מחזור 12 בליגת העל: חיפה אדומה; נצחונות גם לב"ש ובית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏1/12/17.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתם באמת חושבים שכל מהלך של ההרכב, כלומר כל ה-11 והמחליפים, נקבעים ע״י טביב? הוא זה שהכניס את דילמוני? הוא זה שהכניס את ואראן במקום עזרא ולא את בריהון?

טביב מביע את דעתו בקשר לבחירת ההרכב, והיו מקרים שזה חרג מזה והגיע לקביעות נחרצות שהובילו לפיטורים של שרון מימר (קונטה כמגן לעומת בלם), אבל אם תשאל כל מאמן שהיה בבית״ר תחתיו, אני מניח שרובם יגידו שהם ישמחו לחזור למועדון. גיא לוי כבר סיכם לפניי חודשיים ולא מונה בגלל אוחנה, רוני לוי הסופש אמר שבדיעבד הוא טעה כשעזב בסיום 13/14.

2. DRORIKO Member

מה עם להחזיר את רוקאביציה? הרי בחיפה הוא לא משתלב ולא נראה לי שתהיה לה בעיה לוותר עליו. אני בטוח שאם יחזור לבית"ר הוא יפרח מחדש.

3. עידן444 Member

הוא לא זר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. DRORIKO Member

טוב אז הורדתי את הסוגריים, עדיין זה נראה לי כמו אופציה מעניינת

5. עידן444 Member

לפני כמה עונות שנוואקמה עוד היה ברעננה ראיתי את אבו עביד משתק אותו באופן די מוחלט.
    אולי זה מה שגרם לו להגיד לסילבס- אחי, תן לי את הג׳וב הזה... אני אסתדר...

המשחק הזה גורם קצת להבין לאיזו מפלצת הפך הבהמה הזה.
    לדעתי צריך להוציא לו מחר צו גרוש מהארץ.
    הוא פשוט מתעלל בליגה הזו.
    אם הוא טס מכאן בינואר ב״ש לא אלופה מרוב שהחלל שהוא ישאיר עצום.
    ואשמח להיבחן על ההצהרה הזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. קשר שמאלי Member

קל לבאר שבע
    הם בדרך לאליפות קלילה

Drama2 ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחק ההגנה שלנו פשוט מזוויע, בנס לא ספגנו היום שלישייה, ההתקפה טובה מאוד אבל חייבים לעשות משהו עם ההגנה, 5 חודשים ובכר לא מצליח לשפר במילימטר את משחק ההגנה.

אבו עביד נאנס היום על ידי טוני, אבל אני דווקא מעריך את מה שנתן היום, ניסה להילחם ולא לוותר, נתן גוף כל שנייה שיכל, ניסה ללחוץ ולשחק אגרסיבי בחזרה, אבל טוני פשוט התעלל בו בצורה הכי בוטה שיש. זה לא כוחות, שטוני בפורמה הזאת זה לא משנה אם מולו קונטה או אבו עביד, זה לא כוחות.

אורן ביטון עם כדורי רוחב חוויה, לא יודע מתי היה לנו מגן שנתן כדורים כאלה, מבחינה הגנתית, כמו כולם, כאב ראש.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

hbs7, Ajax Amsterdam ו-rivaldo אוהבים את זה.
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה שלנו זה מכה , זה ההבדל בין פלוס 10 כרגע בצמרת לבין פלוס 3 או אותם נק' עם הפועל חיפה (אם וכאשר מחר)

9. hbs7 Member

אורן ביטון בהתקפה זה פשוט תענוג.
    אם ילמד הגנה ואולי גם יעלה קצת במסה, יהיה מגן מצוין.

סילבס מת לג'וב ביום שאחרי בכר. תמיד נגדנו הקבוצות שלו עולות בטירוף ואגרסיביות שאני לא רואה מהם המשחקים אחרים.
    הקשו עלינו בלא מעט דקות, יפה להם.

10. Ajax Amsterdam Member

רואים כמה צדק חסר לנו בהגנה נקווה שיחזור אלינו במהרה.
    אולי נקודה שולית לרוב האוהדים שלנו אבל אני כל כך שמח שהוא הבקיע, הוא עובד קשה על המגרש יורד לחצי לחלץ כדור בקיצור זו הגישה שצריכה להיות לכל שחקן ושהגישה טובה אז בסוף מצליחים

11. Melikson24 Member

אבו עביד דוחה, שכונתי בטירוף. איך שמחתי בגול השני, מגיע לו.

אורן ביטון נפלא, איכויות פנטסטיות למגן שמאלי שלא היה ברדאר עד לפני שנה. מזכיר את בן ביטון בכל הקשור לרצון ללמוד ולהשתפר. אחלה ילד.

12. Raulito Madridista

קשה לנתח משחק רק לפי חצי אחד, כלומר מבחינה התקפית זה מתקרב, באר-שבע מניעה כדור וסוחפת, יש לה דקות עם דומיננטיות, מהירות והרבה מצבים כמו בעונה שעברה, בעיקר בזכות וואקמה - אבל לא רק. ומצד שני, ק"ש יכלה להוביל בהפרש של שניים-שלושה שערים, יש חורים גדולים בהגנה גם כשויטור משחק. אני שמח עבור אוחנה, ילד טוב שהתפלק לו ומבחינת מספרים הוא לא היה יוצא דופן אשתקד אבל לא פעם הוא היה ה-'אס' שפתח בונקרים. הגול של פקהארט גם כן חשוב, הוא לא פלופ, עוד ייתן את שלו - מה שקשה להגיד על קוונאקה.
    לגבי ק"ש, יכולה לצאת מעודדת מהמשחק במידה כזו או אחרת, סילבס יודע לנתח את הקבוצה שלו והוא לא מתחבא, בהחלט אין מספיק איכות בהתקפה. אתמול לאו דווקא היו מצבים במתפרצות מצד ק"ש, אבל ברור שלא בכל משחק מגיעים עם אותה מוטיבצייה כמו נגד באר-שבע. נראה שהקירייה שווה פלייאוף עליון אבל לא הייתי מוכן לחתום על זה כבר עכשיו.

13. Raulito Madridista

האמת שחיכיתי קצת ל-'כתבות צבע' על דרבים אדומים מהעבר, כשהפועל חיפה הייתה קבוצה טובה יותר ממכבי חיפה ועוד ועוד. אני זוכר שני משחקים יוצאי דופן בסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 אבל שניהם ירוקים - הגול של בניון על הפרצוף של רב"ש| וכן רבע גמר גביע המדינה ב-1999/00 והפנדל של אוואט לשמיים.

טריוויה[וואלה ספורט]

* 97 משחקי דרבי היו בין הקבוצות בליגה הבכירה, כשמכבי חיפה מובילה 26:45 בניצחונות ועוד 26 משחקים הסתיימו בתיקו.

* 22 שנים חלפו מאז הדרבי האחרון בליגה בו ניצחה הפועל חיפה כמארחת. זה קרה ב-16 בדצמבר 1995, אז ראובן עטר כבש בפנדל ובישל לעמיר תורג'מן ב-1:2 על הירוקים, להם צימק סרגיי קנדאורוב.

* זה היה גם הדרבי האחרון שנערך בחודש דצמבר והסתיים בניצחון של המארחת. מאז נפגשו היריבות העירוניות עוד שש פעמים בדצמבר, כשרק הקבוצה שהוגדרה כאורחת ניצחה (מכבי חיפה ארבע פעמים, הפועל חיפה פעמיים).

* הפועל חיפה היא קבוצת הבית הטובה ביותר כרגע בליגת העל עם 14 נקודות מ-18 אפשריות.

* מכבי חיפה ניצחה רק אחד מ-11 משחקי החוץ האחרונים שלה בליגה, וכבשה בסך הכול בשלושה מהם. רק לה ולהפועל עכו אין ניצחון חוץ העונה.

עדכון: עומר דמארי אמור לפתוח כחלוץ חוד בודד במכבי חיפה - כלומר קאיו מקבל את האשראי על חשבון רוקאביצה. הפועל חיפה עם 4:3:3 הרגיל.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאנחנו משחקים את הכדורגל שלנו, בטח בטרנר, אנחנו מגיעים לאיכות שאף קבוצה בארץ לא מגיעה אליה וגם לא יכולה להתמודד איתה.
    קריית שמונה קבוצה מצוינת ובעיקר מאומנת, בטח מבחינה הגנתית, ועדין היא ספגה אתמול 3 שערים, כשבניגוד למשחקים מול מכבי ת"א ובית"ר י"ם, לא יצרנו את אותה אינטנסיביות לאורך כל המשחק, וזה מלמד הרבה על האיכות בקבוצה שלנו ורמת האימון אצלנו, שלמרות שאנחנו לא שומרים על אותה אינטנסיביות לאורך כל 90 הדקות, אנחנו עדין מנצחים בצורה מרשימה קבוצה כמו קריית שמונה.

15. yedidel Member

קרית שמונה ספגה עד המשחק אתמול 9, אתמול 3.
    ועדיין - רוב המשחק הרגיש לי שאנחנו יכולים בכל רגע נתון לספוג שער.

אני קצת רחוק מהאופטימיות הנחרצת שמרחפת לה. אחרי טדי כולם כבר החליטו שהדרך סלולה , אבל מה קרה בטדי? החמצנו הרבה וחטפנו גול משטות. אפשר לחשוב שזה דבר כזה נדיר, זה קורה כמעט בכל משחק העונה ומסתמן שיקרה לנו בעוד הרבה משחקים.​