מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏30/11/07.

1. Raulito Madridista

בני יהודה הפסידה היום בפעם השישית ברציפות,
    אך גרוע מכך, היא איבדה את ניצן שירזי שנשבר, וחבל,
    אני לא חושב שהוא הבעייה בבני-יהודה,
    מצחיק לומר את זה על מאמן שהקבוצה שלו נראית איומה,
    אך בכל זאת, בני-יהודה לא שווה הרבה.
    קראתי כתבה היום בעיתון בנוגע לבעייה של בני-יהודה שהיא משחקת בבלומפילד,
    אני בטוח שאם היא הייתה משחקת בשכונה, הדברים היו נראים אחרת.

המשבר באשדוד גדול מאוד, איזה טיפשות של דג'אני, למה הוא עשה עבירה בוטה כזו, על החצי, כאשר היה לו כבר צהוב?
    בכל מקרה, אשדוד לא תרד, היא קבוצה עם חלק התקפי שישאיר אותה בליגה, לקבוצה יש כסף והיא תביא שחקנים. חוסר האופי נראה שכאשר 2 דקות בלבד לתום המחצית, אשדוד הסתבכה.
    לירן כהן היה ענק היום, ההגנה של אשדוד - בדיחה כרגיל, 24 ספיגות בסיבוב - מדהים.

בית"ר נראיתה במחצית השנייה כמו קבוצה אירופאית. לא אוהב לפרגן להם, אבל הסטט' מדברת בעד עצמה. כפר-סבא לא הייתה צריכה להתפרק, הכל יכל להיראות אחרת במידה ויבואה היה משווה את התוצאה(גלישה מדהימה של אלברמן שמשתבח ממשחק למשחק), אבל אין טעם לדון על זה בכלל. 27 נקודות מ-33 : מאזן אדיר של החבר'ה של שום שהם בלתי מנוצחים.
    עידן טל גם משתפר לאט לאט ונכנס לעניינים.
    השער של תמוז - גולאסו. איזה טיל!!!

אני מודה שלא התרשמתי מרנאטו, אבל הוא שחקן שמכריע משחקים.
    משחק חלש היה בין הרצליה לחיפה, משחק מאוד משעמם.
    רפאלוב ניסה ליזום והיה לא רחוק מלכבוש, אם הבעיטה שלו בשמאל הייתה נכנסת,
    הביטחון שלו היה משתפר פלאים.
    הרצליה קבוצה בינונית והיא תיהיה במאבק הירידה עד הסוף.

2. bayer04 Member

רנאטו הוא שחקן שמשחק פשוט בלי כושר גופני בגרוש, אבל מה שטוב בו, כמו שנאמר כאן, זה שהוא סקורר טבעי. השחקן הזה פשוט יודע להכריע משחקים!

ואתם יודעים מה? אני מעדיף אותו על פני שחקן שיכול לרוץ 200 דקות אבל לא יודע להבקיע אפילו פנדל.

תארו לכם למה רנאטו יהיה מסוגל כשהוא יהיה בכושר ויעבור את הניתוח בבטן.

3. beitar4ever Member

עד שהוא יעשה את הניתוח , תיגמר כבר העונה, בכל מקרה השחקן הברזילאי הזה מוכיח שיש לו המון כדורגל ברגליים ממה שראיתי, והוא שחקן מאוד טוב לפי דעתי.
    נוסף לכך, למרות שהוא לא חלוץ טיבעי הוא בינתיים מלך השערים של חיפה, סקורר אמיתי אין ספק!

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/07
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא שווה הרבה זה נכון,
    אך שירזי וודאי לא מוסיף.
    לעיתים התפטרות של מאמן גורמת לזעזוע,
    ואולי זה מה שיעורר את הזהובים מת"א.

11 שערים ב-11 מחזורים זה לא חלק התקפי מצויין כפי שאתה עושה את זה (למרות שהיא עם החלק ההתקפי הכי טוב מבין 5 המועמדות לירידה כרגע), בוודאי לא כשאתה סופג 24 שערים.
    הולצמן זה כבר לא הולצמן של פעם, עזרן עזב, ועם הגנה כ"כ רעועה - אין לאשדוד מה לחפש בליגת העל, לחפות לא כרגע - עד שאולי יתחזקו בינואר.

5. bayer04 Member

אם תסתכלו טוב טוב תראו שחיפה למעשה משחקת ב-11 שלה בלי חלוץ טבעי אחד! גם קטן הוא לא חלוץ, אלא שחקן שמשחק מאחורי החלוץ. פאנטיני צריך להגיע, וכמה שיותר מהר. אני רק מקווה שהוא יספק את הסחורה ולא נקנה זבל. כי את זה יש בכמויות.

6. a.m Member

האמת שהוא לא ממש סקורר, הוא הרבה יותר פליימייקר מאשר סקורר, אבל במציאות שנוצרה במכבי חיפה והעובדה שהוא פשוט גדול על הליגה הזו במס' רמות, היכולות ההתקפיות שלו מספיקות לו להיות מלך השערים של הקבוצה. כפליימייקר הוא פשוט נדיר אבל הוא אחד היחידים שיכולים בקבוצה הזו לכבוש בצרורות בליגה שלנו.

7. beitar4ever Member

לא אני יודע שהוא לא סקורר בתפקידו, אבל אני מדבר על המצב הנוכחי השחקן פשוט מלך השערים של הקבוצה עוד שהוא מתופקד בתפקיד אחר, באמת כל הכבוד לו הוא מתגלה גם כחלוץ טוב בנוסף לתפקידו כקשר.
    וכפליימקר הוא אכן אחד הטובים בליגה, שחקן יצירתי פשוט רכש ענק שעשה לוי .

8. bayer04 Member

רכש מצוין. קשה לי לראות את רנאטו נשאר בחיפה הרבה אחרי שהוא יעבור את הניתוח. הוא פשוט ייחטף. אולי אפילו בחורף הבא.

9. גוניניו Member

משחק מצויין של ביתר שהיום נראת באמת כמו אלופה למרות מחצית ראשונה גרוע היא לא נשברה והאמינה בעצמה והתפוצצה עם מחצית שנייה מעולה שלה.אלברן עם שער מדהים טל חזר לעצמו רומאלו שחקן ענק שממחזור למחזור רק משתפפר,ביתר צריכה להחתים אותו להרבה שנים אין שחקן בארץ הכיום ברמה שלו שחקן פשוט מעולה שכמעט כל מחזור מבקיע הספק מדהים של 8 שערים לסיבוב ראשון .תמוז שמשחק מראה ניצוצות של שחקן טוב שראוי להיות בהרכב הראשון של בירת.סיתר בדרך לעוד אליפות והפעם אליפות בקלות.אם ביתר תראה בסיבוב שני כמו שנראת היום היא תצבור עוד יותר נקודות וכבר בסוף סיבוב שני תבטיח תאליפות

10. אביב סיטון Member

משחק טוב שלנו, אפשר להגיד.
    מחצית ראשונה, קצת אנאמית ולא מסודרת שלנו. אבל במחצית השנייה, במיוחד אחרי ההרחקה. בית"ר הניע את הכדור מהר לאגפים, ויצרה הזדמניות. ניצחון גדול 4-0 בהחלט מספק. כפר סבא במחצית הראשונה שיחקה כדורגל טוב, ולא נפלה מבית"ר, כפר סבא הניע את הכדור מהר, ויצאה מהר קדימה בהתקפות מתפרצות. אבל במחצית השנייה אחרי ההרחקה הם התפרקו.
    רומלו פשוט מראה שהוא חלוץ אמיתי, גם שהוא לא כל כך מורגש במשחק כמו היום, זה חלוץ שיש לו מיקום מעולה ברחבה, וזה שחקן שאתה יכול פשוט לסמוך עליו שיעשה את הגול.
    לאלברמן הגיע היום לכבוש, אחרי כל העבדוה שהוא עושה. אני היתי רוצה לראות את אלברמן תמיד בהרכב. אני פשוט אוהב את השחקן הזה, ואת כל מה שהוא נותן לבית"ר.

חיפה ניצחה את המשחק, אפשר לומר די בצדק, היא היתה מעט יותר טובה מהרצליה.
    היה משחק מאוד משעמם, הרבה איבודי כדור ואי סדר. חיפה נראית היחידה כרגע שמסוגלת קצת להתמודד איתנו, הקבוצה כבר עם שלושה ניצחונות רצופים (ונראה שהיא מוכיחה יציבות) וגם שהיום היא לא שיחקה טוב, היא ידעה להכריע את המשחק. אבל חשוב לזכור שהיא שיחקה מול קבוצת תחתית כמו מכבי הרצליה, שעדין לא רשמה ניצחון ביתי העונה.

רנאטו כבש גול יפה, כול הכבוד!

11. bayer04 Member

באמת לא מובן איך זה שעד עכשיו בית"ר לא רוכשת חלוץ כמו רומולו. תמוה.
    כבר היום בלילה הייתי כותב את הצ'ק.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סוף סוף בית"ר מביעה לידי ביטוי גם בתוצאה את ההבדל האמיתי בינה לבין היריבה שלה, לוויטה הוא שוער לא יציב, כפ"ס תמשיך לאכול ממנו הרבה חרא וזה המחיר שסומכים על שוער צעיר.. אין מה לעשות, הוא תרם לבית"ר את 2 השערים הראשונים, שערים ששוער לא צריך לספוג.

כפי שזה נראה עכשיו בני יהודה, הרצליה ואשדוד יתנו את הטון בתחתית. בני יהודה פשוט חלשה.. כנ"ל אשדוד שלא היה לי ספק שלא תוציא כלום נגד מכבי פ"ת שהיא קבוצה ב-2 רמות לפחות מעל.
    משחק מעניין מחר בדוחא מבחינת העניין בטבלה, אבל על הדשא אני לא חושב שלמכבי יש מה למכור מול סכנין, בטח לא בדוחא.

13. Don Joan Roman Member

היום המחצית הראשונה שלנו נפתחה בצורה טובה אבל בנאדו החטיא ממצב של מאתיים אחוז שכל שחקן אחר בבית"ר היה מבקיע אותו, ההחמצה הזאת נתנה לכפ"ס אומץ והמשחק התאזן ולא ראינו שום הבדלים בין הקבוצות והשער יכל ללכת לכאן או לכאן, לשמחתי הוא הלך לצד שלנו (בעיקר בזכות גל אלברמן שמנע גול של יבואה בגליץ' פשוט מדהים שרק מראה עד כמה גל שחקן ענק) וירדנו למחצית ביתרון של 1:0, במחצית השנייה כבר השתחררנו יותר והיינו טובים יותר, ההרחקה של לירה כמובן תרמה אבל כבר ראינו לא מעט קבוצות שב10 שחקנים משחקות אפילו טוב יותר מאשר ב11 אבל בית"ר ידעה לנצל את החיסרון המספרי של כפ"ס על מנת להבקיע שלושה שערים יפים מאוד שסיימו את המשחק ב4:0 שקצת משקר אבל מי אני שאתלונן כשהקבוצה שלי היא זו שמנצחת.

נקודת האור שלי מהמשחק היום היא: דרק בואטנג שסוף סוף התרכז במה שהוא באמת טוב בו: משימות ההגנה והשאיר לגל אלברמן ולעידן טל את מלאכת ניווט המשחק, אני מקווה שהיום הרווחנו את בואטנג כי איתו בכושר טוב ובמאה אחוז שלו בית"ר היא בוצה שקשה מאוד להגיע נגדה למצבים.

בקשר לבן שושן: הוא היה היום לא רע בכלל, כמובן שזה עדיין לא מה שאנחנו יודעים שיש לו אבל היום הוא נלחם כמו תמיד, סחט אדום ויכל גם לכבוש שער או שניים אם היה יותר עירני.

עריכה: ומזל טוב לגל אלברמן על השער הראשון שלו לעונת 2007/2008, פשוט שחקן אדיר הגול שלו למרות שהיה הרביעי זה הגול שהכי שמחתי בו היום, כי פשוט מגיע לו לשחקן הענק הזה, שיישאר איתנו כמה שיותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/07
  14. BeitaReaLiverpool Member

אם יש קבוצה בליגה שלא הייתי רוצה לנצח 4-0, זו כפ"ס, ואך ורק בגלל אוחנה.
    אבל אם כבר, אז כבר.
    משחק די טוב שלנו. אני כל כך שמח בשביל אלברמן על הגול, מגיע לו.
    גם עידן טל היה מצויין היום, וגם בואטנג יצא מהתקופה הרעה שלו.
    בן שושן היה טוב, עשה עבודה חשובה בהגנה, אבל יש לו הרבה דברים לעבוד עליהם בהתקפה.
    רומולו לא היה משהו, אבל מעודד שגם בשני משחקים לא משהו שלו הוא כובש שני שערים.
    מישהו יודע מה קורה עם אלברז?

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

המגן הצ'יליאני יעבור מחר בדיקה לבדוק האם הוא סובל מקרע בשריר. במידה והחששות יתאמתו, הוא ייעדר כחודש. במידה ומדובר במתיחה בלבד, זמן המנוחה המקסימלי שלו יהיה כשבוע.