מחזור 11 בליגת העל: מכבי ת"א פותחת פער על ב"ש, חיפה מביסה 0-3 את ה. ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/11/15.

1. DRORIKO Member

ועדיין במחצית הראשונה חיפה הגיע לכמה מצבים לא רעים,כולל אחד ממש טוב.

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בלעדיו זה היה נראה אפילו גרוע יותר (נתניה, למשל).
    המצבים הגיעו בעיקר כתוצאה מבעיות של רביעיית ההגנה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. Bilev Member

עוד משחק חלש של נתניה.. גול יפה שנראה מהיציע שקרה בפוקס..
    עטר לא שינה דבר ממה שאני רואה.. אני מאוד מקווה שקבוצה כלשהי (מכבי פ"ת אולי?) תרצה את רומאריו פירס והוא יעזוב.. אני לא סובל אותו..! היום כולם היו חלשים!

4. DRORIKO Member

עטר ליצן. הוא מאמן כמו שהוא היה בתור שחקן=קשר התקפי שכל מה שקורה דרומית לעמדה שלו לא מעניין אותו. עטר השחקן לפחות ידע לתת גולים מהאוויר......

5. alexshw Member

קראתי את ספר "הירוקים"(על עונת 91/92 של מכבי חיפה ואגב מצאתי בו הרבה קווים דומים להיום) והבנתי אף יותר למה עטר הפך למאמן פח. באופי שלו הוא עצלן גדול. כשהיה שחקן הוא אומנם התבגר(מאוחר מדי בקריירה) ועדיין בבסיסו אין לו את האופי להפוך למאמן נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/15
  6. oranfu Member

שופטים של גולדהאר.

Sir Alex Ferguson, Turgi ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  7. yedidel Member

קונה 16 מ18 מעכשיו עד סוף הליגה, עם ניצחון בבלומפילד.

Turgi אוהב/ת את זה.
  8. Turgi Guest

לא ברור מה נתניה עשו עם המינוי של עטר. מישהו רוצה להוריד את הקבוצה ליגה בכוח.

9. South Boy Member

הדיבורים האלה כבר מתחילים להביך, כל שבוע השופטים נותנים מתנות למכבי ואותנו מקפחים? די לדבר כמו אחרון הבכיינים בקהל שלנו, מצפיה בהילוך חוזר היה פנדל מוצדק במאה אחוז וגם אם שוב מכבי קיבלה מתנה אין לזה שום קשר למה שהיה היום בהרצליה אז באמת די כבר לשלוף את התירוצים האלה כל הזמן.
    המשחק הכי חלש של באר שבע מזה הרבה שנים ולשם שינוי גם ברק אכזב אותי עם ניהול משחק לא מספיק טוב וחילופים לא קשורים. לא מבין למה הובאן שיחק כשהיה ברור לכולנו לפני המשחק ומשריקת הפתיחה שלאיש אין כוח לעמוד והוא כמעט ולא זז במהלך המשחק.
    חוץ מאוגו כולם היו חלשים להחריד והיום במיוחד הבינו מה החשיבות של מגנים חזקים כי תורג'מן ואוחיון זה פשוט לא זה, מעבר לכך שכולם היו חלשים ביותר שני המגנים היו רמה מעל כולם בחולשתם כשבני יהודה משחקת מצד לצד באין מפריע והרימה אולי עשרות כדורים מכל אגף לכיוון הרחבה של גורש ומזל שאין להם חלוץ נורמלי.
    לגיטימי שתהיה ירידה בקצב צבירת הנקודות אחרי חמישה ניצחונות רצופים אבל אני מקווה שהיכולת לא תמשיך לרדת ושכבר בשבת הבאה זה יראה יותר טוב, כמו שלפני הפגרה זה היה מגוחך להכתיר אותנו כפייבוריטים לאליפות לא צריך להכנס למרה שחורה אחרי מעידה קלה ולחשוב שהכול אבוד.
    ולמשתמש שכתב על חטא ההיבריס של בכר, אני מאוד רוצה שתסביר לי מה שחצנות בלהסכים עם אמרה שבכלל יצאה מפיו של היריב שלך? האם אין לזה ביסוס שאנחנו הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי יפה בארץ בתקופה האחרונה? גם להסכים עם מחמאות שאתה מקבל מהיריב שלך אסור?

Turgi אוהב/ת את זה.
  10. $zinedine zidane$ Member

חחחח הבכיינות פה על השיפוט נהייתה מגוחכת. פנדל ברור, על מה שקרה באדום דור מלול כבר הספיק להתנצל, ובאייסוקר עסקים כרגיל - שופטים של ריץ'.

לא משחק גדול של מכבי, אבל 3 נקודות חשובות שהחזירו אותנו למקום הראשון. ראייקוביץ' ממשיך בתקופה הטובה שלו עם 2 הצלות באחד על אחד ושמירה על שער נקי, ורמוט היה השחקן הטוב ביותר בהתקפה וסוף סוף קיבלנו חזרה את דסה ואיגבור שהיו מהבולטים במכבי. אני מקווה שעד המחזור הבא נהיה בסגל מלא ובן בסט יפסיק להרוס את הדשא לחינם.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

כמה מהשערים של זהבי העונה הם בפנדלים? יש לי תחושה שמדובר באחוז גבוה מעונות עברו

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי, אז לאור המחאה יגיעו גם ביום רביעי רק 1,000 אוהדים?

דרך אגב, בשער השבת ניתחו את המשחק של מכבי והראו בפעם המי יודע כמה את חוסר האחידות במשחקים שלהם מבחינת השיפוט.
    גם הם שמו לב שמדובר במגמה והבטיחו מעכשיו לעקוב אחרי המשחקים של מכבי מידי שבוע ולהראות תטעויות, קשה לי להאמין שזה יקרה, אם זה יקרה אולי סוף סוף התופעה תפסק והמשחקים של מכבי יוכרעו מקצועית ולא בעזרת השופטים.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אם פרימו ושלמה שרף, שבלי קשר להיותם רדודים ומתלהמים הם שונאי מכבי בגלוי, הם הדמויות שאתה עוקב אחריהן, מקשיב להן ומוצא אותן בעלות דעה לגיטימית, שיבושם לך.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומכבי היום עד לפנדל ולאדום שקיבלו במתנה היו טובים? ובניצחון על מכבי פתח תקווה במצב של 1-1 כשמכבי פתח תקווה לא מקבלת פנדל ברור רק כדי שמכבי התקפה אחרי תקבל פנדל גבולי ותנצח תמשחק היא הייתה טובה?
    אלה הטעויות והנקודות שיכולים להכריע עונה שלמה. ולא דיברנו על המשחק מול רעננה שבן חיים השלים 90 דקות למרות שתי עבירות של אדום ורעננה קופחה קשות כשלא שרקו לה פנדל רק כי רעננה הצליחה לנצח בסוף.
    מתחילת העונה אנחנו הקבוצה הטובה ביותר בישראל, בלי השופטים היינו היום במקום הראשון, אז כן אני אנשיך לדבר על חוסר אחידות ועל כך שהשופטים פוחדים לשרוק נגד מכבי וממהרים לשרוק לטובתה, בליגה של היום זה יכול להכריע את גורל האליפות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

חייב לפרגן לראיקוביץ', ממשחק למשחק הוא משתפר והערב הוא נתן משחק מעולה. כנראה שזה באמת עניין של ביטחון והילד לאט לאט מתאקלם פה. יכול להיות שגם זה שהביאו לפה את ההורים שלו תרם כי השיפור התחיל באותה סביבת זמן באמת.