מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏30/11/07.

1. Chievo Member

אולי שירי הזדהות עם הקבוצה השנייה של סכנין הלא היא "הפועל סכנין" שמשחקת בליגה ב' צפון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    בכלל אנשי קהילת האוהדים של סכנין, הם אנשים מטומטמים, שבקושי מדברים עברית.
    פעם אחד מהם שאותו אני מכיר אישית אמר לי "נכנסנו אתמול לאתר האוהדים של הפועל ת"א, והורדנו את כל השירים שם, אבל כמובן במקום ת"א רשמנו סכנין".
    יאללה הפועל :aaarse:

2. bayer04 Member

איפה אותה הפועל ששיחקה נגד חטאפה? מה קורה במועדון הזה?

3. a.m Member

הפועל לא הגיעה למשחק היום, כמו שהיה נראה לי, הם באו עם האף למעלה ושילמו על כך.
    שיפוט ביזיוני של קינן עם שתי החלטות גורליות, האחת פנדל ברור, הנפת יד שמונעת מצב משמעותי של הפועל, איך קינן לא ראה? יותר מזה, איך הקוון לא ראה? השנייה שער באופסייד ענק, שוב, איפה קינן? איפה הקוון השני? אלה שתי שריקות שמשנות משחק שלם.

4. Don Joan Roman Member

אתה ראית את המשחק נגד חטאפה? אני משער לעצמי שלא, אז איך אתה קובע שהפועל שיחקה שם טוב? לפי התקציר הפועל צריכה להודות לאניימה שהם לא קיבלו שם בראש כי הוא לקח מספר כדורים טובים ומסוכנים.

סה"כ בהפועל שום דבר לא שונה, אין התקפה, אין קישור ואין הגנה, ההתלהבות שיוסי אבוקסיס מסוגל להכניס לשחקנים לא תשנה את זה כל עוד אין אוטוריטה מקצועית בעלת נסיון שתדע לייעל את הרוח שמביא איתו אבוקסיס כדי שביחד עם עבודה מקצועית הפועל תתרומם.

5. בית"רי מלידה Member

לתלות את השופט! (*) איפה תביעת ענק של ארי שמאי?

(*) על שרוכים.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אבוקסיס הוא לא קוסם, הוא בטח לא יעשה יותר ממה שלוזון יכל לעשות.

הפועל ממשיכה בשלה, ניצחון צפוי של קבוצה שפשוט טובה יותר ממנה, השער היה מנבדל ברור אבל זה לא משנה דבר... עוד מחזור, עוד הפסד, עדיין מקם אחרון. יש להפועל ומכבי מזל שיש בליגה את בני יהודה, אשדוד והרצליה...

7. Mr.Eko Member

לזוזן לא היה הבעיה של הפועל,הבעיה שלה היא בשחקנים...
    חח ג'וניור,מההתחלה ידעתי שמדובר פה בבלוף...
    בקיצור לה ולמכבי יש הנהלות של קקה מייקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/07
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק , לא יודע איך הפועל שיחקה אבל איך השופט לא ראה את הנבדל הזה , עוד מההילוך הישיר זה נראה חשוד.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נורא מעניין אותי. נו הנהלת הפועל, כעת אבוקסיס כבר לא מאמן מספיק טוב להמשך העונה?

10. Number 8 Member

מחזור נוסף הגיע לסיומו, ושום דבר לא השתנה. זה פשוט לא יאומן. הקבוצות הממוקמות במקומות 1-6 ניצחו, בעוד שהקבוצות הממוקמות במקומות 7-12 הפסידו. מיקום הקבוצות במחזור שעבר לא השתנה, אלא רק כמות הנקודות בחלק העליון. נתון מעניין נוסף, כל המשחקים הוכרעו. אני לא זוכר הרבה מחזורים כאלה.

לא ראיתי את כל המשחק, אך ההתרשמות שלי היא שהפועל לא סיכנה יותר מדי את השער של אלימלך, וטקטיקת המשחק של רן שמעון התבססה בעיקר על יציאה להתקפות מתפרצות. ראיתי את שתי הטעויות שיפוט, בהחלט החלטות לא נכונות. נגיעת יד ברורה ברחבה של קריית שמונה, ושער מנבדל של אבידור. אבל צריך להיות כנים, להפועל לא הגיע יותר מנקודה. כמו תמיד, ונמאס לחזור על זה, הקבוצות הישראליות מנצחות באירופה ומגיעות למשחק בארץ עם האף בעננים, וכולם רואים את התוצאות. הניצחון על חטאפה לא הראה משהו חדש בקבוצה, ובסופו של דבר, קיימת מסקנה אחת - הפועל ת"א מסיימת את הסיבוב הראשון במקום האחרון.

הרבה מחמאות מגיעות גם לקבוצה של רן בן שמעון. קריית שמונה עשתה סיבוב ראשון נהדר, בעוד שכולם בתחילת העונה, הצביעו עליה כיורדת בטוחה. קבוצת הסיבוב ביחד עם בני סכנין. כל הכבוד לאיזי שרצקי שהעמיד קבוצה ראויה לליגת העל, שמעניקה הרבה כבוד ושמחה לעיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/07
  11. הפועל_23 Member

מה שיש לי להגיד זה שאסף קינן וחבורתו צריכה להיות מורחקת לחודש לפחות מהמגרשים.
    בושה של שיפוט שלא ראיתי הרבה זמן

12. beitar4ever Member

הפועל ת"א ממשיכה להציג את אותה יכולת רעה בליגה, והיא מסיימת במקום האחרון את הסיבוב הראשון. במחצית ה-1 ק"ש הייתה יותר טובה מהפועל, כאשר הגיעה לכמה מצבים טובים במיוחד של צרפתי, שהרבה לבעוט לשער, והוא סיכן הרבה את שערו של אניימה במחצית הראשונה. חוץ מכך ראינו משחק מסודר מאוד של ק"ש עם הנעת כדור לעומת המשחק המבולגן של הפועל.
    במחצית ה-2 הפועל ת"א היו קצת יותר מסוכנים במיוחד בגלל הלחץ שהפעילו על שערו של אלימלך , שעמד בבעיטות המעטות שהפועל בעטו לשערו.
    הפועל למרות הניצחון של חטאפה , עדיין לא עשתש שינוי משמעותי ביכולתה לפי מה שראיתי היום , ולמאמן הבא שלהם יש המון עבודה לעשות.
    בקשר לעניין השופטים, בשוה וחרפה, לא היה צריך להיות גול לק"ש, והיה צריך להיות פנדל להפועל ת"א, אפשר להגיד שהפועל ת"א קופחו אבל זה לא היה כ"כ מקפח מבחינת מהלך המשחק כי אם לומר את האמת ק"ש היו יותר טובים ולכן בסופו של דבר מי ששיחק יותר טוב ניצח, למרות שהפועל ת"א יכולים לבוא בטענות לקינן ובצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/07
  13. גוניניו Member

עוד מחזור ושוב הפועל מפסידה מה שמוכיח שהניצחון על חטאפה היה באמת משהו נדיר ויוצא דופן הפועל בלי התקפה ההתקפה החלשה בליגה ואם לא יביאו בחלון העברות שחקן הגנה טוב ושחקן התקפה טוב אני לא רואה את הפועל נשארת בליגה!

14. Raulito Madridista

אורי, תעשה לי טובה ותפסיק עם הגישה המטופשת הזאת שלך,
    אוהד הפועל ת"א בטח שאתה לא יכול לקרוא לעצמך.
    לא ראיתי הודעה אחת רצינית שלך על הקבוצה, כל המטרות של ההודעות הן להקניט, להקניט ולהקניט, חאלאס עם זה.
    אני גם אשמח אם תספר לי מה המשחק האחרון שבו היית...

חיים, אתה כרגיל, לא מצחיק אף-אחד, אני חושב בידיוק ההיפך, אבל אם אתה נהנה מההודעות האלו שלך,
    שיבושם שלך,
    למרות שמבן-אדם מבוגר הייתי מצפה לקצת יותר, קצת יותר.

Boateng, גם אתה לא ראית את המשחק, אל תשחק אותה חכם גדול.
    אתה ראית תקציר שמורכב מחצי דקה בידיוק וכלל רק את הגולים פלוס שתי הצלות גדולות של אניימה.
    באתרים הישראליים נכתב שגם הפועל הייתה פקטור והיו מצבים לא רעים,
    למה אתה מצפה, שקבוצת תחתית בליגת העל, תגיע למשחק חוץ בספרד ותנצח בצורה אבסולוטית?
    ברור שהיה צריך קצת מזל, קצת יכולת של אניימה(אחרי כל הנקודות שהוא איבד לנו) והיה ברור שהספרדים יגיעו לכמות מצבים לא קטנה, הרי ההגנה שלנו בדיחה.

כל התקפה של קבוצה נגדינו היא חצי גול, למעשה. קריית-שמונה סיכנה, אבל את הגול היה אפשר למנוע.
    היחידי שמעודד אותי הוא אניימה, שהיה במשחק טוב היום. דואני גם הרשים אותי.
    בונדר משחק ללא חוכמה, בכלל לא, אנטבי יכל לתרום יותר.
    עידן סרור פשוט בלתי-ניסבל, אפס מאופס, שיילך הביתה, כל כדור הוא מאבד.
    ליאור אסולין שנכנס הוסיף קצת, אני מקווה שאבוקסיס יישנה את המערך ל4-4-2, אבל אם ייפתח עם חלוץ אחד, זה יהיה עם אסולין, שגם יותר מהיר, גם יותר משקיע וגם חלוץ פשוט טוב יותר.
    עובד איכזב שהיה תקוע באגף במשך כמעט כל המשחק, אך למרות זאת היה קרוב לכיבוש. גם הוא צריך לשחק בהרכב, בייחד עם דגו באגפים.
    אגף ימין שלנו תמיד היה שומם, בונדר לא יכול נגד כל העולם, לא מובן לי למה אין שם אף-פעם שחקן.
    דגו בעוד יום חלש שלו, לפחות את הלחימה הוא סיפק, כרגיל.
    אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק שרועי דיין נשלח להציל את המולדת.
    לא היה שום שינוי חיובי בקבוצה, לא תמיד כל קבוצות התחתית יפסידו.
    אני יוצא מהמשחק הזה חסר אונים, מאוכזב וכועס.
    הקהל יכל להגיע קצת יותר בהמוניו ולעודד קצת יותר, אבל אני מבין חלק מהם, הם שבורים.
    לסיום - אלימלך הוא המלך של הפועל. היו שלטים יפים והוא קיבל גם גביע. לא מספיק לדעתי,
    אבל עדיף על כלום.
    שוב הפסדנו, מה חדש?
    ומילה אחרונה באמת - אסף קינן, ליצן, שיישב בחוץ וייתרענן כמה שבועות.
    לא מדבר על הפנדל שהגיע לנו ועל הגול של ק"ש(לא יצא לי לראות בידיוק איפה עמד אבידור באותה שנייה, אבל חצי קהל צעק 'אופסייד!!!!', כל-כך הרבה שריקות לא במקום, עצירות מטופשות של המשחק, לא שלט בקצב.
    וק"ש עצרה לנו מתפרצת כמה וכמה פעמים, כל פעם שחקן הגנה אחר קורס שם מהרוח, בושה וחרפה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/07
  15. beitar4ever Member

סרור היה אכן אחד החלשים בשורות הפועל ת"א, ואני חשבתי לעצמי בשביל זה כ"כ נלחמו עליו ההנהלה של הפועל , פשוט נאיבי כפי שאמרת כל כדור הוא איבד.
    אסולין עשה מה שהוא עושה במהלך כל משחק הוא רק לחץ ולחץ וניסה אבל לא הלך לו, אבל כל הכבוד לו על הלחימה שלו . אני בסה"כ ציפיתי לקצת יותר מהיכולת שראיתי היום מהפועל, במיוחד לאחר התוצאה המדהימה שהיא עשתה בספרד.