מחזור 11 בליגת העל: מכבי ת"א פותחת פער על ב"ש, חיפה מביסה 0-3 את ה. ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Nov 20, 2015.

1. DRORIKO Member

אני יודע שלא,לגלגתי על התקשורת אם לא שמת לב

2. Raulito Madridista

בית"ר בתקופה שהכל מתחבר לה, מי חשב שאלעד גבאי יתן גול ועוד בשמאל. הרי אם בית"ר לא מנצחת כולם היו כותבים שכאשר היא פייבוריטית ברורה ופוגשת יריבה שבאה להרוג משחק - אין לה מה למכור, כמו הרבה קבוצות בארץ בעצם. ברור שהתקופה הזו תיגמר מתישהו, אלא אם כן טביב יפתח את הארנק בינואר ויביא זר כמו אנטל בשנה שעברה, משהו שאומרים עליו 'שובר שיוויון' - אבל הכדור בפנים אז שאפו. בלי לבדוק בכלל, זו פתיחת העונה הטובה ביותר שלה מאז הדאבל. בית"ר תמיד הייתה ידועה כקבוצה של מומנטום. לא באמת חשוב איך הניצחון הושג, אצילי לא פתח ובית"ר בכל-זאת הצליחה לנצח. לא רואה כאן אף קבוצה בארץ שמשחקת כדורגל טוב, באמת שלא, בית"ר לא צריכה להתנצל. גם מכבי אתמול לא עשתה כלום עד האדום והפנדל. למה שבית"ר לא תסיים שלישית אם מכבי חיפה נראית חרא ובק"ש יש בעיות מצטברות?

שוב, הפועל ת"א ומכבי חיפה עשו הרבה רעש בקיץ ובתאכלס כלום - מקום 11 נגד מקום 13. בינתיים אפשר רק לקנא בבית"ר.

3. DRORIKO Member

אני משווה את בית"ר של דרפיץ' לא לשאר הקבוצות אלא לבית"ר של קורצקי וגיא לוי. בית"ר של קורצקי וגיא לוי שיחקה כדורגל טוב. הכדורגל של דראפיץ' פשוט לא אינטילגנטי מצטער. זה שרוב הקבוצות בליגה הן פח לא אומר שאני צריך עכשיו למחוא כפיים לדראפיץ' על זה שגם הקבוצה שלו פח אבל לפחות היא אוגרת נקודות.

לגבי ק"ש, לפחות על סמך התקצירים+משחק אחד שראיתי אני רואה שהבעיה העיקרית שלה זה החמצות. אבל הכדורגל שלה כן שוטף והיא כן מגיעה למצבים. אני מאמין שבשלב מסויים הכדור יתחיל להיכנס יותר לרשת/יביאו חלוץ טוב בינואר והיא תטפס בטבלה.

4. Turgi Guest

נראה שהטופ 3 סגורות. הכל שאלה של מיקום עכשיו.

5. קשר שמאלי Member

זה קל לניחוש
    1 מכבי תל אביב
    2 הפועל באר שבע
    3 בית''ר ירושלים

Hapoel_Tel_Aviv likes this.
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

סגור? לא חושב ככה. שהפער ממקום 4 יגדל ל7-9 אז יהיה אפשר להגיד ככה. 4 זה שברירי מאוד בשלב כזה של העונה.

בית"ר משחקת בדיוק כמו כל 12 הקבוצות שהן לא ב"ש ומכבי ת"א (למרות שבמחזורים האחרונים ב"ש משחקת גם ככה ומכבי ת"א מתחילת העונה משחקת ככה) אבל כרגע הם על הגל, זה לא אומר שהם לא יכולים ליפול בקלות כמו מכבי פ"ת.

7. Turgi Guest

לא קשור לפער כזה או אחר.
    ביתר איכותית יותר מקבוצות ה4-14 לדעתי.

8. קשר שמאלי Member

המקום הראשון סגור
    השופטים של גולדהאר לא יתנו לאף אחד לקחת ממכבי תל אביב התואר
    זהבי יבקיע 15 שערים מהנקודה הלבנה

Last edited: Nov 22, 2015
    Hapoel_Tel_Aviv likes this.
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

רק אני ראיתי שגבאי נישק את הסמל אחרי השער?
    נו טוב. "העיקר שהסיבה היחידה שנשארתי בחיפה למרות שלא שיחקתי היתה האוהדים".

לגבי המשחק הערב. לבית"ר הרבה יותר קל להתגונן ולצאת למתפרצות. זה מה שעשתה מולנו ומול מכבי וזה גם מה שתעשה מול באר שבע.
    כשהיא צריכה ליזום, לתקוף, להראות קצת יצירתיות, היא מתקשה. מעבר לזה, לא הבנתי למה לא לשחק עם איציק כהן בשלב הרבה יותר מוקדם של המשחק, בטח כשעכו בקושי עוברת את קו מחצית המגרש.

10. DRORIKO Member

רק זה מה שחסר לי עכשיו, שבמשך שבוע שלם יטחנו לנו במח על גבאי "שפורח מחדש בבית"ר" ו"איך חיפה נתנה לאחד כזה ללכת"

קשר שמאלי likes this.
  11. Turgi Guest

עזרא פצוע (ממה?) ולא יהיה בסגל מחר.
    טוואטחה חוזר ישירות להרכב.

12. alexshw Member

רגישות ברצועות החשק לשבת על הספסל

Nave and EsheD like this.
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבית"ר יש הרבה מזל, לא הרבה יכולת ובליגה כזו זה מספיק למקום שלישי(בינתיים).
    דראפיץ' לא יצליח לתת פייט למכבי וב"ש וכל עוד יבינו את זה מהר בבית"ר הם רק ירוויחו, מקום שלישי זה המקסימום שהקבוצה הנוכחית יכולה להוציא מהעונה הזאת ושלא יכוונו שם לאליפות או יותר מזה. בינתיים הכל הולך, שהמזל יילך יותר לרעתם כאן דראפיץ' ובית"ר ימדדו אבל עד אז הם צריכים להגדיל כמה שיותר את הפער מק"ש, חיפה, הפועל ומכבי פ"ת.

ומשהו אחרון, דני פרדה השחקן האיטי בליגה כאשר הכדור אצלו ברגליים, אין לו שום קשר לכדורגל מקצועני ונשאלת השאלה הרטורית אם הוא היה זוכה לדקות אם לא היה אחד מה"נכסים" של טביב.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשהולך אז הולך. הליגה צריכה את בית"ר. באמת להוריד את הכובע,יש להם יופי של קבוצה שרק ימשך ככה.
    הדבר היחידי שקצת צורם זה פתחית העונה,טביב משך את כולם עד הרגע האחרון והגעתם לא מוכנים בשיט לליגה האירופית בלי סגל ועם מאמן שמכיר את הקבוצה שבועיים.
    מקווה שבעונה הבאה המצב יהיה שונה.

15. Raulito Madridista

מה שכתבתי בדף פייסבוק שלי על כדורגל לגבי המשחק:

הפועל ת"א מארחת את מכבי חיפה. פעם, היו ימים(1999 עד 2011) - היה מדובר במשחק הספורטיבי הגדול ביותר שיש לכדורגל הישראלי להציע. השתיים שהשאירו בצד את מכבי ת"א ובית"ר ירושלים. הן נאבקו ראש בראש על אליפות במשך שנים רבות, כללו משחקי גביע אדירים ודרמות עוצרות נשימה:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11219005_901869833224427_3899762838840978397_n.Xxx?oh=f18650fccf031e78671db8aa8b30f9cb&oe=56E6A68C&__gda__=1457500980_6b9cca78462e3e76d0123dfcb1cb2e0c

חצי גמר גביע מטורף בשנת 2000 ועוד שני גמרי גביע ב-2011 ו-2012 בהם ניצחה הפועל ת"א;
    הגול הדרמטי של קייסי ב-2001, זה שקבר את הפועל ת"א;
    הדרמות בכל המשחקים בעונת 2002/03 - חיפה מנצחת דווקא בבלומפילד ואז שתי תוצאות תיקו דרמטיות במיוחד
    המשחקים רווי השערים ב-2007: הפועל מנצחת 2:0 בבלומפילד ומפסידה 3:2 ו-4:0 בקריית-אליעזר
    ומאבקי האליפות ב-2009 - מכבי חיפה ניצחה עם הצגה של קטן, וב-2010- הפועל שברה את הנאחס בקריית-אליעזר(מהראן לאלא)
    ללא ספק - היו ימים.

והיום? משחק בין שתי קבוצות עלובות שלא נותר מהן כלום, רק השם. הפועל ת"א - מקום 11, נגד מכבי חיפה - מקום 13, וכל זה בליגה ברמה מאוד נמוכה. שיהיה בהצלחה.

אוהב את ההרכב של גיא לוי לקראת היום - אנטל בפנים, השחקן שאני הכי מצפה ממנו למשהו בחלק הקמדי, גם רייכרט ב-11. אבל זה לא מבטיח שום דבר. חבל שהמשחק לא בבלומפילד, אפקט הביתיות הולך לפח. מכבי חיפה אמורה לנצח מתישהו ולמרות שהיא נראית רע מאוד גם הפועל לא להיט ככה שניצחון שלה הוא לא אבסורד. שכטר אגב רשם את שער הבכורה שלו בליגה בהפועל במשחק נגד מכבי חיפה. היום הוא נראה כמו הצל של עצמו, מעדיף אותו על פני ריאן. אני שמח שחן עזרא לא משחק.