מחזור 11: סביליה גוברת 2-0 על ריאל; 3-0 לברסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/11/07.

1. Quique_Flores Member

אני לא רואה את המשחק אבל לפי התגובות פה אני מבין שכמובן מאיורקה שולטת. אני לפעמים פשוט נגעל מכמות המזל שיש לנו, ואני חושב כמה זה מסתכל להיות בצד שמפסיד לולנסיה כשהיא ביכולת כזאת.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאניזארס ישב ויחמם עוד הרבה את הספסל בולנסיה , הילדבראנק עוצר כל מה שנבעט לעברו.

3. xavi6 Member

2-0 לסביליה על ריאל. אל תדאגו, מחצית שניה ראמוס וואן סוס ישוו מקרן מקרנות.

4. Engonga Member

אני כבר לא יכול לסבול את החוסר מזל הזה!!! ולנסיה עם 2 בעיטות כל המשחק(!) ובונקר לאורך כל המחצית השנייה, פשוט לא יאומן שמכלום הם יוצאים עם 3 נקודות ואנחנו ששטפנו את המגרש יוצאים עם כלום.. אני לא יכול לתאר כמה אני עצבני עכשיו.
    קודם כל נתחיל במנזאנו שלדעתי עשה טעות גדולה שעלה עם אראנגו באגף, הוא פשוט לא דומה לעצמו שם.
    ניצול המצבים שלנו היום היה פשוט קטסטרופה, גוויזה נתן משחק יחסית סביר לסטנדרטים שלו(איזה מהלך ענק על הלגרה)והדבר שהכי עיצבן אותי במשחק היה המהלך ההוא של ג'ונאס(שנתן משחק פנטסטי), גוויזה היה במצב של 100% גול והוא העדיף לבעוט מזווית אפס!! אפשר להשתגע מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    בקשר ללוקס, צפיתי מראש שהוא יהיה הבעיה, מה אפשר כבר לצפות משוער שלא שיחק יותר מחצי שנה..כמה שמויה היה חסר.
    פשוט פיספסנו הזדמנות ענקית לנצח, היכולת נהדרת ומאד מעודדת לקראת המשחקים בברנבאו ובפיחואן, אין לי ספק שהמזל עוד יגיע.

5. XabiAlonso Member

סביליה ממש עושה לנו בצפר! אני לא אגיד שריאל משחקת גרוע. היא פשוט לא משחקת, סביליה כמו כל קבוצה שמשחקת מול ריאל מדריד נותנת 300% אחוז מעצמה ועוד בהר הגעש הביתי.
    שוסטר חייב לנער את הקבוצה במחצית ואולי אפילו לעשות חילוף.
    *שגיא כהן פשוט בלתי נסבל עם השנאה שלו לריאל מדריד וסרחיו ראמוס בפרט.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שגיא כהן שהוא מחליט שהוא אנטי משהו זה פשוט בלתי נסבל .

אני לא יודע איפה הוא המציא לראמוס שלושה צהובים במקרה עם קייטה.

7. beitar4ever Member

מחצית גרועה של ריאל שלא עשתה כמעט שום מהלך במחצית הראשונה, מחצית ראשונה בשליטה מלאה של סביליה, לבנתיים השחקן הבולט במגרש קאנוטה עושה בצפר לקנאברו, שהיום הוא השחקן הכי חלש במגרש הוא כניראה עדיין לא התאושש מהפציעה והוא מציג יכולת ירודה מאוד, הוא נהיה ממש איטי .

8. REAL MADRID Member

קנאברו פשוט לא פתח את העונה הזאת. אני מתחיל להעדיף את פפה ולהצטער על עזיבת הלגרה. קנאברו עד כה בעונה נוראית ובמשחק הזה מלבד לנגוח לאחור הוא עשה כל טעות אפשרית שבלם יכול לעשות.

אני מסתכל על הספסל ולא ממש רואה מי יכול להיכנס ולעשות את ההבדל. אבל מכל השחקנים אני רוצה לראות באפטיסטה, מה יש לנו להפסיד , הסיכויים שריאל תחזור למשחק כשהיא ממשיכה לשחק ככה הם אפסיים.

רוד, רוד, רוד. עד שהוא יוצר לעצמו מצב הוא מעיף את הכדור לשמיים..

זה רק גורם לי לאהוב את ראמוס יותר.

האלה מדריד, אפשר לחזור, להשוות ולנצח. שוסטר רק להרים במחצית טלפון לקאפלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אנחנו נראים רע שזה מצחיק.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז לפחות אחד מהשניים לא ייקרה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. דניאל א. Member

כן, ריאל די גרועה. אבל בכל זאת רוב הקרדיט מגיע לסביליה לדעתי, משחק נפלא שלהם שמזכירים את הימים הגדולים. מי יודע, אולי עוד הם יחזרו להילחם על האליפות, למרות שעוד מוקדם לדבר על זה לדעתי.

ניצחון מחר ושוב הפער הוא רק משחק אחד.

11. XabiAlonso Member

טוב, למרות שהיה בי עוד זיק של תקווה שנצליח לחזור למשחק, האדום של ראמוס (המוצדק, צריך להודותת) כיבה אותו.
    בסה"כ משחק נהדר של סביליה, לעומת משחק גרוע של ריאל.
    לפחות אנחנו נישאר בכל מקרה במקום הראשון למשך עוד שבוע, ויאללה ליום רביעי באתונה!

12. Mehmet Member

אל תשכח את הסגידה שלו לגראבסן... כנראה שהוא באמת שונא את ריאל מדריד...

והמשחק של סביליה פשוט ללקק את האצבעות. חבל שלא ניצלו את ההזדמנות הנדירה לשפר את הפרש השערים. אם רק לואיס פביאנו היה קצת יותר מרוכז...

13. Bensh Member

סביליה הייתה ענקית

14. Gago Member

שגיא כהן עלוב, איך הוא האשים את ראמוס בשני מרפקים כשאת הראשון עשה בכלל גוטי ואת השני דיארה...
    לראמוס לא הגיע צהוב שני, קאפל עשה שם הצגה טובה. בכל מקרה השופט היה גרוע לשני הצדדים ולא הפסדנו בגללו.
    שיחקנו כ"כ גרוע שהגיע לנו להפסיד יותר מ2-0
    לא נורא גם שנה שעברה הפסדנו בסביליה ולקחנו אליפות.

חבל רק ששוסטר לא מגיב בזמן אמת ומתקן דברים. עד עכשיו אני לא מבין איך הוא לא עשה שינוי במחצית

15. RubberSoul Member

אני מקווה מאד שהפער הנוכחי לא ישאר.
    רק תחשבו אם היינו מנצחים את ויאדוליד,רק אם השחקנים היו עם מוטיבציה לנצח,היום היה יכל להיות משחק חשוב.
    ראמוס,חשבתי שהוא ישחק אחרת,קבוצה קודמת,והמקום בו הלך חבר שלו.