מחזור 11 בליגת העל: בית"ר י-ם מדהימה את מכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏4/11/11.

1. riquelme1 Member

הבלוף של מכבי ממשיכים להתגלות, לא התרשמתי מהם בפתיחת העונה, וידעתי למה.

אם כל הכבוד לצעירים של איווניר, הבאמת מוכשרים, קבוצה שרוצה ללכת לאליפות ורוצה לעשות משהו באירופה לא יכולה להרשות לעצמה להתברג רק על צעירים, הסגל של מכבי שווה הרבה יותר מאיך שהיא נראת, אבל יש לה מאמן כל כך בינוני שלא יוביל אותה לכלום.

איווניר הפחדן לא מתראיין ושולח את עוזרו, והעוזר החכם שלו אומר: ''מנצ'יני אמר שקשה לשחק ב-3 מפעליים'', נכון אבל הם במקום הראשון בפרמרלייג ועם סיכוים גבוהים לעלות לשמינית גמר אלופות, השוואה דבילית.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/11
  2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בית"ר עם קובי מויאל קבוצה שיכולה לנצח בכל משחק.
    בית"ר בלי קובי מויאל היא קבוצה מפורקת.

3. vasisualy Member

כמו תמיד - פגעת בול!

4. Don Joan Roman Member

עזוב אותו, הוא עכשיו יושב בבית ובוכה על כך שניצחנו

5. vasisualy Member

לא, הוא מחפש עוד המצאה על קורנפיין, מויל, הרוש או גאידמק (אני עדיין מצפה לראות תשובה שלו בנושה שהוא דחף גם באשכול של בית''ר, וגם באוף-טופיק).

6. Ice Cream חסה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx גדול!

אלעד- וחוץ מהנגיחה של שי חדד לקורה, הוא עשה היום משהו? עבירה מכוערת וצהוב מיותר ומתפרצת שנדפקה. הוא היה היום הכי גרוע ללא ספק כמו כל העונה.

ההרגשה עכשיו בבית מול הטלוויזיה הייתה כמו שנה שעברה מול הפועל מהרגע שיבואה שם את הכדור ברשת- רק שאז אלה היו 20 דקות ועכשיו חצי שעה של מתח. שמח שניצחנו, חבל שזה לא מעלה אותנו שום מקום ואנחנו עדיין במקום ה-11.

יאללה, פגרה של שבועיים שאחריה גם עדן נחמני סופסוף יחזור (http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx).

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוריד את הכובע בפני השחקנים של בית"ר היום. אחרי שביזו את המועדון מול סכנין הם הראו איך משקיעים ומשחקים עם חשק, איך משחקת קבוצה שנמצאת בתחתית. הם אחרי 6 משחקים ללא ניצחון, אחרי 2 הפסדים רצופים, כשאחת מהם תבוסה מחפירה ליריבה גדולה, והנה הם אוכלים את הדשא ומביאים נקודות.
    לבית"ר ייש 14 נקודות, רובם אם לא כולם הושגו בלחימה והשקעה. היה מדהים לראות את השחקנים של בית"ר נופלים מהרגליים בסוף המשחק בגלל ההשקעה. שחקנים שלא עומדים על הרגלים ומחזיקים את השריר נשארים לשחק עד הסוף ונלחמים על כל כדור.
    ככה משחקת קבוצה שמשקיעה, ככה משחקת קבוצה עם חשק, ככה משחקת קבוצה שהשחקנים שלה יתנו את הכל על המגרש.
    אין לי ספק שבית"ר י"ם לא תלחם נגד הירידה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/11/11
  8. Ice Cream חסה

הבעיה שזה קורה רק מול קבוצות עם תקציב של 60 מיליון שקל ומעלה...

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלכתי לראות את המשחק עם האחראי במחלקה שלי שהוא אוהד של ביתר ירושלים ועכשיו הוא שריין אותי גם למשחק מול מכבי חיפה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ביתר ירושלים הייתה ראויה לנצחון והיא שיחקה טוב. השאלה היא מה יהיה לה למכור מול קבוצות שהיא תצטרך ליזום מולן.
    לא מובן לי למה מוסא קונטה לא פותח במכבי תל אביב. המשחק שלהם נראה אחרת לגמרי שהוא על המגרש וזה תופס לגבי על המשחקים של מכבי תל אביב שיצא לי לראות השנה.

10. Fanatic Member

פעם ראשונה ואחרונה שאני מסכים איתך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    באמת מביש שאיווניר שלח את כרמלי. זו גם בריחה מאחריות וגם ידוע שכרמלי לא בדיוק המתראיין הכי טוב שיש.

וואלה, עם כל הכאב על ההפסד היום, זה היופי בכדורגל. בית"ר נלחמו, עשו הצגות כשהיו צריכים (זה חלק מהמשחק אין על מה לבכות), ובכלל הצליחו לשבש לנו את כל שיטת המשחק.
    אי אפשר להצביע על אשמים מכיוון שכולם נראים כאילו הם משחקים בלי חשק וכוח.

כל הכבוד לבית"ר על היניצחון.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/11
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וואי, איזה ייבוש הבאת בי.

אתה יודע שאוהדי בית"ר רצו לשבת בצפוני ועשו אליו מנויים אפילו אבל איציק העביר אותם למזרחי מהסיבה שלפתוח את הצפוני לא יהיה שווה לבית"ר מבחינה כלכלית.

12. Don Joan Roman Member

בשעה טובה הם השקיעו אבל הרגל המסיימת היא כ"כ חלשה שזה לא יאומן, רק היום היינו צריכים לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה עם ההחמצה המזעזעת של דסה וההקפצה של אבירם(קח כדור ימינה וגלגל לרשת), למזלנו עמית בן שושן עמד במקום הנכון ובזמן הנכון כדי לכבוש לנו שער ניצחון יקר שנותן לנו מעט מרווח נשימה מהמקום ממנו יורדים ליגה, כמה שהוא היה חסר במשחקים האחרים אין לי ספק אפילו קל שבקלים שאם עמת כשיר הוא מנצח עבורנו גם את ראשון וגם את רמה"ש כי הדברים שהכי היו סחרים שם זה רגל מסיימת.

בכל מקרה יובל נעים חייב לנצל את הפגרה הזאת, להכין את השחקנים שלו טוב טוב מבחינה פיזית וטאקטית למשחק נגד הירוקים ולתת להם לבעוט שעות לשער עד שיבקיעו שערים בעיניים עצומות כי היום לא שילמנו על ההחמצות שלנו(תודות לסופר קובי, פילאבסקי שהיה מעולה(והלוואי שיישאר פה כמה שנים) ואוהד סיידוף) אבל במשחקים אחרים אנחנו עלולים לשלם גם לשלם.

חוץ מזה היה מרגש ומשמח וההתרגשות עכשיו לחזור ל"טדי" המחודש גדולה שבעתיים, עוד 14 יום זה קורה: חוזרים לבית שלנו סוף סוף ונקווה שיובל והשחקנים לא יעשו פאדיחות.

13. Sh4y Member

אז ככה, הלך לי גרון, עף לי כסף, נקרעה לי החולצה, גירזנו אותי במבוגר ונכנסתי באיחור למשחק...אבל כל זה היה שווה
    ללא ספק אחת מהמשחקים שיזכרו לי לאורך זמן, אלפיים אוהדי בית"ר עושים לאוהדי מכבי בית ספר לעידוד, פשוט ככה.
    על המגרש ראינו לוחמים (שיודעים לשחק ככה רק נגד הגדולות, אבל זה מה שיש ואם זה ננצח)

יום שני עוד שבועיים, חוזרים לטדי. אם האטרף של אתמול, עם טדי מלא (14-15 אלף)
    ומאמן שידע לעשות חילופים בזמן..באמת, אבל באמת שזה אפשר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/11/11
  14. אורי אדום בנשמה Member

עוד חרטטן ודמגוג בגרוש..

כאשר בכל מקרה צריכים לפתוח יציע, קרי לאוהדי הקבוצה האורחת, הגודל שלו ממש לא משנה מבחינת העלויות. בדוגמא שהבאת זה לא שהוא פתח יציע אחר, אלא לא פתח כלל וברור שהוא יחסוך.

15. Don Joan Roman Member

אורי שוב אתה יוצא כפכף מה אתה מתווכח איתם בכלל כל מה שהם יגידו לך זה שאתה דמגוג וחרטטן, עזוב אותם