מחזור 12 בליגת העל: חיפה אדומה; נצחונות גם לב"ש ובית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Blanco 7, Dec 1, 2017.

1. alexshw Member

אה ג'רפי. טוב אני פה ברשותכם אפסיק את הדיון על גלזר.

2. Drama2 הסמל מעל הכל

אתה באמת מצפה שגיא לוזון יתפטר מיוזמתו ?
    אפילו לא בצחוק של הצחוק.... ולא משנה כמה מוצדק זה (ולמען הסר ספק דעתנו דומות)

3. Butragueño מנהלים

מצפה? כן אני מצפה שכל מאמן במצב שלו יתפטר.
    אם זה יקרה? אני משוכנע שלא.

4. DRORIKO Member

לוזון כנראה ילך הביתה. הפסד בדרבי זה הקש שישבור את גב הגמל. ועדיין היו לנו לא מעט דקות במחצית השניה שהיינו שווים לפחות גול שיוויון. לא עשינו את זה בגלל דברים שלא קשורים בכלל ללוזון: 1.קוון שאמא שלו זונה. 2.קדוש שכל פעם שהוא פוגש אותנו הוא מתחפש לבופון. 3.דמארי הגמור ורוקאביציה הקנגורו עם החמצות שערורייתיות. בסופו של דבר לוזון ילך הביתה אבל השניים האלה ישארו וימשיכו למצוץ ליענקלה את הארנק.

cheddar and de Middenweg like this.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק לגמרי. בכלל לא שיחקנו כזה גרוע. אני יכול להבין את הקוון, אבל בתנאים האלה הוא גמר אותנו. בכל זאת אני מעדיף להסתכל על דברים אחרים.

לוזון אפס, לא שיפר בשום דבר את הקבוצה מאז הגיע, אבל מי כבר יחליף אותו? עוד ליצן שהוא בובה של שחר? הרי את התסריט הזה אנחנו כבר רואים מדי כמה עונות. ברצינות, אחרי כל השנים האלה רב האוהדים עדיין לא הבינו מה השעה?

בעיניי זו באמת תעלומה למה אין שום לחץ רציני של האוהדים על שחר לפרוש. כנראה שאין גרעין אמיתי של אנשים עם יכולת אמיתית לשנות משהו בנדון. ולא, אלימות היא ממש לא הפתרון. האהבה לקבוצה חזקה מתמיד, האלפים בהחלט מגיעים, אבל כנראה שהם גם הפכו למזוכיסטים.

אני יודע שאני נשמע כמו תקליט שחוזר כל הזמן על אותה מנגינה, אבל נראה שרב האוהדים מוכנים לאכול את החרא של שחר.

6. סיונרה Member

שופטים ישראלים לוקים במקביל בשיקול הדעת, אין מצלמה שתגרום להם להיות לא מטומטמים.

7. סגול בדם Member

חייבים לפרגן להפועל חיפה ולקלינגר על מה שהם עושים השנה .תאמש זה בינגו ענק . אחד הבלמים הטובים בארץ, מחזיק את כל ההגנה ואתמול שיחק כמעט לבד במרכז ההגנה
    אמצע חזק עם ברסקי הנהדר וחלק התקפי מוכשר ששווה גול בכל משחק נגד כל קבוצה
    שאפו

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

המיקום של הפועל חיפה ביחס ליכולת שלה מעיד עד כמה הליגה הזו פח. הם בקלות יכלו לקבל אתמול שלישייה ממכבי חיפה בינונית.

Butragueño likes this.
  9. עידן444 Member

יש תחזית שמהמחזור הבא קבוצות לא עולות לשחק נגד ב״ש כי זה חסר סיכוי ומיותר.
    בלתי ניתן לסגור אותה.
    וההגנה אוטוטו תתייצב.
    יש גם שמועות לא מבוססות שמיץ׳ גולדהאר במומ עם כמה חוצנים כדי להתמודד עם הקבוצה בעלת כוחות העל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. Noam77 Member

אתה חייב לעשות משהו עם הקנאה האובססיבית הזו.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@EO11
    להפועל חיפה (או נתניה) יש תקציב קטן ביחס ליריבה העירונית. העובדה שהיא מובילה עכשיו 12 נק' על פני הירוקים רק מדגיש את הכשלון של יעקב שחר. הליגה תמיד היתה ותהיה חלשה, אבל לאדומים של הכרמל זה לא אמור לשנות משהו. מגיע להם קרדיט על העונה הנוכחית. יש לי הערכה לעבודה של קלינגר והשחקנים שלו.

Nigel de Jong likes this.
  12. עידן444 Member

יש לך רעיון?
    כי הפסיכולוג אמר לי שזה אבוד.
    אני מרגיש שהצטרפת לפורום מתוך דאגה עמוקה ורצון לעזור לי כי מעבר לזה אני לא מזהה איזו תרומה נוספת לפורום.

13. Raulito Madridista

מה שכתבו כאן על הפועל חיפה אפשר לכתוב בקלות גם לגבי בית"ר ירושלים, ומכבי נתניה אמנם משחקת כמו קבוצה גדולה אבל אי-אפשר להשוות בין ההרכב הנוכחי שלה לבין אפילו קבוצה ממקום 3 בכל עונה נורמלית בליגה הזו. הליגה פח, אין ספק, אז מחפשים את המעניין.

יש במכבי חיפה הרבה שחקנים שאני אוהב - ורמוט-דמארי - לא צריך להסביר, בוזגלו(למרות האוננות העצמית והמשפחתית), רמי גרשון(בגלל נטע), מעריך את דקל קינן וגל אלברמן. אבל קשה שלא להיות שמח לאיד כשהדברים מתנהלים בצורה כזו איומה, בגלל הבכיינות של לוזון, האטימות של יעקב שחר, פשוט לקחו כסף לפח וזרקו אותו.
    הסטנדרט של מכבי חיפה כל-כך נמוך עד שמגדירים את המשחק שלה אתמול כ-'מצויין'. אם מכבי חיפה הייתה משחקת ככה כל העונה, והיו לה גם דקות של כדורגל ולא רק מלחמה - היו לה עוד כמה נק' והיא לא הייתה צריכה ללכת לים בחורף כי נורא קר, ועדיין - זה לא מספיק טוב, זה לא דומה, ואחרי כל הפאשלות הקודמות - היא הייתה חייבת לגרד אתמול ניצחון בשיניים, אם גם משחק רע מאוד של הפועל חיפה לא מספיק לה אז מה כן?

לגבי השיפוט היא נשדדה ללא ספק, זה החולי האמיתי של הכדורגל, וקרה שזה מתרחש שבוע שני ברציפות אבל זה יתאזן. זוכרים את המשחק נגד אשדוד?

ברמה המקצועית, הגול של הפועל חיפה היה קל מידי, לא היה שם איזה מבצע גדול של חנן ממן או סיבוב של תורג'מן אלא הרמה למרכז הרחבה כשהכובש חופשי ומאושר וזה גול עלוב לספוג. המערך עם חלוץ אחד בלבד לא רע וכביכול שילב גם מהירות וגם טכניקה בקישור אבל ורמוט ודמארי נתנו מעט מידי ובוזגלו סוחב איתו הילה אבל ארוכה הדרך עד שיהיה שחקן של מספרים.

מפרגן להפועל חיפה על הניצחון ועל עונה יוצאת דופן וכמאמר הקלישאה - הקהל שלהם לא היה ככה 'חיי' מאז עונת האליפות ההיא, כבר שכחתי שהייתה קבוצה כזו פעם. הם עובדים קשה, הם צנועים(תשמעו את בן-בסט אחרי המשחק), לא זוכר את קלינגר מחייך ככה וממש 'חלק מהקבוצה' שלו והעונה הוא פגע בול. הם לא יקחו אליפות ולא יגיעו לאירופה לדעתי אבל שימשיכו להאמין ויסחבו כמה שאפשר.

14. עידן444 Member

לא כל כך מבין את אופן הסקת המסקנות.
    זה שב״ש לא ניצחה את בית״ר ביכולת רעה אומר שהליגה טובה?
    הפועל חיפה יצרה יצרון מוקדם, להבדיל מנתניה היא רוצה\יודעת לשחק על תוצאה...
    גם קצת מזל\טעות שיפוט לטובתך אף פעם לא מזיק... והתוצאה היא מקום ראשון אחרי סיבוב מאוד תכליתי.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסקת המסקנות היא על סמך המשחקים שצפיתי בקבוצה ונראה שמדובר בקבוצה עם הרבה יותר מזל משכל. אתמול מכבי חיפה החמיצו החמצות משוגעות וכבשו שער חוקי שנפסל, ולא מדובר באחת מאריות הליגה נכון להיום. יותר מדי משחקים כאלו ראיתי מהפועל חיפה.

רק ב״ש ראויה למקום הראשון.