מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏30/11/07.

  1. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    הבעיה היותר גדולה לדעתי, היא הפציעה של אלבארז. כפר סבא יפרפרו את אמסלם בחצי השני.
     
  2. מיכל3 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/7/06
    הודעות:
    2,427
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה בסדר, בית"ר הבטיחה הנצחון אחרי השער השני שלה שנכבש ע"י רומולו. עידן טל מעורב גם בשער הזה וכנראה היה צריך את הראשון כדי שיחזיר לו את הבטחון. כרגיל, גם יכולת בינונית מספיקה לבית"ר כדי לנצח.
     
  3. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמירה לקויה על רומולו, או כמו שאיינשטיין אומר רררררומולו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  4. Sergio_Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/07
    הודעות:
    132
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואו רומולו לא מפסיק להקיע
    (ובני יהודה ואשדוד לא מפסיקות להפסיד...)
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    לא יודע מה אתה צאיך לשלוח אבל אלברז משחק כמו גדול... לא יודע מאיפה הבאת את השטות שהוא לא ישחק.
     
  6. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אלבארז יצא בדקה ה 40, הוחלף על ידי סבא אמסלם.

    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/623/016.html

    למקרה שאתה לא סומך עליי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    חיים, הוא דיבר על ההודעה הזו:

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/12/07
  8. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב אומנם המשחק לא היה גדול מבחינת שתי המחציות, אבל לפי דעתי ראיתי את המחצית הכי טובה של בית"ר העונה במחצית ה-2, בית"ר הגיעו ללא מעט מצבים, שלטו בכדור בשליטה אבסולוטית פשוט זה היה המחצית שהכי נהנתי ממנה העונה, ואני אומר בשיא הרצינות.
    שני הקשרים האחוריים של בית"ר עם משחק גדול, טל עושה רושם שחזר לעצמו ומשתיק את כל המבקרים שלו מתחילת העונה, אלברמן כרגיל עם משחקו הטוב כרגיל רגוע, עושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר.
    רומולו פשוט אדיר אין לי מילים לגבי החלוץ, סקורר ענק אני פשוט מציע להנהלה כבר עכשיו להאריך את חוזהו ,פשוט מאוד נכס.
    אולי מה שיש לשפר בעיקר בבית"ר זה הדיוק במסירות ראינו לא פעם במשחק, איבודים לא מחויבים של הכדור.

    שורה תחתונה - שלוש נקודות שומרים על הפער הגדול מהמקום ה-2, גדול!
     
  9. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מחצית שניה הרבה יותר טובה מהראשונה של ביתר מפרקת לגמרי את כפ"ס, בעיקר עקב החיסרון המספרי של כפ"ס, שהייתה ראויה במחצית הראשונה להרבה יותר מפיגור 1-0, אבל שוב ביתר חזקה יותר משאר הליגה, גם אם היכולת טובה וגם אם לא.
     
  10. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפשר להחתים את רומולו בכל שלב העונה, לא מהלך שדחוף להאריך את החוזה שלו . את הכסף אפשר לשמור לשלב יותר מאוחר של העונה .

    עידן טל מראה ניצוצות, גל אלברמן שוב הפועל השחור שעושה את העבודה השחורה והשקטה וגנב גם רגעיי תהילה ספורים בשער שהיה מגיע לו מלכתחילה . לטברטקו קאלה לא היה יותר מדי עבודה אך שהיה לו הוא עשה אותה על הצורה הטובה ביותר, אני מקווה לראות את יואב זיו בינואר כבר מחוץ לסגל בית"ר ירושלים לאחר עוד משחק עם הרמות של ילד שמשחק בנערים ג', עוד חורים שטותיים ולא רצויים .
    שמעון גרשון לא מורגש, ביכולת רפויה וחוריי ענק בהגנה, אריק בנאדו עם משחק טוב והפגנת נחישות רבה, מיכאל זנדברג עם משחק טוב ורומולו ממשיך להפציץ למרות שתמיד הוא נמצא במקום הנכון בזמן הנכון ולא שותף למהלכי כדורגל מלהיבים במיוחד .
     
  11. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    דרק בואטנג היה השחקן הטוב ביותר של בית"ר חוץ מ....אלברמן
    סוף סוף משחק מצוין של דרק שראו שהוא השקיע בקישור, ארגון משחק פנטסטי. בן שושן עוד פעם ביכולת רעה, אני לא יודע מה שום מצפה שהוא שם אותו בהרכב, הוא עדיף על טוטו?
     
  12. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם אני לא טועה רומולו רק מושאל, השאלה היא כמה כסף ידרשו עליו, בטח עכשיו אחרי שהוא פורע את השטרות.
     
  13. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושב שרומולו חייב להירכש ע"י הקבוצה עבר כבר סיבוב שלם, וזה מספיק לדעת ששחקן כמו רומלו הוא לא עוד שוונקה או איזה פלופ אחר , הוא שחקן מצוין שמוכיח את עצמו ממשחק למשחק, אומנם לא במהלכי כדורגל מרהיבים כפי שאמר אלי אוחנה גו'ניור, אך עם המון חדות בהתקפה, ומיקום מצוין ברחבה, סקורר!
     
  14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    הצטרף ב:
    ‏12/3/06
    הודעות:
    3,737
    לייקים שהתקבלו:
    65
    מין:
    זכר
    לא יודע מה איתך - אני חושב שבן שושן שיחק היום טוב מאוד.
    מי שהיה איש המשחק הוא ללא ספק אלברמן, ולא רק היום - כבר משחקים רבים שהוא שומר על יכולת טובה מאוד ויציב לאורך כל העונה.
    פשוט שחקן לוחם שנותן את הנשמה והיום הראה שהוא יודע גם למסור.
    תענוג.

    מחצית ראשונה חושך של בית"ר, בתצוגה שאפיינה את שלושת המשחקים האחרונים, אך מחצית שנייה נפלאה שהתחילה טוב, ונמשכה מצויין, בייחוד אחרי האדום שהוציא לכפ"ס את הרוח מהמפרשים.

    שרק נמשיך ככה. :)
     
  15. ~NaNi~ Member

    הצטרף ב:
    ‏20/11/07
    הודעות:
    68
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לבית"ר יש אפשרות לרכוש את רומולו ב-4 מיליון שקל אם אני לא טועה,

    משחק ענק של אלברמן.. רומולו היה בסדר.