נמאס מאנמיות הזאתי של חיפה! מתי אלישע יאמין בחמד? הבן אדם גמור עולה למשחק בלי חשק הגרוזיני כבר נמאס לי מתי יבינו בחיפה??? בבית לעשות תיקו מול אשדוד להפסיד להפועל ת''א ולא לנצח את הקבוצה הבונקרית הזאתי זאת פשוט בושה
המשחק נפתח בקצב מצויין וחשבתי שיהיה מעניין. המחצית השנייה לעומת זאת הייתה כל-כך חלשה, עוד רגע ונרדמתי. המצבים היותר טובים היו בצד של הפועל חיפה וניצן שירזי. לא ברור לי למה הם ויתרו על המחצית השנייה והעדיפו להישאר תקועים בבונקר, ממש עשו לעצמם הנחה. כל הזמן בועטים כדורים למעלה וגם כאשר מנסים להניע כדור - בן-בסט בודד בהתקפה למעט אולי שחקן נוסף שמצטרף, ככה אי-אפשר לשחק כדורגל. חשבתי שהפועל חיפה רוצה לשבור רצף ארוך ללא ניצחונות בדרבי. מכבי חיפה הייתה כל-כך אנמית, איטית, שקופה ומסורבלת. מחצית שלמה הם בשליש האחרון של המגרש ובכל-זאת אף בעיטה לשער. השחקן המצטיין בדרבי הגרוע הזה - ליפנייה.
שלמכבי חיפה המזל נגמר (ובינינו הוא דיי נגמר) אז ככה המשחקים שלה נראים. קבוצה כל כך מוגבלת התקפית, ועוד עולה עם חלוץ אחד שאני בספק אם עשה פעולה אחת טובה בכל העונה הזאת. הפועל חיפה עשו עבודת הגנה מעולה וכמו שמאיר ציין, עוד טיפה מחץ והם היו עוקצים.
שאלישע ימשיך לשחק עם חלוץ אחד ונראה לאן מכבי חיפה תגיע. מאמן כל כך טיפש בחיים לא היה במכבי חיפה. תחזירו את שלמה שרף שיעשה קצת סדר בקבוצה הזאת. איך אלישע עדיין מאמן את חיפה זאת שאלת מיליון הדולר. להביא את עטר!
תיקו מוצדק לגמרי. אני כבר לא הולך להגיד שבצורה הזאת לא נזכה באליפות כי לפני שנתיים לקחנו בצורה הזאת את המקום הראשון. חוץ מקצת כדורגל של הפועל ת"א הרמה מתחת לכל ביקורת. אני יכול עכשיו לבוא בביקורת לכיוונה של הפועל חיפה, אבל בשביל מה בכלל להתייחס אליהם? מחצית שנייה הם עברו לשחק כדוריד. ממה שאני יודע יהיה להם קשה לנצח את שתי הקבוצות מראשל"צ... הביקורת שלי מופנית אך ורק לקבוצה שלי. כשמשחקים בצורה כל כך שבלונית אז גם לא יבקיעו בעוד שבוע. זכותה של הפועל חיפה לבוא ולגנוב נקודה, חובתה של מכבי חיפה להעניש אותה על זה. מתחילת העונה אנחנו מתקשים להבקיע והנה גם היום. היחיד שמקבל ממני 5 הוא קטן, אבל גם הוא משחק כמו צב. אוי, כמה חבל שהבחור כבר הרבה מעבר לשיא. פסי עומק עדיין יש לו, אבל אפילו בליגה הישראלית (הליגה השישית בטיבה באירופה...) הוא כבר לא מספיק בשביל להכריע משחקים כאלה. חוץ מזה אין לנו שום דבר רציני. רפאלוב שחקן בינוני, גולסה עדיין חושב שהוא משחק בשביל לאציו, ובוקולי יכול אולי להיות שדרוג בשביל בית"ר. דבאלישווילי חוטב עצים שאם לא נותנים לו כדור בתוך הרחבה הוא לגמרי מיותר. הגנה? חבל שבנאדו לא הכניס שער עצמי...עזבו את כל הדברים המיותרים, הבחור הזה היה צריך לפרוש מכדורגל. אין לי מושג למה קאנוטו הפך להיות שעיר העזעזאל של אלישע לוי, אבל הוא זר ומיימון הוא נודניק בלתי רגיל ושחקן שלא מתאים לרמה של הקבוצה שלנו. (עדיין דורש לשחק, הא?) מותר לי אולי לתת עיצה? יענקל'ה, אולי נסה לראות אם ליפנייה רוצה לעבור את הכביש...היום הוא עשה הכל בצורה מושלמת. ביחד עם דווידוביץ השחקנים של המשחק. אז זהו, תיקו חלש ויאללה עוד סוף שבוע עבר בלי חיוך קטנטן. מתחילים להתרגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
עוד דרבי מאופס, זה מפתיע מישהו? אותי ממש לא. הגועל במחצית שניה מחפירה, הם כנראה רגילים להיות סגורים, "כיאה" לסרדינים. עצם העובדה שדוידוביץ' השחקן המצטיין במשחק מעידה על הכל. בעונה הבאה המאמן (בתקווה שזה יהיה עטר) יצטרך לעשות ניקוי שורות, להעיף את משומר המוגבל, כמו גם את חמד המיותר, כשעריק יפרוש זה יהיה המהלך הכי מועיל שעשה מאז שחזר מהבירה. אם שלומי אזולאי זה יכל להיות אחרת, אך כרגיל זה שלא נמצא הוא הכי חסר. הפנים לאשקלון, אבוי אם לא נצא משם עם שלוש הנקודות.
משחק כל כך חלש ולא חכם אני לא זוכר הרבה זמן. מכבי כל הזמן הניעה את הכדור בצורה שבלונית ואיטית והפועל לא הייתה מבקיעה שער גם בעוד מליון שנה עם הגישה השלילית של ניצן שירזי. הירוקים צריכים להרגיש פספוס, האדומים צריכים להרגיש אותו עוד יותר. זו המכבי חיפה החלשה ביותר שהם הולכים לפגוש בשנים הקרובות.
משחק לא טוב של מכבי חיפה. הקישור הכל-כך מוכשר שוב לא מיצה את הפוטנציאל שלו. גולסה זה לא זה מאז המעבר ללאציו, בוקולי ורפאלוב היו חלשים היום, וגם סולליך אכזב כשעלה מהספסל. הכי קל להפיל את כל האשמה על דבלשוילי, אבל כשהוא משחק לבד, ואין עזרה של קטן וגאדיר שאמורים להצטרף לחוד מאחור, אז קשה לו. בנאדו שוב הוכיח שהוא לא מתאים לשחק בהרכב של חיפה. חבל שכל כתבי החצר גרמו לאלישע להרכיב אותו במקום קאנוטו שהיה הבלם היציב ביותר של חיפה העונה. מישהו בחיפה צריך להתעורר. והכוונה היא לא לפתרון הקל של הבאת שחקנים בינואר.
כמו שכתבתי - קבוצה אימפוטנטית וחסרת מעוף בהתקפה. אין לנו מה למכור העונה,אפילו נגד הפועל חיפה,עם כל הצער שבדבר.
קאנוטו היה יציב רק בזה שהוא היה גרוע ולא מועיל. אמנם בנאדו עשה 2 טעויות אתמול אבל גם קאנוטו היה עושה לא מעט טעויות ומצד שני לא זוכר הצלות גדולות שלו,להבדיל מבנאדו שכן עשה את זה במשחקים שהוא שיחק. בקשר לגולסה,פעם כשהוא היה נכנס הייתי מרוצה כי הייתי מרגיש שהולך להיות שינוי,עכשיו זה נראה שהוא נבלע בים הבינוניות שיש לנו.
אולי דווקא כידי לתת צ'אנס לקאנוטו, כבר אי אפשר לדעת מה הולך גם שי מימון היה גרוע ביותר בעל התוא האפס הכי גדול בהגנה של מכבי חיפה בשנים האחרונות אבל ליד בנאדו הוא הפך לבלם לא כל כך רע העובדה שהוא החטיא אתמול דווקא מחזקת אצלי את הדעה הזו שיש בין השחקנים (מימון, בנאדו ודוידוביץ) שיתוף לא רע בכלל , בקשר לגולסה נכון שזה בכלל לא אותו שחקן אבל רק תחשוב שמאז הפרשה עם לאציו הילד בקושי שיחק) ובסך הכל הוא לא הבעיה של מכבי חיפה . אגב, מישהו ראה אתמול את אמיר אדרי :aaa021:
אני יודע שאין הרבה אהבה פה לאתר של וואן אבל תצחקו קצת איתי. חיים רביבו בטור מבריק מראה עד כמה הוא לא האיש הכי חכם שיש. מצד אחד הוא קוטל בצדק את שתי הקבוצות, מצד שני הוא משבח את המאמן ניצן שירזי על אחלה עבודה. תלכו לקרוא את הטור, קצת צחוק לא מזיק... זיו, לדעתי אתה טועה בקשר לבנאדו וקאנוטו. לא צריכים להיות חכמים גדולים לראות שקאנוטו לא רכש מוצלח, אבל בנאדו ממש לא יותר טוב ממנו. הכדור שבנאדו החזיר בצורה לקויה לדווידוביץ' לא היה נמסר בצורה הזאת ע"י קאנוטו. קשה לי להאמין שזה היה קורה כך. מבחינתי לבנאדו אין מקום בקבוצה שלי! מלה אחרונה על גולסה. מאז פרשת 'לאציו' הבחור לגמרי לא מפוקס. הוא סובל מהרבה פציעות וכשהוא כשיר הוא מראה יכולת אפסית. אני חושב שהבעיה היחידה של מכבי חיפה היא אולי העובדה שנתנו לבחור הזה יותר מדי מוקדם כל כך הרבה דקות. כל שחקן בגילו מקבל ירידה חדה בכושרו, אבל העובדה שהוא הרבה פצוע היא נורה אדומה. ברור לי שמאז פרשת 'לאציו' גולסה גם ככה כבר לא אותו בחור, אני חושב שבשביל הרבה אנשים אין לבחור יותר קרדיט. כעיקרון גולסה אחראי על העניין הזה.