מחזור 11: סביליה גוברת 2-0 על ריאל; 3-0 לברסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 2, 2007.

1. JR-Riquelme Member

קנאברו הוא בלם סוג ג' זה נכון, אבל חייבים לתת את הקרדיט לקייטה, פירפר ללא בעיות כל מי שזז.

2. Raulito Madridista

האמירה של שוסטר טיפשית, לא הגענו למשחק אתמול והגיע לנו להפסיד ביותר מ-2-0, הוא צריך להגיד תודה לסביליה שריחמה עליינו.
    ממש לא ידענו להתמודד עם פביאנו וקאנוטה גם לפני ההרחקה של ראמוס ששיבשה את המשחק כמובן. הייתה לקאנוטה בעיטה שהייתה רחוקה סנטימטרים מהחיבורים, כבר אחרי 2 דקות נדמה לי פביאנו הגיע מול איקר וההגנה שלנו עשתה במכנסיים, קנבארו היה איום ונורא.

אני חושב שמה שהיה מביש במשחק הזה שההתקפה שלנו לא הייתה קיימת ופאלופ לא היה צריך ללכלך את אפודת השוער שלו, רק מצבים נייחים(הוגבהו רע מאוד על ידי גוטי), אלו היו הניסיונות שלנו לכבוש. אני לא מקבל את זה שריאל מדריד לא מסוגלת לבעוט פעם אחת לשער כמו שצריך במהלך משחק, אולי מי שהיה חסר זה סניידר שיכול בניגוד למהלך המשחק לספק בעיטה טובה מאוד פתאום ואולי להבקיע.
    כל קבוצה בליגה הספרדית שהייתה משחקת נגד סביליה(חוץ מוולנסיה של התקופה האחרונה ולבאנטה שהיא קבוצה ברמה של ליגה ג'), היו ניראות יותר טוב לפחות מבחינת התקפית, אני גם יכול להבטיח לכם שכאשר סביליה תבוא לברנבאו אנחנו לא נצליח לבטל אותם כמו שהם עשו לנו היום והיא תתקוף ותגיע לשער שלנו ולא תיראה פאתטית כל-כך. ניצחון על אולימפיאקוס ומאיורקה אמור להרגיע את המצב, שמבחינת הטבלה מצויין אבל הכדורגל פושר מאוד.

הפנדל הגיע, 'אולי' עאלק. ראול נתפס בחולצה והורד אל הדשא, מה גם הוא האחרון שעושה הצגות, הצהוב גם היה בושה וחרפה ואני מקווה שייבטלו אותו. קאפל מסביליה נופל מהרוח וגם נאבאס שהוא רבע עוף.

Last edited: Nov 4, 2007
  3. REAL MADRID Member

בסיכום קצר של 2 המחזורים האחרונים של ריאל מדריד - אפשר להגיד שעמדנו במשימה בהצלחה. לאחר צמד משחקי חוץ קשים מאוד אנחנו עדיין במקום הראשון, וזה הדבר היחיד שמעודד אותי.

4. Sergio Ramos Member

זאת אולי נקודת אור משכנעת מה שאמרת ארז, אבל יש גם נקודות חושך, שגורמות לי לפסימיות רבה. אני עדיין שואל את עצמי ומחכה לשידור חזור הבא של המשחק, בכדי לחקור האם בעטנו פעם אחת לשער? נגד קבוצות כמו ולנסיה וויאריאל שבאות ומשחקות לידיים שלנו, פותחות את המשחק, ומתפרעות יותר מידי בהתקפה(במקרה של ולנסיה זה עוד יותר גרוע, האי הגיע שבורה לגמרי), על קבוצות כאלו אנחנו חכמים לתקוע להם חמישיות, אבל מה שמדאיג אותי, זה שתשימו לב מול הקבוצות שבאות לשחק מול ריאל, קבוצות כמו אספניול או סביליה, שבאות מוכן, סוגרות אותנו בצורה טובה ומנטרלות אותנו, מול הקבוצות האלה אנחנו משותקים. ולא שנגיד אנחנו נותנים איזה משחק טוב, אנחנו עלובים. ריאל מדריד היא דבר שמאפיין כדורגל התקפי(!) ושבסוף המשחק אתה מגלה שבסטטיסטיקות בעטנו אולי פעם אחת לשער, זה אומר הכל וזה מדאיג לגבי העתיד.

5. Dimitar Berbatov Member

come on...
    ההתקפה של סביליה היתה מצוינת. קאנוטה ולואיס פביאנו היו נהדרים, וביחד עשו הרבה בעיות להגנה של ריאל. אני לא אומר שההגנה של ריאל היתה טובה אתמול, אבל תן קרדיט לסביליה שהיתה מצוינת ובעיקר צמד החלוצים של שעשו ככל העולה על דעתם בהגנה של ריאל וקנאברו, שאם היה נראה שהוא חוזר לעצמו אחרי עונה נוראית שנה שעברה, המשחק אתמול היה המשך לעונה שעברה. אגב, אני מאוד מתרשמתי מקייטה. עזבו לרגע את השער המצוין שלו, הוא שלט באמצע ללא עוררין. שחקן שיודע לשלב כוח ודומיננטיות עם יכולות התקפיות מרשימות. מהרגע הראשון שראיתי אותו החזקתי ממנו שחקן מצוין.

6. REAL MADRID Member

דור אל תגזים. אני זוכר טוב מאוד בעיטה של רוביניו לידיים של פאלופ, בעיטה של רוד מעל השער, בעיטה של ראמוס ליד הקורה.. והיו עוד כמה.
    נכון שבעטנו מעט מידי ולא סיכנו מספיק את סביליה אבל זה לא נכון להגיד שלא בעטנו..

7. xavi6 Member

לי יש הרבה מה להגיד על זה, אבל אני יבחר בדרך הפחות בוטה-יאללה יאללה, לך חפש את החברים שלך בראמבלס יא חוצפן, כשלך נותנים משהו אתה לא פותח את הפה. כמה חוצפה יש בבנאדם אחד, ועוד לדבר מהתחת ככה. דייגו קאפל מדהים, סוף סוף יוצא לי לראות אותו משחק משחק שלם, לא בנבחרת הצעירה והוא ממשיך להרשים אותי יותר ויותר, כנ"ל מרסלו שהיה המיצטיין שלי במשחק הזה עם כל הכבוד לניצחון, מרסלו נתן חתיכת הצגה מיבחינה הגנתית.

8. REAL MADRID Member

מרסלו שהיה החור בהגנה במשחקים נגד דפור ו-ולנסיה היה הכי טוב מבחינה הגנתית. להסתכל על זה כדבר מעודד או כדבר מצער? אני מעדיף שמעודד.

9. beitar4ever Member

אני מגיב קצת מאוחר , ריאל שיחקה אתמול משחק אחד הגרועים שלה השנה, לאחר שהיא כמעט ולא הגיעה למצב אחד וסביליה יכלה לגמור את המשחק ביותר מ-2 שערים, אבל קאסיאס לקח כמה הצלות שהצילו אותנו מתבוסה משפילה.
    משחק גרוע של קנאברו שאני מאוד מאוכזב ממנו אני חשבתי שהוא לא יחזור על המשחק בשבוע שעבר שבו הוא היה איטי מאוד וכבד, אבל לא הוא חזר ואפילו היה גרוע יותר לאחר שעשה הרבה טעויות בהגנה , והוא היה אשם עיקרי בגול השני לאחר שלא שמר טוב על פביאנו ומי יודע על מה הוא חלם באותו הרגע.
    עוד שחקן שחגגו עליו זה מרסלו שכפי שידעתי הוא לא הסתדר עם דני אלבס שפשוט פירפר אותו, במשחק כזה שוסטר היה צריך להשים את היינצה מפני שהוא שומר בהרבה יותר טוב ממרסלו והוא גם יודע להסתדר עם המהירות של אלבס.
    בשבוע הבא אני הייתי מצפה משוסטר לעשות שני שינויים למרות שאחד אני מתלבט מאוד לגביו, השינוי הראשון שאני הייתי עושה זה מרסלו אאוט היינצה אין, השינוי שאני מתלבט ממש לגביו זה האם כדאי להוציא את קנאברו מההרכב ,הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים?

בכל אופן אני מקווה ששבוע הבא ניראה יותר טוב כאשר אנחנו משחקים בבית מול מאיורקה.

10. Sergio Ramos Member

אולי קצת הגזמתי מהעצבים עוד מאתמול, אבל בסך הכל, עזבו את סטט' הבעיטות לשער. היכולת שלנו להתמודד מול קבוצות כמו סביליה שבאות מוכנות, חזקות וטובות, היכולת נמוכה מאוד, ועדיין לא הוכחנו עצמנו ועדיין לא גילינו יכולת טוב מול קבוצות כאלו.
    אתמול אולי זה היה המשחק הכי פחות טוב שלנו הייתי אומר, קייטה ופאולוסן ניצלו את האמצע החלש שלנו וניטרלו אותו חזק מאוד, במיוחד לאחר יום זוועתי של דיארה המגושם שנראה מאוד אדיש במשחק שלו אתמול.

11. Raulito Megico Member

אין הרבה מה להגיד על המשחק, סביליה עשתה לנו שם ביה"ס לכדורגל.

ראמוס עם אדום שטותי, וראול עם צהוב שלא הגיע לא בכלל, מקווה שיערערו על זה.

נקווה למשחק טוב יותר ביוון.

12. Raulito Madridista

ארז, אלו לא איומים רציניים על השער. גם היה חצי כדור רוחב חצי בעיטה של רוביניו, אז מה? ריאל מדריד לא הגיעה למצב רציני אחד על השער, כל המצבים הנייחים הוגבהו בצורה שלומיאלית על ידי גוטי, בידיוק לידיים של פאלופ ובכלל אם מה שיש לך להגיד אחרי משחק של ריאל מדריד זה שרוד בעט מעל-השער בבעיטה עקומה מאוד ואלו היו ה'מצבים' זה מסביר את המצב. שיחקנו חרא, נראינו בושה וחרפה ואני מתבייש, הדבר היחיד החיובי זה המקום הראשון ושהפיחואן לעונה הזו מאחורינו. ואני שוב חושב שסביליה לא כזאת מדהימה, דפורטיבו ואספניול ניצחו שם. אנחנו גם הגענו למשחק עם האף למעלה. את הבעיטה של ראמוס אני זוכר, מצב נחמד לא יותר מזה.
    מה שאני כן מסכים זה שמרסלו היה מצויין, הוסיף שקט להגנה שלנו מה שלא היה מצידו של קנבארו(מה יהיה כל משחק הוא יהיה איום ונורא?) ומצלדר היה עלוב ואיטי. מה שמסכם את משחק ההגנה שלנו זה השער השני, היה המןן זמן להרחיק את הכדור ואף אחד לא עשה זאת.

ירדן, דייגו קאפל שחקן סביר מאוד. אתה חיפשת בכוח ממה להתלהב ממנו. יש לו בידיוק את אותה תנועה כמו של חואקין, מסכים עם נדב יעקובי, הוא תמיד עושה את אותו תרגיל(זה בניגוד לחואקין), מכדרר עם החיצון והולך בכוח לאגף ומרים - 'מה שייצא, ייצא, מקסימום ההגנה תרחיק'. סביר? בהחלט. יישתפר עם הזמן? בהחלט. מוקדם לשפוט שחקן בגיל כה צעיר? - בהחלט. דייגו קאפל מדהים - לא, לא ולא.
    מחלקת הנוער של סביליה מוציאה שחקנים מצויינים וזה לא חדש, ראמוס, בפטיסטה ורייס הם דוגמא.

13. קלייברט Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

14. REAL MADRID Member

קודם כל, איך קוראים לך? ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )

לפני המשחק חשבתי בדיוק כמוך ורשמתי את זה בפורום, הייתי בטוח שמרסלו יהיה הנקודה החלשה של ריאל ושעדיף את היינצה.
    אבל לא, נכון שעברו את מרסלו בקלילות ולא היה לו את היכולת להתמודד עם נבאס. אבל בתחילת המשחק, במהלך כל המחצית הראשונה הוא ורוביניו עשו עבודה מדהימה האגף השמאלי שלא איפשרה לאלבס שהיה עסוק בהגנה לעלות קדימה. מרסלו היה השחקן הטוב ביותר שלנו על המגרש (ביחד עם קסיאס שבכל משחק הוא מעל כולם). מה שעצוב זה שגם את השחקן הכי טוב שלנו על המגרש פירפרו בקלות, לא יותר מידי, אבל בקלות.
    נגד אולימפיאקוס כן הייתי מוציא את מרסלו מאותה סיבה שאמרתי שצריך להוציא אותו במשחק אתמול, היכולות ההגנתיות שלו ירודות. הייתי מנסה אפילו את דרנתה בהרכב כמגן שמאלי למרות שכבר ברור לכולם שהוא קשר.

את קנאברו לא הייתי מוציא מההרכב אבל נותן לו סטירה רצינית באימון. שוסטר לא צריך להושיב אותו על הספסל, שוסטר צריך לדבר איתו על היכולת הנוראית שלו ולעבוד באימון יותר על ההגנה. להוציא את קנאברו מההרכב יפגע בו הרבה ולא שווה לריאל את זה. שיחה קצרה, כמה צעקות ולאפס את קנאברו זה הכל.

השינויים שלי בהרכב כבר למשחק נגד אולימפיאקוס הם להוציא את גוטי מההרכב ולהכניס את סניידר. עוד לא ראינו איך סניידר עובד בלי גוטי ועדיף שנראה את זה במשחק נגד אולימפיאקוס ונחליט מה הלאה מאשר שנגלה זאת רק נגד מאיורקה. לגבי מרסלו להשאיר או להוציא, אני עדיין מתלבט.

15. Sergio Ramos Member

הגישה לשמחקים מול ריאל היא לא אותה גישה מנטלית למשחקים כמו נגד דפור החלשה או אספניול. סביליה הגיע באטרף למשחק, אבל אנחנו הוספנו לה למשחק, אנחנו אשמים לשמחק הרע הזה כי אנחנו נקלענו בגלל עצמנו למצב הזה. סביליה באה נחושה ביותר ואנחנו כמו שיחקנו לידיים שלה. נתנו לה לנטרל את ההתקפה שלנו כאילו היא איננה. זאת מגרעה בולטת אצלנו שנצטרך לשפר אותה ומהר. גם נגד אספניול זה היה בדיוק אותו דבר, שיחקנו לידייה ונלחצנו אחורנ בפחד ואז..אפשרנו ליריבה לצלוף בנו.

קאפל שחקן כישרוני, ורואים שיש לו פוטנציאל ברגליים, אבל הייתי אומר ככה: הוא כמו חאבייר בלבואה של ריאל מדריד. יש פוטנציאל אבל עדיין הוא צעיר מאוד ויש לו עוד הרבה ללמוד מכדורגל. אמול הוא הראה קמצוץ מהוירטואזיה שלו אך עדיין הראה שהוא ילד שכל הזמן הוא פרץ לכיוון הקו והרים כדורים סתמיים בלי להרים את הראש. אני מאמין שעוד נשמע עליו, בינתיים, שימשיך להתחשל בדקות פה דקות שם.

Last edited by a moderator: Nov 4, 2007