפה כבר הפגיזה השנה אבל מייד אחר-כך בעטה בדלי. מעניין אם גם הפעם. לפתע היא רק 5 נק' מהפיסגה.

13. Ice Cream חסה

וכמה צעקתי כל הקיץ וגם לא מזמן שחייבים לדלל את הסגל שלנו מכל מיני מאיר אלקבצים ושי ניסימים שלא יראו אפילו ספסל העונה?

שנה שנייה שקורנפיין טועה במובן הזה, רק שאם שנה שעברה היו שחקנים על חוזים יחסית כבדים השנה יושבים ביציע שחקנים על חוזי נוער...
    איציק כן צריך לשמש גם כסוג של מנהל מקצועי ובטח לתת הגבלות של כמה שחקנים ישחקו ועל כמה מהם יושקע התקציב. מה גם שאם היינו חוסכים 10 ואפילו 15 משכורות נוער של כלומניקים או חסרי ניסיון היינו מצליחים להביא 2-3 שחקנים בינוניים אחרים ולא היינו מגיעים למצב שבקושי מחתימים את דיאמנט, עמקם ופורטיז'ו...

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

בוא נגיד ככה - שי חדד וסטיבן כהן היו מתים לחצי מהכישרון שיש לשי ניסים ברגליים.

15. Ice Cream חסה

מה שווה הכישרון הזה ברגליים שכבר עברו 2 פציעות קשות ולא שיחקו כבר 4 שנים אאל"ט בכלל (אולי הייתה בטווח עונה בהפועל ירושלים, אבל לא בטוח).

שי ניסים עבר לא מעט חוויות טרגיות שהשפיעו לרעה על הקריירה שלו, וכדי שהוא איכשהו יחזור הוא צריך לשחק בקבוצה, כלשהי- אפילו בליגה ב'.

וגם ממילא הוא לא רואה אפילו ספסל (ואם הוא היה עד כדי כך מוכשר הוא היה רואה, אפשר לסמוך על נעים), כך שעדיף שיושאל במקום שיעיק על האימונים וייקח משכורות (וזו לא משכורת חייל).