מחזור 10 בליגת העל: 0:0 בין הפועל ת"א לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/11/10.

  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    איפה כל אלה שזלזלו בבית"ר?שבו בשקט.
     
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    הם עדיין פה, חיים ובועטים.

    בית"ר ניצלה משחק חלש של הפועל, אם הפועל הייתה משחקת כמו שהיא יודעת (מה שהיא לא עשתה העונה) אז בית"ר הייתה אוכלת פה שלישייה.

    גם אם בית"ר תביס את רמת גן, המזלזלים עדיין יישארו כאן. בית"ר תצטרך יותר ממשחק חלש של הפועל ומשחק נגד נמושת הליגה כדי להוכיח שהיא חזרה לעצמה.
     
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    וכעבור כמה דקות, נוימן אומר שהמשחק הערב של בית"ר היה הכי טוב העונה, אפילו טוב יותר מהתיקו 3:3 בקריית אליעזר. אכן איש הזוי.

    שאפו לבית"ר ירושלים על הנקודה החשובה והמאוד מפתיעה, יש לציין, שהוציאו מבלומפילד. כולם ניבאו שיהיה קונצרט אדום, אך המציאות הוכיחה אחרת. מאמין שבית"ר תשוב לנצח, במחזור הבא, כאשר תארח את הקבוצה החלשה בליגה, הפועל רמת גן. הפועל ת"א הציגה משחק לא מספיק טוב הערב, לא הכדורגל שמאפיין אותה, אבל גם היא לא תתקשה בסכנין.
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,595
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    התפקידים התחלפו הערב ופתאום התברר שגם הפועל ת"א ללא שכטר קבוצה אולי מאד בינונית (עם שוער ענק בשער). אני פשוט מתקשה להבין איך מכבי חיפה שוב מדורגת לפני התל אביביות. בצורה הזאת כל הצמרת יכולה להמשיך לצלוע עד לפלייאוף.

    בית"ר? כבר אמרתי את זה לפני מספר שבועות. הקבוצה צריכה לשחק כל שבוע נגד התל אביביות או מכבי חיפה. אז יש לשחקנים על מה לשחק, דני נוימן עוד לא הבין את זה.

    יאללה, בשבוע הבא משחק מעניין בין מכבי ת"א לק"ש כשביום שני יש את הדרבי. אני לא אהיה מופתע אם בשבוע הבא האדומים שוב יובילו את הטבלה...
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,554
    לייקים שהתקבלו:
    26,842
    מין:
    זכר
    זה לא זילזול, למה בית"ר לא הייתה בושה וחרפה עד כה?
    השיגו סך הכל נקודה.
    רק הזמן יגיד אם הם התעוררו.
    אני עדיין חושב שמלימיליאן חובבן.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    כל הכבוד לבית"ר ירושלים על משחק טוב, היא ממש לא הייתה רחוקה מלנצח, הפועל ת"א הייתה מאוד חלשה, נתנה לבית"ר ירושלים להרגיש נוח, להניע כדור, חבל מבחינת בית"ר שלא ניצלה את זה עד הסוף כדי לנצח.
    שהאוהדים הצהובים לא יסתנוורו מהיכולת היום, גם בקרית אליעזר בית"ר הייתה טובה, אבל לבוא מלאת מוטיבציה מול הגדולות ולשחק על הכבוד שלך זה אחלה, אבל לא הכי חשוב, כל קבוצה קטנה באה מול הגדולות רעבה פי כמה וחדורת מוטיבציה. המבחן האמיתי של בית"ר יהיה בהמשך המשחקים, מול הקבוצות בליגה שלה, קבוצות שהשחקנים בצהוב באים מולם בלי שום מוטיבציה לשחק בשביל הסמל והאוהדים.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,317
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
    כמו שכבר אמרתי הרבה פעמים העונה, יש שחקנים הם רק צריכים לרוץ, שהם לא רצו וזחלו על הדשא אז קיבלנו בראש ושהשחקנים רצו ושיחקו עם מוטיבציה גם השגנו נקודות, הבעיה שזה קרה מעט מדי העונה ולכן אנחנו במקום 14, אם אורי יצליח לייצב את הקבוצה מבחינה מנטאלית ולגרום לשחקנים לעלות בטירוף גם במשחקים כמו הפועל ר"ג בשבת אז אנחנו גם נתחיל לאסוף נקודות.

    לא נראה היה לי נבדל בשער של בן-שושן שנפסל אבל אנחנו לא בכיינים ולא נבכה על זה, וליאור ראובן שחקן כ"כ מעצבן! כל טמבל היה נותן רוחב ובן-שושן מנצח את המשחק, חבל כי לא כל יום אנחנו יכולים לנצח בבלומפילד את הפועל.

    במשחקים הבאים הייתי מוריד את אלבארס לעמדת הבלם ועל חשבון גונזאלס מכניס את עזריאל לצד יבואה, וריקן שחקן הרבה יותר אפקטיבי מעידן טל, גם סטיבן כהן צריך לחזור להרכב אחרי משחק טוב היום למרות שלפעמים קצת עיצבן עם כדרור מיותר.
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    גם ריקן, בושה שלא שיחרר פס כל כך פשוט ליבואה, רץ עד הקו כמו אידיוט, מדהים עד כמה לשחקנים אין לפעמים טיפת שכל, חכמת משחק מאוד בסיסית.
     
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אני לא מאמין שנרדמתי ופיספסתי את משחק ההקרבה של בית"ר, כפי שרשום בכל המקומות...

    קמתי עכשיו, פתחתי אינטרנט ואני רואה 0:0 אני עושה לעצמי "וואט דה פאק?! איך?!"

    אז עד שיתחיל השידור החוזר, שמישהו בבקשה יסביר לי באמת איך למה כל אתר מספר את סיפור המשחק אחרת.
     
  10. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אם בעונה כזאת הצעירים שלנו לא יקבלו דקות זה כבר לא יקרה אף פעם, על מה ולמה שני הליצנים מישאלוב וגונזאלס משחקים ואף צעיר לא במקומם.
    אהבתי את התפקוד של אלברז בתור קשר אחורי כשמלפניו כולם התקפיים (חוץ מעידן טל שהוא פשוט כלום אחד גדול).
    אבירו היה מצויין, יבואה יכל לנצח לבית"ר את המשחק. חבל שעזריאל לא מקבל את ההזדמנות בחוד כי יותר גרוע מיבואה קשה להיות.
     
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    תגובה לעומר,

    פשוט מאוד, לכל אתר בישראל יש את הקשרים שלו, ואת היחסים הקרובים עם אנשים מסויימים, לכן כל אתר מציג מה שהוא רוצה להציג ואיך שהוא רוצה, ולא מה שקרה באמת.

    וואן ואתר ערוץ הספורט שווים לזבל, שניהם, אף פעם לא קראתי שם סיכום של משחק או משהו כזה, מעדיף לקרוא פה מה היה, רק תגובות וחדשות, רק כי אין מקור נורמלי אחר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/11/10
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אז אני מבקש, שמישהו יסבי לי "איך" בית"ר הצליחה לאסוף את כל המשבר ולצאת עם נקודה מבלומפילד במשחק שהיה כתוב עליו לפני המשחק 4:0 להפועל?
     
  13. Carlo Zampa Member

    הצטרף ב:
    ‏23/7/10
    הודעות:
    630
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בית"ר ביטלה לחלוטין את הפועל ת"א, ורמוט הגיע לעבודה, תמוז היה חד והפועל התחילה את המשחק במומנטום מטורף, בית"ר פשוט עשתה התאמות נהדרות ושיחקה לפי הספר. יבואה קצת יותר חכם ובית"ר מנצחת בקלות.
    כדורגל זה לא רק צד אחד, בטח לא בליגת העל. הפועל ת"א זו לא ברצלונה ואין סיבה שלדוגמא מפגש בין תמוז לאלבארז הוא תלוי ביכולת של תמוז. גם בביתר משחקים שחקנים איכותיים שמשום מה נזכרים לשחק רק במשחקים נגד הגדולות.
    יכול להיות שהפועל ת"א של העונה שעברה הייתה מנצחת(של הסיבוב השני), אבל בחייאת תנו קצת קרדיט למלמיליאן על ניהול משחק מופתי ולשחקנים של בית"ר.

    ברוכיאן - איש המשחק. הראה כמה גאונות יש לו.
     
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/196454.Xxx

    יש גם ימים כאלה. בהם השחקנים עולים בלי מוטיבצייה משום מה, התעוררות קלה לא מספיקה ואחר-כך אין יותר את הכוחות. חבל שדווקא נגד הפועל ת"א בבלומפילד, בית"ר החזיקה לעצמה את הכבוד. בית"ר שיחקה עם המון הקרבה ונחישות, ברוכיאן ואלברז(היה נראה כאילו עמדת הקשר האחורי אינה זרה לו) היו מצויינים. ידעתי שיהיה קשה אבל לא חשבתי שעד כדי-כך. בית"ר הייתה ראויה לנקודה ואולי אפילו ליותר. גוטמן ידע ניהולי משחק טובים יותר. פרט לגילי ורמוט שלא הפסיק לרוץ וניסה להרים את הקבוצה גם כשכל חבריו להתקפה הרימו ידיים - אף-אחד לא שווה מילה טובה, באמת. בסדר שתמוז הפגין את משחקו החלש הראשון בהפועל, זה הרי היה צריך להגיע מתישהו, אבל הוא עמד על המגרש במשך מחצית שלמה; בן-סהר רץ הרבה בהתחלה ולא קיבל כדורים אבל אחר-כך היה מאוד מעצבן; זהבי תמיד חיכה שהכדור יגיע אליו והתנהל במן עצלנות. ועוד ועוד ועוד. את המקום הראשון נשיג בחודש מאי ולא עכשיו. לילה טוב!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/11/10
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הפועל תל אביב שיחקה במין אדישות בלתי מובנת. האצטדיון היה מלא, היריבה הייתה אחת הקבוצות השנואות עליה, כך שלא ברור לי למה השחקנים נראו כל כך כבויים. ביתר ירושלים הייתה טובה יותר והייתה ראויה לצאת עם הנקודות. ראוי לציון אלי דסה, שהיה חד וקטלני באגף. גילי ורמוט היה קצת בהלם כשפגש לראשונה מזה הרבה זמן מגן ישראלי שמסוגל להסתדר עם הצעד הראשון המהיר שלו.