מחזור 11: סביליה גוברת 2-0 על ריאל; 3-0 לברסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 2, 2007.

1. hai Member

היום אתלטיקו - ויאריאל ה-מפגש של המחזור
    אתלטיקו שמעתי תשחק בלי אגוארו ופורלאן אבל אני סומך על גארסיה והחבר'ה

2. Bensh Member

לראמוס הגיע אדום כבר בצהוב הראשון
    כזה שחקן מטונף... בעע

Last edited by a moderator: Nov 4, 2007
  3. Raulito Madridista

משחק איום ונורא שלנו, הייתה לי תחושה שהמרגע הראשון היה רשום על המשחק הזה שנפסיד. ההגנה שלנו הייתה עלובה מאוד, סביליה עשתה כל מה שרצתה וצריכים להגיד תודה שהמשחק נגמר רק ב-2-0. כל השחקנים היו חלשים מאוד, חוץ ממרסלו שהפתיע אותי בעבודה הגנתית טובה. סביליה הבקיעה את השער הראשון מכלום - איזה גול מדהים של קייטה!, את השער השני היה אפשר למנוע ותוך 2 דקות כבר אין לנו מה לחפש יותר במשחק. אני חשבתי שראמוס כבר הפסיק לעשות את השטויות הללו.
    סביליה באה לכסח והצליחה להוציא לנו את כל השחקנים מהמשחק למעשה. גוטי לא נתן מסירת עומק אחת היום, דיארה וגאגו היו חלשים ולא נגענו בכדור בכלל בשטח המסוכן, יש תחושה שמהגרש הזה יהיה כמו הריאזור.
    השיפוט בספרד אכן בושה וחרפה, לא מאמין שראול קיבל צהוב, הגיע לנו פנדל ואם היה קורה כבר 2-1, אז אי-אפשר לדעת לאן המשחק היה הולך, אבל לא הגיע לנו אפילו נקודה והדבר שאותי איכזב זה שלא עשינו מהלך התקפי ראוי במשך כל המשחק, היה לי ברור שעל רשת נקייה לא נשמור אבל ציפיתי שנגד הגנה שעוד לא שיחקה בייחד, נציג יכולת גבוהה יותר.

http://www.realmadrid-futbol.com/LG_sevilla_rmadrid_casillas.Xxx
    מסכם הכל מבחינתי. איקר היה חשוף מאוד במשחק הזה, המשחק הכי חלש שלנו העונה.

במשחק הביתי נגד מאיורקה ייחסרו לנו גוטי וסרחיו ראמוס ואנחנו נוכל לראות את מיגל טורס משחק, מזה אני מבסוט, מצד שני חייבים לנצח ולהיראות כמו קבוצה גם ללא גוטי, לפחות לשמור על מאזן בית מושלם. יש לנו משחק לא קל נגד אולימפיאקוס עוד יומיים, אבל חייבים לנצח אותו ורצוי שנראה גם כמו קבוצה. האללה מדריד.

כל הכבוד לסביליה שעשתה מה שרצתה על המגרש ושמרה על רשת נקייה מול ההתקפה הטובה בספרד מבחינת עובדות. המאמן שלה קצת מבדר, איך הוא כל שנייה מסמן עם הידיים 'קדימה', 'קדימה' ודוחף את השחקנים קדימה, כל המשחק ראו שהוא מחייך והוא ניסה להסתיר את זה ולחלק הוראות אבל לא הצליח. סביליה חזרה לליגה במשחק הזה אבל תצטרך לגלות יציבות בהמשך. פביאנו וקאנוטה פשוט מדהימים.

4. Raulito Madridista

אתלטיקו מדריד - ויאריאל(18:00)

קרב מעניין היום בין שתיים מהקבוצות הטובות בספרד. שתיהן מגלות חוסר יציבות לאורך העונה עד עתה ובמקרה של ניצחון, כל אחת יכולה לשפר את מעמדה בצמרת בצורה ניכרת לאחר הפסדה של ריאל מדריד אתמול לסביליה. אגווארו בספק מצד אתלטיקו מדריד. מי שיחמיצו את המשחק הם קאסורלה וחאבי ונטה מויאריאל ופורלהאן מאתלטיקו שלא ייפגוש את האקסית.

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/atletico.Xxx

אתלטיקו מדריד נמצאת במקום הרביעי שמוליך בסוף העונה לליגת האלופות, הקבוצה מגיעה במצב-רוח מרומם לאחר ניצחון נהדר בקאלדרון על סביליה בשבוע שעבר במשחק מרתק, 4-3. הקבוצה של אגירה ניצחה בכל שלושת המחזורים האחרונים ומשחקת כדורגל התקפי ויפה לעין. אגירה אמר לקראת המשחק:"למרות התקופה הטובה אין אופוריה מיוחדת בצוות שלנו. ויאריאל קבוצה נהדרת שאומנם איבדה נקודות בסראגוסה ובאוססונה, אבל יש להם קאדר שחקנים נפלא. ניהאט, קאסורלה, פירס, רוסי, פראנקו... אני מאוד מחבב את הקבוצה הזו, היא משחקת כדורגל התקפי והם מגובשים בייחד כבר כמה שנים עם אותו סגל". אגירה ייחסר את דייגו פורלהאן שהחל להיכנס לכושר הבקעה לאחרונה ובמקומו יישחק לואיס גארסיה כחלוץ ורייס יישחק באגף. סימאו שבישל את השער האחרון לחוראדו ימשיך לשבת על הספסל. בתקשורת מנסים להכניס בכוח לאתלטיקו את המילה 'אליפות' ופראה הבלם הדרום-אמריקי מרגיע:"לא אמרנו מעולם שהמטרה היא אליפות". זה קאסטרו שהיה איום ונורא בשבוע שעבר וכבש שער עצמי נגד סביליה היה אמור לרדת לספסל אבל בגלל שפאבלו הבלם הספרדי בספק אז אולי הוא יישאר בהרכב. אגווארו יהיה בספק למשחק עד הרגע האחרון וזו תיהיה מכה לאתלטיקו אם מלך השערים שלה לא יחלים בזמן(מיסטה פצוע וגם פורלהאן בחוץ, החלוץ היחיד שנשאר במקרה ואגווארו לא משחק הוא לואיס גארסיה). במידה ואתלטיקו תנצח היא במרחק 2 נקודות מהמקום הראשון.

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/villarreal.Xxx

ויאריאל חזרה לעצמה בשבוע האחרון עם ניצחון קליל 3-0 בבית על לבאנטה האומללה והיא כרגע במקום השני. הקבוצה של פלגריני מאוד לא יציבה והיא הפכפכה, כל שבוע אפשר לקבל ממנה משהו אחר. אחרי הניצחון הגדול על ברצלונה בבית הם הובסו בסראגוסה ובתחילת העונה אחרי הניצחון במאסטייה על וולנסיה 3-0 הם ספגו חמישייה והתפרקו מול ריאל מדריד בבית. ידיעה שהייתה השבוע בספרד מדווחת על כך שהעתיד של פלגריני בויאריאל בינתיים מעורפל, אחרי המאמן המצליח שעושה עבודה טובה בצוללת הצהובה מחזרות בין השאר ניוקאסל וצ'לסי, כך לפי המארקה, פלגריני לא ממהר להאריך את החוזה. "יש בעולם היום 7-8 צוותים טובים יותר מויאריאל ואם תיהיה הצעה מהם אשקול זאת בכובד ראש", אמר המאמן(בתקשורת דיווחו שאיינדהובן רצתה שייאמן אותה אחרי שקומאן עזב לוולנסיה). קפדוויליה נשאל לגבי אגווארו ואתלטיקו ואמר:"אנחנו נעלה במטרה לנצח, הדברים יכולים ללכת טוב וגם פחות טוב, אבל מה שבטוח – אסור לתת לאגווארו חופש, אם נעשה זאת נאבד את המשחק".
    בשבוע שעבר נגד לבאנטה קיבלו מספר שחקנים מנוחה, ביניהם רוברט פירס, קאני ותומאסון. השלושה יחזרו להרכב כמו גם חוסיקו שהיה פצוע בשבוע שעבר. מי שייעדר הוא קאסורלה הפצוע וחאבי וונטה גם לא יישחק במקומו יעלה המגן אנחל. ניצחון של ויאריאל והיא במרחק נקודה מהמקום הראשון.

אתלטיקו מדריד: לאו פראנקו; סייטיארידיס, פראה, פאבלו, פרנייה; מאניש, ראול גארסיה, מקסי רודריגז, רייס; אגווארו ולואיס גארסיה

ויאריאל: ויירה; אנחל, פונטאס, סיגאן, קפדוויליה; סנה, חוסיקו, קאני, פירס; רוסי ותומאסון

5. Sergio Ramos Member

אנטי התקפה, כך אפשר לסכם את עצמנו לאחר משחק פשוט איום ונורא, שאני בספק האם בעטנו פעם אחת לשער. פשוט וקל, שיחקנו לידיים של סביליה, היא ניטרלה אותנו כאילו אנחנו קבוצת תחתית בעלת כלים דלים. הנעת הכדור שלנו שאפה ל0 מהרגע הראשון נלחצנו אחרנה, ואפילו 2 מסירות לא הצלחנו לחבר. ולהגיע לשער היריבה? זה בכלל לא היה אתמול. אני לא מצפה שנפרק כל קבוצה, אני אני מצפה לקצת דרך ויכולת. אילולא היה אתמול יוצא תוצאת תיקו, אבל לאחר יכולת טובה שלנו, לא הייתי בא בתלוות רבות. אבל שאני חושב על זה, סביליה יכלה לתקוע לנו לפחות עוד 2 חתיכות ולהשפיל אותנו.
    אין אשמים במשחק כזה, כולם פשוט היו גרועים. בעיקר ההגנה שבא מצלדר וקאנברו שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו לקו מחוסר תיאום. ראמוס היה סביר עד לכרטיס האדום שקיבל בחוסר אחריות מוחלטת. חבל!
    סביליה בעזרת שתי שחקנים, קייטה ופאולוסן העלימה לנו את מרכז השדה שכולל 3 שחקנים וזה השפיע לנו רעות על משחק ההתקפה. אלבס דווקא אתמול תפס יום די טוב והגיח כמה פעמיים למעלה ואף כמעט גרם לגול לטובת סביליה.
    אנחנו קבוצה טובה מסביליה, אבל התרגלתי שלהפסיד בפיחואן, אולי מ2 האיצטדיונים הכי קשים בספרד, זו לא בושה גדולה, אבל כשהדרך כל כך רע, ההתקפה פשוט מחוקה, ההגנה נראת כאילו היא לא עובדת באימונים על היסודות שלה, זה מעלה בי עצבנות.

נקווה לטוב באתונה..

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי הצהובים של ראול ודייגו קאפל על התחזות , אלו שתי הדברים הכי נכונים שעשה השופט במשחק הזה.

ראול כן נתפס בחולצה וכן נעשה עליו עבירה אבל הוא לא נפל , אחרי שכבר עזבו אותו הוא החליט לעשות הצגה.

7. Sergio Ramos Member

ברצלונה vs בטיס - 20:00, קאמפ נואו

את השבועות האחורנים, מבחינת היכולת הקבוצתית, ירצו לכוח בבארסה. מצב הטבלה אומנם לא כזה גרוע, אבל היכולת בשבועות האחרונים לא מעלה חיוך בפניו של רייקארד. רונלדיניו, שכולם דיברו בקיץ שהסופרסטאר חוזר לעצמו, בינתיים גורם רק לאכזבה בקרב הקהל הברסאי. עבור ברצלונה זה אמור להיות עוד משחק ליגה קליל מול בטיס, קבוצת תחתית שברשותו של קופר ה-לוזר. רייקארד וחברים יגיעו לאחר תיקו אפשר לומר פושר מאוד ומאכזב על ויאדוליד. הבעיה במשחקי החוץ בבארסה, ממשיכה לפקוד אותה. היום זה משחק בית, ורייקארד יודע שחניכים שלו חייבים לתת תצוגה יפה לעין ולשחק את הכדורגל היפה שכולנו מכירים בברצלונה. הבעיה בבארסה היא לא כמובן הכלים, כי שיש שחקנים כמו מסי, אין בכלל ספקות לגבי היכולת. שקבוצה כמו בארסה איננה משחקת טוב, אחת הבעיות המרכזית היא מנטליות. ואני חושב שהמשחק נגד בטיס שהוא אולי הפך להיות אחד המשחקים הקלילים לכל קבוצה בליגה, המשחק הזה, הוא הזדמנות לבארסה לפרק את בטיס ולהחזיר את המוראל שאבד ואת היכולת כמובן.
    בגזרת הסגל של בארסה, אבידל ותיירי הנרי חוזרים ככל הנראה היום לסגל הברסאי, דייגו מיליטו הבלם פצוע, ואסקרו נשאר בחוץ עקב החלטה מקצועית(נו טוב זה אסקרו). מדברים בתקשורת שרייקארד עדיין מלבט האם לפתוח עם בוז'אן או עם הנרי. רוב הסיכוים אומרים שבוז'אן הוא זה ששיחק והנרי ישמר למשחר הבא של בארסה בליגת האלופות. בהגנה זמברוטה ימשיך לשחק בעמדת המגן הימיני ופויול ומארקס ישתפו פעולה כבלמים.
    הרכב משוער: ואלדס; אבידל, מארקס, פויול, זאמברוטה; אינייסטה, טורה, צ'אבי; רונלדיניו, בוז'אן(הנרי) ומסי.

הקטור קופר, הלוזר ההידוע מכולם, הגיע העונה כדי להחיות את בטיס ולשקמה למה שהייתה. בינתיים קופר עושה את המצב הרבה הרבה יורת גרוע ממה שהיה בסוף העונה שעברה שהעוהנ כמעט וירדה ליגה. הקבוצה עברה מהפכה ענקית בקיץ, ובכללי איך שמסכים זאת, המהפכה הייתה מהפכה לרע. הרכשים של קופר נראה ורק הרסו את הקבוצה. באביץ' שבא מלברקוזן, גונזאלס שבא מליברפול, פאבונה ה"מפלצת" שהיגע מארגנטינה, אלה רק 3 שמות מהרכשים שבינתיים לא מספקים את הסחורה בבטיס. בינתיים, לקבוצה, יש רק ניצחון אחד על מאיורקה, 3 תיקו וכל השאר זה הפסדים. הקבוצה ממשיכה לשקוע ואין הרבה שיפור ביכולת. היום היא תגיע למשחק קשה מאוד מול ברצלונה, בתקווה שאולי אולי..היא תצליח לסחוט תיקו מברצלונה הגדולה בדיוק כמו חברה שלה לתחתית הטבלה, ויאדוליד. מראינו פאבונה, הרכש מאסטודיאנטיס, ממשיך להיות על הספסל עקב יכולת דלה, יחד איתו עוד רכש "חם" יושב על הספסל, הלא הוא באביץ', כך שבחוד ההתקפה ישחק לבד אדו. אודונקור ורפאל סוביס שחקנים שבדרך כלל פותחים ברוב המשחקים, לא ישחקו היום. בכנפיים מארק גונזאלס וציסקו ינסו לתעתע את מגני בארסה ופרננדו ישחק מתחת לאדו החלוץ.

הרכב משוער: ריקארדו; ליצי', חואניטו, לימה, פרננדו; סומוזה, חואנדה, ציסקו, פרננדו, מארק גונזאלס; אדו.

Last edited by a moderator: Nov 4, 2007
  8. REAL MADRID Member

שוסטר הזועף לאחר המשחק: "השופט קטלוני. לא צריך לומר יותר מזה".

---

תחליטו אתם מה להגיד על זה.

Last edited: Nov 4, 2007
  9. Sergio Ramos Member

לא רוצה להתייחס לאמריה לגבי ה"קטלוני" אבל שילמד למצוא סיבות אחרות לתצוגות שפל כאלה ויודה שסביליה עשתה לנו בצפר וניטרלה אותנו מהדקה הראשונה. צריך להסתכל קדימה ולשכוח את המשחק אולי הגרוע שלנו העונה.

10. REAL MADRID Member

הדבר הראשן שאני עושה בתור שוסטר זה מכניס את כולם לחדר כושר שיעבדו על המסה שלהם. פשוט מביך לראות איך פעם אחר פעם לריאל אין מה לעשות כמשחקים נגדה בפזיות.

11. Bensh Member

שיזכור מי הפכה אותו לכוכב, טמבל

12. Sergio Ramos Member

הבעיה היא שגם לא חיברנו מסירות וכמו שאמרתי, לא רק שסביליה עלתה עלינו בכל פרמטר, שיחקנו לידיים שלנו, כל כדור העפנו בברוטאליות לשמיים ואיפשרנו לסביליה ליצור עוד ועוד הזדמניות בעזרת הקיצונים שלה והאמצע החזק של קייטה את פאולוסן. אתמול בקיצור, צורת המשחק הידוע של סביליה, קברה אותנו עמוק עמוק. הפיזיות במשחק שלה והיציאה ממהירה להתקפות, זה חיסל אותנו והוריד אותנו לטימיון, חבל, חבל מאוד.
    בכלל, יש לנו בעיה נגד קבוצות שבאות ומשחקות טוב ומסודר ובאות שיש להם שיטה. קחו לדוגמא את אספניול, לא יכולנו עליה, היא באה, סגרה את האמצע וצלפה בנו, כך זה היה אתמול בסביליה, רק שאתמול סביליה, עשתה יותר מאספניול וניטרלה אותנו חזק יותר.
    כך שעד עכשיו לא הכוחנו יכולת משכנעת נגד קבוצות שבאות , כמו סביליה לדוגמא שבאות וסוגרות אותנו ולא נותנות לנו אוויר. עד עכשיו במקרים כאלה היינו חלשים מאוד, שוסטר יצטרך לעבוד חזק עם שחקניו בכל הקשור לנושא.

13. JR-Riquelme Member

אוו, סוף סוף סביליה שאני רוצה לראות. פשוט טרפו את ריאל, ולאט לאט סביליה חוזרת לעצמה, קבוצת בית פשוט מעולה, שתמעך גם כל קבוצה אחרת שתגיע לשם. סרחיו ראמוס הזה כסחן, למרות האיכויות שלו כשחקן אני שונא אותו, בא כדי לכסח.
    קאנוטה, איזה קלאסה, כל כך אצילי בכל נגיעה בכדור, השילוב שלו ושל סביליה מהשמיים, שחקן אדיר. וסיידו קייטה, קשר מצויין, עשה מההגנה של ריאל ילדות, שליטה מצויינת בכדור, וגם בעיטות מרחוק.

14. REAL MADRID Member

מי שהפך את ההגנה של ריאל לילדות זה קנאברו ורק קנאברו. להתקפה של סביליה אין שום קשר לזה.

15. Mehmet Member

כנראה שהוא עיוור. להאשים אחרי משחק כזה את השופט זה די פאתטי.

האדום לראמוס היה מוצדק לחלוטין, והפנדל אולי הגיע, אבל למיטב זכרוני גם לסביליה הגיע אחד...