התחילה עכשיו המחצית השנייה בקופסא עדיין 0-0, נשמע שנתניה נראית ממש ממש על הפנים. נתניה חייבת להתעורר ולנצח את המשחק. בתחילת העונה גוטמן הצהיר שמבחינתו מקום 5 זה סביר (או משהו באיזור) אבל נתניה צריכה לשאוף להרבה יותר מאשר קבוצות כמו מכבי פ"ת ומ.ס. אשדוד. בנתניה הושקע הרבה יותר כסף ואם נתניה תסיים מתחת לקבוצות האלה זה יהיה אכזבה. ובלי שום קשר למיקום בטבלה, נתניה פשוט לא נראית טוב. הכל אולי מסתגרת ומשחקת סגור אבל זה לא משנה את הנקודה פה, נתניה צריכה לנצח כאלה משחקים.
רק עכשיו אני אתן את הדעה שלי לגבי המחזור. מכבי נתניה חייבת את הניצחון על הכח, יש המון לחץ במועדון וגם המון ציפיות, כרגע התוצאה היא 0-0 במחצית, הכח בתקופה רעה ותוצאת תיקו מול אחת הקבוצות החזקות בליגה- מכבי נתניה בקופסא, יספק אותם, לעומת זאת כל תוצאה חוץ מניצחון לזכות נתניה, תיחשב כאכזבה עבורה וזה יכול לגרום להמון בעיות בקבוצה במהלך השבוע הקרוב. בית"ר ירושלים תארח את הפועל פ"ת במשחק לא קשה על הנייר, אבל כל עוד זה בטדי, לחץ על הקבוצה לאחר ההפסד למכבי פ"ת, הפועל פ"ת יכולה להוציא תיקו מטדי ואף גם ניצחון. המשחק תלוי מאוד באיך שבית"ר תשחק, בית"ר יכולה להקשות לעצמה את המשחק, לא הפועל פ"ת. המון שינוים יש בהרכב של בית"ר, קורנפיין חוזר, ובנוסף יואב זיו יפתח בהרכב לאחר הרבה מאוד זמן, אמסלם שישב לא מעט פעמים ביציע יפתח בהרכב, אפק יפתח בקישור!! וברוכיאן גם יפתח. המון שינוים יש בהרכב של בית"ר לאחר ההפסד במחזור שעבר, הפסד נוסף עלול לגרום לעוד החלטות בקשר לשחקנים כמו שכבר נקבעה החלטה לשחרר את פביאני בינואר ועוד כל מיני בעיות. הפועל פ"ת נראתה טוב מאוד מול מכבי חיפה ובכלל היא משתפרת במחזורים האחרונים, אותי מעניין האם היא יכולה להוכיח את זה גם בטדי מול בית"ר כמו מול מכבי חיפה בקרית אליעזר, היא צריכה לבוא ולשחק את הכדורגל שלה ולא לשחק עם 5 שחקני הגנה אחרת היא תסתגר ובית"ר תתקוף במשך 90 דקות וגם תצליח למצוא את השער, בהצלחה לפ"ת. לגבי המשחק של מכבי חיפה מחר מול ת"א, הולך להיות מרתק, אני לא ארחיב על המשחק עכשיו, אני אתן עליו דעה מחר, בכל אופן אנחנו חייבים ניצחון, אנחנו לא באים לבלומפילד בכדי להוציא תוצאת תיקו, אלא להוציא תוצאת ניצחון, שיהיה בהצלחה. אגב זילזול במכבי ת"א מצד אוהדי מכבי חיפה אין, לדעתי מכבי ת"א פייבוריטית במשחק הזה ואין צורך להרחיב למה.
http://img296.imageshack.us/img296/3457/6080zz2.Xxx מנפלאות ONE, ואני שואל, עד מתי? :aaarofl: :aaarofl: לפחות 1-0 לנו, הרצליה הגיעו בזמן הנכון.
למה דדי בן דיין לא בנבחרת ? מה קרה אסור לזמן שחקנים מנתניה לנבחרת ? צריך לשחק רק באחת מ4 הגדולות כדי לקבל זימון ? כנראה שכן . יחי הפוליטיקה . אל תדאגו גם מול אנגליה הוא לא ייזומן . הוא יזומן רק כשהוא יעבור לקבוצה "גדולה" כנראה . נ.ב אני לא אוהד נתניה ראיתי עכשיו תמשחק ואני לא מצליח להבין למה הוא לא מוזמן . בעצם זה ברור .
נצחון חשוב לנתניה מנגד הפסד כואב להכח. נתניה הייתי חלשה לפי מה ששמעתי אבל הניצחון הזה מחזיר אותם לעיניינים טיפה בצמרת. אלי גוטמן בשיאו... אוקוצ'ה ושכטר יצאו, חרמון וז'אנו נכנסו... לא יאומן, בבית נגד קבוצת תחתית אתה עושה כאלה חילופים שמראים על בונקר מובהק. זה מראה על המצב של גוטמן שלא סומך על הקבוצה שלו. אני לא אוהב את החילופים האלה. מבחינת נתניה זה כמובן לא מעניין אף אחד, ניצחון חשוב. כפר סבא כבר ב- 2-0 מול הרצליה
גועל נפש, בזיון, בושה, חרפה, כלימה, סלידה. אני לא יודע מה עוד. תצוגת נפל כזאת לא ראיתי בחיים שלי. שחקנים פוחדים לעבור את החצי, שחס וחלילה לא יקבלו כנס כספי מהצוות המקצועי. רק שתהיו בעניינים, החל מהדקה ה-86 מכבי נתניה שיחקה בהרכב של 6-4-0. אלי גוטמן הכניס את גולן חרמון ואבישי ז'אנו ועוד ביקש ממריוס בונדאה ואופיר חיים לשחק כקשרים אחוריים. אלי גוטמן, אם יש לך כבוד, תלך הבייתה. אני שם זין על הנצחון הזה, הוא לא שווה כלום. חבל שלא הפסדנו, ככה לפחות הבלוף הגדול היה מתגלה. אין במכבי נתניה כדורגל, כי השחקנים היחידים שיודעים לשחק כדורגל, לא מספיק חברים של אלי גוטמן מכדי לשחק. אם אופיר חיים פותח במשחק הבא, אז אלי גוטמן הוא המאמן השפל ביותר שקיים עלי האדמות. הוא לא עשה היום כלום, רק איבד כדורים. דדי בן דיין, אמיר טגה ולואיס מארין, כרגיל, הנקודות אור היחידות. ואני רוצה לראות שדדי בן דיין לא יקבל זימון לנבחרת אחרי המשחק היום ואחרי כל המשחקים מתחילת העונה.
בלי שכטר אתם לא מגיעים למצבים בכלל היום. לואיס מרין אחד הבלמים הטובים בליגה הציל היום כמה גולים בטוחים! אתה קצת מגזים שאתה אומר שאלי גוטמן צריך ללכת הביתה.
לא, אני לא מגזים בכלל. כל הכבוד לך שהצלחת לעמוד בנטל של צפייה במשחק עלוב שכזה, למרות שאתה לא אוהד אף אחת מן הקבוצות. לא היה כלום, שום כלום. אלי גוטמן צריך ללכת הבייתה, כי הוא לא מתאים לאופי של מכבי נתניה. הכדורגל שלו משעמם ומגעיל. היום זה כבר היה הקש ששבר את גב הגמל. אם אחרי התיקו 0:0 מול בני יהודה הקהל מחר כפיים ובהפסד 2:1 להפועל תל אביב הקהל מחא כפיים, היום, למרות הנצחון, הקהל שרק בוז. צבין רק כמה אין כדורגל במכבי נתניה. איך מהקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי יפה בליגת העל, הקבוצה שכל האוהדים הנייטרלים היו אוהבים לראות, הפכנו לקבוצה שנראית כמו שבלונה?
גועל נפש של משחק בנתניה , הפעם גם אני נשברתי ושרקתי בוז לגוטמן וגם אחרי הניצחון . התביישתי היום במכבי נתניה, את מכבי נתניה אוהדים כל מי שאוהב התקפה התקפה והתקפה , גוטמן טיפש אם הוא חושב שהוא יכול להמשיך ככה . היום רק התחילה המחאה וזה יתחיל להחריף יותר ויותר . כשנשמעה השריקה לסיום וחצי איצטדיון שורק בוז אחרי ניצחון חשוב ידעתי שיש לנו אוהדי כדורגל אמיתיים.
2-0 לבית"ר, נגיחה של תמוז, היה ברור שהשערים יבואו, פ"ת קבוצת נעלים, קאסום עשה טעות שהעדיף את הקבוצה של לחמן על פני הפ"ת השנייה. אי אפשר לשחק כדורגל רק עם שלושה שחקנים שיודעים כדורגל. מזל שסרור המעולה חוזר עונה הבאה להפועל. אי אפשר לשחק בונקר. אבל ידעתי שפ"ת לא תעשה כלום ובית"ר תישאר במקום הראשון לפחות לעוד מחזור. אם יש מישהו שאני אוהב בבית"ר - תמוז, מגיע לו לפתוח בהרכב!!! בני יהודה במשבר, היא יכולה להיכנס למאבקי תחתית קשים מאוד, לדעתי הדבר האחרון שיש לעשות זה זעזוע רציני, שירזי מאמן מעולה ואני אוהב אותו אבל זה לא הולך, הוא צריך להתפטר פשוט כך. פ"ת לא הורידה את הרגל מהדוושה אחרי הניצחון על בית"ר, קאקו שהוא שחקן נפלא יודע גם לכבוש. לבני יהודה אין הגנה, אין חדש תחת השמש. עוד חלש, בני יהודה חלשה, לא יכול להיות שקבוצה בנוייה על שחקן אחד! פ"ת של לוזון קבוצת צמרת לכל דבר. נתניה של העונה קבוצה מאוד משעעמת, רק שכטר יודע כדורגל שם, זה עצוב שקבוצה שתמיד הייתה זוהרת וכיף לראות, יורדת לבונקר נגד העולה החדשה, בקופסא, ומנסה לשמור על תוצאת הסיום. גוטמן לא יישרוד ככה את כל העונה, זה לא מתאים ליאמר התוצאות הללו. גוטמן חייב להחליף מערך ולשפר את הקבוצה באימונים, זה לא יילך ככה, נתניה כבר לא קבוצה שכיף לראות, רק את שכטר, גוטמן צריך לתת לו יותר חופש, דיי להגביל אותו כל הזמן ולצעוק עליו, הוא היחיד שעושה התקפות שם. גם פרדי דוד לא מביא ישועה להרצליה. כרגיל שאול סמדג'ה חייב כל משחק לקבל גול באשמתו. כפר סבא קבוצה יותר טובה בכמה דרגות מהרצליה, יש לה התקפה מעולה אבל הגנה חדירה, וכל ההפסדים של כפר סבא היו בגלל ההגנה שלה, הגנה איטית. היה דחוף לפטר את עטר שהיה דווקא בתקופה טובה?
אתה זוכר מה אמרתי לך בקיץ על גוטמן?זה היה כל כך צפוי. המאמן הזה מגעיל אותי עם הבונקר שלו יש לו כל כך הרבה שחקני התקפה יצירתיים והוא לא משתמש באף אחד מהם בצורה נכונה. שם חלוצים בתור קשרים מגנים. ועוד מאמן שאני מאחל לו שיאמן רק בדוקים -אייל לחמן,גועל נפש של קבוצה הוא עשה מפתח תקווה הסימפטית של ניר לוין ופרדי דוד. לא משחקת כדורגל ורק מכסחת גועל נפש של קבוצה. ידעתי שלבית"ר יהיה קשה ואני שמח שלמרות הכל ניצחנו . עכשיו מתחיל רצף של 3 משחקים קשים מאד עבור בית"ר : בני יהודה בחוץ,מכבי תל אביב בבית והפועל תל אביב בחוץ. שלושת התל אביביות מהקבוצה הכי קלה ועד לקבוצה הכי קשה.
חבל שלא הלכתי למשחק... אבל מה נעשה, לפעמים אי אפשר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx הלחיצו אותי 70 דקות עד שהמלך (בשבילי כולם מלכים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxxחוץ מאפק) שאני הכי אוהב ומרוצה בבית"ר - בואטנג הכניס את השער הראשון במדי הקבוצה (!!!) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx אני חושב שבית"ר שיחקו ממש טוב כל המשחק, פ"ת ממש לא היוותה איום כלשהו... הרכב ממש מצוין של מזרחי חוץ מאפק... (לפחות עכשיו הוציאו אותו במחצית ופעם הבאה הוא כבר לא ישחק ואז הוא לא יהיה בסגל עד שהוא יראה את הדרך החוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ) לגרשון היה משחק טוב, לא היה צריך לעשות הרבה, היה מדויק מאוד ושלט בהגנה. בן יוסף הראה שהוא עדיין לא בכושר, לא שיחק מי-יודע-מה אבל לא היה גרוע גם. משחק מצוין של אמסלם, הראה כמה שהוא חשוב לבית"ר בלי קשר לגיל שלו. בקיצור, מכונה שאף פעם לא נגמרת. בצד השני גם זיו הראה כמה שאפק לא שווה לדרוך על העמדה שם. עשה עבודת הגנה מושלמת ובהתקפה הראה שליטה מצוינת ותמך בהרבה התקפות... בקישור - אלברמן שיחק טוב, שלט במרכז, התחיל התקפות והוציאו אותו מחוסר ברירה. בואטנג היה מצוין, (לדעתי השחקן המצטיין) חטף הרבה כדורים, אומנם קצת איבודים אבל מיהר לתקן... היה פשוט קיר במרכז ואף אחד לא רצה לפגוש אותו. ברוכיאן לא היה גרוע אבל לא היה בולט. היה בסדר באגף... אני מאמין שעם המשך העונה הוא יהיה בין המובילים. זנדברג שיחק טוב, בלתי ניתן לעצירה, אי אפשר להוציא לו כדור מהרגל, אולי איחר טיפה במסירות אבל היה מצוין לאורך כל המשחק, ועד עכשיו השחקן הכי יציב בקבוצה. אפק היה בסדר בהתחלה של המשחק, ממש ב- 20 שניות הראשונות ואחרי זה נעלם. השחקן הזה פשוט מראה עד כמה שהוא לא שחקן נשמה, מאבד כדור - ישר מרים את היד כאילו לא מעניין אותו... הגיע להזדמנות מצויינת באחד על אחד והחטיא. לפינטו היו טעויות - עם ההזדמנות הראשונה שהוא זילזל וניסה עם העקב, לא בעט לשער הרבה (שחקן שממש צריך 5 מטר כדי להיות בטוח שהוא בועט), מסר מתי שהוא לא היה כ"כ צריך... קורנפיין עמד בשער טוב, כרגיל... לא עמד בפני מבחנים קשים ועשה מה שהוא היה צריך לעשות. בן שושן מאז שהוא נכנס עשה שינוי כמו תמיד, ובישל גול עם הרמה יפה מאוד. אולי הוא צריך להיכנס תמיד כמחליף בדקות הקריטיות? תמוז נלחם מהרגע שנכנס, ניסה ללכת לבד, אבל נתן גול שהבטיח לבית"ר את הניצחון. עכשיו לחלק המעניין - ציונים! קורנפיין - 6 אמסלם - 7 זיו - 7 בן יוסף - 5.5 גרשון - 6.5 אלברמן - 6.5 בואטנג - 7.5 אפק - 3 ברוכיאן - 5.5 זנדברג - 7 פינטו - 5.5 לא יודע מה איתכם אוהדי בית"ר, אבל בשבילי המשחק הזה היה טוב... לדעתי מה שבית"ר צריכה זה להכניס את הגול יותר מוקדם. זאת הבעיה היחידה שלהם, הם מכניסים את הגול ממש מאוחר עד שכל האוהדים בלחץ ענק!! אחרי שהגול הראשון של בית"ר מגיע, הקבוצה משחקת יפה ורגוע. בקיצור, אחלה של משחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx