מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Nov 30, 2007.

  1. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    בין היתר אליך, יותר מידי זורקים את ענין אין לנו החלוצים כתירוץ הכנה. מצפה לנצחון או לא מצפה לנצחון זה מה שמשתמע מדבריך.

    ולירן, ממתי איינשטיין הגיע למדבר שלך ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    Last edited: Dec 1, 2007
  2. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    לא תירוץ ולא שום דבר. כמו שאמרתי, ציינתי את העובדה הזו רק בגלל הודעה אחרת שכתבו כאן בהקשר לזה. אני טוענת שהנצחון היום לא מובטח בגלל היריבה שנלחמת על השארות בליגה, לא בגלל שאין לנו חלוצים.
     
  3. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    מיכל, מה בין היתר לא מובן ? אמרתי לך שהתגובה שלי לא מופנית רק אליך אלא לעוד כמה פה, אל תהי נקבה תשומית.
    ולקרוא אני כן יודעת ברוך השם ולקרוא את ההודעות שלך אני כן יודעת, התגוננת ותירצת וותחילי לעמוד מאחורי הדברים שלך אישה.
    ועכשיו לכי שטפי כלים או משהו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    נ.ב
    מתי אנחנו ממלאות ווינר ביחד, מתוך שלושה תוצאות אפשריות הימרת על שלושתם
     
    Last edited: Dec 1, 2007
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    בנות להירגע..... אם אתן רוצות לריב יש מסנג'ר, רק לא לשכוח לקרוא לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    Last edited: Dec 1, 2007
  5. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    מה לריב מה, אני ומיכל ישר לבריכת בוץ וקיקבוקסינג.
     
  6. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    הרצליה, המשאלה שלך התגשמה. קנט פותח כמגן שמאלי במקומו של עזריה.
     
    Last edited by a moderator: Dec 1, 2007
  7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    3,737
    Likes Received:
    65
    Gender:
    Male
    בהם שיחקנו מול נתניה שחסרה 2 שחקני מפתח בהתקפה, מול חיפה [במשחק די בינוני של 2 הקבוצות], וק"ש בבית [ולא בזכות ההגנה של בית"ר, אלא בזכות ההחמצות של ק"ש].
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    אם ניצן שירזי לא יעיר את הקבוצה שלו בתקופה הקרובה (רצוי כבר היום) אנחנו נראה יורדת ראשונה בשלב די מוקדם של העונה. הקבוצה הזאת היא מתנה לכל קבוצה.... נתניה כבר בדקה השמינית עולה ל- 1-0 נשער של צגאי ונתניה ללא שכטר ובה.... עוד נקודה לרעת בני יהודה.
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,398
    Likes Received:
    4,947
    Gender:
    Male
    אומנם ניצחנו הערב, אך משחק חלש מאוד שלנו.
    מחצית ראשונה פשוט איומה, מחצית שנייה מעט טובה יותר, אך עדיין היכולת רחוקה מלהרשים. מי שאיכזב אותי במיוחד הערב היה מסיללה, שאומנם בהתקפה תרם מספר פעמים, אך בהגנה היה חלש מאוד. קל מאוד לעבור אותו בהגנה, וגם כאשר הוא עלה מספר פעמים הוא היה חסר לנו בהגנה.
    מלבד זאת, קינן ממשיך להיות המצטיין אצלנו, כך גם דוידוביץ. הקישור האחורי היום לא תמך מספיק בהתקפה, אך מבחינה הגנתית עשה עבודה סבירה.
    לסיכוום, משחק חלש שלנו, אך גם במשחקים כאלו צריך לדעת לקחת את 3 הנקודות, ואני שמח שעשינו זאת.
     
    Last edited by a moderator: Dec 2, 2007
  10. Joshua Member

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    אני מרחם על הרצליה. שחקו הרבה יותר טוב, נלחמו ורצו, אבל מטעות קטנה בהגנה הם הפסידו את המשחק שלא בצדק.
    משחק חלש מאוד של מכבי חיפה...
     
  11. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    איפה, מתי, כמה?

    אני השופט בתוך הזירה! :aaa021:
     
  12. מיכל3 Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    2,427
    Likes Received:
    0
    כמו שאמרתי, 5-0 זה לא יגמר היום אבל 1-0 קטן וחשוב, כן. מחצית ראשונה אנמית שלנו, הגענו מידיי פעם לאיזור הרחבה של הרצליה, אבל משום מה בעיטות לא היו בכלל. במחצית השנייה היה שיפור, עלינו יותר להתקפה ואני עדיין לא מבינה איך קטן החמיץ הזדמנות מול שער ריק בפתיחת המחצית. לפחות לאחר מכן הצלחנו להשיג את השער, שער יפה של רנאטו, שעד שהבקיע אותו לא ראינו ממנו כלום כמעט. אחרי השער (כמו שבד"כ)..חיפה חזרה אחורה והיה משחק דיי מאוזן. סה"כ משחק סביר ללא יותר מידיי הזדמנויות, אבל העיקר שידענו לקחת את הנקודות גם במשחק לא טוב שלנו במגרש קשה.

    נקווה שהשחקנים של אוחנה יפתיעו היום בטדי. כל הקבוצות בעצם "מפתיעות" ביכולת שלהן מול בית"ר, אבל נדיר שגורמות לה להשמיט נקודות, גם במשחק חלש שלה. נקווה שאולי היום נזכה לאיזו הפתעה, למרות שזה בטדי.
     
    Last edited: Dec 2, 2007
  13. בית"רי מלידה Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    9,190
    Likes Received:
    1
    אשדוד מובילה 1:0 על פ"ת ( מחצית ראשונה עדיין ).

    במחצית עמוס לוזון יכנס לחדר של השופטים ,יצרח עליהם קצת, או הרבה, והופ - ייגמר 3:1 לטובת פ"ת.

     
    Last edited: Dec 2, 2007
  14. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    חיפה כרגיל ביכולת הבינונית שלה היום, למרות הניצחון .
    הם התחילו לשחק במיוחד במחצית ה-2 , במחצית ה-1 חיפה בקושי נגעו בכדור, והרצליה הכתיבו את קצב המשחק, אך לא הגיעו להזדמנויות. במחצית ה-2 חיפה פתחה חזק והגיעה לכמה מצבים עד לשער שלהם, לאחר השער שלהם הם הורידו הילוך בקצב המשחק ואיפשרו להרצליה גם ליצור מצבים.
    בסה"כ אומנם לא היה משחק גדול, אך כמובן שלוש הנקודות היו חשובות מאוד ללוי , שהיה חשוב לו שחיפה ימשיכו את המומנטום שהם צברו במהלך המחזורים האחרונים.


    בקשר למשחק של נתניה אומנם לא ראיתי , זיפזפתי פה ושם , לפחות עפ"י מה שקראתי באתרים נתניה הגיעה ללא מעט הזדמנויות במחצית ה-1 , שחקן בולט מאוד בשורתיהם היה יחיאל צגאי שגם היה זה שהבקיע את הגול.
    במחצית ה-2 בני יהודה גם לא עשתה המון מאמצים להשוות את התוצאה והמשיכה לתת לנתניה לשוט במשחק, לבסוף זה עלה לכתומים ביוקר והם ספגו את השני, משער של טל מעבי.
    בסה"כ לניצן שירזי יש המון מחשבות לאחר המשחק הזה אפילו להתפטר כי הוא לפחות בסיבוב הזה הוא נכשל ובגדול, לבני יהודה אין הגנה טובה וההתקפה שמבחינתי היא לפחות נקודת האור לא פוגעת , חייבים לעשות זעזועים בבני יהודה זה שהם לא ניצחו קבוצה כמו נתניה שנמצאים במצב רע בזמן האחרון, צריך להדליק המון נורות אדומות במערכת הכתומה.

    דבר אחרון לאחר התוצאות הללו בית"ר חייבת היום לנצח את המשחק מול כפ"ס , בנוגע להרכב בניגוד למה שחשבתי שום פותח עם בן שושן נקווה שהוא יתן את התפוקה, ויראה שסוף סוף הוא עוד לא נעלם. יאללה בית"ר!
     
  15. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,627
    Likes Received:
    2,442
    הפסד כל כך מיותר, מכבי חיפה לא הייתה במשחק היום, אנחנו ביום בינוני יחסית שאף אחד לא יתלהב,מכבי הרצליה שיחקה העונה משחקים הרבה יותר טובים מהמשחק היום.
    במחצית הראשונה שלטנו הגענו גם לשתי מצבים טובים והחמצנו, מהצד השני מכבי חיפה קיבלה קצת מתנות מהגנה של הרצליה אבל לא סיכנה במיוחד, במחצית השנייה שער משטות של ג'ובאניני ואיבדנו נקודה יקרה.

    ג'וש קנט בסדר גמור חייב להמשיך גם בשבוע הבא.

    אגב אם כבר משחררים את החלוץ אנטויה אז שיקח יחד איתו את סעיד מקאסי, מצידי עוד היום.