מחזור 10 בליגת העל: 0:0 בין הפועל ת"א לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/11/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מזל שלא הייתי במשחק, אז בוודאי הייתי יוצא מגדרי.

באינטרנט רשום משחק חלש, אז אולי זה היה משחק טוב שלנו (ולתת משחק הכי טוב העונה זה לא חוכמה, אנחנו רוב העונה מאוד אפורים), אבל שנגד קבוצה כמו הפועל חיפה, שמשחקים "כל כך" טוב, ולא מתרגמים את זה לשערים, אנחנו יכולים לבוא בטענות רק לעצמנו, אנחנו קבוצה עם התקפה בין המוגבלות בליגה, וזה מה שקורה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/10
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אין שום ספק. אם אני לא טועה כתבתי כאן באשכול הזה שאני לא רואה אותנו מכניסים, והכנסו כמובן ממצב נייח. שמעת את השידור ברדיו? שם דווקא לא אמרו שזה משחק חלש. אמרו שאנחנו מעולים, שוטפים את המגרש ושהפועל חיפה לא קיימת. כך גם חברים שלי אוהדי חיפה אומרים לי ברגעים אלה ממש.."יצאתם פראיירים".

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הקבוצה הזאת היא ביזיון אחד גדול, זה מתחיל מהמאמן ונמשך לכל השחקנים.
    במקום שנרד ב 3:0 במחצית, יורדים ביתרון של שני שערים, מילא, אבל פשוט אף אחד לא זז במחצית השנייה, לא מתאמץ, כלום, גם ככה זה היה משחק אימון, אז השחקנים שיחקו גרוע אפילו במשחק האימון. באמת שאני לא יודע מה אלישע אומר, או לא אומר בחדר ההלבשה במחצית, אבל זה פשוט מחדל שלא ראיתי כמוהו הרבה מאוד זמן.
    שלא נדבר על כך שגם אין חשיבה לטווח ארוך, אלישע משאיר את קטן עד דקה 83, בלי חשיבה על כך שהוא חוזר מפציעה, אין אף חילוף עד דקה 72, כאילו אנחנו משחקים כל כך טוב.. השיא היה שיש שחקן כמו סילבה על הספסל, ועותמן עולה כקשר.

4. alexshw Member

זהו שער ליגת על שני של קולמה בקריירה. הראשון הובקע ב - 9.2.2008(לפי אתר ההתאחדות), בתיקו 1:1 בין סכנין לכפר סבא.
    משומר חיכה לשער הליגה מאז 11.4.2009.

5. Raulito Madridista

בדרך הביתה מהעבודה התקשרתי לחבר טוב, אוהד הפועל, להתעדכן בתוצאות. הוא אמר לי שמכבי ניצחו 6:0 ואמרתי לעצמי - לא יכול להיות, זה לא הגיוני. באתי הביתה ועכשיו אני רואה כותרת בספורט 5 "מכבי ת"א חטפה מעכו". וואו, זו הייתה מתיחה מושלמת. טעיתי כשכתבתי לפני המשחק שמכבי תשיג ניצחון קל. היכולת שלה עד עכשיו כלל לא מרשימה ואני מתאר לעצמי שהיא פגשה קבוצה בטירוף שפשוט רצה יותר ממנה. ערפאת הוכיח שהוא שחקן מצויין כשכבש גם במשחק נגד קבוצה גדולה, ועבור רועי דיין זו הייתה נקמה מאוד מתוקה. למרות השער המצמק של עטר, שהיה יפה לפי מה שהבנתי - מכבי חוזרת הביתה מושפלת. יש לאבי נמני הרבה חומר למחשבה.

ק"ש חזרה לעצמה היום עם שלישייה מצויינת מול נתניה, ידעתי שהיא קבוצה טובה יותר. אלרואי כהן שחקן ענק. חבל עבור נתניה שהיא ירדה מובסת וזה הפסד שני, ושוב היא סופגת שלושה שערים - אבל עוד הרבה קבוצות חזקות יאבדו נקודות מול ק"ש. אסור לנתניה להוריד את הראש אך היא חייבת להשתפר פי כמה כדי להוות יריב למכבי שלא תיהיה כל-כך זחוחה בשבוע הבא.

אמרתי שלחיפה יש את היריבה הנוחה ביותר כדי לצאת מהמשבר. רק פעם אחת העונה כבשה חיפה שלושה שערים - נגד בני-יהודה. אם ג'ון קולמה הבקיע אז באמת חובה לרוץ ולראות תקציר. חיפה תוכל להתגבר על יריבות כאלה אבל אני חושב שבכל-זאת משהו שם חורק.

מאכזב שמשחק בין בני-יהודה לאשדוד, שתי קבוצות שלא מצויות בלחץ משמעותי, לא מסוגל אפילו לנפק שער אחד לרפואה.

באר-שבע של קלינגר צריכה להיות מאוכזבת, עוד קצת ריכוז והיא הייתה משיגה ניצחון במשחק טוב שלה ואז הכל היה ורוד. חבל מאוד מבחינתה, בידיוק על הדברים האלה של השאננות קלינגר צריך לעבוד, זה יותר מתאים לקבוצה של גיא עזורי לספוג שער בדקה האחרונה.

6. alexshw Member

גם נגד בית"ר הבקענו שלישיה.
    שלומי אזולאי עם 4 שערים - מלך שערי הקבוצה בליגה עד כה.
    הישג יפה מאוד לבחור מטבריה, אך זה גם אומר הרבה על הכושר העלוב של הגרוזיני.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא טעית, ניסית להביא בניחוס כהרגלך וכהרגל כולנו, לך זה עבד הפעם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ונתניה לא נגד מכבי בשבוע הבא, אלא בעוד שבועיים. בשבוע הבא יש מכבי ת"א נגד קרית שמונה

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

השופט מחר יהיה מאיר לוי.

9. Igi Member

ניצחון במשחק אימון נוסף וזה מה שחשוב... מה אתם מתרגשים, כאילו שזה לא צפוי שב'ליגה' שלנו ועוד בחיפה יורידו את הרגל מהגז אחרי שהניצחון סוג של מובטח.

ומכבי ת"א מפסידה 3-1 לעכו, איזו קבוצה, יותר טובה מחיפה בלי ספק בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Riki Member

דור מותק, זה שהפסדנו לכם לא מכניס אותנו למשבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    21 נקודות מתוך 30 אפשריות, זה לא משבר.
    זה שאנחנו משחקים חרא, ובכן, כל הליגה משחקת חרא. הליגה במשבר !! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי עדיין יותר טובה מאיתנו,ממה שראיתי עד עכשיו העונה לפחות שהם מנצחים הם משחקים טוב,במקרה שלנו אנחנו לא משחקים טוב לא משנה מה,שבוע שעבר מול אשקלון מכבי נראו טוב,אנחנו לעומת זאת נראנו רע מאוד מול 11 קונוסים.

אלישע לוי הורג אותי,כמו שאמרו פה לא מובן למה החילוף של קטן היה צריך להישאר עד הדקה ה-83.
    לא מובן למה חמד לא יכל להחליף את לדה כדי שהוא יוכל לקבל הזדמנות אמיתית להראות את עצמו,לא מובן למה אזולאי לא פותח וגאדיר כן,או למה סולליך לא פותח וגאדיר כן.
    לא מובן למה רק עכשיו בנאדו נכנס להרכב במקום קאנוטו.

12. Riki Member

כל קשר בין אלישע לוי למציאות, הוא מקרי לחלוטין !! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. alexshw Member

הם גונבים דעת בניצחונות כמונו והם מספיק גרועים כדי שבליגה הזו להיות כבר עם 3 הפסדים.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונת 02/03 ה1-4 היה בבלומפילד בסוף העונה, אף פעם אתם לא נותנים רביעיה בטדי, שאתם מנצחים כאן זה רק בהפרש של שער אחד ותמיד גול מסריח ממצב נייד.

ב0-4 לפני שנתיים זה היה ללה שהבקיע צמד ולא יבואה, ובאותו משחק גם לבית"ר היה חוסר מזל גדול - 3 משקופים(פרננדס, ורד, אלבארס) ו-2 הצלות ענקיות של אניימה מיצחקי ותמוז שיכלו לשנות את הסיפור אבל בהגנה כל פעם שהפועל תקפה זה היה חצי גול, לא חושב ש4-0 שיקף באותו משחק למרות יום ענק של הרוש, להפועל הגיע לנצח אבל לא בצורה כ"כ מוחצת.

ונתנו להפועל 1-4 בבלומפילד בעונת האליפות עם אלי כהן, זכור בעיקר עם הגול הענק של שמוליק לוי בראש בזינוק.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולמי ההפסדים האלה היו? להפועל עכו, שהוכיחה שהיא לא קבוצה בית שימוש, הפועל ת"א ומכבי חיפה! מכבי חיפה נכון הפסידה רק להפועל ת"א אבל לא היה משחק אחד פרט למשחק של היום שהיא הציגה משהו שמתקרב לכדורגל. הרי הפועל עכו משחקת כבר חודשיים יותר טוב ממכבי חיפה וממכבי ת"א ביחד! ויודע מה? אני לא יגזים ויגיד שיש מצב שהיא גם טובה יותר מהפועל ת"א בכושר הנוכחי שלה. אלכס בליגה עם קיזוז! אין חשיבות לכמות ההפסדים...הרי בלי קיזוז מכבי לקחה אליפות עם 8 הפסדים, אז אתה רוצה להגיד לי שבליגה עם קיזוז זה לא יהיה אפשרי?