ראיתי במקרה את ההודעה הזאת.... אף אחד לא מזלזל בקהל של נתניה אבל נראה לך באמת שלנתניה יש יותר פוטנציאל קהל מאשר לבאר שבע? עד העונה שעברה מתי שהיינו בליגה השנייה לא היינו מביאים 2,500 היינו מביאים 5,000 בממוצע. אז כמובן שעכשיו נוח לך לקחת את באר שבע כדוגמא בגלל עניין החרם על ז'ינו אבל אתה יודע טוב מאוד שמה שיש עכשיו לא מעיד על שום דבר. בקשר לחיפה העלובה.. אני יראה את התקציר ויגיב.
זה שלא שמעו,אומר שלא עודדתם,אולי שמעת כי היית בגוש אבל כדי שיהיה רעש צריך שכל היציע לעודד,לשיר 90 דקות לבד גם אני וחבר שלי יכולים . קהל מפונק וזה לא מהיום,הגיע הזמן שהקבוצה שלכם והאוהדים שלכם ילמדו מה זה לאכול חרא בליגה,עכשיו נראה ממה הקופים עשויים באמת.
מה אתם רוצים, תיקו שני ברציפות, כפ"ס מובילה 2-0 במחצית אצלנו בבית, בסוף שחוזרים ל3-2 בדקה ה84, חוטפים גול מרתיח בדקה ה90. אה, ומקום 8 בטבלה-איך הקהל לא יתעצבן?! אני בהחלט מצדיקה את הקהל. ממש דז'ה וו מהמשחק נגד הכח ר"ג, הקבוצה הייתה בפיגור 2-0, חזרה ל3-2 ובסוף חטפה שער ושוויון 3-3. בושה וחרפה, אין לי עוד מה להגיד..כמו שאמרתי בתחילת האשכול, אין שום תירוץ היום-אם לא מנצחים אפשר להגיד שלום לאליפות. ומה אמרתי אתמול על מסודי? חתיכת אפס, פשוט גולם על המגרש ורק הורס לנו את המשחק..ממש נמאס כבר ממנו, עכשיו אני בטוחה שרוני לוי קלט שיש לו גולם על המגרש ולא שחקן כדורגל. ההגנה הייתה פשוט מזוויעה, אולארה היה גרוע..גם דקל קינן היה חלש ובכלל, הקבוצה נראתה לא טוב רוב דקות המשחק והתיקו הזה בהחלט היה מוצדק. לסיכום-ברכות לבית"ר ירושלים על אליפות 2006\2007 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
לבאר שבע יש אחלה קהל, יש להם פונטציאל ענק. אגב כל המתלוננים פה על הקהל של מכבי חיפה שיתחילו להירגע מעט, הקהל שרק בוז צודקים, היו כמה אוהדים ששרקו לרוני לוי, צודקים, אבל להגיד שהקהל הירוק לא עודד? הייתי במשחק וגם כשמכבי חיפה הייתה בפיגור הקהל עודד את הקבוצה, לאחר השער המצמדק שלנו היה טירוף, אתם אלו שרואים בטלוויזיה בסך הכל, האוהדים שיושבים ביציעים יודעים הרבה יותר טוב מה קורה במגרש. חואניטו: אנחנו עכשיו במצב קשה מאוד, ממה הקופים עשוים? הם אלו שעודדו ויעודדו גם כשמכבי חיפה במצב קשה וזה קרה גם היום. לגבי המשחק, משחק עלוב מאוד שלנו, ההגנה ממשיכה להיות שכונה, מסודי ממשיך לאכזב, אומנם אפשר אולי עוד להתעודד שלא הפסנדו את המשחק הזה, כמעט והלכתי הביתה אחרי ה-2-0, מחציצ ראשונה עוד היינו סבירים, מחצית שנייה ביזיון וזה שהבקענו זה לא אומר כלום, לא הגענו כמעט למצבים, והשערים שהכנסנו היו במזל גדול..רפאלוב היה מצוין היום, אני מקווה שמול נתניה הוא זה שיפתח בהרכב ומסודי ירד לספלס כמו שמגיע לו, קטן היה רע מאוד היום, אבל אני בטוח שהוא ישתפר במשחק הבא, ניהול משחק מצוין של רוני לוי לדעתי למרות שהיו כאלה ששרקו לו 'לך הביתה'. מקום 8 אנחנו, תחתית, מזמן לא היינו שם, אז הנה עכשיו אנחנו נמצאים. "וגם כשלפעמים כואב"
הטענה לקהל של חיפה היא שהקבוצה 3 שנים הייתה קרובה לשלמות וקרעה את הליגה, אז מה קרה... עונה אחת לא תקחו אליפוץ, אתם באמת נראים גרוע אבל תנו טיפה הרגשה שיש קהל מאחורי חיפה ושאתם איתם גם ברגעים הקשים האלה במיוחד אחרי שהקבוצה הזאת נתנה לכם 3 אליפויות רצוף. אבל זה בסדר, אוהדי חיפה רגילים להצלחות והם סוף סוף נפתחים לצד אחר, הם יתרגלו. בקשר למשחק, מה כבר אפשר להגיד...? הקפטן מוחלף במחצית (בצדק), חיפה לא מצליחה לנצח את הקבוצות הכי חלשות בליגה... אין כבר מילים. חיפה במשבר עמוק, עמוק מאוד. העונה, בליגה כמובן, קרובה לסיום אבל... צריכים להכניס דברים לפרופורציות. הפער הוא לא 20 נקודות, חיפה לא תישאר עלובה עוד הרבה זמן. אם היא תנצח את המשחק החסר שחה אז נניח שהפער כרגע על 6, זה שום דבר... אבל בשביל לחשוב על המקום הראשון רוני לוי צריך לנער את השחקנים, ושחר את רוני לוי... אל תספידו את חיפה, למרות מכבי ת"א, מכבי פ"ת וכל אלו, היא עדיין המתמודדת הבכירה לקרוא תיגר על בית"ר ירושלים. יש עוד 22 מחזורים, 66 נקודות, יש זמן.
מה כבר אפשר להגיד על אוהדי חיפה? הם יותר גרועים מאוהדי יובנטוס, להם לפחות יש מספיק סיבות למה לא להגיע לאיצטדיון. ישראלביץ' מצויין השנה, אם חיפה יכולה להחזיר אותו בינואר היא חייבת לעשות את זה.
אין לי כוח להגיב על המשחק המתסכל הזה, אבל אני גם כן הייתי באיצטדיון והקהל עודד בטירוף גם בפיגור, ממש באמוק... ב2-1 לכפ"ס הלכה אצלנו ביציע (וזה לא יציע ג' שמהם עוד אפשר לצפות לכאלה דברים) חגיגה עם קפיצות על הכסאות והכל כאילו זכינו הרגע בצ'מפיונס. אז לא לשפוט בבקשה עפ"י מה שרואים ושומעים בטלויזיה...
קהל האידיוטי והמפונק(ברובו כמובן, לא כולם) בארץ. אני לא מדבר על המשחק הזה, ואני לא מדבר על משחקים אחרים, אני מדבר בכלליות. בשנים האחרונות חיפה הייתה הצגה מספר 1 במדינה. כמה פעמים היא מילתה את האצטדיון? כמה פעמים שמעו אותם במשך כל 90 הדק'? כמה פעמים אחרי שחיפה נכנסה לפיגור, כל הקהל התחיל לשרוק בוז? כמה פעמים במהלך שלוש וחצי השנים האלה צעקו "אליפות בלי מאמן"? קהל שהוא פשוט בושה וחרפה. חכו חכו שהוא יעזוב אותכם אתם תאכלו הרבה הרבה חרא, ואולי אז תתחילו להעריך אותו.
קיללו קיללו הראל, מבחינתי הקאמבק המטורף היום הוא נטו קאמבק של קהל שהכניס את השחקנים לאטרף... והקבוצה היום היתה ראויה לכל קללה, וגם בכל איצטדיון אחר בארץ (למעט אצל הפועל ת"א) היית שומע את אותם הדברים. אגב גם היו היום לא מעט אוהדים במגרש יחסית לזה שמדובר בפאקין יום שני בערב, לדעתי היו מינימום 6 אלפים אוהדים. כשהפועל ת"א ממלאת חצי בלומפילד במשחק בית בגביע אופ"א בעיר שלה אף אחד אפילו לא פוצה פה משום מה...
איתי, זה לא חדש שהכי כייף לקטול את הקהל של חיפה וכל הקהלים של הקבוצות האחרות מושלמים פשוט. עזוב אותך, כולם מושפעים מהתקשורת המסכנה הזאת..מראים 100 אוהדים מקללים מתוך כמה אלפים, אז מחשיבים את הקהל שלנו כאוהדי הצלחות וכל הבולשיט שהזכירו פה. ובכל זאת אני עדיין בדעה שההתנהגות של הקהל הייתה מוצדקת לגמרי והכוונה היא העצבים של הקהל ולא הקללות של המאות הבודדים. וכמו שאיתי ציין, רוב הזמן האוהדים עודדו גם כשהקבוצה פגרה 1-0.
תפסיקו כבר עם התירוצים האלה של "משחק בשעת ערב מאוחרת" אפשר לחשוב יוו. בסדר תכלס יש כמות מסוימת של אנשים שבאמת לא יכולים להגיע מסיבות שונות(עבודה, לימודים, מבחנים או לא דע מה) אבל אתם באמת מאמינים לעצמכם שזאת הסיבה שבא מעט קהל? אגב, גם גרנט ושום חטפו קללות מיציע הבבונים, ככה שלא תשלו את עצמכם שהפעם זה בגלל סיבה זו או אחרת, זה מה יש להם מבחינת קהל.
על ההתנהגות של הקהל של חיפה מגיע עונש אחד: וורדר ברמן/ברצלונה בשלב הבא ופעמיים 7:0 בכל משחק מולם. מההפתעה של אירופה לבדיחה. זה העונש שיתאים לזילות והביזיון של הקהל הזה.