אבל איזה יופי של רונאלדניו.3-0,צמד בעיטות חופשיות של רוני הקוסם,נכנסות פנימה,פשוט שחקן חכם,אני מקווה שחוזר לעצמו.
כמה חבל שהסלאלום של מסי סטאייל חטאפה לא נכנס , זה היה כל כך יפה וכל כך העתק מדוייק רק עם פחות שחקנים שהוא עובר. רונאלדיניו כמו שרשמתי בדיון שלו , קצת חוזר לעצמו אבל עדיין זה לא רונאלדיניו שהוא היה , פתאום הוא רץ עם יותר חשק ויותר מחוייך. כמה מילים על בוז'אן , פשוט ענק הילד הזה , איזה חוצפה יש לו , עושה דריבלים על שחקנים וסומבררו אחד. וכל כך מעצבן רייקארד שהוא מחכה עם החילופים שלו , המשחק היה גמור אחרי הגול השני היה אפשר לשלב את בוז'אן הרבה יותר מוקדם ולתת לפצועים זמברוטה לנוח קצת , ולמארקז לחזור לשחק .
אה, ובקצב הזה עד סוף השנה אינייסטה הקשר הכי טוב בעולם כרגע אני לא רואה מישהו שהוא נופל ממנו מבחינת יכולת אישית
אז מה אתם אומרים, רונאלדיניו חוזר? הוא שיחק היום טוב ומשוחרר, כל הזמן היה בתנועה, ברח לשומרים שלו, היה מאוד פעיל ויצירתי והזכיר את הימים הטובים. אפילו החיוך המפורסם חזר. כנראה שהוא הבין שטוב לו בבארסה, והתאפס על עצמו ממש לפני שכבר שלחו אותו לחפש קבוצה אחרת. דיברו על מילאן, דיברו על צ'לסי, פתחו כאן בפורום דיון על השקיעה שלו והיום הוא עונה לכולם. היה כיף לראות היום אותו ובכלל את כל הקבוצה. ובקשר לאינייסטה, אני עדיין זוכר את זה שאמר שאוון הארגריבס יותר טוב :aaarofl: איזה שחקן ענק, יש לו טכניקה לא פחות טובה מחבריו לקבוצה מסי ורונאלדיניו ומסירות גאוניות, באמת מהטופ 5 בעולם. הוא יכול למצוא שחקן בכל נקודה, מכל נקודה במסירה על הדשא. פשוט שחקן נדיר. הנרי למרות הגול לא היה מספיק חד היום והחמיץ הרבה. מתי לעזאזל אטו חוזר?!
מול סביליה לא היינו לוזרים ובמוסקבה לא היינו לוזרים. אז אל תגזים. 2 משחקים קשים בשבוע במשך חודש עם מלא פציעות בהגנה. הקטלונים דפקו אותנו עם מוטה, מתחילת העונה אין לנו שחקן לעמדה הזאת.
משחק מצויין. ניכר כי, לפחות למשחק אחד, דבריו של פרנק רייקארד חלחלו אל השחקנים. בראשם, רונאלדיניו ותיירי אנרי. הצרפתי נתן את משחקו הטוב ביותר בבלאוגרנה (למרות החיקוי של העכברון לודוביק). הוא היה פעיל מאוד, רץ, דחף ולחץ, ממש כמו אטו. הוא מצא את השטחים לעצמו ופינה אותם לחבריו להתקפה. מעבר לכך, הוא נראה מחובר יותר מאי-פעם. נהנתי מאוד לראות את הנחישות שלו. באשר לגאושו, סוף סוף רואים בבירור שאכפת לו. לא זכור לי מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו משקיע כל כך הרבה במשחק. רונאלדיניו לוחץ על שחקני הגנה בחצי שלהם? חשבתי שהימים האלה חלפו מהעולם. מעבר לכך, סוף סוף הוא מחפש את הכדור, ודורש אותו. נותר רק לקוות שמדובר בסימן לבואות ולא תופעה חד פעמית. גם למסי אין לי יותר מדי תלונות. במחצית הראשונה הוא כוסח במכוון פעם אחר פעם, ולא הוגן כלל על ידי השופט. בעקבות השער הראשון ההגנה של בטיס הרפתה, ומסי השתפר. מעבר להתקפה, כמובן, מילות שבח אמיתיות מגיעות לאינייסטה ויא-יא (אליו אני מפתח לאט לאט אהבת אמת), ואפילו שאבי רשם יותר התעורריות מהרגיל. אבידל עוד כנראה ילמד התקפה, אשמח לראות את זאמבו משקיע יותר. כמה נקודות נוספות: * תוראם סובל כנראה ממשבר גיל העמידה. אני מנחש שהוא קנה פורש אדומה ושואל בגדים מסמואל אטו. מה לעזאזל היה העקב שלו ברחבה אי-שם בדקה העשירית? זה שחקן שהעביר חלק ניכר מהקריירה ביובנטוס של קאפלו? אני מתקשה לחשוב על בלמים בני 19 עם פחות אחריות ממנו. * מצד שני, הגול הראשון התחיל ב- 3 מסירות ברחבה (הראשונה מהם מן הסתם של תוראם לואלדז תחת לחץ). מצד אחד חשוב לשחק זהיר בשטחים המסוכנים, אך חשוב לזכור כי יש הבדל משמעותי בין הימור מחושב לצעד חסר אחריות לחלוטין. אריק אבידל יכל להעיף את הכדור תחת הלחץ של אדו (?), אבל ידע שאם הוא מצליח להוציא את הכדור אז ברצלונה תוכל לצאת למתפרצת מסוכנת. הכדור שלו הגיע לטורה הבלתי מכוסה, ולא עבר זמן רב עד שהכדור ננעץ ברשת. זו אחת הנקודות שמבדילות את ברצלונה מכל קבוצה אחרת. בבארסה, כל התקפה (שמתחילה ברגע בו הכדור עובר לרגלי קטלוניות, אפילו אם זה תחת לחץ ברחבה) היא גול פוטנציאלי. * אני לא מסוגל להצביע על זה או לפרט זאת במילים, אבל התחושה היא שבוז'אן מלא בחוצפה חיובית בעוד דוס סנטוס בשלילית.