עומר, אתה היחיד שדבק בכך שלאזולאי יש 3 שערים, כשכולם אומרים 4. תוסיף אותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx גם ורד עם 3 בישולים.
מה קרה עומר? אתה כבר מכין את האליבי? מעניין, כשהפועל הפסידה להפועל חיפה במחזור הראשון כשלושה ימים אחרי שהעפילה לליגת האלופות, ושיחקה ללא שכטר, ורמוט, קנדה, בן-דיין ועם דה-סילבה רק במחצית השנייה, וספגה בגלל טעות מביכה של באדיר ועד אז המשחק היה שקול - אמרת שהפועל משחקת בצורה מבישה. כשהפועל פיגרה 2:0 מול עכו וברבע השעה האחרונה הצליחה להשוות למשחק תצוגת נפל וכמעט לנצח בדקה האחרונה(ויקטור מרעי עם החמצת המאה בכדורגל העולמי בשער ריק) - זילזלת בהפועל. תתמודד עם זה שלאחר השקעה כזאת יש ציפיות שונות. מכבי עד עכשיו הרשימה רק במשחק אחד העונה - במהלך הניצחון על בני-סכנין. נו טוב, גם בניצחון על אשדוד בתחילת המשחק או מול הפועל אשקלון. אין מה להשוות בכלל בין מכבי חיפה למכבי ת"א, ועדיין - הירוקים עם שתי נקודות יותר מהקבוצה שלך. חיפה מציגה סגל דק מאוד פרט לחוליית הקישור, היה ברור שתיהיה נסיגה ביכולת שלה ושהיא תפתח את העונה בצליעה. ובכל-זאת היא ניצחה את אותה מכבי בבלומפילד. בטח שחיפה מסוגלת ליותר, היא סבלה מפציעות רבות - ורד, קטן, גאדיר והרשימה עוד ארוכה, זה לא כמו במכבי שיצחקי נפצע ואז הנחיתו תותח מהבונדסליגה. כן, וכל זה תקף גם אם הפועל לא תנצח את בית"ר היום.
יחסי הכוחות היום ברורים, הכל תלוי בהפועל ת"א, חד משמעית. כן יום טוב של בית"ר או לא יום טוב, זה לא משנה, אם הפועל ת"א תהיה טובה היא תנצח את המשחק הזה. בית"ר כמובן תקווה ליום רע של האדומים, ובנוסף הם צריכים לשחק נורמאלי, לא כמו בשבועות האחרונים, אני מאמין שבבלומפילד שחקני בית"ר יבואו חדורי מוטיבציה, בשביל הקהל שלהם, יש גבול עד כמה סמרטוטים אפשר להיות. לא הייתי פוסל פה תיקו, הפועל ת"א שיחקה לא להיט נגד מכבי חיפה (בגלל 10 שחקנים, אבל בכל זאת), וניצחה עם הרבה מזל, היום המשחק יתפתח אחרת, הפועל ת"א תנסה לכבוש, בית"ר תחפש לעקוץ.
יוסי אבוקסיס רציתי שתדע - הפועל לקחה את הדאבל בבירה לא היה ולא יהיה כמו הערב ההוא בטדי בכלל והרגע הזה בפרט. זה משחק שאני אקח איתי לכל החיים. אני לא יכול לחכות כבר למשחק היום כדי להקניט את אוהדי בית"ר עם השיר הזה. ההפסד של מכבי אתמול פשוט מצויין, כל התנאים עומדים לרשותינו, רק לא לבעוט בדלי. אל תטעו - בית"ר לא תובס הערב בבלומפילד, רחוק מזה. אני מאמין שננצח כי אנחנו פשוט קבוצה טובה יותר בפער משמעותי, אבל זה לא יהיה קל. בית"ר הפעם באמת תילחם על הכבוד שלה, בטח במשחק נגד היריבה השנואה, הרי כמה אפשר להאכיל את הקהל שלה בחרא. מלמיליאן עולה עם מערך מאוד מבוקר ולהפועל לא קל לפרוץ בונקרים השנה, אין לנו את אותה סבלנות ותחכום מאשתקד. אני מסתפק ב-1:0 קטן שיעלה אותנו למקום הראשון בטבלה. אין כאן הזדמנות לעשות 'תוצאה ברוטאלית' כזאת שתיזכר לעד, ממש לא. תמיד שמדברים לפני משחק על הפרש אז הבועה מתפוצצת היישר בפנים אז נחסוך את זה מראש. היום בערוץ 5 + GOLD הקדישו זמן רב למשחקים מהעבר בין הפועל לבית"ר. עכשיו משודר המשחק נגד בית"ר מבלומפילד בעונת 03\2002 במהלכו הפועל ניצחה 4:1 כשהיא בשיא מאבק האליפות ולבית"ר לא היה עניין בליגה. הפועל של קשטן פתחה את המשחק באטרף כששחקני החלק הקידמי לא הפסיקו ללחוץ על הבלמים של בית"ר ומבחינתי זה המפתח הערב. גוטמן, במשחקו המאה על הקווים של הפועל במסגרת הליגה(מזל טוב!) צריך לדאוג לזה. בית"ר מבולבלת וגרועה ואם לא ניהיה זחוחים ונכה בברזל כשהוא חם - המשחק יהיה שלנו. גונזאלס מאוד איטי והייתי שם את בן-סהר קרוב אליו. בהיעדרו של שכטר, איש המפתח שלי הוא טוטו תמוז. הוא יכול להחמיץ בשלומיאליות מול שער ריק וייגמר לו האוויר בדקה ה-60. אבל תמוז היום יגיע באטרף, הוא לא שוכח את אקורד הסיום הצורם שלו בבית"ר, איך שלחו אותו להתאמן עם הנוער. אני בונה על תמוז שיבוא עם מטען אדיר של רגשות ויצליח להבקיע היום כשבן-סהר אומנם משתפר אבל עדיין לא נותן כלום בשורה התחתונה. תמיד טוב שברוכיאן לא משחק גם אם הוא בכושר הגרוע בקריירה שלו ואני אשמח אם גם יבואה יישב על הספסל כי הוא מסוגל לעקוץ. יהיה מעניין לראות איך טל יתפקד אחרי השבועות הקשים שעברו עליו במהלכם שמו נאמר במפורשות כתגובה לשחקנים שאמורים לקבל שחרור. מישאלוב קשר אחורי בינוני וליד טל ישחקו הרבה צעירים והוא המפתח מבחינת בית"ר יחד עם אריאל הרוש. רק שהאיש של בית"ר בין הקורות לא יחזור לפתע ליכולת השיא שהפגין בשנה וחצי האחרונות, ממש לא מתאים.
שחקני בית"ר ירושלים החזיקו מעמד יפה מחצית שלמה, קשה לי להאמין שזה יספיק ל90 דקות. אם הייתי אוהד הקבוצה, הייתי מתעצבן מהעובדה שהכוכבים, לכאורה, נזכרו לשחק כדורגל הערב, מה עם שאר המשחקים מתחילת העונה? רואים אדום, הם חדורי מוטיבציה? לא מתאים ברמות המקצועיות.
שמישהו יסתום לדני נוימן את הפה כבר!!! הבנו שאתה אוהד בית"ר, הבנו שאתה חבר של מלמיליאן, יאללה תשתוק קצת. ההוא מצוין וזה מצוין, אפשר לחשוב שבית"ר ביתרון 4-0.
הורסקי: "בית"ר ניצחה עד עכשיו משחק אחד 5-1 על הפועל ב"ש" נוימן: "זה היה המשחק הכי טוב של בית"ר העונה"
אין מה לעשות, הפועל העונה פשוט לא אותה קבוצה, כל כך חסרת אונים וחסרת יצרתיות נגד הבונקר של בייתר, שאת האמת? הגיע לה ניצחון. בן סהר שערורייה, ואחרי המשחק הזה אני לא רוצה לראות אותו בהפועל, שער אחד עלוב כל העונה בתור אחד שהגיע מאירופה ככשרון גדול, לא התאקלם מבחינה מקצועית, לא התאקלם מבחינה חברתית, נראה מנותק משער חברי הקבוצה, פעולות קלות שלא מצליחות לו, פשוט על הפנים. להפועל אין קישור, חסר להפועל קשר יצרתי וה כל כך בולט לעיין, חוץ מיזה שכטר חסר מאוד להפועל.
^^^ כמובן שאני לא מופתע, לא להגיע להפועל לנצח, שום קבוצה בארץ לא מספקת יכולת טובה. באותה קלות של התיקו הזה, בית"ר יכולה להתפרק מול רמת גן בטדי, כן גם מול רמת גן. הפועל של עונה שעברה הייתה מנצחת פה 0-2-3 כמו שכולם ציפו.
מגיע כל הכבוד לבית"ר. נתנו משחק מלחמה גדול וגם טקטית עמדו נכון. הפועל במשחק בינוני ומטה. לכן בית"ר יצאה עם נקודה. אבל בשבוע הבא לטעמי מבחן יותר גדול מול הפועל ר"ג בטדי. כבר ראינו מה קרה אחרי הביקור בקריה. בליגה צריך להוכיח את עצמך לאורך זמן. אנחנו מקום שני בגלל הפרש שערים ומקום שני משותף במיעוט ספיגות. קשה להזכר מתי הטבלה כל כך שיקרה.