מה חדש? אל תדאג ירדן, השנה דיארה כבר יזהר לתת מולנו קטנות מאחורי הגב של השופט... טורה ואבידל ידאגו לזה
הסובייקטיביות שלכם אוהדי בארסה כל כך גדולה. למה שחקני סביליה לא היו מלוכלכים? למה פתאום אף אחד לא מוציא מיהל על אלבס הוא לא היה מלוכלכלך? האו היה הכי מלוכלכלך במגרש אתמול. ויאיא טורה שחקן נקי אה? ראינו מה הוא עשה למטוזאלם.כן אה הייתה מרחיק אותה לעונה אה? תפסיק לדבר שטויות נו, חסר שחקנים מלוכלכים? נו בסדר האו מלוכלכלך, אני מתערב איתה על מיליון דולר שאילולא דיארה היה בברצלונה והיה גם מלוכלך לא הייתה מוציא על זה מילה. זה הכל נובע מסובייקטיביות יתר. אני מאחל היום שסומוזה הכסחן מבטיס יכנס ביאיא טורה וישבור לו את שתי הרגלים, ועם אפשר שיגמור לו את הקריירה.
טורה שחקן מלוכלך,מאוד מלוכלך אבל הגועל של דיארה זה דבר שבחיים לא ראיתי.אני יכול להביא לך מליון דוגמאות כמה השחקן הזה מגעיל וכמה שהוא כל הזמן מחפש לפצוע את השחקנים ולא סתם נותן כניסות אגרסיביות.דיארה הוא השחקן מגעיל מאוד,תודו בזה כבר.
טורה הכי רחוק ממלוכלך שיש, ואפשר לראות את זה בכל תנועה שלו. הוא משלב בין אגרסיביות לאלגנטיות באופן נהדר. מקרה אחד עם מתושלח לא מעיד על אופי של שחקן. דיארה לעומת זאת... כבר שנתיים טורח לטפח את השם המגעיל שיצא לו
דור, כנראה אתה מפרש דברים אחרת מאשר אנחנו, אני מבין שעל כל פיפס של רוביניו הוא מלך העולם ועל כול 30 בריחות של קאפל והרמות מהצד כאשר הוא משלב טכניקה זה כלום. בסדר, נדבר בסיום העונה שחוץ ממני עולם הכדורגל ישים אליו לב, זה לא יקח יותר מידי זמן. בנוגע לנושא "מגעיל": ארז, תעשה לי טובה, בכל מגרש כול העולם נגדו חוץ מהברנבאו. למה? כי הוא מגעיל, מלוכלך, כסחן, חרא של אופי על המגרש, הוא מעצבן ברמות מטורפות, אבל יאמר לזכותו שהוא חתיכת שחקן מדהים עם יכולות לא רגילות יחסית לגילו הצעיר, והוא השחקן הכי יעיל שיש בריאל, והשחקן הכי טוב שיש בריאל. אבל, הוא מגעיל, חרא של אופי, וכאלה שחקנים אני שונא ומאחל להם שישברו לא רגל, לא שתיים, אלא את כל הגוף ושלא יצאו. הפאולים שהוא עושה ממשחק למשחק פשוט מעלים בי את כל הארוחות שאכלתי באותו יום. דיארה לא פחות, רק שהוא מיתמם ועושה פרצופים כמו נקבה ולא כמו ראמוס כמו גבר עושה את זה בלי בושה. הוא מכסח שחקנים, נותן קטנות כל הזמן, מה שראמוס לא עושה בניגוד עליו. ראמוס ישבור לשחקן את הרגל מול השופט ומול כול העולם במשחק, אבל דיארה יתן לו מאתיים קטנות כל המשחק, וכאשר לו יעשו פאול הוא יעשה הצגה של שעות, וברגע שיתנו לו את השירקה-הוא יקום מהר מאוד ויתחיל. זה אף יותר מגעיל. ולא, זה לא שאצלינו אין שחקנים כאלה, אני גם יודע שרונלדיניו מחלק מרפקים פה ושם, אבל הוא עושה את זה כאשר שוברים לו רגליים. האם זה עדיין מגעיל? כן, זה מגעיל, אבל זה לא שחור ולבן כמו במקרה של ראמוס ודיארה. האם מארקז לא שחקן מגעיל שעושה פאולים מגעילים? וואלה כן, גם הוא כסחן לא קטן ונותן קטנות, אבל הוא לא עושה את זה בכמויות, וזה אולי מה שחסר לברסה, כאלה שחקנים. על טורה אני בכלל לא מיתווכח, הוא עשה פאול רגיל, אם כל פאול כזה נחשב "למגעיל" אז ל שחקן בברסה הוא מגעיל, וכל שחקן בעולם הוא מגעיל. ורק כדי להשתיק את כולכם, הבחור עוד בה להיתנצל אחרי המשחק וחיפש אותו בחדר הלבשה של סרגוסה. הוא מכיר את מטוזלאם עוד מהליגה הרוסית אם נאי לא טועה, הוא בחר בו לשחקן המיצטיין של העונה כשהם שיחקו באותה ליגה. אז שוב, יש בכלל צורך להשוות בין דירה לטורה? אני סה"כ מסכים עם ריקלמה על כל העניין של היינצה, אבל הוא קצת נסחף, הוא לא כזה גרוע. הוא נלחם, הוא פייטר אמיתי, הוא השחקן שילחם עד הסוף המר ולא יפסיק לרוץ, הוא משקיע את כול כולו על המגרש וזה דבר שצריך להצדיע לו. שחקן לגיטימי בכל קבוצה, לא כזה גרוע אבל לא בין הטובים בעולם לדעתי. יכול להיות בהרכב הפותח וגם מחליף, בכל קבוצה בעולם. אבל עם זאת, לדעתי כרגע מרסלו עדיף עליו.
דווקא לעבור אותו עושים בלי שום מאמץ, זה אחד החלקים הפחות טובים, ומה הקשר לזה שהוא במועדון גדול? יחסית לריאל מדריד ומרסלו הוא מגן עלוב שלא מתאים לשם לדעתי. כל המלחמה שהוא נותן זה בונוס - כל אוהד רוצה שיהיה לו לוחם כזה, אבל כמו שיואב זיו לוחם ומגן חלש כך גם היינצה, אולי באמת הגזמתי עם העלוב וכל זה אבל לריאל מדריד הוא לא מתאים, לקבוצה יותר קטנה כן. בקשר לשחקנים המגעילים - יא יא טורה הוא אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם, לא רק שהוא טוב בהגנה הוא גם טוב בהתקפה אבל הוא שחקן מלוכלך. דיארה זה המיץ של הגועל נפש, וראמוס זה בכלל שחקן מגעיל. ראמוס שחקן איכותי אין ספק, לא הטוב בעולם אבל מגן מעולה, מלוכלך מאוד.
4-3 נוסף בקלדרון, ועוד משחק אדיר, אתלטיקו הלוזרית הובילה 3 פעמים, אבל ויאריאל ניצחה בסופו של דבר עם צמד נהדר של 'אל-טורקו' ניאהט קאבנצ'י שחוזר לעצמו העונה.
לגבי היינצה-הוא תמיד היה איטי ואף פעם לא הסתדר היטב עם סילונים, זה לא חדש לאף אחד. הוא מחפה על זה במשחק אגרסיבי והשקעה גדולה, מה שהופך אותו לשחקן לגיטימי אבל לא אחד שמתאים לקבוצה בסדר גודל כזה, ועובדה שמגן טכני כמו אברה הדיח אותו מההרכב ביונייטד. אני כמובן מאוד שמח לראות אותו נכשל, שילמד לקח וימשיך לפנטז על ליברפול.