מחזור 11 בליגת העל: בית"ר מביסה את כפ"ס 4-0

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏30/11/07.

1. בית"רי מלידה Member

בתקופת לחמן הם היו קצבים, העונה הם קבוצה שמשחקת מהר יחסית ויפה.

כל הכבוד לאלישע לוי ולמאזן ג'נאים על מה שהם עושים שם.

הם לא צריכים עוד רכש השנה, אבל בשנה הבאה הם יצטרכו שוער יותר טוב.

סכנין תסיים בצמרת הגבוהה, ואני מקווה שגם קרית שמונה - שתיהן מרעננות את הליגה המשעממת הזו.

2. Fergie's Legend Member

בוזגלו החשקן עם הכושר הטוב ביותר בליגה כרגע. בקושי בן 21, וכבר סוחב את הקבוצה שלו על הכתפיים. פשוט שחקן גדול, 2 בישולים ועוד שער. הוא משחק בכל כך הרבה בטחון, כדורגל שמח וגם מבין את המשחק, ממש שחקן להעריך ולראות שהשקעה שווה זהב.

גם מכבי היום הראתה אופי, אפילו שהקבוצה בקרשים נראה כי ניר לוין עובד קשה.

3. אביב סיטון Member

מכבי במחצית השנייה היתה יותר טובה, הניע את הכדור מהר וטוב לאגפים, והיתה הרבה יותר מסוכנת.
    שוב ההגנה של מכבי עשתה חור במחצית השנייה שעלה לה בעוד גול, כאשר השאירו את בוזגלו ממש לבד במרכז הרחבה לשים את השלישי. וזה עוד אחרי שמכבי חזרה למשחק ל 2-1, והיתה בדקות טובות.
    סכנין מנגד רק יצאה להתקפות מתפרצות. מכבי עם שליטה ברורה במרכז המגרש.
    עזרן היה היום מאוד חלש.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/07
  4. bayer04 Member

בהחלט. שתי העולות החדשות כמו שנאמר כאן נותנות רעננות לליגה, מכניסות משהו חדש, משהו מעניין. את שתי התל-אביביות ממזמן נמאס לראות ומי שנשאר זה רק חיפה ובית"ר. לפחות שהעולות יעשו משהו בצמרת, שיהיה מתח ועניין. ובינתיים סכנין מוכיחה לנו שהיא קבוצת צמרת לגיטימית ויכולה לסיים את העונה במקומות 3-5. בואו נגיד שכל זמן שהיא בחלק העליון של הטבלה יש לנו כאן הפתעה מרעישה. אף אחד לא חשב שסכנין תפרוץ ככה בליגת העל, במיוחד בעונה שבה היא בדיוק עולה טרייה מליגת המשנה.

5. beitar4ever Member

מכבי ת"א פשוט במזל לא סיימה את המשחק בתיקו 3, היא שלטה ברוב המשחק, ובדקה האחרונה של המשחק היייתה לה הזדמנות פז לסיים את המשחק בשיוויון אבל היא לא השכילה לקחת אותו. סכנין מנצחת את המשחק בעיקר בגלל ההגנה החלשה של מכבי ת"א, שעשו המון חורים, כמו בשער האחרון, שלא שמרו על בוזגלו שהיה לבד ומה שנותר לו לעשות זה רק לכבוש. מכבי הולכת ומסתבכת בתחתית, היום היא הייתה חייבת להוציא נקודה כי היא הייתה הדומיננטית במשחק. בסכנין בלטו היום שני שחקנים, הראשון הוא בוזגלו שהיה בשבילי המצטיין השחקן עשה המון מהלכים מצויינים במשחק וסיים עם בישול ושער, השחקן השני זה יברויאן פשוט חלוץ מצוין עושה המון תנועה, ובזכות המיקום הטוב שלו ברחבה סכנין ניצחה היום.

6. bayer04 Member

לדעתי בסביבות ה-10 מיליון שקל.

7. a.m Member

אין ספק שסכנין היא קבוצת הסיבוב, בוזגלו הוא שחקן הסיבוב.
    סכנין פשוט קבוצה אטרקטיבית עם התקפה פנטסטית עם הרבה כישרון (בוזגלו) וסיומת מול השער (יבוריאן)... תענוג.

8. bayer04 Member

בהחלט. קבוצת הסיבוב היא סכנין וה-שחקן הוא בוזגלו. ולמה מאור? כי הוא שחקן שלוקח על עצמו קבוצה שלמה, סכנין בלעדיו שווה לא יותר מ- 50% מהיכולת שלה, ואסור לשכוח שלא רק שהוא כובש לא מעט, הוא גם מבשל שערים בצורה פנטסטית. פשוט MVP.

9. Mr.Eko Member

אוייי ההגנה אויייי ההגנה,שנה שעברה הההתקפה הייתה על הפנים עכשיו זו ההגנה...
    מה יהיה עם הקבוצה הזו..?? סכנין כאמור עם שני שערים מהירים,מרטינוביץ' ושטרית פשוט על הפנים.
    ההגנה של מכבי הייתה היום פשוט ביזיון אחד גדול,אין תיאום אין כלום,אם היו מציבים את שפונגין לשמור על בוזגלו אני יכול להבטיח לכם שהוא לא היה עובר בכזאת קלות. שטרית פשוט אפס העונה,כנ"ל מרטינוביץ'.
    חלון ההעברות אני מניח שישלחו אותו הבית עד כמה שאני אוהב את השחקן הזה. אני יוצא מרוצה אם אפשר להגיד בכלל מרוצה ממשחק ההתקפה,שאיכשהו עבד,לשם שינוי רואים מכבי שמשחקת כדורגל טוב,מניעה כדור בצורה טובה מאוד,אבל החלוצים החלוצים.... חדד כרגיל האיש המרכזי של מכבי בקישור ביחד עם גזל הנהדר,ראמליו על הפנים היה... איטי,כבד,מגושם מאבד כדורים,ראיתם איך בוזגלו עבר אותו בגול הראשון..? פשוט חבל חבל,עם הגנה יותר טובה מכבי הייתה יוצאת פה עם ידה על העליונה.
    מכבי יכולה להציג כדורגל יפה והיא די עשתה זאת בכמה חלקים של המשחק. חדד שחקן פשוט ענק,יווריץ' עם משחק מצויין למרות השלושה שערים,הציל את מכבי מספיגה של עוד כמה שערים בטוחים.

אגב,ראיתם את דור מלול? איזה כישרון... איזה ילד... שמעתי עליו שהוא שחקן מוכשר ועכשיו בכלל,ראיתם איזה קרקס הוא עשה מההגנה של סכנין..? תענוג היה לראות אותו רק חבל שעומרי רון פיספס את הכדורים הגדולים שמלול בישל לו... לא סתם ברצלונה או מנצ'סטר רצו אותו ממה שהבנתי.

שבוע די מאכזב היה לי,גם בארסה פיספסה הזדמנות לנצח וגם מכבי להשוות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    נקווה לטוב בשבוע הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/07
  10. beitar4ever Member

אין ספק שהוא באמת שחקן הסיבוב , זה שבוזגלו ניצב היום במקום ה-3 במלכי השערים של ליגת העל, ונימצא במקום ה-1 במלכי הבישולים זה אומר שהוא לקח כמעט לבדו את הקבוצה ועשה אותה לקבוצת צמרת בסיום הסיבוב הראשון, כל הכבוד למאור שחקן נפלא!

11. GAL1 Member

דקות הסיום של מכבי, שבהם דור מלול ועומרי רון היו על המגרש. הראו כמה אנחנו צריכים אותם בהרכב הפותח.
    דור מלול מתגלה כשחקן עם ריאת והבנת משחק נהדרת ועומרי רון עם תנועה מצוינת סיומת לא משהו אבל הוא שחקן חזק מאוד ועם טכניקה טובה מאוד.
    יניב עזרן לא מפסיק להחמיץ, ואם לא הפציעה של קאמאנן כל ההיזדמנויות האלו היו נגמרות בשערים.

חבל מאוד על מכבי, היא הייתה יכולה להיתקדם הרבה בטבלה.

12. Number 8 Member

משחק נוסף שאנחנו חוזרים הביתה בלי כלום בגלל ההגנה. הצוות המקצועי חיזק את החלק ההתקפי במספר שחקנים משמעותיים, לפחות על הנייר, אבל שכחו להביא בלם ברמה גבוהה במקומו של יחיאל. נמאס לי לרשום את הדברים האלה כמעט אחרי כל משחק, אבל שום דבר לא ישתנה, וכנראה גם שלא ישתנה. בלעדיי קאמאנן, החלק ההתקפי שלנו נראה לא רע, הגענו למספר מצבים טובים, הצלחנו להבקיע שני גולים, ולא היינו רחוקים מהשיויון. אני לא רוצה לחשוב איפה היינו היום אם קאמאנן היה משחק, זה רק מבאס אותי עוד יותר. יכולת וגולים יש, הגנה אין.

בני סכנין קבוצה נהדרת. בעיקר החלק ההתקפי שלה, הכולל את בוזגלו-יבוריאן-גנאים. בוזגלו שחקן ענק, מכבי חיפה הפראיירים הגדולים של הליגה שויתרו עליו, ויצחק שום עשה טעות נוראית ששיחרר את יבוריאן, והיום הפועל אוכלת את הלב על כך. הקבוצה מתבססת בעיקר על שני השחקנים האלה. בוזגלו עם גול ושני בישולים, יבוריאן עם גול ובישול. שניהם האחראים העיקריים למיקומה של סכנין בטבלה כיום.

מילה טובה ליבריץ, כי בהחלט מגיע לו. לולא יבריץ, היינו מסיימים את המשחק עם שישה כדורים ברשת, אם לא יותר. אף גול לא היה באשמתו, אלא באשמתם המלאה של ז'אן ומרטינוביץ, עם דגש גדול על הסרבי. פשוט לא יאומן מה קרה לשחקן הזה העונה. תיאום, לא תיאום - אין כבר תירוצים.

חוזרים הביתה בלי הנקודות, אך עם אופטימיות זעירה. הגנה אין, זה לא דבר חדש, אך היום הייתה התקפה, גם בלעדיי קאמאנן. בשבוע הבא, אנחנו נוסעים לאשדוד למשחק סופר חשוב במאבקי התחתית. עם אותה יכולת היום בחלק הקדמי, ושיפור קטן בהגנה, כי הרבה לא יכול להשתנות בשבוע אחד, אנחנו יכולים לנצח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/07
  13. הגבר באדום Member

דווקא לגבי קבוצת הסיבוב אני חולק איתך ונותן את התואר הזה למכבי פ"ת. לגבי בוזגלו - אין ספק בכלל.
    ליבי האדום כואב, כשאני אומר, ואומר אמת, שאסולין הוא אכזבת הסיבוב.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/07
  14. Chievo Member

כמה שטויות אמרת !!

1. זה כמו להגיד, אם קאקה ופירלו יעזבו את מילאן היא לא שווה כלום, בוזגלו ויבוריאן הם השחקנים המובלים שלנו והם חלק מהקבוצה.
    2. יא-יא פטי וקרופנק הם שניים מהבלמים הכי טובים בליגה, השילוב בינהם פשוט מעולה, קולמה וח'אלד אמנם נתנו משחק חלש, אבל עדין נחשבים לקשרים אחוריים מהדרג הראשון בליגת העל הצנועה שלנו, חמד ר'נאיים עם הזמן משתפר, לדעתי כבר מעכשיו הוא נחשב לפריצת העונה, בתכלס יש עוד שחקנים מוכשרים בסכנין חוץ מהשניים שצינת.
    3. איך אתה אומר סכנין אנטי כדורגל ואחר כך אומר "הכל מבוסס על .. מלחמה ומוטבציה"??!! זה כן הצד החזק אצלנו, אבל תסביר לי איך זה נחשב לאנטי כדורגל, אני פשוט לא מבין!!
    4. אין 4
    5. סעמק, מאיר כהן למה לגרום התקפי לב ?!
    6. פורצה סכנין :aaarse:

15. לא מצאתי כינוי Member

אני לא מסכים שקולמה נתן משחק חלש. אז היו לו איזה 2 מסירות לא מדוייקות, חוץ מזה היה לו משחק הגנה מצויין, הוא מסר כמה מסירות מצויינות ששברו את קו ההגנה של מכבי והשקיע הרבה מלחמה.