אליפות לא ניקח עם בב"ז או בלעדיו אנחנו רוצים לפחות לראות כדורגל וקבוצה שרוצה לנצח כל משחק כמו שהיה לפני שהגיע. איתו כל שבוע מחדש אנחנו מושפלים בגישה התבוסתנית איתה אנחנו עולים מול כל קבוצה ולא משנה אם מדובר בב"ש ונתניה או עכו ואשקלון.
אני חושב שבפרס האוהדים המטומטמים זוכים אוהדי בני יהודה(כמה מפתיע). יש בעל בית שמשקיע ממיטב כספו(ולא מדובר באיזה מיליארד) שהביא אחלה מאמן שעושה עבודה טובה והקבוצה ממוקמת באמצע טבלה, הרחק מהקו האדום ועם סיכוי לא רע לפליאוף עליון. מבחינת האוהדים זה טיימינג מושלם בשביל לעשות בלאגן. אידיוטיזם כזה אני אף פעם לא אבין.
אני רוצה לתאר איך הקהל היה מגיב אם בית״ר הייתה משחקת כמו הפועל חיפה... לטעמי כבר 4 מאמנים מפוטרים בערך. אתה אומר שהפועל חיפה נראית יותר טוב כי אף אחד לא ציפה שתהיה מעל מקום 9. אם תשווה את הפועל חיפה לקבוצות הצמרת הכדורגל שלה רע מאוד והיא לא תשאר שם הרבה זמן.
הפועל חיפה משחקת כדורגל טוב ביחס להפועל חיפה. בבית"ר הסטנדרטים שונים, עם כל הכבוד אין מה להשוות. זה לא גם שאנחנו נאחזים בדמיונות על איך הקבוצה הזאת מסוגלת לשחק, כבר ראינו עד להגעתו של הליצן קבוצה שונה לגמרי, עם חסרונות כמובן אבל כזאת שאפשר לצפות בה ואפילו בהנאה לפעמים. מה שקורה מאז הגעתו של בב"ז זה פשע ספורטיבי. לא רק שאנחנו נראים נורא אנחנו גם גורמים לכל קבוצה שמשחקת נגדנו להיראות טוב פי כמה וכמה. חלק אוהדי ב"ש למשל בטוחים מאז יום שני שהקבוצה שלהם עומדת באותה השורה עם ברצלונה של הטרבל וגראנדה מילאן.
מה עם ניהול משחק? מה עם לחץ גבוה מול הפועל עכו? מה עם לנסות להניע כדור בבית שלך לעיני 20 אלף איש? את אלה טביב בטח לא קובע
הפועל חיפה משחקת טוב. לפחות בכל הפעמים שראיתי. מולנו הם שיחקו טקטי ולא כל כך עבד להם. Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מת על התגובות האלה. טביב מתערב באופן בוטה וכולם יודעים את זה, אבל הוא לא מלמד טקטיקה, הוא לא מלמד סגירה בהגנה, הוא לא מלמד לחץ וכל דבר אחר שמאמן אמור לעשות אפילו אם הוא בובה של בעל הבית. כל אלה בב״ז לא עושה. אם זה בגלל שזו ״השיטה״ שלו או שהוא לא יודע איך עושים את זה. בכל מקרה, כל יום שהוא נשאר אצלנו היא בושה אחת גדולה.