מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏30/11/07.

1. Don Joan Roman Member

לא משחק אותה חכם גדול, שופט לפי מה שראיתי ושם חטאפה בעטה 4 פעמים טוב לשער, אניימה הציל את כולן, והפועל כבשה מ-2 טעויות ענקיות בהגנה של חטאפה, אז אני מצטער (כן בטח) שהפועל ק"ש לא נתנה מתנות כמו חטאפה וששוב הפסדתם אבל את הקריזות והתסכולים מהקבוצה שלך תוציא על מישהו אחר לא עליי.

2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה תוצאה של כל ההתעקשות שהוא ישחק בהפועל.
    שחקן ללא רצון ואמביציה לא ישחק טוב - וההוכחה היא על המגרש.

אבל במקום לחפש נק' חושך בהפועל, ויש מספיק - נראה שאניימה מתחיל להתעורר, וכבר עם משחק שלישי ברציפות שמציל את הפועל ת"א [כולל חטאפה].

3. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

הם היו צריכים לגרש אותו מזמן ולסכם על הסכם העברה מכובד שיעביר אותו בצורה הכי טובה למכבי.

בדיוק כמו שמכבי פחדה להעביר את משה ביטון להפועל, ככה הפועל פחדה להעביר אותו כדי שאחרי זה לא יקומו כל החכמים בדיעבד ויגידו: "איך שיחררתם אותו?" "אמרנו לכם..".

חוץ מזה אני הולך להגיד משהו שלא הרבה יסכימו איתי אבל אני עדיין מאמין בו - סרור שחקן שבנה את הקריירה שלו עד כה על משחק 1 בלבד, וזה המשחק של הנבחרת הצעירה מול צרפת בהרצליה. מאז לא ראיתי ממנו שום דבר גדול. לא בנבחרת, לא בהפועל פתח תקווה ולא בשום מקום. יש לו עוד הרבה הרבה מה להוכיח.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/07
  4. Mr.Eko Member

בדיוק...

5. בית"רי מלידה Member

יש!!!!!!!!!

מצאתי מה ישאיר את הפועל ליגה, וזה לא מאמן, לא הנהלה, ולא שחקנים:

יוחזר אייל צור ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עירוני קריית שמונה נראתה מצוין. כל מהלך שלהם חתום על שמו של רן בן שמעון. עבוס סואן לא הפסיד באף מאבק במרכז השדה ולטעמי הוא המצטיין במשחק. הקהל בחר את גיא צרפתי, אבל מי אני שאתנגד לבחירתם? האיש הזה הוא מאמן אמיתי על המגרש. הוא זה שמחליט מי, איך, מתי, כמה ולמה. שיחזור הבייתה.

זה היה ברור שיוסי אבוקסיס לא יצליח לשנות הרבה בזמן המועט שהוא נמצא שם. למרות שהוא ניסה להטריף את השחקנים על ידי כך שהוא כל הזמן קפץ או עבר את קו המגרש, השחקנים שלו היו נראים כבויים.
    אני לא מאשים אותו, כמו שאין לי כל אשמה בגיא לוזון. השחקנים האלה צריכים להפיק מעצמם הרבה יותר, גם אם אין להם מאמן על הקוים.

היה מרגש מאוד לשמוע את שביט אלימלך מתראיין בסוף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. Fabio Junior Member

מלבד החלק הראשון שדיברת על משהו בשם אורי שאני לא מכיר, אני מסכים איתך בכל מילה.
    כייף לקרוא את ההודעות שלך!
    על אף שעם שיפוט הוגן יש מצב שהיינו מנצחים (תאורתית, אם היו מבקיעים את הפנדל, והנבדל הברור היה נפסל, היינו מנצחים, אבל בתאוריה אי אפשר להחזיק) הקבוצה נראתה גרוע מאוד, גם אבוקסיס אמר שלא היינו שווים יותר מתיקו ומטה והוא צדק. מקווה שגוטמן וחיזוק ראוי יובילו אותנו קדימה, כרגע העתיד נראה אפור..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/07
  8. BeitaReaLiverpool Member

כל הכבוד לקריית שמונה.
    משחק מצויין שלהם.
    עזבו רגע את הטעויות שיפוט (איזה קטע, הפועל סוף סוף מכירים גם את הצד הזה של השופטים), לקריית שמונה פשוט הגיע לנצח.
    רן בן שמעון ניהל את המשחק בצורה מעולה, כולל החילופים.
    אני מסכים עם אבירם (היהלום הצהוב, צדקתי בשם?), צרפתי היה פשוט ענק. גם סואן היה מצויין.
    הפועל כרגיל, בזיון אחד גדול. אולי גוטמן יושיע, אבל לא נראה לי.

9. Dimitar Berbatov Member

דור תרגע (בקול של רצון הבהמה). אני יודע שאתה מתוסכל מהיכולת של קבוצתך, אבל אל תוציא את זה על אורי.
    ואתה צריך להבין משהו - זה שאורי לא רושם הודעה של 20 שורות שבהם הוא מפרט על המשחק לא אומר שהוא לא אוהד הפועל ת"א. ובטח שאתה לא יכול לקבוע זאת...

10. King Kenny Member

עאלק קבוצת כדורגל, לא נלחמים ובלי שום כושר.
    אין יותר מדי מה לפרט לגבי המשחק, המילה ביזיון תספיק, אבל אני אמשיך בכל זאת.

אם לא אניימה אני לא רוצה לחשוב כמה זה היה נגמר, חבל שעוד מעט הוא נוסע לאליפות אפריקה.

השופטים, בדיוק אותה מילה שהשתמשתי בה לתאר את הפועל בתחילת ההודעה תהיה טובה כאן, ביזיון.

הטקס לאלימלך היה מאוד מרגש והיה ממש כיף לשיר לשביט את שירו הידוע, רק חבל שזאת פעם אחרונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    אפרופו הטקס לשביט, אני אשמח אם מישהו יתן לי לינק לצפייה בטקס, ואם יש להורדה מה טוב.

אגב, זאת בעיה מאוד גדולה שאין לנו קשר ימני רציני, כי אתמול סרור לא היה רציני בכלל (כמו כל שאר השחקנים, אבל הוא הכי פחות רציני)

דור, זה המדד שלך לאוהד, כמות המשחקים בו הוא היה?
    אם כן, אני גם אשמח אם תספר לי מהו המשחק האחרון של ריאל בו היית...

סוף סוף? אנחנו כל הזמן מכירים את הצד הזה, מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד הפועל אני מכיר את הצד הזה טוב מאוד כמעט בכל משחק.

נ.ב- הנה בדיחה ששמעתי ביציע אתמול:
    למה הפסדנו לק"ש? תשובה: כי אין לנו סקאוט... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/07
  11. bayer04 Member

חח באמת מצחיק לשמוע שהפועל ת"א מתלוננת על השיפוט..עד אתמול הוא לא בדיוק הפריע להם.
    זה פשוט לראות ולא להאמין שבתום הסיבוב הראשון (ולא שתגידו שכולה עברו 3 מחזורים) גם הפועל וגם מכבי ת"א מתחת לקו האדום. והן אפילו לא עושות צעדים משמעותיים לחצות אותו. ביזיון.

12. King Kenny Member

כבר אמרתי את זה (לא זוכר איפה), מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד הפועל סבלנו מבעיות שיפוט.
    ד"א, תראו מי מדבר, אוהד מכבי חיפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/07
  13. Igi Member

הכל בסדר? כל האיברים תקינים? הברגים מחוברים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני מבין את התסכול שלך, אבל אל תתחיל להביא פה האשמות פתטיות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/07
  14. King Kenny Member

בתקופה שמכבי חיפה שלטה בליגה אני זוכר שכמעט כל משחק היו טעויות שיפוט לטובתה.

ובאמת שמאז שאני זוכר את עצמי כמעט כל משחק צעקתי על השופט שמשלמים לאמא שלו כסף בשביל שתעשה להם דברים נעימים.

15. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

כל הקבוצות טוענות שהיו נגדם טעויות שיפוט, וזה גם נכון. אי אפשר למנוע את זה, זה קורה בכל העולם. פעם לטובתך פעם לרעתך.
    אבל אוהדי הפועל אין לכם על מה לבכות, אתם זוכרים את הגול של ג'וניור נגד בית"ר??